Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla silikon kesin çözüm ama çok agrılı işte o yüzden istemiyorum yağ ise şans

Arkadaşlar bende Silikon+yag oldum bende dikiş yok yapıştırma P. Tesi günü oldum suan desteksiz yuruyorum ama çok acıyor daha tam dik yuruyemedim şimdi daha iyiyim

Valla sizi takıpteyım belkı silikon olcam bende nısan sonu,10gün ıcerısınde normal hayata dönebilinirse

Ben nezaman ağrımın geçtiğini nezaman düzgün yürüdüğümü sizinle paylaşacağım sizlerde ön bilgi olur

Canım sende mi silikon taktırmıştın bide ne kadar zamanda iyi oldun şimdi nasılsın
Silikon en iyisi bu bacaga derse ve doktorunuza guveniyorsaniz silikon yaptirin. Evet zor , acili ama. Artik olmusken tam olsun. Demekki yagla kapanmiyacskmis zaten. Benimki ya sadece. 4. Gun kendi kendine ucakla seyahat yaptim. Havaalanina giderken takside ayaklarimi kaldirdim koltuga filen. Sonra tatile gittik. 5 saat ucakta. 5. Gun. 10. Gun ayakkabi biraz vurmus gibi yuruyordum. 18. Gun tamamen normal yurume. Rahat rahat ezik acisi olmadan uyama 4 hafta. Ben ilk iki hafta cok iyi dinlendim. Diz altina yastik cok rahat oldu. Ozellikle uyurken. Agri kesici hic almadim. En son hastanede aldim. Ameliyattan bir gun sonra. Ama herkes farkli. Yapilan islem onemli. Benim basenden, diz ici ve diz ustunden alindi yag. Alinan yerlerde aciyor tabii. Sadece yapilan yer degil.

Telefonla bu kadar yaziliyor. Yag dolgusu demek istedim.

Desene önümde acılı bikaç günüm daha var uyku uyuyamıyorum ağrıdan ya Allahım herkese acil şifalar versin.

Cnm resimlerin varmı

Arkadaslar dun ameliyat oldum yag arti silikon koyuldu narkozu 5 gibi attim dun agrim coktu bugun hafifledi doktorumda cok ilgili saolsun suan seklini anlayamiyorm hem sis hemde bandajli insallah iyi olmustur dun hic yuruyemedim bugn biraz yurudum aksamda cikicam hastaneden merak ettikleriniz olursa seve seve yardimci olurm allah herkese gonlundekini versin insallah

Cok gecmis olsun canım sanada,insallah istedigin sonuca kavusursun valla siz oldukca biz heycanlanıyoruZ...senin kilon kactı?yag nereye enjekte edıldı ayak bıleklerının orayamı?

Tesekkur ederm cnm 1.65 boyundayim 60 kiloyum 400 gr yag almis hertarafina enjekte edildi arka on sag sol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…