kız memnun olmazsan felan bunların yüzünden gaza geldim ameliyat oldum die sakın bize isyan etme haa :)herşeye kendin karar ver bizde senin gibi ririsk alıp girdik ameliayta ama dediğin gibi en azından denedim dersin ve eminimkide çok güzel olacak bacakların çünki çarpıklık yok göremedimdudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .
dudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .
Kızlar yarın ameliyat ım var böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum hep bi kararsızlık var zaten içimde bi yarım güveniyor ama bi yanımda hep bi soru işareti var....
Resimlerim var. bir iki gine yine koyucam 3 ay olucak yakinda. Memnunum.cnm yağ mı enjekte ettiler çok merak ediyorum önceki ve şimdiki halini foto var mı benimde ayak bileklerim çok ince yardımcı olur musun lütfenn
Artu. Oncesi snrasi resimlerin varmi? Uzuldum canim. Gecmis olsun.Kızlar çok özgünüm hani üç ay sonra erime biter diyorlardiya doktorlar bende öyle olmadı.9 ay oldu yağ enjeksiyonu olalı inanın 2 aydır çok hızlı bir erime oldu.boşuna doktor 1 seneden önce 2. operasyonu yapmak istemiyorum dememiş.doktorum a k idi .bacaklar tamamen eridi ve kiloda vermedim aksine ameliyattan sonra 5 kilo aldım.dünyanın parasını verdim.çok özgünüm çokk
İnş canım güzel geçer muhakkak yazarım buraya sağ olGüzel olacak inşallah :) kolaylıkla acımadan geçsin, haberini bekleriz
Senin sonucunu merakla bekliyorumİnş canım güzel geçer muhakkak yazarım buraya sağ ol
Bacaklar dizden ayrık olunca mucizevi bi sonuç çıkmıyor galiba inş değer olduğuma muhakkak buraya yazarım albüme de eklerim foto sağ olS
Senin sonucunu merakla bekliyorum
Yarin ameliyat olcak arkadaslar insallah hersey istediginuz gibi olur
Beonya sen ameliyat olmuş muydun?
Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
Geçmiş olsun. Hayırlı olsUn. Bundan sonrası rahat olacak inşallah :)
Ben niye sormadım ki ne kadar yağ aldı ne koydu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?