Bacak dolgusu yaptıran var mı?

karanfilllllllllllllllllllllllllllllllll inan şuan öyle kzııyorum kı sana ay valla inanmıyorum ya hatunlar senın bacagını görürlerse yemin ediyorum seni topa tutarlar yapma gülüm ya bacakların cok güzel dolgun ve düzgün birleştirsen bile arada acıklık dahi kalmaz eminim orta kısım okadar dolgun yanı cok begendım birtek diz içlerin törpülenirse yanı ordakı yaglar alınırsa harika olur tam anlamıyla sakın ama sakın alt tarafa dokundurma derim yeminle şoka girdim bu bacakalara amelıyat olmak istemene

dilaracım gördüm resmini fakat ekleyemedim olmadı çünkü yorumuma gelince canım senin bacaklarında bence kemik sorunu var tatlım yoksa senın bacak yapında aslında dolgun ve orta kısım dolu kemikten kaynaklangını düşünüyorum ben canım senin sorununun

sağol canım yorumun için. peki leydi dizin altındaki boşluk biraz dolsa kemik eğriliği gider mi sence. bir doktor yapılabilir dedi ;ama pek de iyi olur demedi. ben fotoları başka bir doktora daha gönderdim. o da yapabilirm dedi.ama nedense sanki bana boşuna ümit verdi gbi geldi. görüşelim hemen dedi. para için her şeyi yapar bunlar. her doktor için demiyorum tabi.

canım daha dikkatli inceledim resmini tekrar bu forumda bir arkadaş vardı onunda senınkine benziyodu biraz sorunu dış kenarlara dogru çıkık gibi görüntü varya orayıda düzeltmişti doktoru yani dış tarafa olan yerler ama onu yapmak yada yaptırmak ne kadar dogru bilmiyorum dizin hemen altındakı yer dolarsa biraz da olsa düzgün bir görüntü elde edebilirsin die düşünüyorum

bizim mesajlar nereye gitti. leydi senden birşey rica etmiştim okuyabildin mi bilmiyorum. ferruh beye muayene olmayı düşünüyorum ama ankaraya dönmem vakit alacak sen bir arkadaşın ameliyatında yanında olacaksın galiba birkaç şey sorabilir misin gitmişken?

tm. ferruh beyin bacağı nasıl şekillendirdiğini merak ediyorum, sadece yağ mı ekliyor, başka bir işlem yapıyor mu, (kas fazlasını botoksla eritebiliyormu:) taktım kafayı ben de) bir de kafasında belli bir kalınlık var mı bacak için, en fazla şu kadar olursa iyi olur gibi. yağ ekliyim arası dolsun derken kütük gibi olmayalım.

karanfil74;
bacaklarının hiçbir problemi yok ki! ne ince, ne kalın, ne de çarpık. bence gereksiz yere üzüntü yapmışsın kendine.

rica canım ne demek:)
karanfil bencede ya hiç bir problemi yok hemde bacaklarının biraz yansan bronzlaşsan birde diz içlerini düzelttirsen kaymak gibi bence yaaaa

rica canım ne demek:)
karanfil bencede ya hiç bir problemi yok hemde bacaklarının biraz yansan bronzlaşsan birde diz içlerini düzelttirsen kaymak gibi bence yaaaa

Cnm sankı resimde daha dolgun cıkmıs ama normalde ince. Bende okul hayatim disinda hic kısa ne elbise nede etek giymedim. Cunku yakismiyor, cırpı gibi duruyor. Hatta bir keresinde cizmeyle kisa etek giymistim, aniden eve bir tanıdık geldi, bacaklarimi gorunce bana senin ne kadar ince bacakların var demisti, hic unutmuyorum. Cizmeyle etek giydigimde arkadasim eve davet ettiginde falan asla girmiyorum, hep bir seyleri bahane ediyorum. Bu durumumu aynı sorunu yasayanlar bilebilir. Bunada sukur tabiki ama, caresi varken, rahat etek giyinmek varken, sizce nankorlukmu ediyorumbilmiyorumkismile

hepımız aynı dertten muzdarıbız o yuzden emınım herkes senı cok ıyı anlıyor.ama gercekten resme bakıldıgında hıc sorun yokmus gıbı duruyor yada ıncelık cok az olabılır bızımkılerın yanında :))) sıkma canını az kaldı hayırlısıyla ınsallah duzelecek.

Karanfil cidden bacakların çok düzgün ve güzel. Resimde baya dolgun gözüküyor. Bazen aldatıcı olabiliyor. Etek ve çizme olayına katılıyorum. Bende birine giderken asla giymem ve çizmelerimi çıkartmam canım :)

demoniac, sen bacak fotolarını koymuştun değil mi?biraz benimkilere benziyordu, öyle hatırlıyorum ben koyamıyorum .50 mesajı dolduramadım. sen ne yaptın . doktorla görüştün mü?

Back
X