Bacak dolgusu yaptıran var mı?

namık kemal baran dı adı ankarada ama ben korktum ve sıcak bakamadım oda yag enjeksiyonunu hiç önermemişti direk silikon dedi bana ama cesaret silikon olayı

canım bacaklarını bilmıyorum ama magazinde bu doktorun adı ajda pekkanın doktoru die geçti bir ara ve operasyon sonraları bu doktorun evinde kalırmıs kendisi
seda sayanıda doktor kendi söylemişti nerelerini yaptı tabi bilemem ama onun bacaklarında var estetik sanırım o dolgu maddesi yaptırıyor devamlı olarak

leydi canım ciddimisin seda sayan sureklı dolgumu yaptırıyor vay be ee bu nasıl bır dolgu acaba bizde öyle bişe yaptırsak gidip gidip olmazmı:) aslında siz bır donem bir dolgudan bahsetmıstınız hatta jezabel dızının altına ondan yaptırmıstı onun gibi bişeymi ameliyatsız çözüm olsa ne guzel olur..

blackdaisy
umarım bugün daha iyisindir. çabucak işe gidebilmen dileğiyle...

Sağol dilaramutlu biraz daha iyiyim. Pazartesi günü işe başladım zaten ama felaket bi gün geçirdim. Bacaklarım şişti sarkıtmaktan. Bugün doktora kontrole gittim dikişlerim de alındı çok şükür. Normalde cumartesi günü alınacaktı ama yaralarım iyileşmiş Hasan Bey de aldı bugün. Yarın da banyo yapabilirmişim. 10 gündür duş alamıyodum. 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem. O zamana kadar topuklu giymek yasak. Dikişlerim alınınca, bandajlarda çıkınca yürümem biraz düzeldi gibi.

paris evet cnm sanırım dolgu maddesi enjekte ettiriyo hatta bir ara programını takibe almıştım uzun bir süre sonra bacaklarında incelme dikkatimi çekiyodu ama hangisini enjekte ettiriyodur onu bilemiyorum
jezabel sanırım macrolane die bir dolgu maddesi var onu enjekte ettirdi ama haberini alamadım arada geliyor sanırım foruma aslında mantıklı ama bikaç araştırma yapmıştım macrolane ile ilgili birkaç yabancı sitede birine yaramadıgını ve tekrar çıkartılırken bacaklarının zedelendigini okumustum geçmiş sayfalarda da foruma koymuştum oda silikon gibi riksli göründü gözüme valla biz napıcaz böyle bilmiyorum neye umut baglasak mutlaka bir ters tarafı oluyor iyi düşünüp öyle karar vermek lazım macrolane de eriyo sonucta 1,5 sene gibi bir zamanı var onunda yag enjeksiyonu gibi belli bir miktarı kalıcı bildiklerim bunlar tatlım

geçmiş olsun ameliyat olanlara,sağlıklı günler dilerim.fikir vermesi açısından fotoğrafları bakmak istedim ama ben göremedim resimleri.

kızlar bazılarınız spordan bahsetmiş ben step hareketini altı ay kadar yaptım alt bacak dolgunlaştırmak için; yaptığım sürece fena değildi kaslar şişiyordu ama yapmayınca eski haline dönüyordu bende bıraktım yapmayı,yapan arkadaşlar kalıcılık sağladımı acaba? bir arkadaş da plates topunu ileri geri ittirerek kalınlaştırdım demiş bu yöntemi başka deneyen varmı oof yaa sporla kalıcılık sağlansa kimse ameliyat olmak istemez ama bende mi sorun var anlamadım

blackdaisy daha iyi olmana çok sevındım..işe baslaman dikişlerinin alınması maşallah harika çünkü burda yag enjeksıyonu olan arkadaslar bile daha agrılı gecırmıstı bu dönemi hatta onlar daha uzun süre yürüyememişti..silikon olan diğer bir arkadasımız jezabelde 1hafta sonra işe başlamıstı senınde bu haberını duyunca cok sevındım ve senden aldıgım haberler benı cok heycanladryor:)) iştekiler biliyormuydu canım yani bilmeyenler şimdi bişey anlıyormu yürümenden falan.birde bacagına dokundugunda nasıl silikon olan yer sertmi yoksa dıstan hıcbıse anlasılmıyormu dokununca canım? fırsat bulunca bize yeni resimlerde koyarsan çok sevinirim.hatta ilerleyen zamanda diz arkandaki ameliyat izinide çekersen harika olur en çok merak ettiğim seylerden biride o:)) güzel haberlerini bekliyorum canım tesekkruler verdiğin bilgiler içinde sevgiler

leydi canım cok tesekkurederim verdiğin bilgiler için burada amelıyat olan arkadasların guzel haberleırnı alınca cok mutlu oluyorum ınsallah bızde bu dertten saglıklı bır sekılde kurtuluruz..hasan bey sıcak gelıyor suanda belkıde fırsat bulunca görüşmeye giderim sizede haber veririm kızlar;) leydi cnm dediğin gibi iyi düşünüp karar vermek lazım o gecici yaglarıda yaptır yaptır nereye kadar.allah yardımcımız olsun.

blackdaisy çok güzel olmuş bacakların güle güle kullan.inş. hiç birsağlık sorunu çıkmaz ilerde ve hiç pişman olmazsın.Allah bizede nasip etsin birgün inş. :34:

arkadaşlar bugün iyice bacaklarıma baktım ... sanıırm diz kapağımda büyük sorun var. yürürken arkaya doğru dönüyor.bacak eğriliği olan arkadaşlar sizin de bu durumda mı

merhaba arkadaslar.ben uzun zamandır sessiz takipçiyim.burada ameliyat olan arkadaşların mutlulugunu uzaktan paylasıyordum.ama artık bende bu mutlulugu yasamak istiyorum.her gune bu derdi düşünerek baslamak istemiyorum artık.umarım isteyen herkes bu mutlulugu yasar.

Back
X