Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blackdaisy bence çok süper görünüyor.;ama inan eski halleri de fena değilmiş. ah benim o kadr olsaydı düşünmezdim ameliyatı:((
senin slikon dışında yağ eklenmesi de oldu mu? normalde bana slikonlu bacak kaslı gelirdi,ama gayet iyi görünüyor. bol bol etekli güzel günler seni bekliyor. umarım bir an önce ağrıların geçer canım. doktora danıştın mı? ağrılarının devam etmesi normal mi?

blackdaisy bence çok süper görünüyor.;ama inan eski halleri de fena değilmiş. ah benim o kadr olsaydı düşünmezdim ameliyatı:((
senin slikon dışında yağ eklenmesi de oldu mu? normalde bana slikonlu bacak kaslı gelirdi,ama gayet iyi görünüyor. bol bol etekli güzel günler seni bekliyor. umarım bir an önce ağrıların geçer canım. doktora danıştın mı? ağrılarının devam etmesi normal mi?
Sizlerden iyi şeyler duymak çektiğim ağrıları hafifletiyo inanın ki. Yağ enjeksiyonu yapılmadı dilaramutlu dizi çlerinden yağ alındı. Aslında ben bileklerime de yağ enjeksiyonu yaptırmak da istiyodum çok inceler çünkü ama doktor gerek yok dedi. İnce ayak bileği her zaman daha iyidir diz altlarındaki boşlukar gidince bileklerin daha güzel duracak dedi ama bence hafif bi dolgu yapılsaydı hiç fena olmazdı. Doktorla hiç görüşmedim araya bayram girdi cep telefonunu verdi gerçi hem kendisi hem asistanı ama aramadım ben. Pazartesi mutlaka kontrole gel dedi ama pazartesi işte olmam gerek salı gidicem inşallah.

BLACKDAİSY bacakların harika görünüyor bol mini etekli güzelginler diliyorum sana:)şimdi nasılsın agrıların varmı yürüyebiliyormusun inşallah daha iyisindir.
blackdaisy sana birşey sormak ıstıyorum bu silikonlar boy boymu sana doktor böyle bıseyden bahsettımı boyutu dırekt doktor herkese aynımı yapıyor acaba?birde sen hastanede 2 gun kaldıgın için fiyat arttımı yoksa 1 gecede kalsan 7000bin miydi toplam?

blackdaisy
senin doktorun hasan fındık 'tı değil mi ? doktorun sadece ameliyatlarında slikon mu tercih ediyor, yağ enjekte yapıyor mu? senin yağın olmadığı için mi slikonu tercih etti acaba?
bu arada doktorun dediği gibi bence de bilek kısmı ince durmalı daha hoş görünüyor...
umarım iki günde ağrıların epy azalır ve rahat rhat işine gidersin tabii ki de güzel eteklerinle:)))

BLACKDAİSY bacakların harika görünüyor bol mini etekli güzelginler diliyorum sana:)şimdi nasılsın agrıların varmı yürüyebiliyormusun inşallah daha iyisindir.
blackdaisy sana birşey sormak ıstıyorum bu silikonlar boy boymu sana doktor böyle bıseyden bahsettımı boyutu dırekt doktor herkese aynımı yapıyor acaba?birde sen hastanede 2 gun kaldıgın için fiyat arttımı yoksa 1 gecede kalsan 7000bin miydi toplam?
Çok teşekkür ederim Parissss. Bugün tam 1 hafta oldu biraz daha iyiyim ama bi yere tutunarak kalkabiliyorum yürürken de zorlanıyorum hala. Silikonların boyu farklılık gösteriyo tabi. Ama doktor şu kadar silikon koyucam diye bahsetmedi ama bana bi kart verdiler içinde silikonların referans numaraları yazıyo sol bacakta 140 cc sağ bacakta 140 cc diye etiketler var. Garanti belgesi gibi bişey yani. 2 gece kaldığım için ek bi ücret ödemedim. Zaten kalmam doktorun fikriydi. Ben yalnız gittiğim için kimseye de haber vermediğim için eve bırakmalarını rica ettim. Kendi arabalarıyla gönderdiler eve. 100 lira ek ücret yol için ödedim. Aslında önceden haber verseymişim yol ücreti de almıyolarmış ama programları yoğun olduğu için beni araya sıkıştırdıklarından almışlar yol ücretini. Bence almamaları gerekliydi ama olsun eve rahat geldim en azından. Bi de tabi ilaçları kendim aldım. Özel reçete olduğu için SGK karşılamadı. Pansumanı da kendim yapıyorum araya bayram girdiği için. Antibiyotik, ağrı kesici ve pansuman malzemeleri de 100 liraya yakın tuttu.

blackdaisy
senin doktorun hasan fındık 'tı değil mi ? doktorun sadece ameliyatlarında slikon mu tercih ediyor, yağ enjekte yapıyor mu? senin yağın olmadığı için mi slikonu tercih etti acaba?
bu arada doktorun dediği gibi bence de bilek kısmı ince durmalı daha hoş görünüyor...
umarım iki günde ağrıların epy azalır ve rahat rhat işine gidersin tabii ki de güzel eteklerinle:)))
Evet dilaramutlu doktorum Hasan Fındık. Yoo aslında Hasan Bey ilk görüşmeye gittiğimde bacaklarımda çok sorun olmadığını yağ enjeksiyonu ile halledebileceğini söyledi. Kalıcılık oranı da yüksek olur dedi. Ama silikonu ben tercih ettim eridi derdi olmasın diye. Yoksa bende epey bi yağ var doktor hiç zorlanmazdı yani :))) İşe giderken de bi kaç gün zorlanıcam gibi herkese düştüm belim incindi diyorum ki kimse şüphelenmesin diye ve bi süre daha etek giyemicem gibi çünkü dizlerimde kocaman sargı bezleri var gizlemem gerek onları. Ama dikişlerim alınsın kotlarımın hepsini birine vericem ve alışverişe çıkıcam bol bol etek,elbise şort alıcam :) Darısı isteyen herkesin başına...

Blackdaisy canım çok teşekkürederim neguzel anlatmıssın herseyi.resim koydugun bizleri bu halınde bile yalnız bırakmadgın için çook çok tesekkurler.çok guzel olmuş bacakların ben yagmı sılıkonmu arasında kalanlardandım sılıkon olarak sadece burada jezabelin bacaklarını görmüştüm ama şimdi görüyorumki sonuc maşallah cok guzel ve senin guzel bacakların bana yeniden silikonu düşündürmeye başladı:)) jezabelinkinide cok begenmiştim seninkinide cok begendim gercekten..bencede iyileş bütün kotlarını ver birine:) ama en dar paçasından kotlarda almayı unutma topukluyla çok hoş duruyor:))canım buarada hangı hastanede amelıyat oldun? doktorun muayenesı bagdat caddesınde demı banada yakın sayılır bende sanırım yaptırırsam hasan beye yaptırırım.senın hasan beyi secmendeki sebep neydi yani birisimi tavsiye etti nasıl karar verdin?birde son bir soru daha sormak istiyorum:) kaç yasındasın canım yani doktor silikon için neler dedi ileride sorun cıkarıp cıkarmama konusunda bişeyler soledimi? ömür boyu guvenle bacakta kalabılıyor demi bu silikonlar..tekrar cok tesekkurederim dilerim agrılarında en yakın zamanda tamamen gecer..

blackdaisy canım çok çok harika olmus ama şunuda söylemeden geçmicem önceki halleride gayet güzelmiş ben bi çarpıklık falan göremedim

blackdaisy çok geçmiş olsun. bacakların çok güzel görünüyor. herşey istediğin gibi olur umarım. ilerleyen zamanlarda bizi yalnız bırakma ltf.

Blackdaisy canım çok teşekkürederim neguzel anlatmıssın herseyi.resim koydugun bizleri bu halınde bile yalnız bırakmadgın için çook çok tesekkurler.çok guzel olmuş bacakların ben yagmı sılıkonmu arasında kalanlardandım sılıkon olarak sadece burada jezabelin bacaklarını görmüştüm ama şimdi görüyorumki sonuc maşallah cok guzel ve senin guzel bacakların bana yeniden silikonu düşündürmeye başladı:)) jezabelinkinide cok begenmiştim seninkinide cok begendim gercekten..bencede iyileş bütün kotlarını ver birine:) ama en dar paçasından kotlarda almayı unutma topukluyla çok hoş duruyor:))canım buarada hangı hastanede amelıyat oldun? doktorun muayenesı bagdat caddesınde demı banada yakın sayılır bende sanırım yaptırırsam hasan beye yaptırırım.senın hasan beyi secmendeki sebep neydi yani birisimi tavsiye etti nasıl karar verdin?birde son bir soru daha sormak istiyorum:) kaç yasındasın canım yani doktor silikon için neler dedi ileride sorun cıkarıp cıkarmama konusunda bişeyler soledimi? ömür boyu guvenle bacakta kalabılıyor demi bu silikonlar..tekrar cok tesekkurederim dilerim agrılarında en yakın zamanda tamamen gecer..
Canım doktorun muayenehanesi Bağdat caddesinde evet ama ameliyatı beverly hills estetik merkezinde yapıyo. Buranın ortaklarından sanırım. Klinik tarzı bi butik hastane burası Beverly Hills bu linkten bi göz at istersen. Hasan Bey'i kimse tavsiye etmedi. Ben ararştırdım buldum gerek internetten gerekse tv den. Hemen hemen 2 yıldır araştırıyorum bu ameliyatı bi Nazım Durak Bi de Hasan Fındık adı geçiyo diğerlerinden daha çok. Nazım Durak bana güvenilir gelmedi pek. Hatta aradım randevu almak için 1,5 sene önce filan valla yalan olmasın 300 lira muayene ücreti var dediler ben de vazgeçtim. Hasan Bey görüşmeden ücret almıyo ona gittim. 27 yaşındayım ben. Doktor ilerde sorun olmaz dedi çok şiddetli bi darbe almadıkça ömür boyu bişey olmadan kalır dedi. Ameliyatın hemen sonrası vücudun protezi kabul etmemesi, yer değiştirmesi gibi sorunlar olabiliyomuş çok nadir de olsa. Umarım öyle bi durumla karşı karşıya kalmam. Allah korusun

blackdaisy cok cok tesekkurederim sorularımı bir bir yanıtlamıssın.allah kalbıne göre vermiş bence güzel bacaklarınla ve yeni cicilerinle sana cok guzel gunler dılıyorum canım:)dedıgın sıteyı arastıracagım banada hasan fındık daha yakın gelıyor gördüğüm kadaraıyla memnun olanların sayısıda artıyor bu cok önemli..allah korusun canım bu ameliyatı olan hiç kimsede inşallah kabul etmeme gibi bir sorun olmaz..buarada hasan beyın muayene ucretı almamsıda harika 300 tl bi muayeneye veremem dogrusu:)tekrar cok tesekkurederım cnm..senden güzel haberler iyileşince cicilerinle güzel resimler bekleriz ok.mi? :))

Arkadaşlar, benim bacaklarımda egri ve etek, tayt gıymek istiyorum giyemiyorum. Yazılanları okudugum kadarı ile yağ enjeksiyonu cok önerilmiyor. Önerisi olan var mı? Yazarsanız sevinirim.

Ahhh Parissscimmm
dar paça pantolan ve topuklu ayakkabı en çok giymek istediğim kıyafetler...
ablama kıyafet konusunda fikir veren benim;ama ben giyinemiyorum:((((

Dilaracım demi ya ah ah görüyorum giyenleri nasıl güzel duruyor:( bugun dısarıda bır kız gördüm helal olsun vala bacakları carpıktı ama kısa bot ıle etek gıymıstı bende o cesaret yok malesef şimdilik hayal kuruyorum inşallah birgün ameliyat olursam giyebilirim.inşallah hepimiz ameliyat olup bu dertten kurtuluruz..
buarada Hasan fındık yag enjeksıyonu ameliyatını nekadara yapıyor bılen varmı kızlar?????göbegim falan baya tombiş :) ben hasan beye sıcak bakmaya basladım bu sitede memnun olanların sayısı artıyor gitgide sizler neler düşünüyorsunuz..gerçi suanda ilk para verceğim sey lazer epilasyon bu derttende kurtulup ondan sonra ameliyata biriktirmek istiyorum bakalım hayırlısı:)))

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum konu ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?

merhaba aramıza hoşgeldin;)
aslında yağ enjeksiyonu ameliyatını bu sitedeki arkadaşlar daha çok tercih ettiler.eski sayfalarda yağ enjeksiyonu olmuş birçok arkadaşımızın resimleri ve verdiği bilgileride bulabılırsın..ama yağ enjeksiyonu ameliyatı olup eriyende oldu erimeyende..buyüzden bende çok kararsızım..daha önce bu forumda sadece JEZABEL dında bir arkadsımız Nazım durak'a silikon ameliyatı olmustu şimdide Blackdaisy Hasan fındık'a oldu..jezabel silikon yaptıralı çok oldu ve memnundu her hangi bir sorunu yoktu.eski sayfalarda onunla ılgılı yazılarıda okuyabılırsın.yani daha çok bu forumda yag enjeksıyonu tercih edildi silikon sadece 2 kişi oldu..erirmi neolur diye düşünmek istemeyenler bir kere ameliyat olup silikon ile bu sorundan kurtulmak istiyor.ama bu konuda en iyi kararı doktorlar veriyor canım yani biz kafamıza göre şunu yaptrırım diyoruz ama öyle olmuyor yeterli yagın varsa yag olabılırsın.yag yoksa vucudunda silikon yaptırabılırsın.ama en dogru kararı doktor muayene edip söylüyor.buyüzden ilk olarak doktor seçimi yapmaya çalış gidip birebirde görüşüp ne yaptırabılcegıne karar verebılırsın.eski sayfaları okuyabılırsen belki doktor secımınde daha yararlı olur. dilerim yardımcı olabılmısımdır.sevgiler;)

blackdaisy evet canım gerçekten çarpıklık falan yokmuş sende şimdi yine inceledim fotolarını diz altının hemen altı biraz oyuk gibi yani orasıda dolsa yeterli olurmuş çünkü hemen bi alt tarafı dolgun birleştirsen kapanır durumda yani ama tabi yeni halleride çok çok güzel bol minili günler diliyorum canım sana iyileşince güzel minilerinle pozlarını bekliyoruz:) senin adına çok sevindim dilerim ömür boyu sorunsuz geçer senin için ben çok cesaretsizim silikon konusunda bu ajda pekkanın seda sayanın doktoru bana iyi ellerde takılırsa ömür boyu sorun olmıcanı söyledi ama cesaret edememiştim seni kutluyorum canım...

Back
X