sen hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun canım?muayene olduğun doktor var mı
canım bende hasan fındık ile görüştüm aklıma yattı. birde oytun idil ile görüşmüştüm ama hasan beyde karar kıldım. fiyat olarak 2000tl daha uygun oytun idil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun canım?muayene olduğun doktor var mı
blackdaisy bacaklarına bayıldım canım maşallah harikalarrinşallah bu sorunu yaşayan herkes senin gibi sonunda mutlu olur..canım bacagının arkasını temızledıkten sonra izler dahada azaldı kan lekeleri gidince demissin ilerleyen zamanda o halinide çekip bizimle paylaşırsan cok sevınırım.ağrıların neoldu cnm inşallah daha iyisindir? buarada bacagına dokundugunda silikon konulan yerler nasıl sertmi?
kızlar ben bugun topukluyla bır baktımda aynada bacaklarıma,topuklu giyince iyice çarpıklasıyorçok moralim bozluyor
(
tigerlty bankadan nekadar kredi alıp kaç aya bölünce ayda 150 tl yapıyor?doğrusu çok mantıklı bir düşünce bende düşünmüyor değilim![]()
blackdaisy nasılsın.ağrın var mı?diz oyuklarına işlem yapıldımı,bacakların çok güzel duruyor,hayran kaldım....inşallah benimkide böyle olur
Teşekkür ederim Parissss. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Ağrılarım epey bi azaldı. Yarın kontrole gidicem. Bacaklarım sert evet ama rahatsız edici bi sertlik değil. Bundan sonra da eskisi kadar yumuşak olmaz bence. Bacak kaslarım hala güçsüz, eskisi gibi değilim yani. En kısa zamanda fotoğraf koyarım.blackdaisy bacaklarına bayıldım canım maşallah harikalarrinşallah bu sorunu yaşayan herkes senin gibi sonunda mutlu olur..canım bacagının arkasını temızledıkten sonra izler dahada azaldı kan lekeleri gidince demissin ilerleyen zamanda o halinide çekip bizimle paylaşırsan cok sevınırım.ağrıların neoldu cnm inşallah daha iyisindir? buarada bacagına dokundugunda silikon konulan yerler nasıl sertmi?
kızlar ben bugun topukluyla bır baktımda aynada bacaklarıma,topuklu giyince iyice çarpıklasıyorçok moralim bozluyor
(
tigerlty bankadan nekadar kredi alıp kaç aya bölünce ayda 150 tl yapıyor?doğrusu çok mantıklı bir düşünce bende düşünmüyor değilim![]()
selam blackdaisy gecmis olsun,insallah sonuc arzuladigininda üstünde olur,dualarim seninle,acaba sen hangi doktora yaptirdin ve implantmi yag enjeksiyonumu yaptirdin,ayrica ben senin resimlerini göremedim,herkes begeniyor,benim görme imkanim varmi,nerden bakabilirim,selamlar sevgiler
ayşenazlıcım,blackdaisynin fotoğrafları sayfa 628-639 da var.
Teşekkür ederim Parissss. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Ağrılarım epey bi azaldı. Yarın kontrole gidicem. Bacaklarım sert evet ama rahatsız edici bi sertlik değil. Bundan sonra da eskisi kadar yumuşak olmaz bence. Bacak kaslarım hala güçsüz, eskisi gibi değilim yani. En kısa zamanda fotoğraf koyarım.
slm arkadaslr gecen yıl bu zamanlar ameiyat olmstum ve sonucu heyecan ve üzüntüyle beklıyordum ya erirrse ya gzl olmazsa die.. ameliyatımn üzerinden tam 1 yıl 10 gün gecti ve ben cok menunum cok da mutluyum.Allah herkese nasip etsin diorum..
slm arkadaslr gecen yıl bu zamanlar ameiyat olmstum ve sonucu heyecan ve üzüntüyle beklıyordum ya erirrse ya gzl olmazsa die.. ameliyatımn üzerinden tam 1 yıl 10 gün gecti ve ben cok menunum cok da mutluyum.Allah herkese nasip etsin diorum..
silasi cim tsk ederim cevabin icin,sevgiler
nerelerdesin,ayşenazlıcım.bugün yoksun...iyi geceler