Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çarpık bacak nasıl oluyor anlamadım ben.benim de dizlerim biraz içe doğru bakıyor acaba o mu çarpıklık.ben cok zayıf bi kızım.zayıflıktan böyle duruyor sanıyordum.
arkadaşlar Samsunda yağ enjeksiyonu yapan iyi bir doktor var mı?gerçi hiç duymadım ama bilen varsa lütfen yazsın
Burdayım, yalnız işlerim yoğun bu ara. Pek giremiyorum nete. Daha iyiyim.Şişliklerim geçti. Çok hafif morluklar var lipo yapılan yerlerde. Dikiş izleri de öyle rahatsız edici değil. Daha şimdiden belli olmamaya başladı bile zamanla daha iyi olacak belli ki. Silikon konulan yerlerde ağrı yok ama lipo yapılan yerlerde ağrı var hala. Eski halime dönemedim henüz yürümemden belli oluyo yani. Bugün 20 gün oldu. Ağrılar biraz daha sürecek gibi. Merdiven inip çıkarken ağrılarım daha da artıyor. Ama olsun razıyım elbet geçecek. İşe giderken hep elbise giyiyorum :) daha topuklu ayakkabı giyemiyorum gerçi. Önümüzdeki hafta sonu kontrole gidicem o zamana kadar topuklu giyme dedi Hasan Fındık. Gerçi giy dese de giyemem düz ayakkabıyla bile zor yürüyorum. Ağrılarım çok uzun sürdü gibi geliyo zaman zaman sinirlerim de bozuluyo hatta, herkese düşüp belimi incittiğimi söylüyorum,yürüyüşümü gizlemeye çalışıyorum ki bu mümkün değil. Bütün bunlar sinir bozucu tabi. Aslında 20 gün çok uzun bi süre değil. İyice toparlanmam 1-1.5 ayı bulacak gibi geliyo. Ama olsun pişman değilim :)))blackdaisy ortadan kayboldun. nasılsın ağrıların geçti mi. merrak ediyoruz, bizi yalnız bırakma
Arkidişler lütfen ferruh beye ameliyat olan arkdşlar sorumu cevaplyabilr mii acillll???arkadaşlar ferruh birgüle ameliyat olan arkadaşlara soruyorum;genel anestezi olmadan kendi kliniğinde yaptığı ameliyattan önce herangi bir test ya da tahlil istiyor mu istiyosa neler..??
merhaba cnngnc,samsunda hayati akbaş ı duydum.eşim samsun da olmamı istiyor.hayati akbaş silikon da daha iyi diye biliyorum.ortağı eşimin arkadaşı.silikonun daha iyi olduğunu ve hayati akbaşın 1 numara olduğunu söylemiş.bu arada hayati akbaş doç.dr. iyiakşamlar...
Burdayım, yalnız işlerim yoğun bu ara. Pek giremiyorum nete. Daha iyiyim.Şişliklerim geçti. Çok hafif morluklar var lipo yapılan yerlerde. Dikiş izleri de öyle rahatsız edici değil. Daha şimdiden belli olmamaya başladı bile zamanla daha iyi olacak belli ki. Silikon konulan yerlerde ağrı yok ama lipo yapılan yerlerde ağrı var hala. Eski halime dönemedim henüz yürümemden belli oluyo yani. Bugün 20 gün oldu. Ağrılar biraz daha sürecek gibi. Merdiven inip çıkarken ağrılarım daha da artıyor. Ama olsun razıyım elbet geçecek. İşe giderken hep elbise giyiyorum :) daha topuklu ayakkabı giyemiyorum gerçi. Önümüzdeki hafta sonu kontrole gidicem o zamana kadar topuklu giyme dedi Hasan Fındık. Gerçi giy dese de giyemem düz ayakkabıyla bile zor yürüyorum. Ağrılarım çok uzun sürdü gibi geliyo zaman zaman sinirlerim de bozuluyo hatta, herkese düşüp belimi incittiğimi söylüyorum,yürüyüşümü gizlemeye çalışıyorum ki bu mümkün değil. Bütün bunlar sinir bozucu tabi. Aslında 20 gün çok uzun bi süre değil. İyice toparlanmam 1-1.5 ayı bulacak gibi geliyo. Ama olsun pişman değilim :)))