Dilaramutlucum bugün çıktım hastaneden. Kısaca bahsedeyim çok yazamıyorum ağrılarım var. Herşeyden önce Hasan Fındık çok tatlı bi doktor, çok da ilgilendi sağolsun. 13 Kasım sabah 08:30 gibi hastanedeydim. Saat 13:00 civarı ameliyata alındım. 15:00 gibi kendime geldim. İlk başlar ağrım fazla yok gibi geldi ama sonraları çok fazla ağrım oldu. Ayağa dahi kalkamadım. Ameliyat olacak olanlara tavsiye sakın ola yalnız gitmeyin. Ben gittim çok pişmanım. Ameliyatı çok hafife almışım galiba ama çok daha fazlası var. Neyse normal şartlarda 14 kasımda çıkacaktım ama değil yürümek doğrulamadım bile. 1 gece daha kalmak zorunda kaldım. Şimdi evdeyim çok da iyi sayılmam. Bacaklarım davul gibi şiş yürümekte çok zorlanıyorum. Kızlar çok kolay bi ameliyat değilmiş. iyi düşünün derim. şu an için pişmanım diyebilirim. Yarın ne düşünürüm bilmem tabi :))
BLACKDAİSY öncelikle bize verdiğin bilgiler için sağol. Emin ol o pişmanlığı ilk etapta herkes yaşıyordur. Ama insan çabuk unutuyor. Hastanede o ağrıları çekerken birde tek başına olmak eminim çok zordur. Acını paylaşan, sana destek olan birinin yanında olması çok iyi olurdu. Sen yağ enjeksiyonumu oldun yoksa silikon mu? Toplam ne kadar para ödedin? Fırsat bulduğunda cevaplarsan sevinirim... Tekrar çok geçmiş olsun...