Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım duştan sonra çorabı giyerken canın acıyor, ben pansumana gitmedim zaten dikişler kendiliğinden atıyor.doktor benim de bileklerimi çizdi ameliyattan önce ama benim bileklerimde delikler yoktu. İyileşir iyileşmez resimlerini bekliyoruz. Özellikle bileklerini çok merak ediyorum :)
Kızlar ben çarpık çırpılarımı yukledim. BAkalım ameliyat sonrası nasıl olacak.
merhabalar sevdaez
bende tanışmak isterim . Ben 7 Eylulde ameliyat olucam. Ferruh bey 6 eylulde gel bakalım 7 eylulde saat 11 de ameliyat olursun dedi. Ama ben aşırı korkuyorum. Eşim çok karşı. Kücük bir kızım var. Aklıma kotu kotu şeyler geliyor. . Ankaraya ablama gidicem. Bacaklarım hem çok ince hemde biraz çarpık. Hayatım boyunca etek giyemedim. Dar pantolon bile giyemedim. Her yaz ızdırap. Kızım anne sen neden diğer anneler gibi elbise etek giymiyorsun diyor. Inanın bunun içinde olmak istiyorum bu ameliyatı. Bu arada formda yazdığın gibi işin birde manevi boyutu var. Rabbim günah yazmaz işallah. Offf cok uzun oldu sanırım. Birde 13 eylulde okullar açılacak universitede çalışıyorum. hep ayakta durmak zorundayım. Acaba çok sıkıntı çekermiyim bilemiyorum. Kafanı şişirdim kusura bakma. Sende yazarsan memnun olurum.
Sevgiler![]()
off canım ya bu acı durumu beni mahvediyor( Pansuman için direk gün verdiler bende gitmesemiydim acaba
Çok ilginç canım, seninde bileklerini çizmiş yağ koymamış. Sen bu konudan rahatsız olunca aklımdaydı bende yag koy bileğime diyecektim kendisi koyucam dedi. Tamam canım iyileşmeyi beklemeden. bacaklarımı yan yana tutabildiğim zaman resim ekliycem:))
iyim canım sen nasılsın? senin adına çok sevindim seninki zaten çok güzel duruyordu demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor az daha yağım olsa belki işe yarardı :)
Demoniac, çok geçmiş olsun. En kısa zamanda acılarının geçmesini ve rahata ermeni diliyorum. Paylaşımların o kadar değerli ki. Başımıza gelebilecekleri iyisiyle kötüsüyle öğrenmiş oluyoruz. Tabi ki sayende. Hergün yazdıklarını okudukça ever biraz korkuyorum. Tedirginliğim artıyor. Ama sonuçta bu bir ameliyat ve daha da kötü şeylerle karşılaşabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Acıların çarçabuk geçsin ve bize müjdeli haberler ver.
arkadaslar resimlerimi goremıyormusunuz. Ben yukledim acaba bi hatamı oldu