Bacak dolgusu yaptıran var mı?

karanfil74 resmini görünce aklıma gelen tek şey bize şaka yaptıgın oldu şaka gibisin gerçekten ya senin bacaklarında hiçççççç sorun yokki

dilaramutlu doktora gidemedim. Senelik izinde gitmeyi planlıyorum, işlerim çok yoğun... Benim bacaklarımda yamuk olmasa bana yetecek durumda ama çok eğri arada boşluk var baya birazda bileklerim ince geliyor ama yamuk olmasa onuda hiç takmam

karanfil bence nankörlük falan yok, önemli olan senin içine sinmesi. bana da herkes düzgün diyo ama içime sinmiyo giymiyorum bişe. kendini rahat hissetmedikten sonra hiç anlamı yok. inşallah istediğin şekle girerler.

kızlarr merhaba uzun süredir bende sizileri takip ediyorum ve aynı sorunlar bendede var..yaz mevsiminden nefret eder oldum.eskiden insanlar bukadar sort etek falanda gıymıyordu son bıkac senedir sort,mini elbise patlaması yaşanıyor..bu sıcakta kot giymek bir işkence:( amelyat olmayı bende istiyorum ama gordugum kadarıyla amelıyat fıyatlarıda cok yuksek.benim bacaklarım ince değil ama çarpık diz altında iç bölgede bosluk var..aslında ben silikon düşünüyorum çünkü bir dunya para verip birde erirmi korkusuyla yaşamak istemiyorum.az rakamlarda değil olucaksa bir kerede kurtulmak istiyorum ama inanın kafam cok karıstı zaten suan parada yok:) Jezabelin bacaklarını cok begenmıstım ama en son onun bir mesajını gordum tekrar ameliyatmı olmayı dusunuyor.jezabel benim umudumdu ne oldu acaba bilen varmı? o memnundu bacaklarından dıye hatırlıyorum hatta onun doktorunada maıl yollamıstım sabah amelyatı klınıkte olup aksam cıkıyorsunuz evınıze gıdıyorsunuz demıstı..sılıkonun zararı olup olmadıgını sormustum en kolay ve en zararsız amelyatlardan bırı demişti ama cook pahalıı:( arkadaslar istanbulda calf implant yapan baska doktor bilen varmı tavsıye edebılecegınız fıyatı daha uygun olan..Jezabel senin en son durumunda nedir,memnunmusun doktorundan ve bacaklarından.onceden cok çarpıkmıydı yoksa ıncelıgındenmı sıkayetcıydın? sorularıma cevap verırsen cok sevınırımmm..hepınızı sımdılık optumm kızlarrr :smiley-cool:

kızlar keske dediginiz gibi olsa bacaklarım ama ikinci bir resim daha ekledim, eger yuklenirse onda daha cok belli. Bu sefer topuklu giyinip cektim, bileklerden itibaren alt baldira kadar cok ince. Çok üzgünüm çoook

kızlar keske dediginiz gibi olsa bacaklarım ama ikinci bir resim daha ekledim, eger yuklenirse onda daha cok belli. Bu sefer topuklu giyinip cektim, bileklerden itibaren alt baldira kadar cok ince. Çok üzgünüm çoook

Dizin üstündeki kısım ile dizin altındaki kısım arasında rahatsız edecek bir kalınlık farkı yok canım. Hatta bana göre, ameliyata ihtiyacı olmayan bir bacak. Ama anladığım kadarıyla seni ciddi anlamda rahatsız eden bir durum var. Operasyonun sonucunun iyi olacağından eminim.

KARANFİL resimde hiç ince görünmüyor. Şanslısın. Sorunsuz duruyor. Tabi karar senin. Arkadaşlar ; ameliyat olanlar nerdesiniz; bu yaz diğerlerinden farklı mı dedim ama sesime ses veren olmadı :((( insan merak ediyor. Bu yaz daha mutlumusunuz? Sorunsuz bir şekilde kıyafet seçiyormusunuz?

Karanfil bence de bacaklarım gayet estetik ve düzgün ama senin nasıl gördüğün daha önemli tabi operasyonla daha daha güzel olacaktır, neyle kıyasladığından çok önemli, içine sinmiyorsa sen bilirsin tabi ama benim bacaklar senin ki gibi olsa etek giymekte çekinmezdim, böyle bir bacağa kolay kolay kimse çarpık vs. diye yorum yapmaz ya da şurası şöyle demez .. bacak çarpık olanca daha çok dikkat çekiyor maalesef diğerleri de bacak çeşitleri oluyor işte tabi iyinin iyisi var ne sütun bacaklar var ama onlarda Türkiye de az bence, genetik olarak buna pek müsait bir ırk değiliz aslında, bu konuda slavlar daha şanslı tatilde gördüğüm ruslar, almanlar arasında hiç çarpık bacağa rastlamadım mesela ...

karanfil canım ben yine diyorum gerçekten bacakların düzgün ama sen inceliğe takmışsın senin kendini iyi hissetmen daha önemli tabi sende eğrilik olmadıgı için cok başarılı olucagını düşünüyorum sonucun dilerim istedigin gibi olur tatlım birde bacaklarını birleştirmiş halde bir resim ekleyebilirmisin merak ettim birleşmiş halde nasıl duruyor
demrecim canım beni affet nolurrrrrrrrr cumartesi antalyaya gidiyorum ve sanırım agustosun 20 sine dogru anca gelicem çok özür dilerim canım bir anda planlar değişince böle oldu nolur affet inşlh kısmet olursa kontrole gelirsen o zaman kesin görüşürüz gerçekten cok üzgünüm hem planın değişmesine hemde yanında olamıyacagıma inan çok üzüldüm

KARANFİL resimde hiç ince görünmüyor. Şanslısın. Sorunsuz duruyor. Tabi karar senin. Arkadaşlar ; ameliyat olanlar nerdesiniz; bu yaz diğerlerinden farklı mı dedim ama sesime ses veren olmadı :((( insan merak ediyor. Bu yaz daha mutlumusunuz? Sorunsuz bir şekilde kıyafet seçiyormusunuz?[/Q

merhaba arkadaşlar gerçekten ameliyat olanların çoğu tekrar foruma gelmiyoo en azından memnunlar mı? yağlar eridi mi? bir merakımızı giderseler çünkü ben hala kararsızım yağ transferi mi yapsam silikon mu koydursam bilemiyorum:bbo:

karanfil canım ben yine diyorum gerçekten bacakların düzgün ama sen inceliğe takmışsın senin kendini iyi hissetmen daha önemli tabi sende eğrilik olmadıgı için cok başarılı olucagını düşünüyorum sonucun dilerim istedigin gibi olur tatlım birde bacaklarını birleştirmiş halde bir resim ekleyebilirmisin merak ettim birleşmiş halde nasıl duruyor
demrecim canım beni affet nolurrrrrrrrr cumartesi antalyaya gidiyorum ve sanırım agustosun 20 sine dogru anca gelicem çok özür dilerim canım bir anda planlar değişince böle oldu nolur affet inşlh kısmet olursa kontrole gelirsen o zaman kesin görüşürüz gerçekten cok üzgünüm hem planın değişmesine hemde yanında olamıyacagıma inan çok üzüldüm

Ekledim cnm, bacak diye diye iyice psikopat oldum:))))) Allahım sen baska dert verme yarabbim.

Karanfil bacakların süper, hiç ince gelmedi bana. Sadece bana değil diğer arkadaşlarda aynı fikirde. Eski sayfalarda benim resimlerim var onlara bak bacak gör bence :)) Birde topuklu ayakkabıyla resmim vardı ince bilek ve yamuk bacak karışımı mükemmel görüntü ;) Seninkiler çok iyi durumda yani :)

karanfil bacakların süper, hiç ince gelmedi bana. Sadece bana değil diğer arkadaşlarda aynı fikirde. Eski sayfalarda benim resimlerim var onlara bak bacak gör bence :)) birde topuklu ayakkabıyla resmim vardı ince bilek ve yamuk bacak karışımı mükemmel görüntü ;) seninkiler çok iyi durumda yani :)
e seninkilerde çok güzel

Back
X