Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dilaracım çok haklısın bende kışa yada bahara amelıyat olabılırım heralde cunku maddı acıdanda hazır degılım suan.ayrıca dogru secımıde yapamıorum burnumdan estetık olacagım zaman arastırıp karar verebılmıstım ama bu amelıyat cok zor yanı dogru tercıhı yapmak cok zor.ferruh beyı dusunuodum son zamanlarda serum bırıkmesı benı cok korkuttu ve arkdaslarımızın cektıgı sıkıntılarıda duyunca hem baska sehıre gıdıp bunları yasamaktan cok korktum silikona gelınce karar veremıyorum emın olamıyorum dedıgınız gbı bır kucuk boyu konulsa daha ıyı olabılır belkı cunku boy boymuş buyuk boyu daha kalınmı oluyor acaba.ahmet karacalara maıl attım sılıkonu bırde ona sordum bakalım nedıycek acaba ahmet bey nekadara yapıyor sılıkonu.kızlar bılmıyorum cok korkuyorum yaptırıpta bırde sorun yasamak ıstemıyorum.aslında bu derdı yasayan nekadar ınsan varmıs ve bır okadarda amelıyat olan ınsanda var.ucretlerde cok fazla az buz degılkı yanı hem maddı hem manevı yönden zor bır amelıyat gıbı gorunuyor.

pariss ben ahmet karacalara muayene oldum 3 hafta önce. bana süperdry yöntemi 12000 dedi. silikonla birlikte 22000 tl dedi. hatta kış döneminde bu fiyatın artabileceğini söyledi. bende hala kararsızım. sanırım ferruh beye gidip sadece yağ dolgusu yaptıracam. 7000 tl ye. ancak ahmet beyin dediğine göre benim bacaklarımın silikona ihtiyacı var. çünkü yağım az. kışa kadar çok kilo almam lazım bu arada. birde bacaklarımın üst kısmıda zayıf. eğrilik yok ama inceler işte. o nedenle hem silikon hemde bacağın üstüne bile yağ dıolgusu olacaktı. fakat çooook pahalı. ondan ziyade hadi parayı geçtik ya erirseeee

Slm kızlar
ben dün saat a 12gibi ameliyathaneye girdim 16:00'da odamdayim
yaklaşık 4saat surmuş operasyon yalnizbenden çok fazla yag çıkmadığı için Ahmet bey farklı bir uygulama yapmış anladığım kadarıyla kanimdaki trompositleri aytistirararak çıkan yağ hucrerlerine eklemiş Buda kalıcılığı arttıran diğer bir yontemmis .Anlayacağınız bende cihaz kullanılmadı
hala yattığım için bacaklarımı inceleme fırsatım olmadı sargi ve korse var şimdilik oyle çok fazla agrim sızımda yok dun cikabilirdim ama kalmayı tercih ettim sonucta hemsireler her daim kontrol ediyor yardımcı oluyorlar.anestezinin etkisinden dolayi sadece ayağa kalkica mide bulantisi oluyor,bana sondada bağlanmadı bu arada...şimdilik benden bu kadar kızlar...

PARİS melike kendinde superdry tekniğinin kullanılmadığını yazmıştı...

aze nediyorsun canım ya 22 bin nedemek ınanamıyorum cok fazla ne alıyoruz arabamı yoksa ev pesınatımı verıyoruz.ha dedgın gıbı garantı veresler hadı gıt artık asla erımezde barbıe bacagın olcak bundan snra deseler pekı sonucta ömürlük dycemde yınede 22 bın nedemek canım.ben ztn bu paranın yarısını bıle veremem bu amelıyat ıcın.ben bu doktorlar arasındakı fıyat uçurumunu hiç anlamadım zaten.canım vala iyi arastırmamız lazım allah hepımızın yardımcısı olsun.inşallah herkesin için en hayrlısı olur.burda birçok arkadsmzda amelıayttan mutlu sonuclar elde edıyor her gecen gun amelıyat olan olan arkdaslarında sayısı artıyor inşallah hepbırlıkte bılgı paylasmları ve destekle kurtulcaz bu dertten.

dior canım tesekkurederım verdıgın bılgı için.bacak silikonu ameliyatının saglık acısından söylentılerı olmasa kesın silikon olucamda işte emin olamıyorum ılerıde sorun yaparmı dıye korkuyorum çünkü erime riski yok jezabel ve ınternetten sılıkon olan ınsanların bacak resımlerınıde gordum çarpıklıgı gıderıyorda fiyatta yine okadar ucuk degıl yanı 6000tl de cok ıyı para ama 10 uzerındekı rakamları duyunca buna yıne ıyı gözle bakar oldum:)

Paris ben özel mesaj atamıyorum ki buraya yazsam olmaz mı ?
Jazebel süper bacakların bende silikon düşünüyorum tek endişem iyileşme süreci 2 küçük oğlum var ayağa kalkmak zorundayım 3-4 günde acaba kaç günde toparlanılıyor ki?

paris benim bacaklarım senin kinden az bişey daha açık yani bizimkine şimdi yag dolgudu olurmu acaba yag ile kapanırmı silikonu açıkca bende pek emniyetli bulmuyorum püfffffff keşke bi mucize olsada sabah uyandıgımızda baksakkki bacaklarımız dümdüz olmuş olsa :))) hayalperestte oldum artıkın heee

Silikon ameliyatının iyi yönlerinden biri varis çorabı giymemek. Arkadaşların anlattıklarına bakılırsa varis çorabı çekilecek dert değil.

AKRAM iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor. JEZABEL silikon olup bir hafta sonra işe başladığını söylüyordu. Burda yağ enjeksiyonu olup 3 haftada iyileşen arkadaşlarda oldu.

DEMONİAC nasılsın ? Gittinmi kontrole...

Merhaba Dior
Ben herzaman musait olmadigim icin cevap veremiyorum
Benim adima soru soran arkadaslari bilgilendirdigin icin tesekkur ederim
Aslinda kizlar forumda ismin uzerine gelip daha once neler yazdigimizi ogrenebilirsiniz sorularinizin cevaplari emin olun orada:)
Daha once de yazmistim ama sanirim o yazida atlanmis
Simdi kizlar bu yontemde benim bildigim asagidaki uygulamalar mevcut
1)silikon (5-10 bin arasi degisiyor)
2)normal yag enj(2-5 bin arasi)
3)superdry(2 -6 bin arasi)
4)cihazli super dry (ahmet karacalar 12 bine yapiyor)
Bana uygulanan fazla yag olmadigi icin superdry kizlar
Cihaz daha cok yagi olanlara kullaniliyor bizim donemde sadece spicy kullanilmisti

Dior canım bugün kontrole gittim. Hemde yürüyerek. Yani onceleri hep taksiyle gidiyordum suan çok daha iyi durumdayım. Biraz yavaş yürüdüm yorulunca oturdum dinlendim. Dönüşte Kızılay'da magzalarda dolandım biraz. Ferruh bey Pazartesi'ye kadar yokmuş ankara disindaymis. Hemşire bacaklarimdaki bantları değiştirdi. Haftaya kavitasyon için gideceğim. Ayak bileğimin tekinde incelik var demiştim. Masajla bu tür pürüzler duzeltilebiliyormus. Yağ alınan yerlerimdeki yaralar çok iyi durumda onlara bende yara bandı yapistirmamistim. Çok belli olmuyorlar bile. Buralardaki morluklarda tamamen gecti. Bacaklarımda biraz morluk var ama dert etmiyorum. Bugün elbisemi giydim ve gayet mutlu bir sekilde gezdim. Bacağımı farkeden bakanlar oldu ama sadece neden morardigina baktıkları için çok mutluydum. Çok dolgun süper bacaklar değiller ama eskisinden çok daha fazla güveniyorum kendime. Normaller suan. Hepiniz kurtulursunuz inşallah.

Selam, benimde aynı şekilde sorun oldu ve ayrıca çok şekil bozukluğuda var ama Ferruh Bey düzeltebileceğini söyledi ama açıkça yinede çok korkuyorum, daha kötü olursa ne olacak...:((

ilk once sana cevap vermek istedim cnm. Sunu soyleyim, bu formu buldugumdan beri basimdan iki ameliyat gecti. Biri lipo digeri bacak dolgusu. Gercekten bazan anlatilanlara bakarak hareket ediyoruz, nasil olsa insanlarin tecrubeleri var diyerek, onlarin anlattiklari ve deneyimleri dogrultusunda bu ise kalkiyoruz. Gecen sene benim icin husrandi, Aylin karanliga lipo oldum olmaz olaydim, onca aci, onca para heba oldu. Aylin hanimi ne tanirim nede bilirim, dedigim gibi buranin vasitasiyla gidip gorustum 2 gun sonrasina ameliyat oldum. Sonrasinda kendisi ne aradi nede sordu. Simdi Ferruh beye gelirsek, evet bu ameliyattan 100 procent memnun degiliz ama, en azindan hastalarini birakmiyor, sonuclari iyi olmadigi takdirde olumsuzlugu duzeltme cabasi var ki, bu bile cok moral verici bir sey. Bugun Ferruh beyin muayenehanesinden beni aradilar, nasil oldugumu ve sorunun devam edip etmedigini sordular. Bende eskiye nazaran daha iyi oldugunu ama ciplak bacakla dolasmanin mumkun olmadigini soyledim. Sekreter olayi Ferruh beye bildirip bana geri dondu, tr ye geldigim zaman yada 3 4 ay sonra hala ayni problem devam ederse Ankaraya gidip gostermemi, onlar ilgileniceklerini soylediler. Sizinle paylasmak istedim, umarim seninde bacaklarin sonunda istedigin gibi olur cnm, tabi benim ve diger arkadaslarinkide. Bu arada yeni 2 foto ekledim, simdiki halini gorebilirsiniz, gerci dedigim problem hic belli olmamis. Keske fotoda gorundugu gibi olsa...

Karanfil canım bacakların çok güzel olmuş. Rahatsızlığında umarım bir an önce gecer mutlu bir sekilde giyersin eteklerini. Canım serum birikmesi ayak bileğine yakın bölgede mı yoksa yukarıda mı tatlım. O bölge şişmiş gibi mı duruyor canım.

Karanfil bence de bacakların çok çok güzel görünüyor sorun nedir tam olarak anlamadım tekrar söylersen sevinirim.. orantısızlık mı vardı neydi canım????

Karanfil canım bacakların çok güzel olmuş. Rahatsızlığında umarım bir an önce gecer mutlu bir sekilde giyersin eteklerini. Canım serum birikmesi ayak bileğine yakın bölgede mı yoksa yukarıda mı tatlım. O bölge şişmiş gibi mı duruyor canım.

Demoniac, resimde fazla belli cikmamis, gunesli hava vardi sanirim tam yansimamis. Resimde sag bacagim normal hic bir sorun yok, ama sol bacak bilegin ustu baldirin hemen altindan baslayan morumsu ve cikintisi olan bir goruntu, simdi ekliycem daha iyi anlarsiniz. Bide gordugunuz gibi yaptirdiktan sonraki halinden bu yana erimem de olmus durumda, bilmiyorum farkettinizmi, bilek kisminda 1cm lik dolgunluk kaldi. ama yukarisi bayagi dolgun, insallah bu kismi erimezde, bu sekilde kalir.

Dior canım bugün kontrole gittim. Hemde yürüyerek. Yani onceleri hep taksiyle gidiyordum suan çok daha iyi durumdayım. Biraz yavaş yürüdüm yorulunca oturdum dinlendim. Dönüşte Kızılay'da magzalarda dolandım biraz. Ferruh bey Pazartesi'ye kadar yokmuş ankara disindaymis. Hemşire bacaklarimdaki bantları değiştirdi. Haftaya kavitasyon için gideceğim. Ayak bileğimin tekinde incelik var demiştim. Masajla bu tür pürüzler duzeltilebiliyormus. Yağ alınan yerlerimdeki yaralar çok iyi durumda onlara bende yara bandı yapistirmamistim. Çok belli olmuyorlar bile. Buralardaki morluklarda tamamen gecti. Bacaklarımda biraz morluk var ama dert etmiyorum. Bugün elbisemi giydim ve gayet mutlu bir sekilde gezdim. Bacağımı farkeden bakanlar oldu ama sadece neden morardigina baktıkları için çok mutluydum. Çok dolgun süper bacaklar değiller ama eskisinden çok daha fazla güveniyorum kendime. Normaller suan. Hepiniz kurtulursunuz inşallah.

DEMONİAC inan bunları duyduğuma çok sevindim. İnşallah erimezler ve hep mutlu olursun. En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz. Bu arada kavitasyon ne oluyor?

KARANFİL bacakların gerçekten çok güzel görünüyor. Morluklar belli olmasın diyorsan kalın çoraplarlarla çok rahat etek elbise giymen lazım...

ablacım mrb.öncelikle çok geçmiş olsun.ben buraya daha yeni üye oldum bu forumu ilk kez tesadüfen gördüm ama çok iyi oldu.benimde psikolojim allak bullak senelerdir okadar takıyorumki bacalarımı kafama tüm hayatımı etkiliyor resmen.bende resimlerine bakabilirmiyim acaba mümkünse nerden bakılıyor hiç bilmiyorum.. bi ümit bi çare istiyorum artık :((

AKRAM burayada yazabılırsın cnm yollarım ben resımlerı sana.Diorunda dedıgı gıbı ıyılesme kısıden kısıye degısıyor ama JEZABELin cok rahat gecmıstı sanırım amelıyat sonrası 1 hafta sonra işe dönmüştü.Nazım durakta ameliyat sonrası için çok rahat oldugunu söylemiş hastalarım ameliyattan sonra eve gidiyor demiş.ben baska bır doktorla mailleşmiştim silikon ile ilgili yurtdısından gelen hastalarına 3. günden sonra istanbulu gezmeleri için izin verdigini 3.gunden sonra cok rahatladıklarını yazmıstı bana.

ablacım mrb.öncelikle çok geçmiş olsun.ben buraya daha yeni üye oldum bu forumu ilk kez tesadüfen gördüm ama çok iyi oldu.benimde psikolojim allak bullak senelerdir okadar takıyorumki bacalarımı kafama tüm hayatımı etkiliyor resmen.bende resimlerine bakabilirmiyim acaba mümkünse nerden bakılıyor hiç bilmiyorum.. bi ümit bi çare istiyorum artık :((

Arkadaşın adının üzerine tıkla orda profil çıkıyor oraya tıklıyorsun sağ altta çıkıyor.Ama belki profile bakmak için Kadın kulübünde mesaj sayın 50 olması gerekiyordur.Eskiden öyle kurallar vardı.Dene istersen..

Back
X