Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blackdaisy bacaklarına bayıldım canım maşallah harikalarr:nazar: inşallah bu sorunu yaşayan herkes senin gibi sonunda mutlu olur..canım bacagının arkasını temızledıkten sonra izler dahada azaldı kan lekeleri gidince demissin ilerleyen zamanda o halinide çekip bizimle paylaşırsan cok sevınırım.ağrıların neoldu cnm inşallah daha iyisindir? buarada bacagına dokundugunda silikon konulan yerler nasıl sertmi?
kızlar ben bugun topukluyla bır baktımda aynada bacaklarıma,topuklu giyince iyice çarpıklasıyor:( çok moralim bozluyor:((
tigerlty bankadan nekadar kredi alıp kaç aya bölünce ayda 150 tl yapıyor?doğrusu çok mantıklı bir düşünce bende düşünmüyor değilim;)

canım yılbaşı ve bayram gibi zamanlarda iş bank güzel krediler veriyor. yaklaşık 3 yıl kadar sürüyor ödemelerin ama değerr bence. ben parasında değilim işin zaten implant beni biraz korkutsada yaptıracağım. sadece zamanını ayarlamaya çalışıyorum. tamamen iyileşmem için 2 ayımı gözden çıkardım çünkü.

blackdaisy nasılsın.ağrın var mı?diz oyuklarına işlem yapıldımı,bacakların çok güzel duruyor,hayran kaldım....inşallah benimkide böyle olur

Gayet iyiyim sılası'cım. Çok fazla ağrım yok. Daha önce de dediğim gibi sol bacağım ağrıyo hala bir de dikiş yerleri. Onun dışında iyiyim. Diz içlerime lipo yapıldı canım. Beğenmene çok sevindim. Seninkiler inşallah daha da güzel olur :)

Son düzenleme:
blackdaisy bacaklarına bayıldım canım maşallah harikalarr:nazar: inşallah bu sorunu yaşayan herkes senin gibi sonunda mutlu olur..canım bacagının arkasını temızledıkten sonra izler dahada azaldı kan lekeleri gidince demissin ilerleyen zamanda o halinide çekip bizimle paylaşırsan cok sevınırım.ağrıların neoldu cnm inşallah daha iyisindir? buarada bacagına dokundugunda silikon konulan yerler nasıl sertmi?
kızlar ben bugun topukluyla bır baktımda aynada bacaklarıma,topuklu giyince iyice çarpıklasıyor:( çok moralim bozluyor:((
tigerlty bankadan nekadar kredi alıp kaç aya bölünce ayda 150 tl yapıyor?doğrusu çok mantıklı bir düşünce bende düşünmüyor değilim;)
Teşekkür ederim Parissss. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Ağrılarım epey bi azaldı. Yarın kontrole gidicem. Bacaklarım sert evet ama rahatsız edici bi sertlik değil. Bundan sonra da eskisi kadar yumuşak olmaz bence. Bacak kaslarım hala güçsüz, eskisi gibi değilim yani. En kısa zamanda fotoğraf koyarım.

Son düzenleme:
selam blackdaisy gecmis olsun,insallah sonuc arzuladigininda üstünde olur,dualarim seninle,acaba sen hangi doktora yaptirdin ve implantmi yag enjeksiyonumu yaptirdin,ayrica ben senin resimlerini göremedim,herkes begeniyor,benim görme imkanim varmi,nerden bakabilirim,selamlar sevgiler

ben yaza dogru eger iyi bir yag enjeksiyonu yapan bulursam yapacagim,arkadaslar benim doktorum yaglarin bacakta eriyecegini söyledi ve asla onay vermedi ama kök hücre yönteminin olmasi cok güzel ve onun kalma olasiligi daha fazladir diye düsünüyorum ,doktorlariniza onu ayrintili sorun derim..normal yag enjeksiyonunda bacagim özellikle alt kisminda kilcal damarlar az oldugu icin orda yagin tutunmasi imkansizdir dedi bana benim doktorum...bende kök hücre yöntemiyle yapan iyi ir doktor arastiyiorum

aslinda genis bir vaktimde tüm yazilarinizin hepsini okumak istiyorm ,ancak aralrdan okuyabildim..ferruh beyin ameliyatlarinda neden serum birikmesi oluyo genelde ve ahmet beyde ayni islemi yapiyo yazilarinizdan anladigim kadariyle amasanirim onda serum birikmesi olmuyor,ayrica acaba ikiside ayni yöntemi yapiyosa neden aralarinda onca fiyat farki var,..sizce han gisi daha basarili acaba,tüm yazilari okuyamadim,

selam blackdaisy gecmis olsun,insallah sonuc arzuladigininda üstünde olur,dualarim seninle,acaba sen hangi doktora yaptirdin ve implantmi yag enjeksiyonumu yaptirdin,ayrica ben senin resimlerini göremedim,herkes begeniyor,benim görme imkanim varmi,nerden bakabilirim,selamlar sevgiler

ayşenazlıcım,blackdaisynin fotoğrafları sayfa 628-639 da var.

tigerliyt canım senin bacağınla ilgili sorun ne ?ince mi eğrilik mi var?yaptırcağın zaman bizleride bilgilendirirsen çok sevinirim kendine iyi bak canım inşallah herşey istediğin gibi olur:116:

slm arkadaslr gecen yıl bu zamanlar ameiyat olmstum ve sonucu heyecan ve üzüntüyle beklıyordum ya erirrse ya gzl olmazsa die.. ameliyatımn üzerinden tam 1 yıl 10 gün gecti ve ben cok menunum cok da mutluyum.Allah herkese nasip etsin diorum..

tigerlity cevabın için cok tesekkurederim canım..evet haklısın bunun için deger kredi çekmeye.senin bacakların nasıl benim resimlerim vardı albumde benimki gibimi yoksa sende çarpıklık yokmu biraz bilgi verirmisin canım hatta resim cekip koysan harika olur..sanırım senin yeterli yagın olmadıgı için silikon düşünüyorsun.bende hasan beye sıcak bakıyorum blackdaisynın bacakları hiç yapay durmuyor bazı doktorların yaptıkları silikonları görmüştüm cok şişkin duruyorlardı.hasan bey ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor cnm biliyormusun?birde sen görüşmeye gidince implantın her hangi bir zararı varmı doktora sordunmu gerçi zararı olsa yapmazlarda yinede ne diyor bu implantlar için bir ömür bacakta hiçbir sorun cıkmadan kalıyormu?bilgi verdimi sana..cokk tesekkurler verdgn bılgıler ıcın tekrardan:54:

Teşekkür ederim Parissss. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Ağrılarım epey bi azaldı. Yarın kontrole gidicem. Bacaklarım sert evet ama rahatsız edici bi sertlik değil. Bundan sonra da eskisi kadar yumuşak olmaz bence. Bacak kaslarım hala güçsüz, eskisi gibi değilim yani. En kısa zamanda fotoğraf koyarım.

cok saol canım verdıgın bılgıler için..bol minili günler :34: darısı bizlerinde başına inşallah canım :54:

slm arkadaslr gecen yıl bu zamanlar ameiyat olmstum ve sonucu heyecan ve üzüntüyle beklıyordum ya erirrse ya gzl olmazsa die.. ameliyatımn üzerinden tam 1 yıl 10 gün gecti ve ben cok menunum cok da mutluyum.Allah herkese nasip etsin diorum..

angelim hoşgeldin canım.
İyi olmana,mutlu memnun olmana çook ama çookk sevindim.
İnanınırmısın operasyon geçiren tüm kızlar burayı unuttu!
Sana,özellikle çok teşekkür ediyorum...
Kimler geldi kimler geçti...kafamı toparlayabilirsem birgün geri dönüp tümünü araştırıcam ve buradan BAĞIRA BAĞIRA hepsine davet yapıcam...
angelim...ömür boyu sağlıklı ve mutlu ol canım.Burayı da unutma olur mu?:16::16::16::16::16::16::16::16:

geckinkız,,iyi dileklrin için cok tesekkr ederim evet unuttu o kızlar bizi:2: ben de sık sık girip takip etmek istıyorum ama benm okulum var o nedenle arada girebilyorum ay doldukca durummdan bahsediyorum,,1,5 seneyi doldurmayı beklicem sonra ömür boyu erimeyecegıne emin olabilcem..bunada şükürr:nazar:
LEYDİ tmm koyucam güzel bacaklarımın fotosunu=)),,ama aynı bir degişiklik yok erimedii tabi siz de görün yorum yapın belkide degişklik olmusturr..

merhaba angelim,mutluluğun daim olsun.yağ enjeksiyonunu kime olmuştun,birde fotoğraf koyarsan çok mutlu edersin bizi.....iyi geceler.haber-foto. bekliyoruz

selam angelim,ben yeniyim tüm sayfalari okuyamadim,ameliyattan memnun olmana cok sevindim,insallah daim olur mutlulugun,kök hücre yöntemiylemi ameliyat olmustun ve hangi dr yapmisti ameliyatini acaba,.sevgiler selamlar

Back
X