Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 aydır forumu, bilhassa bu başlığı yakından takip ediyorum. Bende aynı dertten muzdaripim ve sizler gibi bende çare arıyorum. Bu tür bir problemi olmayan kimselerin bizleri anlaması mümkün değil, zaten böyle bir probleminizi de kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz, sizi çok üzüyor. Dahası hiçbir zaman buna alışamıyorsunuzda, her aklınıza geldiğinde sizi yıpratıyor. Bu yüzden ben de çare bulmak konusunda kararlıyım. 15 tatil döneminde inşallah kurtulurum. Ayrıca burada bulunan tüm arkadaşlara samimi bir şekilde dertlerini,tecrübelerini ve fikirlerini paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu araştırıyordum.salı günü ameliyat oldum.yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.benim bacaklarımın iç kısımları pek dolgun değildi ve hafif bi eğrilik vardı.ameliyat 1 saat sürdü.dizlerimin iç kısmından yağ alındı birazda göbek kısmından.bacaklarımın alt kısmına enjekte edildi.ilk 1 saat kadar biraz ağrım oldu.daha sonra kalktım yürüdüm.akşam bandajlar çıktı varis çorabı giymeye başladım.15 gün giymem gerekiyormuş o kısmı biraz sıkıntı...normal günlük aktiviteye kaldıgınız yerden devam edebiliyorsunuz.diz ve göbek bolgesınde morluklar var yani yazın düşünenler için uyarı:) gelelim en önemli kısma sütun gibi bacaklar beklemeyın zaten dr söylemişti.iç kısımlar baya dolmus kavis oluşmuş fakat dizlerimin iç kısmında ödem oldugu için pek anlayamadım henüz.yüzde 25 ile 40 arasında kalıcakmış.6 ay sonra yeniden yapılacak.yaptıracak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun...

devrim2 çok geçmiş olsun. doktorun kimdi ve neden ikinci bir ameliyat olması gerekiyor. kalıcılık için mutlka şart mı?burada genellikle bacaklarına yağ enjekte ettiren arkadaşlar bir kez ameliyat oldular
bize eski ve yeni halleri ile foto göndermen mümkün mü?ben zayfım sende doktor yağ bulabilmiş ne güzel benim bu konuda pek şansım yok.... doktorun slikon konusunda bir şey söyledi mi,slikonu tercih etmeyen bir doktor mu ...şimdiden sağol
inşallah yağların çok erimez ve ikinci bir ameliyata gerek kalmadan rahat rahat eteklerini giyersin

dilaramutlu teşekkür ederim.ben istanbul dışında oldum ameliyatı.kalıcı olailmesi için 2.ameliyatı önerdi ama bazı kişilerde yağlar kalıcı olabiliyormuş.aslında belkide kalıcı olur ve yaptırmak zorunda kalmam.foto konusuna gelince benimki ani kararla yapılmış bi ameliyat bu nedenle önceki fotolar yok ama sonraki resimleri gönderebilirim.benım dogumdan sonra göbek bölgemde yag vardı:)bu nedenle yağ bulmak sorun olmadı.slikon konusuna gelince dr o kadarına gerek yok dedi.çünkü bu kararı dr veriyor.bende buna çok sıcak bakmıyordum.iyi dileklerin için çok sağol hepimize bol etekli günler.................

devrim2 gecmiş olsun.umarım yagların kalıcı olur.
dilaramutlu benim diz yanlarım yaglı ve diz altı bos.yani bacaklarım birlesmiyor ne yazık ki.

Geçmiş olsun Devrim2, sütün gibi bacaklara takılmamak lazım bence , birçoğumuz normal bacaklara sahip olup etek giyebilmek, giydiği zamanda ona kimsenin -sütun gibi olmasa bile- aaa çarpık bacakları varmış , dememesini istiyor.Eminim şu anda seninkiler de gayet iyi durumdadır :34:. Umarım iyileşme sürecini çabucak atlatırsın. İstanbul'da olmadım dedin, peki nerede ve hangi doktora yaptırdın?Bizleri bilgilendirirsen seviniriz.

dilaracım bende yağ enjeksiyonu düşünenlerdenim biliyosunuz silikona pek sıcak bakmadım ki zaten doktorda benim için gerek olmadığını söyledi. kilo almaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım. 4 kilo almış olsamda hala yeterli yağ çıkmaz vücudumdan. alt bacak kaslarını çalıştıracak spor yaptım bir süre ciddi anlamda faydasını gördüm fakat bıraktıktan kısa bir süre sonra eski haline geldi:( bende ne yapacağımı bilmiyorum.

tigerlity boyun baya uzunmu? 4 kilo az değil bu azimle gidersen hedefine ulaşırsın:)sen hangi dr. ile görüşmüştün cnm ve fiyat olrk ne demişti sana yağ enj. için?

kızlar çarpık bacak nasıl oluyor anlamadım ben.benim de dizlerim biraz içe doğru bakıyor acaba o mu çarpıklık.ben cok zayıf bi kızım.zayıflıktan böyle duruyor sanıyordum.

merhaba kızlar ben iskenderunda yaptırdım .dr ismi atilla ersoy.bacaklarımdaki morluklar ve şişlikler azalmaya basladı. bıraz daha azalınca foto ekleyecegim....

merhaba arkadaşlar.bende" foruma yeni katıldım .çok uzun zamandan beri sizleri büyük bir heyecanla takip ediyorum.hemen hemen her sayfayı okudum.benimde sorunum dizden aşağısı zayıf.implant mı,yağ enjeksiyonu mu karar veremedim.:19:

blackdaisy sen nasıl oldun?bacağının arka tarafında kaslı görüntü var mı?

Son düzenleme:
blackdaisy bacaklarının fotoğraflarını yeni gördüm .çok güzel görünüyor,maşallah.hangi doktora ve kaça yaptırdın.benim bacağımda aynı seninki gibi.(önceki gibi)

Back
X