Merhaba ben herseyi cok rahat giyiyorum.bence yaglar oturduktan sonra hicbirsey etkilemiyor.kilo almamistim.ama suan 1,5 aylik bebegim var mecbur biraz kilo aldim oda hamlelikten dolayiEceda. Cok sagol yazdigin icin. Kilo verdinmi aldinmi. Spor yapiyormusun? Acaba kosmak etkilermi? Dar coraplar gibi saran seyler giyiyorum ams. Yani sallanmiyor hic.
Ne mutlu sana keşke hepimizinki öyle olsa evet şu an çok şiş ilk halinin iki katı nerdeyseKisacasi ilk 1 seneden sonra bence yaglar oturuyor.ben artik degistigini dusunmuyorum.Keske genc kizken bu ameliyati olsaymisim ne guzel rahat giyinirdim
Sağ ol canımÇok Geçmiş olsun canım ,
eğer iptal etmene ben sebep olduysam bir nebze çok üzülürüm.ama biz burda yaşadıklarımızı anlatıyoruz.bende ameliyat olmadan önce en az 4 ay gece gündüz burdaydım çok şey öğrendim.doktordan ameliyat günü aldım kanatın yaşadıklarından dolayı iptal ettim.iyikide etmişim adam bana hemen silikon demişti.başka doktorlara gittim.en son yağın en az iki defa mutlaka olması gerektiği kanaatıne vardım ve geçen temmuzda ameliyat oldum.haa çokmu kötü hayır tabiki fark var ama bizim beklediğimiz ölçüde değil.2. yapmak şart.veee adamdar hastane masrafı adı altında dünyanın parasını istiyorlar bizden dava etsek kazanırız.emime oluyorsa olmamış demektir tekrar yapması lazım.ve ben asla kilo vermedim aksina 5 kilo aldım.hiç bir şekilde kendilerini savunamazlararkadaşlar ben iptal ettim . zaten hep içimde bir kararsızlık vardı . burda yazılanları da okuyunca vazgeçtim.iyimi yaptım bilmiyorum ne hayaller kurmuştum ama sonuç hayal kırıklığı olacaksa kendime hem maddi hem manevi olarak zarar vermenin bir manası yok ilerde ne yaparım şimdilik bilmiyorum ama belkide kabullenicem böyle yaşamayı
aslında bacak ameliyatını burdan geçmeden olan yoktur.karar alıcaz ikinciden bir kuruş almıyorsan olurum demek lazım .türkiye plastik cerrah kaynıyor araştırarak biz neler bulduk burda.doktor 1. olurken bana çok cüzü birşey demişti fiyatı yazmıyorum .şimdi duyuyorum uçmuşlar.enflasyon diyecek hastane çok istiyor diyecek diyecekte diyecekeğer iptal etmene ben sebep olduysam bir nebze çok üzülürüm.ama biz burda yaşadıklarımızı anlatıyoruz.bende ameliyat olmadan önce en az 4 ay gece gündüz burdaydım çok şey öğrendim.doktordan ameliyat günü aldım kanatın yaşadıklarından dolayı iptal ettim.iyikide etmişim adam bana hemen silikon demişti.başka doktorlara gittim.en son yağın en az iki defa mutlaka olması gerektiği kanaatıne vardım ve geçen temmuzda ameliyat oldum.haa çokmu kötü hayır tabiki fark var ama bizim beklediğimiz ölçüde değil.2. yapmak şart.veee adamdar hastane masrafı adı altında dünyanın parasını istiyorlar bizden dava etsek kazanırız.emime oluyorsa olmamış demektir tekrar yapması lazım.ve ben asla kilo vermedim aksina 5 kilo aldım.hiç bir şekilde kendilerini savunamazlar
kesinlikle a.k sınıfta kaldı bencede benimkide edidi gittisoocute taburcu olmuşsundur artık herhalde. evde dinlen itiyaçharicinde kalkma ilk 3 gün çok önemli canım. ya bu arada senin gibi zayıf bir kızdan 1600 cc. yağ 1.5 litre demek neredenden buldu o kadar yağı define arar gibi aramış resmen. maşallah diyeyim . çok şaşırdım ama duyduğum en yüksek yağ bulunma oranı. valla bu emsal teşkil eder hf.ye gidecek olanlar seni örnek göstersin. yok yok diyordu 1.5 litre yağ çıkıyor. e o zaman ak. sınıfta kalıyor 60 kg.dan 280 buluyor ancak bu kadardı diyor. ben anlamadım bu işten valla. senin göbeğini de kaliteli bulmamıştı buruşur sarkar demşti. geriye neresi kalıyor:)) meme desem diil:)
1200 cc. bacak başı 600 cc. 300 altt 300 üst . inan çok merak ettim bacaklarını. bu forumda çığır açacaksın:))
eridi gitti.ben ona olmuştum ameliyatımıkesinlikle a.k sınıfta kaldı bencede benimkide edidi gitti
teşekkür ederim artikyeteroff inş istediğim gibi olur darısı isteyenlerin başına üç dört gün izin almak şart gibi
çok geçmiş olsun arkadaşımBenden 1800 cc alınmış 1200 cc konulmuş şu anlık göremiyorum korsem ayak bileğime kadar ben 300 400 cc sanıyordum.. Üstelik sürekli kilo al kilo al diye kabul etmemişken..
Sağ ol arkadaşım inş geçer bir an önce aile hekimi ne gidip iki gün rapor aldım yetmezSe yine gel dedi çalışmıyorum ama gittiğim kurs için gerekliydi gidemem bu haldeçok geçmiş olsun arkadaşım
Benim dr. Fb degil canim.Sadece yag di degilmi soocute senin nolur bize yazmaya devam et f.b degilmi dr.un kanat a olanlar cok üzdü beni en iyi dr.lar anlar derken derdimizden
vurmuştur vurmuştur. Ya demek bu yok demelerine inanmamak lazım:) soocute ama yirtmyirtmissin adam kendini durduramamis:) bir ordan bu burdam hım biraz da burdan derken az kalsin seni yaga ceviriyormus. Hap kadar kizsin zaten:) saka bir hana 1800 cc. Az degil ki zorlanman normal. Delinmedik yerin kalm amis. Gecer hepsi merak etme.evdeyim canım ama çok fena yani bana kolay bi Opr demişlerdi altı hissetmiyorum ama üst fena normal yaşamına dön demişti asistan korse meme altından bileğe kadar sadece tuvalet için arayı açık bırakmışlar rezillik çekiyorum korseyi sıyırsam 20 tane kopçası var yarım saat sürüyor bi wc ihtiyac.. .. Şu an itibariyle daha iyiyiM
1800 cc ne demek bunu bende anlamadım 1200 koyulmuş üst bacak istiyordum hatta tel açıp sormuştum orası büyük bi alan dolduramayız demişti çizim yaparken ben baldır istiyorum dedim yağın ne kadar yeterse o kadar geçiş yaparım dedi üst ve baldır için dopdolu olmaz ama göze de batmaz gibi geliyo.... göbekten pek almadı bi kayık sağ bi kaşık sol o kadar dedi yağ yok deri ve kas gevşekliğiymiş.... basen yapmıştım ve bel yapmışım simit dediklerinden ben bak buralar yağ falan diye gösterinnçe sana kalsa her yerin yağ demişti delik deşik olmuşum kendimi hedef tahtası gibi hissediyorum 12 den vurmuştur inşallah
Artu bekliyorum hala foto yollicaktin. Cok cuzzi goreceli bisey ona gore cuzzi olabilir:) valla zam yapiyorsa telaffuz ettigi rakam ustune hic dogru diil. Cunku 2. Icin 1. Kadar faxla odemucez diye seciyoruz ona olmayi. Yoksa yine bu haliyle zam yapnasa bile yine yuksek bir rakam ödeniyor toplamda. Cunku 1. Zaten alicagini aliyor. 7400. 2. Yaptiran 10bin gibi ödüyor. Ciddi bir para bu. Bununcok daha azina silikon takan ve yag yapan cok iyi dr.ldr.lar var. Ama bunu bu hale biz getiriyoruz unutmayalim. Her bir isim + lira .aslında bacak ameliyatını burdan geçmeden olan yoktur.karar alıcaz ikinciden bir kuruş almıyorsan olurum demek lazım .türkiye plastik cerrah kaynıyor araştırarak biz neler bulduk burda.doktor 1. olurken bana çok cüzü birşey demişti fiyatı yazmıyorum .şimdi duyuyorum uçmuşlar.enflasyon diyecek hastane çok istiyor diyecek diyecekte diyecek
İsteyince çıkarabiliyorrlarmış demekki tabi fazla uğraştığı aşikar bedenimden belli her yer bantlı delik ama yine de tek zorlandığım yer üst bacak oldu.. ben üç dört kilo arası almıştım bu iş için hatta tamam daha kilo alma bulurum illaki yağ dediğinde gerçekten bulabilecek mi sonra yağın bukadar dı derse diye üç hafta sonrasına randevu almıştım başka Dr a muayene oldum 400 cc yağ çıkar bence üste yapalım altta problem çok yok dediğinde içim rahat bi şekilde bi hafta öne çekmiştim ameliyatı... iyi şişlemiş benivurmuştur vurmuştur. Ya demek bu yok demelerine inanmamak lazım:) soocute ama yirtmyirtmissin adam kendini durduramamis:) bir ordan bu burdam hım biraz da burdan derken az kalsin seni yaga ceviriyormus. Hap kadar kizsin zaten:) saka bir hana 1800 cc. Az degil ki zorlanman normal. Delinmedik yerin kalm amis. Gecer hepsi merak etme.
İsteyince çıkarabiliyorrlarmış demekki tabi fazla uğraştığı aşikar bedenimden belli her yer bantlı delik ama yine de tek zorlandığım yer üst bacak oldu.. ben üç dört kilo arası almıştım bu iş için hatta tamam daha kilo alma bulurum illaki yağ dediğinde gerçekten bulabilecek mi sonra yağın bukadar dı derse diye üç hafta sonrasına randevu almıştım başka Dr a muayene oldum 400 cc yağ çıkar bence üste yapalım altta problem çok yok dediğinde içim rahat bi şekilde bi hafta öne çekmiştim ameliyatı... iyi şişlemiş benial sana al sana neyin hıncını çıkardı kim bilir şaka bi yana inş sonuç güzel olur kalıcı olurda çektiğime değer bende onun duacısı olurum eli kolu dert görmesin diye :)
... bi kere indirdim korseyi sadece benimki bütün mideden bileğe kadar korktum bi daha indiremem üst bacak mor belde bişey yok göbek hafif çok çirkin korkutucu
Birbuçuk saat sanırım ama odaya gelmem iki saati buldu benden önce odaya gelip arkadaşlarıma başarılı oldu güzel beğenecek diye bilgi vermişArkadaşım kaç saat sürmüş ameliyatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?