bacak resmimi albume koydum, herkeze acik, bakabilirsiniz. Bakalim sonraki hali nasil olucak.:)))
albümler nerde bilmiyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacak resmimi albume koydum, herkeze acik, bakabilirsiniz. Bakalim sonraki hali nasil olucak.:)))
ben resimlere nereden bakabilirim albümler bölümünüde bişey bulamadım bir link atar mısınız lütfen
Canım karanfilin adının üstüne tıkla oradan karanfilin albümünü ve resmini görürsün.
kızlar keske dediginiz gibi olsa bacaklarım ama ikinci bir resim daha ekledim, eger yuklenirse onda daha cok belli. Bu sefer topuklu giyinip cektim, bileklerden itibaren alt baldira kadar cok ince. Çok üzgünüm çoook
kızlar keske dediginiz gibi olsa bacaklarım ama ikinci bir resim daha ekledim, eger yuklenirse onda daha cok belli. Bu sefer topuklu giyinip cektim, bileklerden itibaren alt baldira kadar cok ince. Çok üzgünüm çoook
KARANFİL resimde hiç ince görünmüyor. Şanslısın. Sorunsuz duruyor. Tabi karar senin. Arkadaşlar ; ameliyat olanlar nerdesiniz; bu yaz diğerlerinden farklı mı dedim ama sesime ses veren olmadı(( insan merak ediyor. Bu yaz daha mutlumusunuz? Sorunsuz bir şekilde kıyafet seçiyormusunuz?[/Q
merhaba arkadaşlar gerçekten ameliyat olanların çoğu tekrar foruma gelmiyoo en azından memnunlar mı? yağlar eridi mi? bir merakımızı giderseler çünkü ben hala kararsızım yağ transferi mi yapsam silikon mu koydursam bilemiyorum:bbo:
karanfil canım ben yine diyorum gerçekten bacakların düzgün ama sen inceliğe takmışsın senin kendini iyi hissetmen daha önemli tabi sende eğrilik olmadıgı için cok başarılı olucagını düşünüyorum sonucun dilerim istedigin gibi olur tatlım birde bacaklarını birleştirmiş halde bir resim ekleyebilirmisin merak ettim birleşmiş halde nasıl duruyor
demrecim canım beni affet nolurrrrrrrrr cumartesi antalyaya gidiyorum ve sanırım agustosun 20 sine dogru anca gelicem çok özür dilerim canım bir anda planlar değişince böle oldu nolur affet inşlh kısmet olursa kontrole gelirsen o zaman kesin görüşürüz gerçekten cok üzgünüm hem planın değişmesine hemde yanında olamıyacagıma inan çok üzüldüm
e seninkilerde çok güzelkaranfil bacakların süper, hiç ince gelmedi bana. Sadece bana değil diğer arkadaşlarda aynı fikirde. Eski sayfalarda benim resimlerim var onlara bak bacak gör bence :)) birde topuklu ayakkabıyla resmim vardı ince bilek ve yamuk bacak karışımı mükemmel görüntüseninkiler çok iyi durumda yani :)