Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .
kız memnun olmazsan felan bunların yüzünden gaza geldim ameliyat oldum die sakın bize isyan etme haa :)herşeye kendin karar ver bizde senin gibi ririsk alıp girdik ameliayta ama dediğin gibi en azından denedim dersin ve eminimkide çok güzel olacak bacakların çünki çarpıklık yok göremedim

dudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .

çok saol vazgeçmemde en büyük rol senin . teşekkürler hepinize desteğiniz için . inşallah mutlu bir şekilde yazarım tekrar size . birkaç gün yazamam merak etmeyin evde internetim yok . ama fırsat bulduğum en yakın zamanda yazmaya çalışıcam emin olun .

yok demem merak etmeyin. hayırlısı olsun ne diyelim artık . inşallah benmemnun olurumda burdaki diğer arkadaşlar içinde umut olur. çünkü kötü sonuçlar hepimizi üzüyor iyilerde hepimizi mutlu ediyor.inşallah hepimiz mutlu oluruz.

Artu. Oncesi snrasi resimlerin varmi? Uzuldum canim. Gecmis olsun.

İnşallah hepiniz güzel sonuç alırsınız . Bende yag olmaya karar verdim ama benim arası çok boşluk acaba yag doldururmu ben resim çekip atıcam buraya bı ara

Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize

Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize

Geçmiş olsun. Hayırlı olsUn. Bundan sonrası rahat olacak inşallah :)
Ben niye sormadım ki ne kadar yağ aldı ne koydu hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Geçmiş olsun. Hayırlı olsUn. Bundan sonrası rahat olacak inşallah :)
Ben niye sormadım ki ne kadar yağ aldı ne koydu hiç bilmiyorum

Bana da asistan söyledi çok şaşırdım toplam 400 cc çıkar demişti başka Dr çok sağ ol inş erimez garanti vermişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…