Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bahard sende ferruh beye ameliyat oldun deyilmi ne kadar yağ aldıklarını sana söylediler mi?birde hangi göntemi tercihettin sen biliyosun iki yöntem kullanıyor genel anestezi ve sedasyon yöntemi ben kararsız kaldım hangisini olsam diye?geçmiş olsun işallah evet dediğin gibi zor kısmı atlattın sen darısı tüm isteyenlerin başına işallah canım

Bahard canım çok gecmis olsun. Olacakları onceden bilmek çok iyi gercekten. Ben okadar ağrı ve acının icinde bulduğumda kendimi bendemi garip bir durum var diye düşünmüştüm. Bundan sonrasında da herzaman yanındayım canım. Bugün ameliyatın 5. Gunü ağrılarım hala var özellikle ayağa kalktığımda. Ayaklar benim daha hiç görmediğim kadar şişmiş durumda ayağa kalktığımda ayak bileklerimden diz kapağıma kadar olan bölge inanılmaz kasiliyor hala tek yuruyemiyorum ve tek kalmamıyorum. Bahard canım sürekli hizmet edilmesi en guzel tarafı katılıyorum sana:)) daha iyilesmedim diyebir kaç gün numara yapılabilir:))

Bugün pansumana gideceğim sargıların kolay çıkması için duş almak gerekiyormuş. Kızlar dua edin birde pansuman acitmasin çok korkuyorum :( çorabı tekrar giydirecekler orda o acıyacak eminim ondan :(

canım bu mübarek ayda allah dularını kabul etsin.
İnşallah en az acıları çekersiniz.
Allah yardımcınız olsun.
ağrı kesici al öyle git pansumana

Çok sagol canım. Çorabı çıkarttık simdi çok acı çekmedim. Ama çok sıkı bisey. Giymek zor... Gelince pansuman detaylarını anlatırım.

cerencim samimiyetimle söylüyorum senin bacaklarında hiç problem yok[/QUOTE

teşekkür ederim canım. bunu duymak beni sevindirdi ama ben öyle düşünemiyorum işte herkesin yaşadığı sorunların aynısını bende yaşıyorum. ne etek giyebiliyorum nede rahatça denize gidebiliyorum. şuan para biriktirmeye çalışıyorum.herkesten gizli yaptırmayı düşündüğüm için gerekli parayı biriktirmek biraz zor olacak ama hayırlısı bakalım . inşallah hepimiz bu dertten kurtuluruz

bahard çok geçmiş olsun canım inşallah agrıların olmaz.senin bacakların dümdüzmüş ah ah benim öyle bacaklarım olsa:) eminim şimdi harika olmustur zaten bir sorun yokmuş canım istedgin bacaklara kavusursun inşallah.
demoniac canım nasılsın, seninde pansumanın iyi geçer inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.buarada kızlar şehirdısından gelen birinin toplam nekadar kalması gerekir ankarada pansuman ilk 5.gün var sonra nezamanlar pansumana gidiliyor sargılardan herseyden kurtulunuyor.biz şehır dısından gelecekler nekdar kalmamız gerekır birde benim akrabam çankayada oturuyor çok uzakmı ferruh beyin kliniğine hiç bilmiyorum oraları taksıyle kac dakka ve çok tutarmı taksi ordan oraya:)

Bahard çok geçmiş olsun. Ne güzel bitti gitti işte. Darısı bana ve diğer arkadaşlara. Diğer arkadaşların ve senin anlattıklarına gore Demekki o kadar kolay bir operasyon değilmiş çok ağrılı bir işlem .Benim yatıp dinlenecek luksumde yok napıcam bilmiyorum. Allah yardım etsin. Sana tekrar geçmiş olsun

peki yağ mı yaptırıcaksın silikon mu

yağ düşünüyorum. silikon kesinlikle düşünmüyorum. o kafama yatmıyor pek. ben izzmirdeyim şehir dışına gidip yaptıramam çünkü habersiz yaptırıcam. büyük ihtimalle burda ufuk bilkaya yaptırırım ama forumdada ona yaptırmış birkaç kişi hep eridiğini yazmış. napıcam bende bilmiyorum. hem zaten o tek seans değil 2 seans uyguluyormuş ama ben tek seansta biraz fazla yağ koymasını istiycem 2 defa yaptıramam hem maddi açıcan hemde iki defa aynı acıyı yaşamak istemiyorum

Arkadaşlar DEMONİAC anlatana kadar ben bu işlemin bu kadar ağrılı olduğunu düşünmemiştim. MELİKE ASLILI ahmet karacalara ameliyat oldular. Acaba onlarda bu kadar acı çekti mi?

DEMONİAC bugün pansuman günün. İnşallah ağrısız atlatırsın. Gelişmeleri mutlaka yaz...

Hyalüronik Asit Türevleri:

Hyaluronik asit tüm yaşayan organizmalarda bulunan bir pollisakkarittir. Derinin dermis tabakası, dokuyu destekleyen kollajen lif kümeleri ile su tutan ve hacim yaratan hyaluronik asit molekülleri içermektedir.

Hyaluronik asit ciltteki kırışıklıkların düzeltilmesi amacıyla enjeksiyon formunda üretilmiş (Restylene, Hylaform v.s.) olup bugüne kadar dünyada 30 milyondan fazla insanda kullanılmıştır. Hayvansal madde ve toksin içermediği için diğer canlılardan hastalık bulaştırma riski yoktur ve alerjik reaksiyon oluşturmamaktadır. Test ihtiyacı olmadığı için hasta hemen tedavi edilebilir.

Hyaluronik asit enjeksiyonları çok ince uçlu bir iğne ile cildin içine dermis tabakasına yapılmaktadır. Özellikle ince kırışıklıkların düzeltilmesi amacıyla ve dudak dolgunlaştırma amacıyla kullanılmaktadır. Dudak üzerindeki ince çizgiler burun kenarlarından ağız kenarına uzanan çizgi (nasolabial kıvrım) ağız kenarındaki çizgiler, alındaki kaş çatma çizgileri en çok uygulanan ve en yararlı sonuçların alındığı bölgelerdir.

Hyaluronik asit enjeksiyonları kısa süren ve ofiste yapılan işlemler olup uygulaması hasta açısından çok kolaydır. İşlemden sonra önemli bir şişlik ve kızarıklılık oluşmaz ve hasta hemen günlük aktivitelerine dönebilir. Hyaluronik asit zaman içerisinde vücut tarafından emilerek yavaş yavaş küçülür. Ancak etkinliği ortalama 6 ay olmak üzere 1 yıla kadar uzatmaktadır. Etkinliği azaldıktan veya kaybolduktan sonra tekrar uygulamalar yapılabilir.

Kalsiyum Hidroksiapatit:

Kalsiyum hidroksiapatit (CaHA) plastik cerrahide uzun yıllardır uygulanan ve herhangi bir yan etkisi olmadığı ispatlanmış bir maddedir. Bu madde jel formunda dolgu maddesi şeklinde iki yıldan beri estetik cerrahide kullanılmaya başlanmıştır. Kalıcılığı hyaluronik asite göre çok daha uzun olup 6-7 yıl kadar sürmektedir. Özellikle dudak dolgunlaştırma ve derin çizgilerin doldurulması amacıyla kullanıldığında çok olumlu sonuçlar vermektedir. Ayrıca çene ucu ve elmacık kemiği çıkıntısını arttırmak amacıylada uygulanabilmektedir.

Kalsiyum hidroksiapatit enjeksiyonları da hasta için kolay, ağrısız ve kısa süren işlemlerdir. İşlemden hemen sonra kişi normal hayatına devam edebilmektedir.

ARKADAŞLAR UFUK BİLKAYIN SİTESİNDE GÖRDÜM BUNLARI YENİ EKLEMİŞ. ALTTAKİ DOLGU MADDESİNİN KALICILIĞI 6-7 YIL KADAR DİYPR. BU NASIL BİŞEY ACABA BİLGİSİ OLAN VARMI

rose73 hala ameliyat olmaya kararlımısın ben çok korkuyorum amelşyat kararı aldıgımdan beri de psikolojim düzelecegi yerde daha bozuldu sanırım çok kuruntu yapıyorum ve herşeyi çok kafaya takıyorum bilmiyorum ama bu amelliyatı olmadan da düzelmez ne yapacam ya ben

bahard sana bi soru sormuştum sanırım görmedin ameliyatı kime oldun ve nerde oldu ameliyatın klinikde mi yoksa hastane ortamında mı bilgilendirirsen sevinirim.

Back
X