Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmm :)
öncelikle güzel dileklerini gönderen, beni arayıp destek olan herkese teşekkürler. Melikecim, Spicy sizlere ayrıca teşekkürler desteğiniz bana çok kuvvet verdi.
Dün öğle saatlerinde girip, saat 19.00'da ancak çıkabildim ameliyattan. Burun ucunda da küçük bir işlem oldu ama yine de toplamda bir hayli uzun bir operasyon oldu.
Ameliyattan çıktığım ilk andan itibaren hiç ağrım, sızım olmadı. Sadece anestezinin etkisiyle 2 saat kadar bulantım oldu. Bulantı da kesildikten sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi, çok hafif atlatıyorum şükürler olsun. Bacaklarımı çok zorlamamak için penguen gibi yürüyorum, komik haliyle:)
Yağlar göbekten ve belden alındı. Ben de oldukça zayıf sayılırım ama alt bacakların içlerine yettiğini söyledi doktorum.
Şu an korse olduğu için ve bacaklarımı sıkıp, sıkıştırdığı için şeklini tam anlayamıyorum..onun için biraz sabretmek gerekiyor. Yağların tutunması için İLk 3 gunu, zaruri ihtiyaçlar dışında yataktan hiç kalkmadan yatmamı istedi.
Sonuç olarak şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadan, tahim ettiğimde de çok çok hafif atlatıyorum. Umuyorum sonuç da iyi olsun..şu an mutlu ve umutluyum :) Hepimiz için en iyisini diliyorum.
Arkadaşlar ameliyat olanlar çok çok geçmiş olsun, umarım memnun kalırlar sonuçtan... ben bişey merak ediyorum, hiç doktora gitmedim ancak bu forumdan takip ediyorum yöntemleri, gazetede bir doktorun silikon konulan yöntemini okumuştum ve mail atıp fiyat öğrenmiştim (gerçi hiç ucuz değil) , bu silikon yöntemi daha kalıcı değilmi acaba... ben de kışın bu derttek kurtulmak istiyorum aslında ama öyle birkaç doktora gidip aklım karışsın da istemiyorum çünkü hemen vazgeçebilirim öyle bir durumda... silikonun zararı mı var acaba onu tercih etmeme nedeniz nedir? beni de aydınlatırsanız çok çok sevinirim... Ben sürekli yağ enjeksiyonu yaptıramam ekonomik açıdan bunu karşılayamam diye düşünüyorum, microlane dolgu da eriyor muş sanırım...???????????????
spicy senin kolunda ameliyat sonrası his kaybı vardı neoldu geçtimi?
mrhb asya83; Malesef kolumdaki his kaybım devam ediyor. Üstelik aynı his kaybı sağ bacağımda da mevcut. Kolumdaki his kaybının nedeni, sinir köklerine çok yakın yerden yapılan iğneymiş (tüm işlemler o kolumda yapıldı). Gittiğim nörolog, bu durumun 1 sene kadar sürebileceğini ama kalıcı olmayacağını söyledi (ınşallah). Son iki haftadır fizik tedavi görüyorum.
Bacaklarımdaki his kaybının yanı sıra sızılarım da hala devam ediyor. Ama inanın arkadaşlar, bunlara rağmen çok mutluyum. ben zaten mükemmel değil, normal bacaklara sahip olabilmek için yaptırdım bu operasyonu. sonuç şimdilik beni tatmin etti. umarım hep böyle kalırlar.
Bu arada, tekrar geçmiş olsun tulsacığım. Eminim ki çok çok hoş görünüyorlardır!
merhaba arkadaslar ameliyatimin uzerinden 2 ay gecti ben esteticare de ameliyat oldum prof dr mesut ozcan yapti ameliyatimi pek bi erime olmadi ne kadar zamandan sonra bu yaglar benim olacak bilen varmi hergun dakikada bir eridiler mi diye bakmaktan biktim haftasonu ilk kez tayt giydim bence hala ince zaten Mesut beyin soyledigine gore iyi temizlenip ve yeteri konulursa yag hucreleri damarlanir mis pek oyle agrili sizili bir am
eliyat degil acikcasi kasimda tekrar olursam bence tam istedigim gibi olur ama tabi en kotusu artik para bulmak zorunda kalacagim o ayri konu Mesut bey 6 ay sonra sekli tam belkli olur dedi ve ayrica ben kilo aldikca onlarda alacakmis
sizce artik eriyecek diye korkmama gerek varmi bu arada hissizlik morarma falan olmadi mesut hocanin eli cok hafif ama oyle yagi zerk etmiyor ve bileklerime koydugu yaglarda erimedi simdilik bu kadar xoxo