Bacak dolgusu yaptıran var mı?

paris benim bacaklarım senin kinden az bişey daha açık yani bizimkine şimdi yag dolgudu olurmu acaba yag ile kapanırmı silikonu açıkca bende pek emniyetli bulmuyorum püfffffff keşke bi mucize olsada sabah uyandıgımızda baksakkki bacaklarımız dümdüz olmuş olsa :))) hayalperestte oldum artıkın heee

lolicim burda bana arkdaslar sana yag enjktesi olsa iyi olur demişlerdi ama ben yagdan erir diye korkuyorum.yoksa hemen gidip yag enjekte ameliyatı olmak isterdim.silikonuda arastırıyorum ahmet karacalara sordum bakalım nedıycek sonucta bırcok cesıt amelıyat teknıgı kullanıyor,hangısı daha saglıklı silikonun zararı olurmu dedim cevabını merak ediyorum.genelde sordugum doktorlar zararı yok dedıler ama ınternettede bır ıkı yazı okumustum oyuzden korkuyorum.ama örnegımızde var Jezabel 1.5 yıl önce olmus maşallah çokta güzel sonuc.keske dedıgın olsa sabah uyansak duzelmiş olsa.sokaklarda sort gıyenlerı cici elbiseler gıyenlerı gordukce cok imreniyorum.darısı bizlerin basına inşallah

Saddy hosgeldın aramızaa,
kişilerin albume koydukları resimlere bakmak için bakıcagın kişinin isminin üzerine tıkla kullanıcının profilini göster çıkıyor onada tıkla,acılan sayfada sagda resımlerı görceksinn..

Arkadaşın adının üzerine tıkla orda profil çıkıyor oraya tıklıyorsun sağ altta çıkıyor.Ama belki profile bakmak için Kadın kulübünde mesaj sayın 50 olması gerekiyordur.Eskiden öyle kurallar vardı.Dene istersen..

lolicim burda bana arkdaslar sana yag enjktesi olsa iyi olur demişlerdi ama ben yagdan erir diye korkuyorum.yoksa hemen gidip yag enjekte ameliyatı olmak isterdim.silikonuda arastırıyorum ahmet karacalara sordum bakalım nedıycek sonucta bırcok cesıt amelıyat teknıgı kullanıyor,hangısı daha saglıklı silikonun zararı olurmu dedim cevabını merak ediyorum.genelde sordugum doktorlar zararı yok dedıler ama ınternettede bır ıkı yazı okumustum oyuzden korkuyorum.ama örnegımızde var Jezabel 1.5 yıl önce olmus maşallah çokta güzel sonuc.keske dedıgın olsa sabah uyansak duzelmiş olsa.sokaklarda sort gıyenlerı cici elbiseler gıyenlerı gordukce cok imreniyorum.darısı bizlerin basına inşallah

püfffffffffffffffff anladım canım yaw şöle ameliyat olup gelenler tamamiyle memnun kalsalar ne var yawww bizlerde cesaretimizi toplar kredi çeker:)) bizde ameliyat olurdukkk ... canım slikon olayı herkesde aynı olacak die birşey yok sonuçta yabancı bir madde yag bile ne sorunlar çıkarttı arkadaşlarımıza ki silikon ne kadar güvenilir olur jezabel çok şanslı çıktı bu konuda allah bozmasında yaa valla giyiyolar şortları dardar pantolanlar miniler bikiniler:((( bizde bol paca pantolonlara talim piskoloji kalmıyor ya allahtan burası varda açık açık çarpık bacaklıyım diebilioruz:)))

ilk once sana cevap vermek istedim cnm. Sunu soyleyim, bu formu buldugumdan beri basimdan iki ameliyat gecti. Biri lipo digeri bacak dolgusu. Gercekten bazan anlatilanlara bakarak hareket ediyoruz, nasil olsa insanlarin tecrubeleri var diyerek, onlarin anlattiklari ve deneyimleri dogrultusunda bu ise kalkiyoruz. Gecen sene benim icin husrandi, Aylin karanliga lipo oldum olmaz olaydim, onca aci, onca para heba oldu. Aylin hanimi ne tanirim nede bilirim, dedigim gibi buranin vasitasiyla gidip gorustum 2 gun sonrasina ameliyat oldum. Sonrasinda kendisi ne aradi nede sordu. Simdi Ferruh beye gelirsek, evet bu ameliyattan 100 procent memnun degiliz ama, en azindan hastalarini birakmiyor, sonuclari iyi olmadigi takdirde olumsuzlugu duzeltme cabasi var ki, bu bile cok moral verici bir sey. Bugun Ferruh beyin muayenehanesinden beni aradilar, nasil oldugumu ve sorunun devam edip etmedigini sordular. Bende eskiye nazaran daha iyi oldugunu ama ciplak bacakla dolasmanin mumkun olmadigini soyledim. Sekreter olayi Ferruh beye bildirip bana geri dondu, tr ye geldigim zaman yada 3 4 ay sonra hala ayni problem devam ederse Ankaraya gidip gostermemi, onlar ilgileniceklerini soylediler. Sizinle paylasmak istedim, umarim seninde bacaklarin sonunda istedigin gibi olur cnm, tabi benim ve diger arkadaslarinkide. Bu arada yeni 2 foto ekledim, simdiki halini gorebilirsiniz, gerci dedigim problem hic belli olmamis. Keske fotoda gorundugu gibi olsa...

Karanfil selam, senin resimlerini gördüm çok güzel muhteşem olmuş.. Benim resimlerimi koymuyorum çünkü o kadar kötü bir şekil bozukluğu oluştuki ve hala koyu lekeler var kimsenin moralini bozup Ferruh Bey e karşı soğumasını istemiyorum.. İnanılmaz derece bozuk bir görüntüsü var sanırım çok şanssızım bilemiyorum..Ayrıca dediklerin çok doğru ilgili bir doktor ve klinik kesin dönüş yapıyorlar, tek tesellim bu zaten umarım düzeltme operasyonunda istediğim sonucu alırım..

beren80 ,
senin sorunun eğrilik miydi?foto eklemen mümkün mü?bu arada çok geçmiş olsun.
ereta,
kendi isminin üzerine tıkladığında sanırım yönlendirme oluyor. ben foto ekleyememiştim, ama pariscim yardımcı olmuştu.

Dilara selam, aslında eğrilik değilde incelik diyebilirim, birde diz kenarlarındaki çıkıntıların yok edilmesi, diz kenarlarım yok oldu ama operasyonda enfeksiyon kapmış olmam nedeniyle lekeler oluştı ve her iki bacak görüntüsü asimetri, yani şekli tamamen bozuldu, kaza geçirmişim gibi garip bir görüntü oluştu, bu görüntü nasıl düzelir bilemiyorm ve çok tedirginim, resim koymak istemiyorum çünkü buradakilerin moralinin bozulmasını istemiyorum.. Gerçi daha önce koymuştum ama site yöneticilerininde hoşuna gitmemiş olacakki kaldırmışlar..

valla içime oturan bi anımı paylaşmak istedim kızlar sizle ben bi evlilik yaptım eşim getirirdi kısa kısa gecelikler bacak yamuk oldugu için giymememk için ne mücadeleler veriri küslük yapardım bacaklarımı evliliğim süresince net göstermemek için elimden geleni yaptım ama nafile:)) sonuçta eşin hangi bi gün saklıyacaksın insan utana sıkıla mecbur kalıyo bazı şeyler sonra kocam durmadan çarpık bacaklı yamuk felan derdi tartışmamız arasında veya en neşeli anımızda çarpık bacaklı seni derdi veya mini etekli dar pantolonlu fiziği düzgün bir bayan görsün bak güzellik para etmez fizik önemli çarpık seni derdi bütün moralim eksilere düşerdi resmen onun bile eğlencesi gibi oluyorsun en azından dışardaki insanlar pek farketmiyor bu durumu bi şekilde kapatıyorsun ama aynı evi paylaştığın insandan gizledikçe batıyorsun saklayamıyorsun.. yani ben genç kızlığa adım attıktan sonra takmaya başladım bunu kafama ardından evliliktede bu olaydan piskolojim allak bullak oldu bacagınla yatıp bacagınla kalkıyorsun resmen ne kadar kötü bi olgu tabi nihayetinde evliliğim bitti hem bu nedenlerden hem başka nedenlerden 26 yaşındayım güzelliğim şükür var ama piskolojim darman duman eskiden ölene kadar bunla yaşamaya mecbur sanıyordum kendimi şimdi tedavisi oldugunu biliyorum o ümit bile ne kadar mutlu ediyor insanı rabbiim günahsada düşündüklerimiz affetsin onun yarattığına isyan etmiyoruz ama bunu kabullenemiyoruzda kızlar hepimiz kurtulalım inşallah bu dertten ameliyat olanlarda inşallah düzelsin tamamiyle sorunsuz bacaklarıyla mutlu mutlu olsunlar

beren80 ,
çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda her şey istediğin gibi olur.
canım burada başarısız ameliyat olan arkadaşlar foto eklediğinde biz de en azından fikir yürütebiliyoruz. tabii ki bu bir şans bence... aynı dolktor, nbenzer bacak da olsa, sonuçlar farklı olabiliyor.iyi sonuç kadar , olumsuz sonuçların iletileri de bizim için çok önemli. kendimizi her şeye aşıltıarbilmek için.
yine desağol yanıtın için. seni anlayışla karşılıyorum tercihine saygı duyuyorum. sevgiler. yakında gzüel güzel eteklerini giyersin inşallah...

Parissss tşk ederim hoşbulduk:) kaderimiz getirdi bizi buraya:( ya bide işin kötü tarafı ne biliyomusunuz bnm çevremde hiçbir arkadaşım çarpık bacaklı değil.. ya bari teki bnm gibi olsunda derdimi paylaşıyım azıcık demi ama yok etrafımda kimseye anlatamıyorum..bütün arkadaşlarım güzel güzel etekler elbiseler alıp giyerken ben hep gizliden gizliye imreniyorum onlara. çok güzel çok yakıştı derken onlara içim nasıl gidiyo aslında bi bilseniz nasıl üzülüyorum ağlıyorum bile gizli gizli.bacaklarımı herkesten gizlediğim için (sürekli pantalon giyerek ki artık nefret eder oldum pantalondan da) arkadaşlarım bugüne kdr hiçbşy söylemediler bacaklarım hakkında.aslında büyük ihtimal farkediyolarlardır tabikide ama tabi kırılmıyım diye kimse bşy söyleyemiyor..ya inanın psikolojim artık öyle bir hale geldiki arkadaşlarımdan bile uzaklaşır oldum sürekli bu durumdan kaça kaça.aslında çk gitmek istediğim halde nişanlardan düğünlerden de kaçıyoyorum çnkü pantalon giymekten okadar gına geldiki artık yakıştıramıyorum onuda kendime. kız olarak gelmişiz bu dünyaya ama ömrümüz boyunca pantalon giyerekmi devam edicez hayatımıza?bir kızın en tabii hakkıdır kendisini gösteren ve gerçekten dişi hissetmesini sağlayan etek-elbiseler giymek öyle değilmi kızlar?bizlerde haketmiyor muyuz diğer hem cinslerimiz gibi istediğimiz kıyafeti alıp giyebilmeyi gönlümüzce ve kendimizi mutlu hisstemeyi?tamam çok şükür ki sağlam bacaklar nasib etmiş Allah bize ama biraz kusurumuz var işte. Tıpta çareler de yaratmış Allah oyüzden bizde çalışıp çabalıcaz para biriktiricez ve bu sıkıntımızı aşmak için elimizden geleni yapıcaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.biraz fazla uzattım galiba ksr bakmayın:)tşk ederim okuduğunuz için:)

loli06
canım,yazdıklarını okudukça, kendim yaşamışım gibi hissettim. bu erkekler çok mükemmeller ya ????kendi eksikliklerini karşı tarafın zaafını ortaya koyarak gidermeye çalışırlar. böyle bir insanla hayatını devam ettirmemen iyi olmuş diye düşünüyorum.
ben evli değilim.;ama bazen aklımdam geçmiyor değil. evlenirsem acaba böyle köşe bucak kaçmak istermiyim,umarım böyle beni kıracak birriyle evlilik yapmam.kavun değil ki koklayalım bu yaratıkları.:)))(biraz feministlik var bende)umarım gzüel bacakların olur ve rahat rahat istediğin kıyafetleri giyersinnn

loli06
canım,yazdıklarını okudukça, kendim yaşamışım gibi hissettim. bu erkekler çok mükemmeller ya ????kendi eksikliklerini karşı tarafın zaafını ortaya koyarak gidermeye çalışırlar. böyle bir insanla hayatını devam ettirmemen iyi olmuş diye düşünüyorum.
ben evli değilim.;ama bazen aklımdam geçmiyor değil. evlenirsem acaba böyle köşe bucak kaçmak istermiyim,umarım böyle beni kıracak birriyle evlilik yapmam.kavun değil ki koklayalım bu yaratıkları.:)))(biraz feministlik var bende)umarım gzüel bacakların olur ve rahat rahat istediğin kıyafetleri giyersinnn

evet tatlım aynen katılıyorum 3 kuruş etmeyecek kişilikte insanı alıp karşımıza hayat birleştiriyoruz seviyeden kültürden oturup kalkmaktan bile haberleri olmuyor bazen ama yine onlar muhteşemliğini sergileyip seni utandırmayı becerebiliyor oda niye bir çift bacak taki kusur yüzünden ....inşallah hepimiz için hayırlısı olur biliyorumki herkes çok istiyor bu ameliyatı olmayı inşallah hepimiz istediğimiz şekle kavuşamasakta bizi tatmin edecek kadar bacaklara kavuşuruz AMİNNNN

loli06
tamamen hep hayal ettiğim ve ve düşüncesinden bile korktuğum şeyleri sen birebir yaşamış ve bzmle paylaşmışsın.işte bende bunları çok düşünüyorum çok takıyorum kafama ve evet sırf buyüzden düşünmüyodum evlenmeyi:( şimdi iyice eminimki ben evlenemem çok kompleksli olurum onada kendimede zindan ederim hayatı heralde.en ufak bi dalgasını dahi kaldıramam.yok yok bacaklarım düzelmezse evlenemem kesinlikle ben.bi erkek arkadaşım vardı ve ben sürekli sürekli pantalon giyince doğal olarak bi süre sonra elbise giymemi istedi ve nasıl üzülmüştüm kızlar anlatamam.. utanıyo insan gerçeği söyleyemiyoki öyle nasl söyleyelim:( neyse bir süre sonra aldattı zaten beni.ama çok sevmiştim onu.acısı daha yeni yarası hala kanıyo:(:(:(

Parissss tşk ederim hoşbulduk:) kaderimiz getirdi bizi buraya:( ya bide işin kötü tarafı ne biliyomusunuz bnm çevremde hiçbir arkadaşım çarpık bacaklı değil.. ya bari teki bnm gibi olsunda derdimi paylaşıyım azıcık demi ama yok etrafımda kimseye anlatamıyorum..bütün arkadaşlarım güzel güzel etekler elbiseler alıp giyerken ben hep gizliden gizliye imreniyorum onlara. çok güzel çok yakıştı derken onlara içim nasıl gidiyo aslında bi bilseniz nasıl üzülüyorum ağlıyorum bile gizli gizli.bacaklarımı herkesten gizlediğim için (sürekli pantalon giyerek ki artık nefret eder oldum pantalondan da) arkadaşlarım bugüne kdr hiçbşy söylemediler bacaklarım hakkında.aslında büyük ihtimal farkediyolarlardır tabikide ama tabi kırılmıyım diye kimse bşy söyleyemiyor..ya inanın psikolojim artık öyle bir hale geldiki arkadaşlarımdan bile uzaklaşır oldum sürekli bu durumdan kaça kaça.aslında çk gitmek istediğim halde nişanlardan düğünlerden de kaçıyoyorum çnkü pantalon giymekten okadar gına geldiki artık yakıştıramıyorum onuda kendime. kız olarak gelmişiz bu dünyaya ama ömrümüz boyunca pantalon giyerekmi devam edicez hayatımıza?bir kızın en tabii hakkıdır kendisini gösteren ve gerçekten dişi hissetmesini sağlayan etek-elbiseler giymek öyle değilmi kızlar?bizlerde haketmiyor muyuz diğer hem cinslerimiz gibi istediğimiz kıyafeti alıp giyebilmeyi gönlümüzce ve kendimizi mutlu hisstemeyi?tamam çok şükür ki sağlam bacaklar nasib etmiş Allah bize ama biraz kusurumuz var işte. Tıpta çareler de yaratmış Allah oyüzden bizde çalışıp çabalıcaz para biriktiricez ve bu sıkıntımızı aşmak için elimizden geleni yapıcaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.biraz fazla uzattım galiba ksr bakmayın:)tşk ederim okuduğunuz için:)

tatlım burda yaz anlat rahatla burda hepimiz hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz bizleri bizim durumumuzdakiler anlar sadece bende senin gibi herşeyden kaçtım bazen çok kötü şeyler düşündüm çünki piskoloji die birşey kalmıyor kime gidip bu sorununu paylaşabilirsinki ayşe fatmayla paylaştın diğelim oda gidip başkasına aaa o kız çarpık bacaklı biliyomusunuz der bide gülerler gülünecek ne var bunda bende anlamıyorum sakat değiliz aç değiliz açıkta değiliz kimsenin 3 kuruşuna muhtaç değiliz ama işte bizim insanlarımız böyle düşüncesiz bi takım elbise giyemiyoruz bi kısa olmasada diz altı etek bile giyemiyoruz hele bide topuklu ayakkabı giydinmmi bacaklar yana doğru iyice yamuluyor herşeyden mahrum kalıyoruz istediğin pantolonuda bulamıyorsun artık hep dar paça :) mazaya giderim bayramda bazen olur almadan çıkarım kız der napacaksınız bol paçayı dar paça pantolon verelim derler ya kan beynime fışkırır :))) yani hepimize zor tatlım en azından ölene kadar bu durumla yaşamayacagız bi çözümü var oldugunu biliyoruz inşallah daha güzel çözümler üretirler hepimiz mutlu oluruz

Paris canım masilim glssalman hotmail.com gönderirsen çok memnun olurum bende yağ yerine silikon istiyorum riski göze almak istemiyorum inşallah derdimize çare buluruz

tatlım burda yaz anlat rahatla burda hepimiz hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz bizleri bizim durumumuzdakiler anlar sadece bende senin gibi herşeyden kaçtım bazen çok kötü şeyler düşündüm çünki piskoloji die birşey kalmıyor kime gidip bu sorununu paylaşabilirsinki ayşe fatmayla paylaştın diğelim oda gidip başkasına aaa o kız çarpık bacaklı biliyomusunuz der bide gülerler gülünecek ne var bunda bende anlamıyorum sakat değiliz aç değiliz açıkta değiliz kimsenin 3 kuruşuna muhtaç değiliz ama işte bizim insanlarımız böyle düşüncesiz bi takım elbise giyemiyoruz bi kısa olmasada diz altı etek bile giyemiyoruz hele bide topuklu ayakkabı giydinmmi bacaklar yana doğru iyice yamuluyor herşeyden mahrum kalıyoruz istediğin pantolonuda bulamıyorsun artık hep dar paça :) mazaya giderim bayramda bazen olur almadan çıkarım kız der napacaksınız bol paçayı dar paça pantolon verelim derler ya kan beynime fışkırır :))) yani hepimize zor tatlım en azından ölene kadar bu durumla yaşamayacagız bi çözümü var oldugunu biliyoruz inşallah daha güzel çözümler üretirler hepimiz mutlu oluruz

loli06
evet canım kısa olmasa bile diz altı etek bile giyemiyoruz..dar paça pantolonlar moda olur herkese çok yakışır ama biz yine sadece onlara ne güzel ya diye iç geçirip bakmakla yetiniriz.dar paça olmasa bile zaten diğer pantalonlarda bisüre sonra bacağının şeklini alıyo bide o sorun var:( dolabımda bir tanecik eteğim, bir tanecik elbisem olsun bnmde nolurr Allah'ım duy sesimizi.. evet canım dediğin gibi inşaallah daha yeni,güzel ve biraz daha makul fiyatlarda çözümler üretilir..yakında iş hayatına başlıcam ordada ayrı sorunlar olacak ve bu psikolojiye yenileride eklenecek orasıda ayrı bir dert olacak:(((

SADDY o kadar güzel anlatmışsın ki bu sorunu. İnan hepimiz aynıyız. Bu sözlerin üzerine ekleyecek birşey bulamıyorum. Hepimizin ortak paydası bu dert. Umarım Tanrı da bu satırları okuyordur... Ve bu derdin kalıcı olan daha kolay çarelerini yollar bize...

DİGUCUM nasılsın. Senin bacağındada serum birikmesi olmuştu. Geçtimi ?

Canım merhaba ben de 2 haftdır giremiyorum bütün kaçırdıklarımı okudum ve cevaplara geldi sıra :)
ilk olarak sormuşşsunuz ben ameliyat olduğumda Demoniac ve bahard kadar zorlanmadım. Benim iyileşme sürecim 10 gün sürdü.

Bacağımdaki serum fazlalığına gelince : doktor en son gittiğimde hem kalan serumları aldı hem de biraz yağ aldı hatta o gün operasyondan hemen sonra annem durup durup bacağın çok inceldi dedi ama müdahale gördüğü için aksine akşama bacakta ödem oluştu. Zaten doktor bacakta ödem oluşacağını ve 2 hafta sonra ancak yeni şeklini oturacağını söyledi. Sanırım bugün doktora gideli tam 2 hafta oldu. Bence şekil hala düzelmedi. Hatta bu sabah eşim bana arabaya binerken oranın yine şiştiğini söyledi. bunu bende farkettim aslında.Yani şöyle söyleyeyim ilk serum ve yağ alındığında iki bacağın şekli birebir aynı olmasada artık diğer bacağın kalınlığı göze batmıyordu ama şuan o günkü gibi deil tekrar şişme oldu eskisi kadar göze batmasada.
Daha öncede söylemiştim kasım gibi bileklerime yağ enjekte ettirmek için tekrar ameliyat olmayı düşünüyordum ama kızların en son yazdıklarını görünce biraz vazgeçer gibi oldum. Bilekerime yağ koyulurken şiş olan sağ bacağımı da düzelttirmeyi düşünüyorum.
İşin garip kısmı ise he ne kadar bacaklarım istediğim gibi düzelmese de (gerçi Allah var o kadar çarpık olmasına rağmen sol bacağım sütün gibi duruyor) ben bütün yaz boyunca etek ve elbise giydim. Yani özgüvenim ameliyat ile yerine geldi. Ha benim kemik zaten eğri olduğu için yürürken yine kemik eğiliyor falso veriyorum ve diğer bacakda şiş olduğu için zaten yamuk görnüyor ama benim özgüvenim tavan yattığı için etekleri hiç çıkartmadım :)
Eğer kasımda ameliyat olursam bilekerlime yağ ekletmekle birlikte sağ bacağımı düzeltmesini söyleyeceğim.
Gelişmeler bundan ibarettir arkadaşlar.

Demoniac,
Seninde benim de bacak aram çok açık olduğu için bacaklarımzıın birleşmesine imkan yok zaten birleşseler de çok kötü görünürler. Bacaklarındaki yağların daha fazla eriyeceğini zannetmiyorum bu haliyle görüntüsü gayet iyi.Benimkilerin arasında da bu kadar açıklık var ama en azında düzgün duruyorlar. Sanırım senin bileklerin daha kalın benimkinden. Kafana takma benimkinde şekil bozukluğu olmasına rağmen umrumda deil. Giy etekerlini istediğin gibi.

Yalnız ilerde çok param olursa bi de gidip Ahmet Karacaları deneyeceğim ;)

Back
X