Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba devrim2,silikon mu,yağ enjeksiyonu mu yaptırdın?çok geçmiş olsun.herşey dilediğin gibi olur inşallah.darısı başımıza

şöyle söylim belim hala 61 cm kalça 89 bacaklar ince boyumda 170 :) benim baya bir kilo almam lazım ama kilo almakta korkutuyor beni açıkçası. Ben hasan fındıkla görüştüm sende problem yok dedi silikonu önermiyorum, diz içlerindeki oyukluk çok rahatsız ediyosa onun için yağ enjekte edebiliriz ama kilo alman lazım. aldığım o 4 kilo normal insan bedenlerine dönebilmek içindi:) bu arada bacaklarıma yaptırırken dudak dolgusuda yaptırmak istiyroum aynı yöntemle acaba fiyatı ne:)) yaz gelmeden hepimiz kurtuluruz umarım bu dertten:((

tigertliy canım seninle kaderimiz aynı sanırım:))
ben de zayıfım kilo almam lazım ;ama alamıyorum gerçi almam da zor. ne kadar yesem de yakıyorum.:)))
ben de bir ara üst dudağım için düşündüm sonra' dilara dur, bacak daha çok seni rahatsız ediyor' dedim;ama olsa da fena olmaz hani:))))) dudak için çok araştırma yapmadım;ama bu sitede bir sayfa vardı sanırım ama ben yazılanlardan pek tatmin olmamıştım dudak için hangi yöntem daha uygun olur anlayamadım:44:

kızlar çarpık bacak nasıl oluyor anlamadım ben.benim de dizlerim biraz içe doğru bakıyor acaba o mu çarpıklık.ben cok zayıf bi kızım.zayıflıktan böyle duruyor sanıyordum.

soncicek cnm ayaklarını birleştirdiğinde dizlerin ve alt bacak baldırların birleşiyormu yani birbirine değiyormu? yoksa birleşmeyip arada açıklık kalıyormu?

eşimin doktor arkadaşı ,yağ enjeksiyonu zamanla bileklerde bilezik şeklinde yığılmalar yapabiliyor,eğer düşünürseniz silikon yaptırın demiş.ben yağ enjeksiyonunu düşünürken ,bu konuda kafam çok karıştı.silikonun kaslı görüntü olmasından korkuyorum.yağ enjeksiyonu daha dolgunluk verir gibi geliyor.benim için maliyeti önemsiz.fakat hangisi doğru ve iyi karar veremiyorum...yaptıranlar bilgi ve fotoğraf yollarsa sevinirim.

arkadaşlar ferruh birgüle ameliyat olan arkadaşlara soruyorum;genel anestezi olmadan kendi kliniğinde yaptığı ameliyattan önce herangi bir test ya da tahlil istiyor mu istiyosa neler..??

arkadaşlar Samsunda yağ enjeksiyonu yapan iyi bir doktor var mı?gerçi hiç duymadım ama bilen varsa lütfen yazsın

arkadaşlar Samsunda yağ enjeksiyonu yapan iyi bir doktor var mı?gerçi hiç duymadım ama bilen varsa lütfen yazsın

merhaba cnngnc,samsunda hayati akbaş ı duydum.eşim samsun da olmamı istiyor.hayati akbaş silikon da daha iyi diye biliyorum.ortağı eşimin arkadaşı.silikonun daha iyi olduğunu ve hayati akbaşın 1 numara olduğunu söylemiş.bu arada hayati akbaş doç.dr. iyiakşamlar...

blackdaisy ortadan kayboldun. nasılsın ağrıların geçti mi. merrak ediyoruz, bizi yalnız bırakma
Burdayım, yalnız işlerim yoğun bu ara. Pek giremiyorum nete. Daha iyiyim.Şişliklerim geçti. Çok hafif morluklar var lipo yapılan yerlerde. Dikiş izleri de öyle rahatsız edici değil. Daha şimdiden belli olmamaya başladı bile zamanla daha iyi olacak belli ki. Silikon konulan yerlerde ağrı yok ama lipo yapılan yerlerde ağrı var hala. Eski halime dönemedim henüz yürümemden belli oluyo yani. Bugün 20 gün oldu. Ağrılar biraz daha sürecek gibi. Merdiven inip çıkarken ağrılarım daha da artıyor. Ama olsun razıyım elbet geçecek. İşe giderken hep elbise giyiyorum :) daha topuklu ayakkabı giyemiyorum gerçi. Önümüzdeki hafta sonu kontrole gidicem o zamana kadar topuklu giyme dedi Hasan Fındık. Gerçi giy dese de giyemem düz ayakkabıyla bile zor yürüyorum. Ağrılarım çok uzun sürdü gibi geliyo zaman zaman sinirlerim de bozuluyo hatta, herkese düşüp belimi incittiğimi söylüyorum,yürüyüşümü gizlemeye çalışıyorum ki bu mümkün değil. Bütün bunlar sinir bozucu tabi. Aslında 20 gün çok uzun bi süre değil. İyice toparlanmam 1-1.5 ayı bulacak gibi geliyo. Ama olsun pişman değilim :)))

Son düzenleme:
merhaba cnngnc,samsunda hayati akbaş ı duydum.eşim samsun da olmamı istiyor.hayati akbaş silikon da daha iyi diye biliyorum.ortağı eşimin arkadaşı.silikonun daha iyi olduğunu ve hayati akbaşın 1 numara olduğunu söylemiş.bu arada hayati akbaş doç.dr. iyiakşamlar...

sılası teşekkür ederim cevapladığın için,ben bi araştırayım bu doktoru

balckdaisy canım genelde silikon yaptıranların 1 ay boyunca yatarak dinlenmesi gerekiyo die biliyorum doktor demişti çünkü, ama sen çalışmak zorundasın tabi oyüzden şimdilik biraz zorlanıyosun 2 3 ay sonra bütün agrılarının geçicektir.

Burdayım, yalnız işlerim yoğun bu ara. Pek giremiyorum nete. Daha iyiyim.Şişliklerim geçti. Çok hafif morluklar var lipo yapılan yerlerde. Dikiş izleri de öyle rahatsız edici değil. Daha şimdiden belli olmamaya başladı bile zamanla daha iyi olacak belli ki. Silikon konulan yerlerde ağrı yok ama lipo yapılan yerlerde ağrı var hala. Eski halime dönemedim henüz yürümemden belli oluyo yani. Bugün 20 gün oldu. Ağrılar biraz daha sürecek gibi. Merdiven inip çıkarken ağrılarım daha da artıyor. Ama olsun razıyım elbet geçecek. İşe giderken hep elbise giyiyorum :) daha topuklu ayakkabı giyemiyorum gerçi. Önümüzdeki hafta sonu kontrole gidicem o zamana kadar topuklu giyme dedi Hasan Fındık. Gerçi giy dese de giyemem düz ayakkabıyla bile zor yürüyorum. Ağrılarım çok uzun sürdü gibi geliyo zaman zaman sinirlerim de bozuluyo hatta, herkese düşüp belimi incittiğimi söylüyorum,yürüyüşümü gizlemeye çalışıyorum ki bu mümkün değil. Bütün bunlar sinir bozucu tabi. Aslında 20 gün çok uzun bi süre değil. İyice toparlanmam 1-1.5 ayı bulacak gibi geliyo. Ama olsun pişman değilim :)))

blackdaisy etek giyiyor olmana cok sevındım harika bir haber bu;) işten gelince aksamları bacaklarını bolbol yatarak dinlendir canım inşallah agrılarında bır an once gecer.bize yeni resimlerini koyarmısın özelliklede bacagının arkasındaki ameliyat izini çekersen çok sevınırım cunku ben o izleri cok merak ediyorum.şimdiden tesekkurler:71:

herkese selamlar. uzun süredir yazamıyorum yıl sonu yaklaştıkça benim işler coştu, vakit buldukça hızlı hızlı okuyup çıkıyorum.
annem televizyonda bir hareket izlemiş bacak içleri için, alt bacağın iç kısmı bizlerde olmayan kısım yani:) işe yarar mı bilmiyorum ama tarif etmeye çalışayım, ayakta düz duruyosun, ayaklar tam birleşik değil hafif açık, eller belde hafif eğilip kalkıyosun ama belden değil dizden. sanırım bir 10-15 santim kadar eğiliyosun. yaparsanız zaten oraların zorlandığını farkedersiniz.

aslında sadece ameliyat yaptıranların resimlerinin toplandığı hangi doktora yaptırdıklarının da belirtildiği ayrı bir başlık olsa,zor oluyo böyle tek tek yaa

Back
X