Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aynen öyle oldu valla şu an görüntü çok iyi maşallah yalnız meme ameliyat ım daha kolay geldi bana
 
İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
 
Merhabalar benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmek üzere..İlk günlerde az bir erime olmuştu .Sonrasında hiç erime olmadı.Memnunum.
 
Sağ olun arkadaşlar..hastaneye giderken yanınıza yiyecek alın saat dörtte yemek verdiler bi daha yok netten sipariş vercek mişim
 
İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor


O ooo süpersin valla.Az biraz ağrı olucak tabi,ameliyat sonuçta.Moral oldun bize de.
 
İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
Ohhh masaallah masaallah :)
Gecmis olsun guzelim, sonunda sende atlattın bu sıkıntılı süreci, darısı diger kızlara, ins sonuç beklentinin cok daha üzerinde olur da bugun ki gibi mutlu eder seni
 
Merhabalar benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmek üzere..İlk günlerde az bir erime olmuştu .Sonrasında hiç erime olmadı.Memnunum.
Eceda. Cok sagol yazdigin icin. Kilo verdinmi aldinmi. Spor yapiyormusun? Acaba kosmak etkilermi? Dar coraplar gibi saran seyler giyiyorum ams. Yani sallanmiyor hic.
 
sen silikon mu yaptırıyorsun canım? benim yaşadığım mağduriyeti kimsenin yaşamasını asla istemem. ne kadar hayalimizi ve umdumuz var. bunu sadece bir ameliyat olarak düşünemeyiz. bir hayat alıyoruz yeniden. olay kesip biçmek değil aynı zamanda ruhumuzdaki açılmış derin yaraları da onarıyorlar. bunun farkında olmaları lazım. bu ameliyata nasıl anlamlar yüklendiğinin de. bu dr.lar tıp eğitiminin yanında hasta psikolojisi dersleri de alıyor olmalılar.
sorun çıkarttıkları bir op .da da hastanın psikilojisi bozuk hiçbirşeyi beğenmiyor yafyasını yapıştıramazlar. sonuç güzl olursa hastaya yeni bir hayat hediye ediyorlar ama varolan şeyi de bozup bu kadar oluyordu dediğinizde kararan umutları düşünmüyorlar. işte ben onları Allah'a havale ediyorum. Bu demek değil ki hakkımızı aramayacağız.
Cerencim çok doğru bir konuya temas etmişsin burda adları geçtikçe dolarlar avrolar havada uçuşmaya başlıyor. işini iyi yapsın dr. haketsin. kimsenin sağlığıyla hayalleriyle oynamasınlar, bizler çok zengin insanlar da değiliz. zaten zenginin burda işi ne ? işini iyi yapmayan dr.lar da zaten gitmeyerek en cevabını vermiş oluruz.
 

yenidecim bu yeni bir olay değil yazdan kalma arkadaşın biri bana yönelik yazınca yazma gereği duydum yazmıyordum aslında. madem sordu sebebini söyledim. yazın yaşadığım sağlık sıkıntılarını biliyorsun . bu olay o esnada yaşandı.kim olduklarını bilimiyorum. dr.un söylemesine göre onun hastaları yani aynı dr. a op. olmuşuz. aynı şeyleri dr.uma söyledim zaten ben de. kendimi ne kadar kötü hissettim anlatamam. sıkıntılarımız ortak değilmiş kesinlikle.keşke bunu başından anlayabilsek. neresinden tutsan elinde kalıyor. benim için geç oldu. burda arkadaşlarımızın arasında, aramızda olup albümlerimizdeki fotoğrafları görüp dr.la bunun kritiğini yapmak da nedir? nasıl birşey bu? nasıl bir beklenti anlamadım? burası çok iyi bir reklam yeri evet aynı zamanda çok da kötü bir reklam yeri.
sen nasılsın arkadaşım ? bebiş nasıl?
 
kanat eve gidince resim çekip göndereceğim sana hiç birşey kalmadı inan.8 _9 ay sonra nasıl erir aklım ermiyor
artucum darmadağın oldum desem yeridir. hiç bilmedğimiz birşey bu. 3.aya kadar eriyen erir. sonra erise bile çok az olur blgisi doğru değil mi? nasıl olur bu anlamadım? kilo alınca onlaın da alması lazımdı hani. canım sıkıldı buna canım ya çok üzüldüm.
 
artucum en iyi hastanenin ücreti 1000 tl gibi . gerisini düşünelim artık. biraz insaf diyorum. biz çok zengin değiliz.
 
Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
geçmiş olsun soocute oldu bitti bak. gözün aydın. inşallah sonuç tam hayalin gibi olur o yağlar seni hiç terketmez.
 

Bu yazı ancak alkışlanır.Yüreğine sağlık arkadaşım.
 
Kanat memkolik Elsa Sevil emine hepiniz sağ olun telden ulaşan ikicanımvar sende sağ olun meme forumunda ulaşan arkadaşlarda var bu kk da dert ortağı kader arkadaşlığı yapıyoruz ya hepinize teşekür ediyorum
kızlar gece kaldım hastanede bana memeden kolay demişti ama değil kesinlikle gerçi benim onda hiç ağrım olmamıştı belki normal olan buydu bilmiyorum ama anlaşılır Opr olduğunuz benim bi tek annem biliyor nasıl yapıcam bilmiyorum beş yerden yağ alınca daha mı zor oldu acaba üst bacağa da koyacaktı az bişey geçiş olsun diye ve iç bacaktan biraz aldı oralar daha hassas ..
sonuçta ameliyat sanırım normal bunlar ne abartmaya ne hafife almaya ger.Ek va.. . Göz korkutmaya gerek yok ama hafife de alınacak gibi değil ...
tek istediğim inş bu sıkıntıya değer
tek bölgede yağınız varsa kızlar tek bölgeden olun tavsiyem :)
 
gecmis olsun canim benmde ilk gun 9 a kadar pek agrim olmamisti ne kadar kolaymis demistim narkozun filan etkisi devam ediyordu sanirim..aama 9 dan sonra mahvoldum topugumun agrisindan duramadim gece gözüme uyku girmedi ama geciyor insallah sonuç memnun etsinde bu cektiklerimize degsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…