Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dilaramutlucum bugün çıktım hastaneden. Kısaca bahsedeyim çok yazamıyorum ağrılarım var. Herşeyden önce Hasan Fındık çok tatlı bi doktor, çok da ilgilendi sağolsun. 13 Kasım sabah 08:30 gibi hastanedeydim. Saat 13:00 civarı ameliyata alındım. 15:00 gibi kendime geldim. İlk başlar ağrım fazla yok gibi geldi ama sonraları çok fazla ağrım oldu. Ayağa dahi kalkamadım. Ameliyat olacak olanlara tavsiye sakın ola yalnız gitmeyin. Ben gittim çok pişmanım. Ameliyatı çok hafife almışım galiba ama çok daha fazlası var. Neyse normal şartlarda 14 kasımda çıkacaktım ama değil yürümek doğrulamadım bile. 1 gece daha kalmak zorunda kaldım. Şimdi evdeyim çok da iyi sayılmam. Bacaklarım davul gibi şiş yürümekte çok zorlanıyorum. Kızlar çok kolay bi ameliyat değilmiş. iyi düşünün derim. şu an için pişmanım diyebilirim. Yarın ne düşünürüm bilmem tabi :))

BLACKDAİSY öncelikle bize verdiğin bilgiler için sağol. Emin ol o pişmanlığı ilk etapta herkes yaşıyordur. Ama insan çabuk unutuyor. Hastanede o ağrıları çekerken birde tek başına olmak eminim çok zordur. Acını paylaşan, sana destek olan birinin yanında olması çok iyi olurdu. Sen yağ enjeksiyonumu oldun yoksa silikon mu? Toplam ne kadar para ödedin? Fırsat bulduğunda cevaplarsan sevinirim... Tekrar çok geçmiş olsun...

blackdaisy cnm geçmiş olsun dilerim gönlüne göre olmuştur iyi haberlerini beklıyoruz agrılar zamanla geçicek zor ama neyi acı çekmeden elde edebiliyoruzkı dilerim ömür boyu kalıcı olur mutlulugun.....

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah ağrılarım çabuk geçer. Dior ben silikon taktırdım ve 7000 liraya mal oldu. Eretanın ablası bayram öncesi ameliyat olamaman iyi olmuş bence çünkü ben kimseye söylemedim bi tek annem biliyo ve yarın bunu herkesten saklamam mümkün değil doğru dürüst yürüyemiyorum bile. 1 hafta dinlenmek yeter mi ben de şimdiden kestiremiyorum bunu sanki ağrılarım hiç geçmicekmiş gibi geliyo. Fırsat buldukça bilgilendirmeye çalışıcam seni hazırlık olmalısın çünkü. Ben hakkaten bu kadarını tahmin etmiyodum doktora da söyledim. Sürekli yürümem gerektiğini söyledi. Aynı gün başka bi bayan da silikon taktırdı bacaklarına onun durumu benden daa kötüydü. Ben bugün çıkarken o hala hastanedeydi ne yaptı bilmiyorum. Morlukları ve şişlikleri çok fazlaydı öyle ki tuvalete dahi giremiyodu. Onun eşi yanındaydı allahtan.

ereta
sen blackdasiy'in ameliyat olduğu doktora ameliyat olacağını yazmışsın.
doktorun adı neydi ? seninki de slikon mu olacak?bilgi verebilir msisin?

blackdaisy
canım içini ferah tutmaya çalış.sana bu acıların hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor tabii ama inan her şeyin acısı eninde sonunda geçiyor. güzel günleri düşün, etekleri günlerini hayal et:)))çok geçmiş olsun tekrar.
senin yerinde olmayı çok isterdim, bu dertten kurtuldun ne güzel.

BLACKDAİSY çok geçmiş olsun. Silikon olmayı senmi istedin doktormu önerdi? Yanındaki kadının ağrılarından bahsedince korktum. Tuvalete gidemeyecek kadar ağrı ve şişlik olmasıda normal değildir herhalde. Ağrı kişiden kişiye değişiyor deniyor bir yere kadar doğru ama sonuçta doktorda bir insan. Her ameliyatta doktor aynı performansı gösteremeyebilir. Hani bir söz vardır ya aynı suda iki kere yıkanamazsın diye. Onun gibi işte. Evet her insanın ağrı eşiği farklı ama aynı doktor her hastada en iyi performansı gösterecek diye birşeyde yok. Tabi sadece bunu bu ameliyatı yapan doktor için söylemedim. Genel anlamda söyledim...

sebebim-ask.....geldiğin için çok teşekkür ederim...
Bacaklarının erimemesi harika bir haber..hemde 1 yıl olmuş..vallahi acaip sevindim :))
Mutluluğun ömür boyu sürsün canım...
ameliyat olanlar çoğunlukla geri dönmüyor..ne bileyim belkide haklılar...derdin varsa heryerde çare arıyorsun..dert bitince de o günleri hatırlamak istemiyorlardır heralde..
bizde böyle burada bekleyip duruyoruz..
.

sebebim-ask..birde operasyon geçiren arkadaşı geldiğine pişman ediyoruz belkide:)) (şuanda olduğu gibi)
Sen önceki ve sonraki resmini yüklemişmiydin buraya...yada kısacası resim rica etsek diyorum..lütfen canım.
.

Kızlar ameliyat öncesi ve sonrası resimlerimi ekledim. Profilime girince görebilirsiniz sanırım. Becerebildim mi bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Sonrasına ait 2 resim ekleyebildim. Hala ağrılarım var çünkü ayakta fazla kalamıyorum. Dizlerimi de tam olarak düzeltemiyorum.

$Foto¦şraf103.webp
oldu sanırım. Bu ameliyat öncesi

Eklentiler

• $Foto¦şraf073.webp
    $Foto¦şraf073.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 584
blackdaisy ben bacaklarını çok beğendim , harika ama eski halini de beğendim ben :))))) benimkiler çok daha çarpık seninkilerden. güle güle giy eteklerini.:))
yalnız ağrıların hala devam ediyosa bir hafta pek de yeterli bir istirahat süresi gibi gelmedi bana, ne dersin, sadece bir hafta izin hakkım kaldı, risk olur gibi geliyo şimdi bana..:(

blackdaisy ben bacaklarını çok beğendim , harika ama eski halini de beğendim ben :))))) benimkiler çok daha çarpık seninkilerden. güle güle giy eteklerini.:))
yalnız ağrıların hala devam ediyosa bir hafta pek de yeterli bir istirahat süresi gibi gelmedi bana, ne dersin, sadece bir hafta izin hakkım kaldı, risk olur gibi geliyo şimdi bana..:(
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Ağrılarım hala devam ediyo eskisi kadar değil tabi ama yeni yürümeye başlayan bebekler gibi paytak paytak yürüyebiliyorum, belimi düz tutamıyorum v.s...Pazartesi mutlaka işe başlamam gerek ama çok zor nasıl yaparım bilmiyorum. Hasan Bey hastaneden çıkarken de söylemişti; ertesi gün işe başlayan da, ağlayarak çıkan da hastalarım oldu sen ağlayarak çıkanlara biraz daha yakınsın diye. Ama bence ertesi gün işe dönmek diye bişey mümkün değil. Ben inanmıyorum.Düşünsene parmağımız hafif kesilse sızısından duramıyoruz bile. Ben bayağı bayağı ameliyat oldum.Dizlerimin arkasında dikişler var en önemlisi bacaklarımda bana ait olmayan nesneler var. Nasıl hemen iyileşebilirsin ki? Senin ağrı eşiğin benden daha yüksektir belki de tahmin edilecek bişey değil denemek gerek. Gözünü korkutmak istemiyorum gerçekten riske girmelisin bence. İlk gün geriye dönmek mümkün olsa ameliyat olmazdım diyodum ama şimdi iyi ki de olmuşum diyorum. Bayram tatiline denk gelmesi çok iyi oldu. Salı günü kontrole gidicem. Dikişlerim önümüzdeki hafta sonu alınacak sanırım. Sen de gelişmelerden haberdar edersen çok iyi olur...

Back
X