Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayşenazlı sen hangi doktora danıştın ?bide en iyisi implant değil mi?En azından erime derdi yok ve yaptıran arkadaşlar da var forumda ...

Kızlar Ahmet karacalar a ameliyat olan var mı ? Bacak estetiği hakkında sitesinde çok şey yazıyor ve her sorun için.

Evet İstanbul'da.Ben de gidip görüşmedim ama güvenilir buldum sitesinde çok detaylı bilgiler var.Ahmet Beye ameliyat olanlar bilgilendirirse bizi çok güzel olur :)

Dr. Karacalar’ın asistanı ile iletişim (danışma, organizasyon ve randevu)
XXXXXX
Muayene ve cerrahi dışı estetik girişimleri (cumartesi günleri) için Estethica Estetik Tıp Merkezi, XXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
silasi ben,istanbnulda naci kaoglana danistim,yag enjeksiyonu istedim,bacagin alt kisminda erir kalmaz kesinlikle dedi,baska caresi yokmu,cok rahatisiztim bu konuda diye sordum,oda birde implant var dedi ama ben 1,5 ay önce sordum,bu siteden hic haberim yoktu,ama simdi kök hücre olayini burda ögrendim,bu tür bir seyin simd olmasada ilerde olacagini düsünüyorum,silasicim ben implant a sicak bakmiyorum,vücuttta yabanci bir cisim korkutuyor beni,hani gögüse yada yüze olsa ok,ama bacak insanin vücudunu tasiyor,ayrica ben hassas bir yapiya sahibim,düsünemiyorum imlandi ama yapanalrinda ömür boyu kalmasini dilerim allahimdan..bacagimin beni rahatsiz ettigi kadar sizleride raahtisz ettigini okuyorum,insaallah bir gün hepimiz bu konuda mutlu oluruz

rahatsiz etmezsem ben bir sey sormak istiyorum,bastan 100 üncü sayfaya kadar okudum,sonrasindada 500 den 563 e kadar okudum,oralarda bahard ve demoniac in ameliyat oldugunu okudum,yalniz islerimden dolayi bitiremedim okumayi,acaba sonuc dan memnunlarmi,sanirim biraz sikayetleri vardi acaba simdiki durumlari nedir,insallah allahimdan dua ediyorumki,yaglari hic erimesin,cektikleri zahmetin karsiligin almis olsunlar,selamlar sevgiler

yeterli paramı ayırdıktan sonra böyle mutsuz olmaktansa implantı deneyip acısını da çekmeye razıyım kızlar :)implantta kötü bişey olsa yaptırmaz zaten ne burdaki arkadaşlar ne de doktorlar :)

yeterli paramı ayırdıktan sonra böyle mutsuz olmaktansa implantı deneyip acısını da çekmeye razıyım kızlar :)implantta kötü bişey olsa yaptırmaz zaten ne burdaki arkadaşlar ne de doktorlar :)

sana katılıyorum canım. ilk başta bende çok karşı çıkıyodum ama artık düşüncem değişti. zatem implant dedikleri şey yumuşacık bişi. her şekle giriyo:) ben kredi çekiceğim. hayallerim için ayda 150 tl ödemeye değer:)

sana katılıyorum canım. ilk başta bende çok karşı çıkıyodum ama artık düşüncem değişti. zatem implant dedikleri şey yumuşacık bişi. her şekle giriyo:) ben kredi çekiceğim. hayallerim için ayda 150 tl ödemeye değer:)

sen hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsun canım?muayene olduğun doktor var mı

silasi ben,istanbnulda naci kaoglana danistim,yag enjeksiyonu istedim,bacagin alt kisminda erir kalmaz kesinlikle dedi,baska caresi yokmu,cok rahatisiztim bu konuda diye sordum,oda birde implant var dedi ama ben 1,5 ay önce sordum,bu siteden hic haberim yoktu,ama simdi kök hücre olayini burda ögrendim,bu tür bir seyin simd olmasada ilerde olacagini düsünüyorum,silasicim ben implant a sicak bakmiyorum,vücuttta yabanci bir cisim korkutuyor beni,hani gögüse yada yüze olsa ok,ama bacak insanin vücudunu tasiyor,ayrica ben hassas bir yapiya sahibim,düsünemiyorum imlandi ama yapanalrinda ömür boyu kalmasini dilerim allahimdan..bacagimin beni rahatsiz ettigi kadar sizleride raahtisz ettigini okuyorum,insaallah bir gün hepimiz bu konuda mutlu oluruz

ayşenazlıcım,yağ enjeksiyonu daha dolgun durur gibime geliyor.eşimin doktor arkadaşı,yağ enjeksiyonu zamanla bileklerde bilezik şeklinde yığılmalar yapıyor,bence düşünürseniz implant yaptırın demiş.ben yağ enjeksiyonu istiyordum,böyle deyince kafam karıştı.kök hücre ,kapalı yağ transferi olduğundan yağ hücreleri hava ile temas etmediği için ölmüyorlar.yaşama şansları çok yüksek.vücuttaki yağın içinde yüksek miktarda kök hücre olduğu içinkasa gelen kasa tutunuyor,deriye gelen oraya tutunup,erimeden yaşıyorlar.eşim ve ben sağlıkçı olduğum için kararsızım.yağ enjeksiyonunun asimetri komplikasyonu var.silikon+yağ enjeksiyonu çok güzel olur.diz oyuklarını ve bilekleri dolgunlaştırır...umarım hepimiz istediğimiz ve hakettiğimiz gibi yaşarız...iyi geceler

blackdaisy nasılsın.ağrın var mı?diz oyuklarına işlem yapıldımı,bacakların çok güzel duruyor,hayran kaldım....inşallah benimkide böyle olur

ayşenazlıcım,yağ enjeksiyonu daha dolgun durur gibime geliyor.eşimin doktor arkadaşı,yağ enjeksiyonu zamanla bileklerde bilezik şeklinde yığılmalar yapıyor,bence düşünürseniz implant yaptırın demiş.ben yağ enjeksiyonu istiyordum,böyle deyince kafam karıştı.kök hücre ,kapalı yağ transferi olduğundan yağ hücreleri hava ile temas etmediği için ölmüyorlar.yaşama şansları çok yüksek.vücuttaki yağın içinde yüksek miktarda kök hücre olduğu içinkasa gelen kasa tutunuyor,deriye gelen oraya tutunup,erimeden yaşıyorlar.eşim ve ben sağlıkçı olduğum için kararsızım.yağ enjeksiyonunun asimetri komplikasyonu var.silikon+yağ enjeksiyonu çok güzel olur.diz oyuklarını ve bilekleri dolgunlaştırır...umarım hepimiz istediğimiz ve hakettiğimiz gibi yaşarız...iyi geceler

sagol silasi cevabin icin,bu arada meslekdasiz,bende saglik alanindaym ama bu konu ne yazikki beni asiyor,kök hücre yöntemiyle iyi yapan birisini bulsak ne güzel olurdu,gerci yazilarin bir kismini okudum,bir kac doktor yapiyo anladigim kadariyle ama ,yaptiranlarin geneli memnun degil buda beni düsündürüyor,benim bacaklarim cok ince,üst tarafim normal,hatta gögüslerim cok büyüktü onlari kücülttüm,o yönden hic sorun yok,sadece bacagin in ceyse yada diger arkadaslar gibi carpiklik varsa yapilmasi zor,gerci benim gögüs ameliyatimdada olumsuzluklar yasadim...etrafimda benden baskada bacagi ince olan yok.herkesin bacaklari sütun,sevgiler selamlar herkese

blackdaisy bacaklarına bayıldım canım maşallah harikalarr:nazar: inşallah bu sorunu yaşayan herkes senin gibi sonunda mutlu olur..canım bacagının arkasını temızledıkten sonra izler dahada azaldı kan lekeleri gidince demissin ilerleyen zamanda o halinide çekip bizimle paylaşırsan cok sevınırım.ağrıların neoldu cnm inşallah daha iyisindir? buarada bacagına dokundugunda silikon konulan yerler nasıl sertmi?
kızlar ben bugun topukluyla bır baktımda aynada bacaklarıma,topuklu giyince iyice çarpıklasıyor:( çok moralim bozluyor:((
tigerlty bankadan nekadar kredi alıp kaç aya bölünce ayda 150 tl yapıyor?doğrusu çok mantıklı bir düşünce bende düşünmüyor değilim;)

kızlarrr hasan beyle görüşenleriniz varsa acaba implant ameliyatı üceti nekdr yazarmısnız?yag enjeksiyonunuda bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim..sevgilerrr:71:

Back
X