Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam leydi063 nasilsin..bende bacak sorunu yasayanlardanim,senin bir kac yazini okudum baslardaki sayfalarda,tam sona kadar okuma vaktim olmadi,okudugum kadariyle bursada bir dr a sen ve bir arkadasin daha ameliyat oldunuz,sanirim o memnun kaldi ama siz memenun degildin..acaba kisaca bana yazabilirmisini,ikinci kez ameliyat oldunmu,sana ve diger arkadasa uygulanan teknik aynimiydi,hicmi yag kalmadi...insallah bosa aci cekmeyecegimiz,sonuctan memnun kalacagimiz bir dr buluruz hep birlikte,selamlar

aysenazlı
evet 2ci kez amelıyat olmustum sonrası gayet iyiydi ama sonrasında hızla kilo verdim tabi inceldi bacaklarım şimdi kilo almaya çalışıyorum ama başarılı olamadım daha:))
ben 3cü yüde düşünüyorum malesef beni aradakı açıklık rahatsız ediyo tam anlamıyla kapanmadı yaglarımın birazı kaldı tabi hepsi erimedi

aysenazlı
evet 2ci kez amelıyat olmustum sonrası gayet iyiydi ama sonrasında hızla kilo verdim tabi inceldi bacaklarım şimdi kilo almaya çalışıyorum ama başarılı olamadım daha:))
ben 3cü yüde düşünüyorum malesef beni aradakı açıklık rahatsız ediyo tam anlamıyla kapanmadı yaglarımın birazı kaldı tabi hepsi erimedi

o zaman anladımki ben yağ enj.dan uzak durayım..silikon daha makul bu durumda.çünkü bende çok çabuk kilo veren bi bünyeye sahibim..vakti zamanı gelince (Allah'ım nolur en kısa zamanda gelsin artık) geçireceğim operasyonun silikon olduğuna karar vermiş bulunmaktayım.tabi bunu yapacak doktor seçimide en önemli husus bu noktada.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. hepimiz en kısa zamanda hayallerimize kavuşalım artık :18:

Leydi'cim sanada çok geçmiş olsun umduğun gibi sonuç elde edemedin belki ama umarım bu 3. operasyonun son olur ve umduğun bacaklara ömür boyu kalıcı olrk kavuşursun inşaallah..

SILASI VE AYSENAZLI ben kök hücre değil normal yağ enjeksiyonu yaptırdım,,ankarada ferruh bingüle yaptırdım.eski sayfalarda fotolarım var.su ara kendi pcmden girmediğim için nete foto yükleyemiyorum,daha sonra en son halini koycam

silasi cigim,haftasonlari vaktim olmuyor,cocuklar evde oluyor,sen nasilsin canim benim,iyisin umarim

merhaba ayşenazlıcım,bende aynı hafta sonu çocuklarla uğraşıyorum.ancak çocuklarım uyuyunca bilgisayara bakabiliyorum.bu arada
13 aylık bebeğim var.gecede uykusuzum.....iyigeceler.

SILASI VE AYSENAZLI ben kök hücre değil normal yağ enjeksiyonu yaptırdım,,ankarada ferruh bingüle yaptırdım.eski sayfalarda fotolarım var.su ara kendi pcmden girmediğim için nete foto yükleyemiyorum,daha sonra en son halini koycam

angelim cevap veridign icin tsk ederim,sonuctan memnun olmana cok sevindim,insallah sevincin daim olur bacim ve burdaki herkesinde senin gibi mutlu olmasini cok isterim..

genc kizlar elbetteki implanta cesaret ederler ama benim yasim 38,3 cocuk annesiyim bu yastan sonra implant yaptiramam,eskisi gibi degil artik kücük bir yara bile önceden hemen iyilesriken simdi zaman aliyor..insallah iyi bir dr bulup yag enjeksiyonu yaptiririm,ve her seyide sizinle paylasicam,hepinizi cok iyi anliyorum...sanirim yag enjeksiyonu bazilarinda kalici olur bazilarinda olmuyor,nedenini cözemedim,beli kas yapisina baglidir..hepinize sevgiler selamlar

tigerliyt canım senin bacağınla ilgili sorun ne ?ince mi eğrilik mi var?yaptırcağın zaman bizleride bilgilendirirsen çok sevinirim kendine iyi bak canım inşallah herşey istediğin gibi olur:116:

benim sorunum eğrilik canım. aslında birazdaha kalın ve hafif kaslı bacaktan hoşlanıyorum. albüm ekledim şimdi. oradan bakabilirsin. umarım hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşuruz:(

tigerlity cevabın için cok tesekkurederim canım..evet haklısın bunun için deger kredi çekmeye.senin bacakların nasıl benim resimlerim vardı albumde benimki gibimi yoksa sende çarpıklık yokmu biraz bilgi verirmisin canım hatta resim cekip koysan harika olur..sanırım senin yeterli yagın olmadıgı için silikon düşünüyorsun.bende hasan beye sıcak bakıyorum blackdaisynın bacakları hiç yapay durmuyor bazı doktorların yaptıkları silikonları görmüştüm cok şişkin duruyorlardı.hasan bey ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor cnm biliyormusun?birde sen görüşmeye gidince implantın her hangi bir zararı varmı doktora sordunmu gerçi zararı olsa yapmazlarda yinede ne diyor bu implantlar için bir ömür bacakta hiçbir sorun cıkmadan kalıyormu?bilgi verdimi sana..cokk tesekkurler verdgn bılgıler ıcın tekrardan:54:

canım benim sornumda çarpıklık bide çocuk bacağı gibi duruyo sevmiyorum:) resimlerimi ekledim profilimden görebilirsin. yağım olsa hiç düşünmeden bu haftasonu bile yaptırıdım valla ama implant olunca birazdaha korkutuyor bide iyileşme süreci daha uzun olduğu için işleri de ayarlamak gerekiyor. implanta hiç sıcak bakmıyodum bayağı bir sorum oldu hasan beye ileride sorun çıkarır mı? eskisi gibi spor yapabilir miyim? topuklu giyince batma yaparmı gibir bir sürü sorum oldu hiçbir sorun çıkarmayacağını söyledi.hatta operasyondan 2 gün sonra işe başlayabileceğimi söyledi ama o kısım pek uygulanabilir gelmedi bana ne kadar işim sürekli oturmamı gerektirse de ağrılarım olacaktır ve yürümek gerçekten güç bir süre. işlerimi ayarlayınca silikon yaptırmaya karar verdim inşallah sonuç istediğim gibi olur. blackdaisy nin bacaklarını gerçekten çok beğendim darısı hepimizin başına:)

tigerlity keşke benim bacaklarım da seninkiler gibi olsaydı
ben bu konuyu yeni gördüm ve tam benim sorunumla ilgili
benim sorunum diz kalınlığı
dizlerim alt bacak kısmıma göre biraz kalın ve bacağı yamuk gösteriyor
ben de hiç etek giyemiyorum
giyersem sadece diz altı giyebiliyorum, ya da kısa etek giyeceksem diz kapağını örten çizmelerden giyiyorum
burnum sorunluydu yaptırdım
ama aslında bacak eğriliğini de çok kafaya takıyorum,
bu konuda başarılı doktorlar kimler?
ücretler nasıl?
ameliyat olmuş arkadaşlardan resimleri olanlar kimler?
yardım ederseniz çok sevinirimmm

tigerlity canım az önce baktım fotoğraflarına. Benim bacaklarıma benziyo bacakların. Ameliyat olursan sonuç güzel olur kesinlikle. Bir an evvel işlerini ayarlarsın da ameliyat olursun inşallah...

saddy iyi dileklerin için teşk ederim dilerim hepimizin istedigi gibi olur canım saol:)
tigerlity canım bacakların benim eski haline cok benziyor önden duruşu çok benzettim inşlh seninde istedigin gibi olur kurtulursun bu dertten...

canım benim sornumda çarpıklık bide çocuk bacağı gibi duruyo sevmiyorum:) resimlerimi ekledim profilimden görebilirsin. yağım olsa hiç düşünmeden bu haftasonu bile yaptırıdım valla ama implant olunca birazdaha korkutuyor bide iyileşme süreci daha uzun olduğu için işleri de ayarlamak gerekiyor. implanta hiç sıcak bakmıyodum bayağı bir sorum oldu hasan beye ileride sorun çıkarır mı? eskisi gibi spor yapabilir miyim? topuklu giyince batma yaparmı gibir bir sürü sorum oldu hiçbir sorun çıkarmayacağını söyledi.hatta operasyondan 2 gün sonra işe başlayabileceğimi söyledi ama o kısım pek uygulanabilir gelmedi bana ne kadar işim sürekli oturmamı gerektirse de ağrılarım olacaktır ve yürümek gerçekten güç bir süre. işlerimi ayarlayınca silikon yaptırmaya karar verdim inşallah sonuç istediğim gibi olur. blackdaisy nin bacaklarını gerçekten çok beğendim darısı hepimizin başına:)

tigerlity,merhaba.bacakların çarpık değil.sadece biraz zayıf o kadar.silikonla blackdaisynin bacakları gibi olur,emin ol.keşke benimde istanbulda olmam gibi bir şansım olsaydı.ankara veya samsuna gidebilirim...

benim sorunum eğrilik canım. aslında birazdaha kalın ve hafif kaslı bacaktan hoşlanıyorum. albüm ekledim şimdi. oradan bakabilirsin. umarım hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşuruz:(

tigerlity,şimdi bacağının önden görünüşüne baktım.eğrilik yoktu da,incelikte yok.kafana takma.valla yerinde olsam etekte giyerim,taytta...

merhaba leydi063,senin bacağını çok merak ediyorum .fotoğraf koyarsan sevinirim.ya da fotoğraf koyduysan kaçıncı sayfada?ferruh bingüle mi ameliyat olmuştun?

Son düzenleme:
Back
X