Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu da benden..

Eklentiler

• $Christina-Aguilera-Cher-Fotograflari-1-430x669.webp
    $Christina-Aguilera-Cher-Fotograflari-1-430x669.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba demek istiyorum. uzun zamandan beri yazmıyordum. açıkçası ameliyat olmaya çok yakınken ve hatta randevu bile almışken son andaki engellemeler benim çok moralimi bozdu ve bu sorunu kafamdan atmaya, başka şeylere odaklanmaya çalıştım. ama hepimizin burada bahsettiği gibi yaz geldi şortlar etekler ortaya çıktı ve benim bu konudaki takıntım da yine hortladı tabi. bir ara mağaza dolaşmak bile istemiyordum o derece. neyse siteye girip göz gezdirince ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsinin sonuçları mükemmel olmuş. TULSA, bacakların mükemmel ötesi, çok başarılı güle güle kullan canım:) çok beğendim. sen kime yaptırmıştın?? ya ben birşeyi merak ediyorum. yaz aylarında bu ameliyatı olmak tercih edilmiyor mu? korse sıkıntı yaratır mı? ben yine bu ameliyat olayına sıcak bakmaya başladım.

hepinize sağlıklı, güzel bir yaz tatili dilerim..

Kızlar, maalesef bu kötü bacaklarla salına salına etek giyenler beni rahatlatamıyor hiç. Çünkü ben asla böyle rahat giyemem. Giyebilecek olsam burda ne işim var. Yana yakına çare arıyorum ve bu dertten kurtulmak istiyorum. Tekloloji bu kadar ilerlemişken kesin çözüm olmalı artık.

YONCAYONCA sana kesinlikle katılıyorum. Bacağı yamuk olupta etek giyenler beni de rahatlatmıyor. malesef ben o modda değilim. Giyemem. Bir çaresi olmalı... Olmalı... Olmalı... Hayat bu kahırla gitmemeli...

Çare var mı? Tam emin olamadım doğrusu. Evet ameliyat sonuçları gayet güzel. Ama ne kadar süreli. Bunu bilemiyoruz. Eski ameliyat olanların pek çoğu artık yazmıyor. 2 senede bir ameliyat mı olmak lazım acaba. Bu da çok kütfetli. Şöle "3 sene oldu ameliyat olalı çatır çatır geziyorum minilerle" diyen var mı ?

Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba demek istiyorum. uzun zamandan beri yazmıyordum. açıkçası ameliyat olmaya çok yakınken ve hatta randevu bile almışken son andaki engellemeler benim çok moralimi bozdu ve bu sorunu kafamdan atmaya, başka şeylere odaklanmaya çalıştım. ama hepimizin burada bahsettiği gibi yaz geldi şortlar etekler ortaya çıktı ve benim bu konudaki takıntım da yine hortladı tabi. bir ara mağaza dolaşmak bile istemiyordum o derece. neyse siteye girip göz gezdirince ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsinin sonuçları mükemmel olmuş. TULSA, bacakların mükemmel ötesi, çok başarılı güle güle kullan canım:) çok beğendim. sen kime yaptırmıştın?? ya ben birşeyi merak ediyorum. yaz aylarında bu ameliyatı olmak tercih edilmiyor mu? korse sıkıntı yaratır mı? ben yine bu ameliyat olayına sıcak bakmaya başladım.

hepinize sağlıklı, güzel bir yaz tatili dilerim..[/QUOTE

teşekkürler...ben Ahmet Karacalar'a oldum operasyon.. ödemler indikten sonra bu şekil aldı.. arada bir tekrar fotoğraf çekip bakkmak gerek değişiklik olup olmadığına.

mrb herkese
yeni üye oldm ve 2 gündr baştan okumaya çalışıyorum
baştan bu yana dikkatimi çeken takip ettiğim leydi adlı arkadaşımz
en son 94. sayfada dr bülent beye yağ transfer ettirdikten sonraki mutluluğunu anlatıyordu
bende onlarn mutluluğundan yola çıkarak bülent beye karşı bi güven duygusu oluştu fakat kısa sürede bütün sayfaları okumak mümkün değil
ben ailemi yeni ikna ettim ve ameliyat olmak istiyorum
leydi sen ameliyat olalı 1 yılı geçti bülent beye ve garanti vermişti azalmanın en fazla %20 olacağına dair
şu an ki durumun hakkında bilgi verirsen aydınlatırsan çok sevinirim... teşekkürler

Son düzenleme:
brombeere mrb canım evet ben bülent beye amelıyat oldum septembergrıl var birde, oda bülent beye amelıyat oldu fakat onda hiç erime olmadı lakin bende oldu, yaptırdıktan sonrakı hali mükemmel ötesiydı sevinçten ne gözyaşları döktüm fakat tam o sırada olumsuz olaylar yaşamaya başladım ve hızla kilo vermeye başladım bacaklarımda zayıfladı tabi eridi şuan kilo almaya çalışıyorum cok güzel almıştım kilo en son 60 yaklaştım ve bacaklarımda fark etmişti lakin 1 ayın içinde 53 kiloya geri düştüm ve bacaklarım inceldi biraz daha araştır öyle karar ver canım zaten şu yaz döneminde yaptırma seni zorlayabilir korse falan hemde ister istemez güneşe çıkarsın morluklar açısından iyi diil iyice araştır

bnm kilo alıp verme konusunda bi sıkıntım yok ama nasıl araştırıcm kime güvenicem bilemiyorum olası bi kilo verme durumunda eski haline dönüyorsa çok yazık çektiğimiz eziyetlere
seninde bildiğim kadarıyla 2. ameliyatın ama 3. yağ enjekte edilişi çok üzüldüm senin için şu an eskisi gibi mi yani tamamen eriyor mu yağlar ??
septembergirl ameliyat olalı kaç ay oldu peki geçmiş olsn onada erimediği için çok sevindim:))

Son düzenleme:
oda benimle aynı dönem amelıyat oldu 1 sene olmustur onada hatta daha fazla geçen sene nisan ayıydı yanlış hatırlamıyosam senin aklına yatan bütün doktorların listesini yap mesela git görüş hepsiyle ona göre karar verebilirsin belki ücretli görüşme isteyenlerden de ücretsiz görüşme talep edersin şuan revaçta olan doktorlar ahmet bey ve ferruh bey:)))

ahmet beyin superdry diye bi yöntem uyguladığını burada yazanlardan öğrendim ve tek seferde kalıcı oluyor sanırım peki 3 aydan daha eski ahmet beye ameliyat olan var mı acaba ??
ferruh bey'in yöntemi hakkında bilgim yok malesef :((
ben implant yaptırmayı düşünüyordm hatta nazım beye yaptıran bi arkadaş vardı burda 1,5 yıl olmuştr eski yazılardan okumuştm ve bacakları çok güzel olmuştu onun durumu hakkında bilginiz var mı uzun vadede rahatsızlık verdiğini duymustum ve vageçmiştim ...

BROMBEERE aradığın soruların cevapları geçmiş sayfalarda var. Bütün sayfaları okumanı tavsiye ediyorum...

konumuzla alakasız fakat sizinle paylaşmak istedim
yarın saat 9da hayatımın dönüm noktası hakkında son karar verilecek sizlerin desteğinide yanımda hissedicem sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan

arkadaslar bu arada ben bı seneye yakındır bacaklarım ıcın spor yapıyorum benım ıcın gusel gelısmeler oldu cok değıl ama olsun:)) sormak ıstedıklerınız olursa seve seve cvp larım ıyı aksamlar hepınıze

Back
X