Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canlarım benim bende sizleri seviyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkk benim en yakın dostlarım arkadaşlarım sizlersiniz inanın sizin gibi yakın olanlar yok yani :)))) bitanesiniz hepiniz kutlayalım bencede
eeee hadi bakalım bu hafta buluşalım perşembe hariç hangi gün derseniz uyar hafta içi pazar derseniz oda olur hadi hemen karar alalım yer zaman falan

herkese merhaba
öncelikle bertha ve leydi teşekkür ederm bni bilgilendirdiğiniz için kendi üyeliğim olmadığı için arkadaşımın nickini kullanmıştm brombeereydi nicki...
bertha senin bacaklarn güzel olmuş gerçekten
ben şimdiye kdr 1 doktorla görüştm çünkü daha önce ameliyat imkanım yoktu sadece gelişme varmı die burayı takip ediyordum,gittiğim doktor bi yakınımızın doktoruydu ve çok açık konuştu sanırm hiç umudum kalmadı ya da senin (bertha)doktorun gibi mi düşünüp yani ümitlendirmeym die bilmiyorum ama bna yağların ya kalır ya hiç kalmaz ya da azı erir dedi ve fiyatlar gerçekten çok uçuk şansımı denemek içinde o kadar parayı çöpe mi atıcam bilemiyorum
calf implant düşünüyordum hep doktor ben yapmam atar damara gelirse bacağını kaybedersin dedi
yani düşünüyorumda ne hastalıklar tedavi ediliyor neler çözülüyor yani çok mu zor bi şey bizim sorunumuz neden kalıcı çözümler üretilemiyor ailem tamam dedi artık ameliyat olma şansım var ama
şimdide ben kararsızım çok umutsuzum gerçekten ... :(((
leydi senin adına da sevindim
umarım bigün hepimizin sorunu çözülür arkadaşlar teşekkürler ...

ay allah korusun ya o nasıl şey öyle. içim bi tuhaf oldu.
ya niye erisin bak burda birsürü insan var yaptırdım erimedi diyen. sen yine de umudunu kaybetme. ben yaptırırım hiç bişe kalmaz sen yaptırırsın erimez, eriyeceğinin de garantisi yok sonuçta.

ay allah korusun ya o nasıl şey öyle. içim bi tuhaf oldu.
ya niye erisin bak burda birsürü insan var yaptırdım erimedi diyen. sen yine de umudunu kaybetme. ben yaptırırım hiç bişe kalmaz sen yaptırırsın erimez, eriyeceğinin de garantisi yok sonuçta.

sen ameliyat olmuşmuydun yani aklımda tutamıyorum isimleri o kdr sayfayı okuduktan sonra
şimdi bir de işin tuhafı fiyatlar arasındada çok fark var yani doktorlar bu işlem için hepsi farklı işlem mi yapıyor anlamadm ki 3 kerede kalıcı olur diyen var her seferinde yeniden lipo yaptrmak nasıl olacak vücut delik deşik olmaz mı yaa
yaptırdık diyelim hep istediğin bacaklara sahip oldun sonra eridi gitti onun verdiği hayal kırıklığıda cabası bilmiyorum ben sizler daha çok doktorla görüşmüşsünzdür içimdeki karamsarlığı size aşılamak istemem ama gerçekten moralim çok bozuk...

:))) yok ben olmadım kışı bekliyorum. ama epeyce bi okudum yazılanları, benim anladığım bir kere olup erimeyen var 3 kere olup eriyen var. senin yapacağın doktor seçmek. umutsuzluk yoook.

kızlar kulak mısafırı oldum sızle paylasmak ıstedım.ben de dr ferruh beyle gorustum ve bana yağları kök hücre yöntemıyle yerlestırdıgını, %80 kalıcı oldugunu ve 3 senedır uyguladıgı hastalardan daha kotu bır geri donusum almadıgını,amelıyatın 1,5 saat surdugunu soyledı.tabı ben bunları duyunca bu ayın 27 ne randevu aldım.sonuc uzun vadede ıyı yada kotu olsa bıle yınede pısman olacagımı sanmıyorum.eger ıyı sonuc alamazsam bırde ılerkı aylarda ahmet karacaları deneyecegım.umudunuzu yıtırmeyın derım.
ve leydı dılerım zamanla hersey yoluna gırer.

ferruh beyin fiyatı uygun diğer doktorlarla yarıyarıya nerdeyse o beni düşündürüyor
%80 kalıyor garantisi veriyorsa bnde görüşmek isterm ücretsiz randevu veriyor sanırım nasıl alınıyor randevu???
amanbe inş para durumunu çözersin bnmde şu an için sorunum olduğu için anca kışın yaptırabilcem ama 2. bi operasyon olma şansım yok ferruh beye ameliyat olanlar memnum mu acabaa ???

ankara ve ızmırde estetık cerrahı ucretlerının bırcogu ıstanbulun yarı fıyatına tabı doktoruna gore de degısıyor.ben ızmırde cok arastırmasını yaptım bu tur amelıyat yapmıs dr.lar sayılıydı..ıyı bır cerrah olan ulvı guner vardı once onu aradım 150 tl muayene dedı sonra fıyat belırleyecektı.cevreden duyumlarımla sanırım 6000-7000 tlye amelıyat edıyormus. bende once ferruh bey dedım ayın 27 de amelıyat olacagım.ucretsız muayenede edıyor.telefonlarını vereyım 0505 3840718 veya 0312 4464750 muayeneden randevu alabılırsın.ay sonu amelıyat olayım durum nasıl ara ara yazarım bende.memnun kalmazsam kışa dogru ahmet karacalar artık :)

selam arkadaşlar,beni hatırladınız mı? Ben de sizler gibi bu forumu yaklaşık 6 ay kadar takip edip,Şubat ın 12 nde Ferruh Bey e ameliyat oldum.İnanın ben bankacıyım o günden beri toplasanız 5 gün bile pantolon giymedim,hep etek ve elbise giyiyorum.Çok memnunum sonuçtan hiç düşünmeyin bence....
müsait olduğum zaman yine foto eklicem arkadaşlar...

AAAAaaaay inanmıyorum. Sarrrpo. Çok Mutlu oldum inan. Günlerce hep yazdım nerdesin diye. İyi haberlerini almak harika...Bacaklarına bayılmıştımmm senin. Harika yaa. Ne olur resim de ekle. Çok mutlu oldum senin adına :)))))

ilk ikisi sonrası,en sonuncu öncesi farkı gördünüz mü?............. şu an hiçbir değişiklik yok

Eklentiler

• $sonrası 1.webp
    $sonrası 1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $sonrası 2.webp
    $sonrası 2.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $öncesi 1.webp
    $öncesi 1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
ben şubat ta Ferruh Bey e 2000 TL ye oldum.Görüşmeye Aralık ayında gittiğim için ocak da yaptığı zammı benden almadı.Normalde bana yaptığı zamanlar 2500 TL alıyordu.
Ben bir hafta sonra tatile gidiyorum ve hiç uzun birşey götürmüyorum,darısı başınıza....

Kızlar uzun süredir giremiyorum ama emin olun ki çok çok mutluyum hayatım değişti.
Herkese tavsiye ederim. inanın az kazanıyo olsaydım yemez içmez para biriktirir yine amlyt olurdum.
Sonra yaşananları okumadım ama eminim çoğunuz eylül gibi amlyt düşünüyosunuz hepinize iyi şanslar, benim 3 ay olmak üzere ve maşallah hala erime yok, inş erime olmaz tek korkum bu, ama şuan çok mutluyum. Yeni aldığım elbiselere de bi amlyt parası kadar para ödedim ama önemli olan mutlu olmam, eskiden kazancımı sadece bankaya yatırıyodum şimdi elbiseye yatırıyorum ama çok daha mutluyum. sevgiler

Back
X