- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Bugün çektim özellikle üst bacak boşluğumun kapanması en azından göze batmayacak şekilde olması beni çok mutlu etti
çok sağ olÇok geçmiş olsun çok güzel olmuş.
bugün daha iyiyim evet en çok üst bacaklar mutlu etti baldır yine yok ama bu dizlerin ayrıklığından dümdüz inen orta boşluğu minumuma indiren bi sonuç gibi duruyor tabi şişlikler inince de inş mutlu eder beni ama üst Bacağın acısı çok fena alt hissetmiyorum bileVallahi çok iyi görünüyor, eski resimlerinede baktım ve baya kapanmış üst bacaklar cnm. Mutlu olmana sevindim.Umarım çok çabuk toparlanırsın..
haklısın iki üç gündür o kadar yoğunumki inşallah bugünArtu bekliyorum hala foto yollicaktin. Cok cuzzi goreceli bisey ona gore cuzzi olabilir:) valla zam yapiyorsa telaffuz ettigi rakam ustune hic dogru diil. Cunku 2. Icin 1. Kadar faxla odemucez diye seciyoruz ona olmayi. Yoksa yine bu haliyle zam yapnasa bile yine yuksek bir rakam ödeniyor toplamda. Cunku 1. Zaten alicagini aliyor. 7400. 2. Yaptiran 10bin gibi ödüyor. Ciddi bir para bu. Bununcok daha azina silikon takan ve yag yapan cok iyi dr.ldr.lar var. Ama bunu bu hale biz getiriyoruz unutmayalim. Her bir isim + lira .
yüz defa dedik isim telefüz etmeyin diye bu doktorlardan daha iyileride var araştır birazmerhabalar arkadaslar bugun yenı uye oldum dıyebılırım. Ve sızlerıde burda gormek cok mutlu ettı benı. Yalnız olmadıgımı hıssedıyorum. Ne sıkıntı bır durum ya hu bu. Su yapıskanlı sılıkonlardan aldım sıkıntılı bolgelere taytların altına denedım eh ısteee en cızme gıyebılıyorum. on cızmeden yedısını yıne gıyemesem deArkadaslar ahmet karacalar ve ya fatıg dagdelene bu yaz gıdıp ne gerekıyorsa yaptırmayı dusunuyorum sılıkon ve ya yag enjektesı. Ama ınanılmaz korku ıcındeyım. Bı oyle dıyorum bı boyle. Napıcagımı bılemedım.
dudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .
Aynı gün olduğumuz için iş yerine gelecek kadar iyi olmana sevindim geçmiş olsun benim alter değil de üstler zorluyor yağ alınan yerlerin bile acısı almadı ama o üst bacak fena zaten asıl sorunum bana göre üsttü.. muhakkak eskiye oranla iyi olacaktır ....arkadaşlar iptal karasızlık falan derken bende oldum cumartesi günü .şuan azönce işyerime geldim . iyiyim biraz ama bacaklar neysede yağ alınan yerler baya acıyor .sonuca gelince sonuç eskisine göre güzel fena değil ama erirlerse ki mutlaka erime olacak o zaman pek tatmin edici olmayacak sanırım .şu hali dört dörtlük sütun gibi değil ama eskisine göre güzel. şuan bandajlı çok net değil. doktor çok fazla yağ konulması taraftarı değil. ki zaten ben doktrum en başından beri mutlaka 2 seans diyordu. girmeden önce dedimki benim 2. defa olma gibi bir şansım yok. lütfen ona göre biraz fazla koyun dedim oda bana bakın yağı aldıktan sonra çok koyma ile az koyma arasında sadece 3 dk zaman oynar koymak önemli değil istediğiniz kadar koyarım ama 100 cc yağ yaşayabilecek yere 200 cc yağ koyarsak yaşayacak olan 100 cc de yaşamaz orda o yüzden mantıklı yapmak lazım dedi. bende o zaman siz bilirisiniz deyip girdim .
Aynı gün olduğumuz için iş yerine gelecek kadar iyi olmana sevindim geçmiş olsun benim alter değil de üstler zorluyor yağ alınan yerlerin bile acısı almadı ama o üst bacak fena zaten asıl sorunum bana göre üsttü.. muhakkak eskiye oranla iyi olacaktır ....
Benim de kontrol yarın muhtemelen Bandaj lar çıkarılır ama bende midedeen ayak bileğine kadar korse var çıkaramadım hiç ne kadar süre giyerim bilmiyorum sonucu etkileyecekse giyerim hiç önemli değil wc zorluyorrdu ona da bi yöntem buldum rahatım bugün daha da iyiyim merdiven çok zorluyor yürürken dik tam duramıyorumsanada çok geçmiş olsun . evet iyi sayılırım benim bacaklardan çok yağ alınan yerler zorladı. hala acıyor . ağrı kesicilerle duruyorum tabiki. yani tam bandaj çıkmadan çok bişey anlayamıyorum ama iyiler tabiki eskiye göre.yarın kontrolüm var . bandajları çıkarıp varis çorabı gieceğim sanırım öyle dedi doktor o zaman daha net belli olur . sende durum nasıl.
çok sağ ol
bugün daha iyiyim evet en çok üst bacaklar mutlu etti baldır yine yok ama bu dizlerin ayrıklığından dümdüz inen orta boşluğu minumuma indiren bi sonuç gibi duruyor tabi şişlikler inince de inş mutlu eder beni ama üst Bacağın acısı çok fena alt hissetmiyorum bile
Canım amelıyat öncesi fotom yok malesef yani doktorumdaydı, benimki yag enjeksiyonu idi silikon değildi canım, sizlere video eklemeye çalıştım ama malesef yüklenmediMerhaba, acaba operasyon öncesi foto var mı? Birde implantın boyutu nedir?
Arkadasim su fotolari nasil goruyorsunuz. Ben bulamadim.Soocute cnm harika olmusda biraz eriyecegini unutma sislik oluyo ödem oluyo ona göre sonradan hayal kirikligina ugrama insallah erimez
ecedaa çok sevindim gerçekten böle şeyler okuyunca mutlu oluyorum boşuna ümitlenmiyorum resim görmek mümkün mü önceki, ve sonrakiMerhabalar benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmek üzere..İlk günlerde az bir erime olmuştu .Sonrasında hiç erime olmadı.Memnunum.
soocute cnmmm çoook geçmiş olsun inşallah çook güzel olur ve iyiki yaptırmışım dersin bizede ümit olursun :)Kanat memkolik Elsa Sevil emine hepiniz sağ olun telden ulaşan ikicanımvar sende sağ olun meme forumunda ulaşan arkadaşlarda var bu kk da dert ortağı kader arkadaşlığı yapıyoruz ya hepinize teşekür ediyorum
kızlar gece kaldım hastanede bana memeden kolay demişti ama değil kesinlikle gerçi benim onda hiç ağrım olmamıştı belki normal olan buydu bilmiyorum ama anlaşılır Opr olduğunuz benim bi tek annem biliyor nasıl yapıcam bilmiyorum beş yerden yağ alınca daha mı zor oldu acaba üst bacağa da koyacaktı az bişey geçiş olsun diye ve iç bacaktan biraz aldı oralar daha hassas ..
sonuçta ameliyat sanırım normal bunlar ne abartmaya ne hafife almaya ger.Ek va.. . Göz korkutmaya gerek yok ama hafife de alınacak gibi değil ...
tek istediğim inş bu sıkıntıya değer
tek bölgede yağınız varsa kızlar tek bölgeden olun tavsiyem :)
pare hoşgeldin bende yeni sayılırım :) benimde bacaklar ince fatıh dagdelen ben görüşmüştüm bacaklarım için yağ enjeksiyonu ama tabi emin olamadım iyice araştırığ le olmak istiyorum bana 1 kerede olmaz hiç bir yağ enjeksiyonu 2. kesinlikle olman lazım dedi ama burada f.d. yaptıran duymadımmerhabalar arkadaslar bugun yenı uye oldum dıyebılırım. Ve sızlerıde burda gormek cok mutlu ettı benı. Yalnız olmadıgımı hıssedıyorum. Ne sıkıntı bır durum ya hu bu. Su yapıskanlı sılıkonlardan aldım sıkıntılı bolgelere taytların altına denedım eh ısteee en cızme gıyebılıyorum. on cızmeden yedısını yıne gıyemesem deArkadaslar ahmet karacalar ve ya fatıg dagdelene bu yaz gıdıp ne gerekıyorsa yaptırmayı dusunuyorum sılıkon ve ya yag enjektesı. Ama ınanılmaz korku ıcındeyım. Bı oyle dıyorum bı boyle. Napıcagımı bılemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?