Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Eceda. Cok sagol yazdigin icin. Kilo verdinmi aldinmi. Spor yapiyormusun? Acaba kosmak etkilermi? Dar coraplar gibi saran seyler giyiyorum ams. Yani sallanmiyor hic.
Merhaba ben herseyi cok rahat giyiyorum.bence yaglar oturduktan sonra hicbirsey etkilemiyor.kilo almamistim.ama suan 1,5 aylik bebegim var mecbur biraz kilo aldim oda hamlelikten dolayi

Ben 1 kere ameliyat oldum yag konuldu.Hic erir diye dusunmedim ilk zaman eriyor dediklerimde bence odemleri.Sonucta buyuk bir ameliyat..Bacak sisiyor.Sonra indikce biz eriyor saniyoruz

eğer iptal etmene ben sebep olduysam bir nebze çok üzülürüm.ama biz burda yaşadıklarımızı anlatıyoruz.bende ameliyat olmadan önce en az 4 ay gece gündüz burdaydım çok şey öğrendim.doktordan ameliyat günü aldım kanatın yaşadıklarından dolayı iptal ettim.iyikide etmişim adam bana hemen silikon demişti.başka doktorlara gittim.en son yağın en az iki defa mutlaka olması gerektiği kanaatıne vardım ve geçen temmuzda ameliyat oldum.haa çokmu kötü hayır tabiki fark var ama bizim beklediğimiz ölçüde değil.2. yapmak şart.veee adamdar hastane masrafı adı altında dünyanın parasını istiyorlar bizden dava etsek kazanırız.emime oluyorsa olmamış demektir tekrar yapması lazım.ve ben asla kilo vermedim aksina 5 kilo aldım.hiç bir şekilde kendilerini savunamazlar

aslında bacak ameliyatını burdan geçmeden olan yoktur.karar alıcaz ikinciden bir kuruş almıyorsan olurum demek lazım .türkiye plastik cerrah kaynıyor araştırarak biz neler bulduk burda.doktor 1. olurken bana çok cüzü birşey demişti fiyatı yazmıyorum .şimdi duyuyorum uçmuşlar.enflasyon diyecek hastane çok istiyor diyecek diyecekte diyecek

kesinlikle a.k sınıfta kaldı bencede benimkide edidi gitti

teşekkür ederim artikyeteroff inş istediğim gibi olur darısı isteyenlerin başına üç dört gün izin almak şart gibi
Benden 1800 cc alınmış 1200 cc konulmuş şu anlık göremiyorum korsem ayak bileğime kadar ben 300 400 cc sanıyordum.. Üstelik sürekli kilo al kilo al diye kabul etmemişken..
çok geçmiş olsun arkadaşım

merhabalar arkadaslar bugun yenı uye oldum dıyebılırım. Ve sızlerıde burda gormek cok mutlu ettı benı. Yalnız olmadıgımı hıssedıyorum. Ne sıkıntı bır durum ya hu bu. Su yapıskanlı sılıkonlardan aldım sıkıntılı bolgelere taytların altına denedım eh ısteee en cızme gıyebılıyorum. on cızmeden yedısını yıne gıyemesem de Arkadaslar ahmet karacalar ve ya fatıg dagdelene bu yaz gıdıp ne gerekıyorsa yaptırmayı dusunuyorum sılıkon ve ya yag enjektesı. Ama ınanılmaz korku ıcındeyım. Bı oyle dıyorum bı boyle. Napıcagımı bılemedım.

vurmuştur vurmuştur. Ya demek bu yok demelerine inanmamak lazım:) soocute ama yirtmyirtmissin adam kendini durduramamis:) bir ordan bu burdam hım biraz da burdan derken az kalsin seni yaga ceviriyormus. Hap kadar kizsin zaten:) saka bir hana 1800 cc. Az degil ki zorlanman normal. Delinmedik yerin kalm amis. Gecer hepsi merak etme.

Artu bekliyorum hala foto yollicaktin. Cok cuzzi goreceli bisey ona gore cuzzi olabilir:) valla zam yapiyorsa telaffuz ettigi rakam ustune hic dogru diil. Cunku 2. Icin 1. Kadar faxla odemucez diye seciyoruz ona olmayi. Yoksa yine bu haliyle zam yapnasa bile yine yuksek bir rakam ödeniyor toplamda. Cunku 1. Zaten alicagini aliyor. 7400. 2. Yaptiran 10bin gibi ödüyor. Ciddi bir para bu. Bununcok daha azina silikon takan ve yag yapan cok iyi dr.ldr.lar var. Ama bunu bu hale biz getiriyoruz unutmayalim. Her bir isim + lira .

İsteyince çıkarabiliyorrlarmış demekki tabi fazla uğraştığı aşikar bedenimden belli her yer bantlı delik ama yine de tek zorlandığım yer üst bacak oldu.. ben üç dört kilo arası almıştım bu iş için hatta tamam daha kilo alma bulurum illaki yağ dediğinde gerçekten bulabilecek mi sonra yağın bukadar dı derse diye üç hafta sonrasına randevu almıştım başka Dr a muayene oldum 400 cc yağ çıkar bence üste yapalım altta problem çok yok dediğinde içim rahat bi şekilde bi hafta öne çekmiştim ameliyatı... iyi şişlemiş beni al sana al sana neyin hıncını çıkardı kim bilir şaka bi yana inş sonuç güzel olur kalıcı olurda çektiğime değer bende onun duacısı olurum eli kolu dert görmesin diye :)
... bi kere indirdim korseyi sadece benimki bütün mideden bileğe kadar korktum bi daha indiremem üst bacak mor belde bişey yok göbek hafif çok çirkin korkutucu

Arkadaşım kaç saat sürmüş ameliyatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…