Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dilaracım rica ederim tatlım bence senin bacakların hiçte kötü değil iç kısmı dolu benim oyle değil mesela yani ameliyatta olsan çok güzel bacakların olur.ben hala arastırıyorum canım silikonda kafama çok yatıyor.ferruh beyide düşünmüyor degilim guzel ameliyatları gördükce ama ankarya gitmek sonra kontrollerım nasıl olucak onları dusunuyorum birde tabi korkuyorum ya erirse diye cunku ben 1 kere sansımı deneyebılırım.dr oytun idil kafama yattı burda aranızda Oytun idil tanıyan varmı kızlar duydunuzmu hiç silikon ameliyat resımlerını gördüm hosuma gtti ama bilemiyorum canım düşünüyorum hala slilikonu yaptırıp bileklerime yag koysa dizimin içini alsa acaba nasıl olurr:))

Dilaracım rica ederim tatlım bence senin bacakların hiçte kötü değil iç kısmı dolu benim oyle değil mesela yani ameliyatta olsan çok güzel bacakların olur.ben hala arastırıyorum canım silikonda kafama çok yatıyor.ferruh beyide düşünmüyor degilim guzel ameliyatları gördükce ama ankarya gitmek sonra kontrollerım nasıl olucak onları dusunuyorum birde tabi korkuyorum ya erirse diye cunku ben 1 kere sansımı deneyebılırım.dr oytun idil kafama yattı burda aranızda Oytun idil tanıyan varmı kızlar duydunuzmu hiç silikon ameliyat resımlerını gördüm hosuma gtti ama bilemiyorum canım düşünüyorum hala slilikonu yaptırıp bileklerime yag koysa dizimin içini alsa acaba nasıl olurr:))

Oytun İdil in ameliyat resimlerini nerde gördün muayenehanede mi? nette falansa bizde bakalım :)

slikon erimez hem en mantıklısı o ama bacak enfeksiyon kapar mı allah korusun

Jelarsin mail adresinizi verirseniz gönderebilirim.burdan mail adresi vermek istemezseniz oytun idilin sitesine girin orada doktora mesaj atıpta isteyebilirsiniz. ben öyle internette arastırırken buldum doktoru sorularımı sordum hepsine ayrı ayrı cevap vermiş birde resimleri yollamış kafanıza silikonla ilgili takılan sorularınızıda doktora sorabılırsınız.mesela ben kendi resmimi yolladım 2. mailimde bana silikon olurmu tahminen birşey söylemeniz mümkünmü dedim bana ameliyat ettigi hastalarından bırının resmini yollamıs senin bacak yapın bu hastamınkıne benzıyor ameliyata uygunsun falan demiş zararı olup olmadıgını sormustum hiçbir zararı yok bütün dünyada yapılıyor 15 yıl önce bir hastaya yurtdısında yapılan bir silikonu ben cıkarttım yenisini koydum çünkü o kişiye çok kötü yapmışlardı hala silikon sapasaglamdı falan yazmıs.kızlar googleda oytun idil yazın sitesinde videolar bile var silikonu eliyle sıkıyor içi akmayan bir sıvı jelibon gibi.mail adresini verenlere resimleri yollayabilirim.başka silikon yapan bildiğiniz doktorlarda varsa bilgileri paylaşırsanız sevinirim kızlar çünkü ben silikonuda düşünüyorum,

kaçakkız dokor bana ben bu ameliyattan sürekli yapıyorum hiçbir sorunla karsılasmadım ömür boyu sorunsuz bacagınızda durabılıyor.sizlernde tanıdıgı televizyonda birçok sunucuya oyuncuyada bu ameliyattan yaptım sımdıye kadar sorun yasamadım falan yazmıs.vucuda hıcbır zararı yoktur dedi.canım her ameliyatta bu risk var allah korusun,bir arkadaşımız yağ enjeksiyonundanda enfeksıyon kapmıstı galiba değilmi yanlıs hatırlamıyorsam yani her ameliyatta insan bir sürü riskle karşı karşıya bu konuyu tabi çok iyi araştırmakta gerek doktoralara sormak gerek gerçi bu konuda garanti verebilirlermiki onuda bilmiyorum ama benim bacaklarım çok problemli yani yağ enjeksiyonunda erime olursa ben naparım hem okadar maddi manevi sııntı yaşayıp sonunda erirse çok üzülürüm.oyuzden kesin sonuç istiyorum bir ameliyatta inanın bende karar veremiyorum yağ enjeksiyonu bana önceden hiç sıcak gelmiyordu çok eriyen olmuştu çünkü ama ferruh beyin ameliyatlarını gördükçe düşüncem değişti.

rose 73 valla ben çok begendim bacaklarını seninki bence biraz psikolojik.yani bunca ameliyatı göze almaya deyecek bir problemin yok herkesinki zaten bu bacaklara benziyo ve normal kabul edip eteklerini giyoyolar.etek giyemeyecek bi problemin yok senin rahat ol canım.ayrıca zayıf falan da deyil bacakların.takıntı haline getirme benimki senin gibi olsa hiç düşünmezdim bile .şimdi bile vaz geçsem mi acaba diye düşünüyorum canım.sen kaç kilosun boyun bide baldır kalınlıgını yazarmısın kıyaslama yapalım da bak için rahatlasın incelik nasl olur gör sen.resinde ekleyecem ama bi türlü vakit bulamadım.

kaçakkız yolladım canım bakarsın.
rose73 sevdaez çok doğru söylemiş senin bacakların gayet güzel dar pantolon falanda sen rahatlıkla gıyersın ben dar paçaya bile hasretim:( zayıfta değil bacakların hiç sorun yapma giy istediğini.

estetik cerrahi İletişim bilgileri:
estetik cerrahi Muayenehane adres: Avni dilligil sok. No: 16/A Mecidiyeköy - İstanbul / TÜRKİYE
estetik cerrahi Muayenehane tel: 0 212 2173737
estetik cerrahi E-mail: oytunmd@gmail.com oytunmd @ gmail . com
estetik cerrahi GSM: 0 533 5690649 - 0 505 2965569 (for international calls: +90 533 5690649 - + 90 505 2965569)

iletişim bilgilerini buldum

DEMONİAC demişsin ki; plajdan dönerken iki kız bana güldü. Zaten hepimiz bize kimse bakmasın gülmesin diye belli kıyafetler giyiyoruz hep. Ama ben şunu merak ediyorum. Burda yazdık. Ekrandaki bazı ünlülerinde bacakları çarpık ama onlara kimse gülmüyor bakmıyor galiba. Yada onlar hiç takmıyor. Bilemiyorum artık...

Evet canım pantolon ve uzun elbise dısında bisey giyemiyorum. Tatilden tatile etek oda mecburiyetten ordada plaj çantasını bacaklarımın önüne tutup saklamaya çalışıyordum. Ünlüler minicik etekler ve dekolteli giysilerle dikkat dağıtıyor sanırım canım. Ama ben kanmam:) tv de disarda gözüm kızların bacaklarında:))

aynen valla kim etek giyse imrenerek bakıyorum keşke bende giye bilsem şöyle gönül rahatlıgı ile diye ama kafaamda çok karışık benimle ölene kadar bu sorunun yaşamasını istemiyorum ama günahada girmek istemiyorum kızlar ya

kızlar bugün saat 5 de ameliyata girdim. neler olacagını da arkadaşlardan öğrendiğim için kendimi tüm ağrılara şartlandırmıştım .Ameliyat ekibi oldukça iyiydi sürekli acı verecekleri için özür dileyip durdular. Dediğim gibi öncesinde bir sorun yoktu elimin üzerine serum yeri açarlarken biraz acı duydum. Doktorun çiziminde sütyen kilot kalıyorsun o gittikten sonra o iki parçayıda çıkarttırıp gögüsün altından ayakta dahil batikonla boyuyorlar. sonra masaya yattım anestezi doktoru geldi adımı sordu birazdan uyuyacaksın dedi sonrasını hatırlamıyorum. Çogunuzun yaşadığı gibi bende uyanamamaktan çok korktum Çocuğumla binanın dışında vedalaşırken anne lütfen gitme diye feryat etti. sarıldı bırakmak istemedi. Resmen yıkıldım arkama bakmadan ruhi çöküntü içinde kendimi içeri attım

Uyandıktan sonraki ağrı korkunçtu hiç kıpırdayamadım yürüyemedim. Benim hem karnımdan hem basenlerimden hem bel kısmımdan yağ almışlar. nasıl oturursam oturayım her yanım ağrıyor. Bileklerim dizkapaklarım ve karın kısmım sargılı şu an ağrı kesici aldım biraz daha iyiyim . Neyseki en zor bölümü atlattım bundan sonra en azından evimde olacağım ağlasam üzülsemde kimse göremeyecek

işin birde güzel yanı var eşimle çocuğum yüzünden interneti kullanamıyordum şimdi karışmıyorlar tatilde gibiyim Herşeyi ayagıma getiriyorlar gel keyfim gel nerdeyse geç iyileşeyim diyeceğim. Pek alışık değilim.

İl dışından gelecek arkadaşlar asla yalnız gelmeyin ve Ankara da kalacak yeriniz olsun o sırada sizleri düşündüm inanın aynı gün dönmek çok çok zor olur.

Demonic canım mesajın için teşekkür ederim sanki odada sende varmışsın gibi geldi olanları o kadar güzel paylaşmışsınki bizlerle. Sanki o odada daha önce bulunmuşum gibiydi. Seni yanımda hep hissettim canım teşekkürler.

Back
X