Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçen sayfalardan birisinde ferruh beye ameliyat olanlar daha mı çok acı çekiyor diye sormuştu birisi.. Galiba doğru.Bugün net görebilmek için yara bandı izlerini ilaç kalıntılarını iyice sildim bir baktım manzara korkunç sayamadığım kadar iğne izi var göbek deliğimde bile bant yapışık. Ferruh bey dolgu yapacağı yağları o kadar çok alandan almışki valla tebrik ederim başkası olsa bir iki yerden alır geçerdi hiç üşenmemiş sayısız yerden yağ almış. Bir yeri yapayım derken diğer yerleride deforme etmemek için yapmış. O yönden iyi ama iyileşme dönemi uzun sürüyor acı deseniz heryer delik deşik sürekli biryerler sızlıyor tabiki.

amaaanbe ameliyat olanlar foruma pek uğramıyor ve detaylı yazmıyor ne yazikki. Birilerinin canı da bukadar acidiysa haberimiz olmadı. Bende çok basit bir işlem sanıyordum. Çok şükür bugün daha iyiyim ben yürüyüşüm düzeldi biraz. Yağ alınan yerlerde his kaybı olması çok normalmiş canım. Doktor zamanla gecer lipo da bı tarz seyler olur dedi. Âmin canım. İyileşeyim söyle bir elbise giyeyim yaşadığım herseyi unuturum gibi geliyor :))
unutursun tabi ya bu dertten kurtulduktan sonra insanın aklına bile gelmez. bir süre acı çekmek ömür boyu kötü hissetmekten iyidir:) ben senin resimlerini görünce umutlanmıştım zaten ne güzel yapmış diye. yeni resimler için de aynı şeyi düşünüyorum gayet iyi görünüyor.

demonica gayet hoş güzel görünüyor tatlım bacakların inşallah artık yaglarda kalıcılıgını sağlar bacaklarınla mutlu günler geçirirsin ahhh inşallah bizde kurtarırız bu dertten kendimizi

amaaanbe
sende sanırım ferruh beye yağ dolgusu yaptırttın bende ankaradayım bende karar verebilirsem ona olacagım ...ben pek formu takip edemediğim için dikkatimden kaçıo bazı yazılar... sen ne kadar ödeme yaptın kaça maal oldu ve senindemi bacaklarında çarpıklık vardı ....ayrıca kaç gün oldu ameliyat olalı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İcimi rahatlatdınız. Dün aksam iki resimi okadar inceledimki. Aradaki aciklik tamamen kapanmayacak sanırım. Morluklar geçsin birde corapsiz resim çekicem. Bugün gene eskisinden çok daha iyi yardimsiz yuruyorum. Bacagimdaki ve bilegimdeki kasilmalar devam ediyor. Bahar canım benimde aynı. Yağ alınan yerlerin cevresinde 6-7 tane küçük iğne delikleri var. Basenlerimdeki yağlar gidince süper olmuş ama bende eritmeye çalışıyordum onları :)))

Yeni resimlere baktım çorapla olduğu halde harika duruyor.Çorap sanırım varis çorabı gibi olanlardan.Onlar zaten sütunu yamuk gösterir.Bence bacakların halen çok güzel.Fiyatta çoook uygun.Bana 6,500 tl fiyat veren olmuştu.Belki cevaplamışsındır ama nerede ve kime yaptırdın.Bide rica etsem özelime doktorun telini gönderirmisin.Teşekkürler..

Çok teşekkürler canım. Evet varis çorabı ameliyattan sonra 3 hafta giymen gerekiyor çorabı. Ben Ankara'da Dr Ferruh Bingul'e ameliyat oldum canım. Fb estetik diye aratırsan kendi sitesinde randevu telefonları çıkıyor canım. Evet diğer yerlere göre bu ısı daha ucuza yapıyor.

bahard onu ben sormuştum ama tabi acı çkemeye deysin yeter.ben hala kararsızım bülent beyede yaptırmayı istiyorum ondan da memnun olan çok ama onunda fiyatı çok ne yapacam bilmiyorum biraz sizin üzerinizden de zaman gaçsin istiyorum son durumunuz nasl olursa artık ona göre karar verecem herhalde

arkadaşlar artık eşim bişey demiyor aksine desteklediğini bile söyledi bende senin etek giymeni istiyorum hep pantolan giyiyorsun dedi ben senin bacaklarında bi promlem göremediğim için yaptırmana kızıyodum ama forumda bazı insanlar var yaptıran çok problem olmamasına ragmen yaptıranlar onları gösterdim ve onların bacaklarını gerçekten begendi ve evet senin bacakların bunlara göre problem mi yaptır dedi:)) aslında ayın yedisinde ameliyat olacak olan arkadaş yardımcı oldu bi bakıma

amaaanbe
sende sanırım ferruh beye yağ dolgusu yaptırttın bende ankaradayım bende karar verebilirsem ona olacagım ...ben pek formu takip edemediğim için dikkatimden kaçıo bazı yazılar... sen ne kadar ödeme yaptın kaça maal oldu ve senindemi bacaklarında çarpıklık vardı ....ayrıca kaç gün oldu ameliyat olalı

ben henüz birşey yaptırmadım, kemiklerim eğri diye ortopediste gittim sadece, o da film çekti, ölçtü biçti, kemiklerinde bişey yok dedi güldü gönderdi. sorunumun yağ dolgusu olduğunu anladım. o günden beri forumu takip ediyorum. yaptırırsam ferruh bey ya da ahmet karacalar diyordum, ahmet beye yaptıran birkaç kişi eridiğini söyleyince vazgeçtim. bu yıl kalan iznimle Ferruh beye yaptırırım dedim ama bu durumda izin falan yetmez, ocağı beklemek lazım. fiyatlar önceki sayfalarda var net olarak, ben sana aklımda kaldığı kadar söyleyebilirim, ferruh bey 2,5 civarı, ahmet bey 6,5 eğer süperdry yaparsa 12.

DEMONİAC ve BAHARD size gerçekten çok teşekkür ediyorum. Sayenizde bu ameliyatın hiçde kolay bir ameliyat olmadığını ne kadar zor olduğunu öğrendim. Ve birgün ameliyat olursam artık yağ enjeksiyonu yaptırmamaya karar verdim. Bu kadar acı çektikten sonra ve bu kadar para verdikten sonra birde eridi erimedi derdi çekemeyeceğimi anladım.

Gerekli para ve cesareti bulduğum anda JEZABEL gibi silikon implant yaptırmak galiba en iyisi. Ama şu an için ne param nede cesaretim var...

demoniac bir şey rica edebilir miyim senden?Ferruh bey'e kontrole gitiğinde ona üst bacaklara da enjeksiyon yapıp yapmadığını sorabilir misin? mail yazdım ama cevap yazmadı. hiç örneğini de görmedin benim üst bacaklarım çöp gibi çöp:(

Dior en mutlu olacağın sekilde olur umarım. Kendi yağımız bukadar zorladıysa silikon nasıl etkiler nasıl iyileşir bilemiyorum. Yağ ve silikon arasında çok düşündüm silikona cesaret edemedim. Umarım yağlarım kalıcı olur eski durumuma dönmeyi asla istemem. Missense sorarım tabiki haftaya gideceğim tekrar kontrole. Burdan yazarım sana.

Dior en mutlu olacağın sekilde olur umarım. Kendi yağımız bukadar zorladıysa silikon nasıl etkiler nasıl iyileşir bilemiyorum. Yağ ve silikon arasında çok düşündüm silikona cesaret edemedim. Umarım yağlarım kalıcı olur eski durumuma dönmeyi asla istemem. Missense sorarım tabiki haftaya gideceğim tekrar kontrole. Burdan yazarım sana.

DEMONİAC geçmiş sayfalarda JEZABELİN yaşadıklarını okudum. Çok yoğun ağrılardan bahsetmiyordu ama en önemlisi kalıcılık. Eridi erimedi derdi insanı gerer gerçektende. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun. Umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin. Her aşamada bizi bilgilendirdiğin için çok sağol...

DEMONİAC ve BAHARD şu an nasılsınız... İşe başlayabildiniz mi?

Dior canım ben üç hafta izin almıştım bir haftam daha var. Ayakta kalamıyorum bileklerim çok sızlıyor. İnan yarı sakat gibi hissediyorum. Dışarda yaşam devam ediyor iki haftadır evde kapalı alanda kaldım. Haraket özgürlüğüm kısıtlı çoğu şeyi yapamıyorum. Bayağ bunaldım. Kendimi şöyle bir sokağa alışverişe atabilsem rahatlayacağım ama bir süre daha sabretmem gerekiyor. İnşallah sonu iyi olurda çektiklerimize değer canım.

Dior evet bende Jezablin eski yazılarını okudum hiç ağrılardan bahsetmemiş hatta ameliyattan çıkıp dürümcüye gitmiş keşke kendi gelsede bize ayrıntıları anlatsa bende çok merak ediyorum silikonu aramızda yapıran tek kişi jezabeldi.nazım duraga ameliyat olmus bir sürü hasta resmi gördüm biri şurda cıkıp anlatsa ne guzel olur. silikon yaptırmayı düşünen arkadaşlar ilerleyen zamanlarda böyle birşey düşünüyorsanız hep beraber gidersek belki indirimde yaparlar ne dersiniz.

Ameliyattan tam 1 hafta sonra ise dondum, sonrasinda bir hafta da merdiven cikmakta zorlandim ama cok sikinti cekmedim. Hatta ameliyattan cikip durumcuye gittim, karnim cok acikmisti :) Tek sikintim odemlerim cok gec inmesi oldu, doktorum da bunu sigara icmeme ve de yeteri kadar dinlenmememe bagladi. Ama kucuk bir kizim oldugu icin benim icin butun gun yatip bacaklarimi yukari dikmem zaten mumkun degildi....

Ameliyat oncesi maalesef hic remim yok, doktor gonderecekti fakat gondermedi. Bildiginiz skodaydi iste :)

Kızlar jezabel böyle demiş ameliyat sonrası için eski mesajlarında birkac yazı daha var ameliyatla ilgili..

Back
X