Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım duştan sonra çorabı giyerken canın acıyor, ben pansumana gitmedim zaten dikişler kendiliğinden atıyor.doktor benim de bileklerimi çizdi ameliyattan önce ama benim bileklerimde delikler yoktu. İyileşir iyileşmez resimlerini bekliyoruz. Özellikle bileklerini çok merak ediyorum :)

off canım ya bu acı durumu beni mahvediyor:(( Pansuman için direk gün verdiler bende gitmesemiydim acaba :( Çok ilginç canım, seninde bileklerini çizmiş yağ koymamış. Sen bu konudan rahatsız olunca aklımdaydı bende yag koy bileğime diyecektim kendisi koyucam dedi. Tamam canım iyileşmeyi beklemeden. bacaklarımı yan yana tutabildiğim zaman resim ekliycem:))

merhabalar sevdaez
bende tanışmak isterim . Ben 7 Eylulde ameliyat olucam. Ferruh bey 6 eylulde gel bakalım 7 eylulde saat 11 de ameliyat olursun dedi. Ama ben aşırı korkuyorum. Eşim çok karşı. Kücük bir kızım var. Aklıma kotu kotu şeyler geliyor. . Ankaraya ablama gidicem. Bacaklarım hem çok ince hemde biraz çarpık. Hayatım boyunca etek giyemedim. Dar pantolon bile giyemedim. Her yaz ızdırap. Kızım anne sen neden diğer anneler gibi elbise etek giymiyorsun diyor. Inanın bunun içinde olmak istiyorum bu ameliyatı. Bu arada formda yazdığın gibi işin birde manevi boyutu var. Rabbim günah yazmaz işallah. Offf cok uzun oldu sanırım. Birde 13 eylulde okullar açılacak universitede çalışıyorum. hep ayakta durmak zorundayım. Acaba çok sıkıntı çekermiyim bilemiyorum. Kafanı şişirdim kusura bakma. Sende yazarsan memnun olurum.
Sevgiler:3:

canım aynen benim de kücük bir kızım ve etek giymeyi çok seviyor ve bana da anne sende ben gibi etek giy diyor.bende diyorum ya okul yıllarım bitince bu problemde biter andım ama hep var hiç bitmedi.benim bacaklarımda çok inceler ve doktora sormayı unuttum heycndan bir ker yaptırmayla istedigim forma kovuşurmu diye?sana ne dedi bu konuda seninle çok benziyoruz gerek kızlarımız gerek eşlerimiz konusunda benim eşimde çok karşı ama ne yapsın işte yeter artık dedi git ne yapıyosan yap dedi ben bu durumada çok üzülüyorum keşke mutlu olmam için yanındayım deseydi ama oda yok işte ne yapacan.işallah allah yüzümüze bakrada çok sıkıntılı bir durumda kalmayız yüce rabbim büyük artık bu dertten kurtulmayı çok istiyorum ama bir o kadarda sorular sorular var kafamda.bende 17 sine gün aldım canım bayram eziyetli geçmesin diye ben senden 10 sonra ameliyat olacam bakalım cesaret edebilirsem tabiki.benimki daha uzun oldu ban özelden msn adresini yazabilirmisin.arkadaş olarak ekle canım resmini eklemişsin ama göremedim ben.öptüm seni eşlerimizden fayda yoksa bizde birbirimizi teslli edlim bari:))

off canım ya bu acı durumu beni mahvediyor:(( Pansuman için direk gün verdiler bende gitmesemiydim acaba :( Çok ilginç canım, seninde bileklerini çizmiş yağ koymamış. Sen bu konudan rahatsız olunca aklımdaydı bende yag koy bileğime diyecektim kendisi koyucam dedi. Tamam canım iyileşmeyi beklemeden. bacaklarımı yan yana tutabildiğim zaman resim ekliycem:))

Canım bileklerimde herhangi bir delik yok ama doktor koyduğunu söylüyor hatta karşılaştırmalı resimlerimi açtı ama bilmiyorum artık :(
Resimlerini merakla bekliyoruz

iyim canım sen nasılsın? senin adına çok sevindim seninki zaten çok güzel duruyordu demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor az daha yağım olsa belki işe yarardı :)

edge senn bacak yapın hiç kötü degildi.hatta biz sana sasrmstık üzerinde dar pantolon vardı ve gayet iyi görünüyordu. ferruh bey içeri gelip senn bacak yapınla aynı demiştı bana diz altı dolgun deil demşti.bende 300ml yag cktı doktor cok sevınmişti işimizi iyi gördü diye.işte sen zayıf oldugun için cok az yag alıp koyabldiler sanrm ondan brazckda erıyınce cok bsy farketmedi.eger daha fazla yag koyabılselerdi cok iyi olcagını düşünüyorum senn bacaklrınn.

Demoniac, çok geçmiş olsun. En kısa zamanda acılarının geçmesini ve rahata ermeni diliyorum. Paylaşımların o kadar değerli ki. Başımıza gelebilecekleri iyisiyle kötüsüyle öğrenmiş oluyoruz. Tabi ki sayende. Hergün yazdıklarını okudukça ever biraz korkuyorum. Tedirginliğim artıyor. Ama sonuçta bu bir ameliyat ve daha da kötü şeylerle karşılaşabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Acıların çarçabuk geçsin ve bize müjdeli haberler ver.

Çok sağol canım, evet iyi kötü herşeyi bilmek lazım. Ameliyatı ben çok hafife almıştım iki sonra işede giderim herşeyide yaparım diyordum ama öyle değilmiş...Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Etek giyeceğim günü merakla bekliyorum :))

rose73,
senin bacakların kadar bacaklarım olsa bu kadar dert etmezdim sanırım. gerçi insan daha iyisini ister her zaman. tabii benden daha eğri olan bişr kişid e bana öyle der.
inşllah her şey istediğin gibi olur. ameliyatını olup, kısa sürede iyileşip, okuluna gidersin. Allah hepimizin yardımcı olsun.

ROSE73 bence şanslısınız. Bacaklarınız gerçekten sorunlu görünmüyor. Ameliyattan sonra çok güzel olur. Fazla eğrilik yok sizde.

DEMONİAC umarım gün geçtikçe daha iyi oluyorsundur. Etek elbise giyerken unutacaksın bütün çektiklerini.

Arkadaşlar bu nasıl dertmiş böyle. Emin olun böyle bir derdimiz olmasaydı bizler başka insanlar olurduk. Resmen ruh sağlığımızda çizikler yaptı bu dert. Bu derde sahip olmayan insanlar hayatlarının hiçbir döneminde kendilerini belli kıyafetler içine koymadılar. Ben dışarı çıktığımda bakıyorum ; insanlar çok kilolu olsa bile etek şort giyiyor. Belki aramızda fiziği çok hoş olanlar var ama malesef onlar etek elbise giyemiyor. Yani diyeceğim o ki bu dert dışında herkes istediğini giyiyor. Hayatın bir gazabımı desem ne desem bilmiyorum.

DEMONİAC demişsin ki; plajdan dönerken iki kız bana güldü. Zaten hepimiz bize kimse bakmasın gülmesin diye belli kıyafetler giyiyoruz hep. Ama ben şunu merak ediyorum. Burda yazdık. Ekrandaki bazı ünlülerinde bacakları çarpık ama onlara kimse gülmüyor bakmıyor galiba. Yada onlar hiç takmıyor. Bilemiyorum artık...

arkadaşlar eğrilikten çok zayıflık var önden cok zayıflığı belli olmuyor ama yandan bakınca inanın acaip komik. Hatta geçmiş yıllarda plajdaydım kızın biri bacaklarıma bakıpp arkadaşına hayatımda gorduğum en iğrenç bacak diyip yuzunu burusturmuustu. Çok uzmustu beni o gunden sonra denize kzım çok ısrar ettiği zaman giriyorum. Hayırlısı artık Allahın gucune gitmez isallah da sağlığımı kaybetmeden biraz olsun dolgun bacaklara kavusurum.
Verdiğiniz moral içinde ayrıca hepiniize tesekkurler umarım hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan..

dior öok haklısın , mesala benim fiiziğim çok güzel ,yüüzmde fena değil,hatta bazı arkadaşlar burnumu estetik sanıyor ,ama değil.
çoğu arkadaşım kızım hiç karın yok ,elebise giysene diyorlar tabiii ben cevap veremiyporum belki bu özeliklerimi düşünüp, bacağım takmamalıyım;ama eteği çok seviyorum ve rahat rhat giymek istiyoum

Rose73,
ben bekarım ve çocukları çok seviyorum,senin bahsettiğin açıdan hiç düşünmemiştim. eğer evlenirsem ve çocuğumla berber etek giyemezsem gerçekten üzülürüm seni anlayabiliyorum. kız çocuğum olursa bacaklarına çok dikkat edeceğim, güneşe bol bol çıkaracağım, genetik olursa ve annesine çekerse de o yaşlarda tedavi için doktor doktor gezerim

[/attach]

dilaramutlu bacakları

Eklentiler

• $dilara.webp
    $dilara.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $dilara (12).webp
    $dilara (12).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 24
Parisscim ,çok sağol. canım ya süpersin.
Paris ve diğer arkadaşlar bbacağıma benzer bacağı olup, ameliyat geçiren arkadaşları hatıtrlıyor msunuz?sizce ameliyat olmam anlşamlı mı, pek değişemeyecekse hiç denememek daha mı iyi?

Back
X