Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aslılı, fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Doktor zayıflama demiş. Bu benim için kötü ya...
ben kilo almayı hiç istemiyorum ,şuan az yemek yiyorum,kilolu değilim;ama bel klaınlaşmasın diye sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,dolayısıyla kilo veriyorum.
ARKADAŞLAR
Ameliyat sonrası kilo vermemek mi gerekiyor. Peki daha sonraları kilo verince de aynı şey olcak ,yağlar eriyecek mi?.

Arkadaşlar!!!!
Moralim çok bozuk.Bir doktora bacak fotğraflarımı gönderdim;ama bugün cevap gelmiş.Biraz zor olduğunu bir kaç kez yağ enjekte gerekebileceğini yazmış.
Sizlerin yazılarını okurken çok heveslenmiş ve ümitlenmiştim.;ama doktordan bunu duyunca çok üzüldüm.
Kimse neden daha önceki yazılarıma cevap vermedi....

dılara uzulme bende ılk arastırmasını yaparken bazı cerrahlar "yag ılerkı donemde erıyebılıyor o yuzden ben o tur amelıyatlar yapmıyorum dıyenlerde oldu" ama cok ıyı netıce aldıgını soyleyende o bırazda sans artık . onemlı olan uygun dr. secmek

amaaanbe; Ahmet Bey'in fazla kasları seyrelttiğini zannetmiyorum. bazen bacakların dışındaki fazla yağ da görüntüyü kalın ve daha yamuk gösterebiliyor. Benim geçirdiğim operasyonda bacaklarımın dış ve arka tarafındaki yağlar alınarak iç kısımlara enjekte edildi. Ahmet Bey, daha kalın bir görüntü elde etmemek adına operasyon öncesi bacaklarımın kalınlığını ölçerek buna karar verdi.

spicy okuduğum söyleşi gibi bişeydi ama tekrar bulabilirsem kopyalayım size de, nette okumuştum.
dilaramutlu ben göz sorunun olduğunu okuyunca sana fotoğrafların olduğu sayfaları bulmaya çalıştım geçen gün ama çok zor oluyor, bütün sayfaları taramak gerek. bu yüzden cevap gelmiyor galiba çok fazla sayfa var.

kızlar ay sonu amelıyat olacagım demıstım ucagım ızmırden sabah 7 de kalkacak 11 de muayenehanede olucam 12 de baslayacakmıs ve amelıyat 1,5 saat suruyormus sanırım 15.00 gıbı kendıme gelırım donus ucagım saat 23.00 de. o saate kadar o halde ankarada ne yapabılırım :( tavsıyelerınıze ıhtıyacım var sıdıden sagolun..

spicy buldum makaleymiş ama kopyalayamıyorum sanırım formatı uygun değil
diyo ki baldır bölgesindeki kaslar çok gelişmiş ise alt bacak bölgesinde hantal ve kaba bir kalınlık oluşur. botoksla kasın bazı bölgelerine enjeksiyon yaparak bu kalınlığı azaltmak mümkündür.

demre mrb cnm müsait olursam senin yanına da gelebilirim yalnız bırakmam korkma ferruh beyin asistanları artık kovmazsa:)))))))))
link ekleyebilirsin amanbe cnm yada yaz biz aratıp bakalım bi o makaleye

cok saol leydı :) sımdı daha ıyı hıssedıyorum.senınle tanısmayı yanımda olmanı cok ısterım tabıkı ama ıslerınıde engellemek ıstemem sonucta ılgılenecegın bır kızın var :)) ayrıca asıstanların senı kovacaklarınıda dusunmuyorum cunku o sekılde davranılacak bırı oldugunu sanmıyorum .hem bu sıteyı takıp eden bır cok ınsanında tepsını alırlar.

saol kacakkız zaten hemen sonucu sızede bıldırıcem merak etmeyın :)) dılerım hepımız bırgun kavusuruz su sutun gıbı bacaklara :))

Kızlar 1 saat önce foruma baktığımda daha fazla sayfa vardı burada sanki? Silinenler mi oldu acaba? Ben sayfa 480 de kalmıştım not aldım oradan itibaren okurum diye :) Şimdi son sayfa 470 :)) Bir arkadaş resim eklemişti. Oda silinmiş sanırım. Bacakları gayet düzgündü sadece biraz inceydi, operasyondan sonra çok güzel olacak bence... Bir arkadaşın da bacaklarında dalgalanma vardı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam Beren. Çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelir...

Back
X