Bacak dolgusu yaptıran var mı?

meltemmm canım biz o yöntemi de çok tartıştık geri sayfalarda bende araştırdım onu fakat o yöntem tamamen bacak eğriliği için diil bir bacagı diğerinden ince yani sorunlu kişilere uygulanıyor yada bir bacagı diğerinden kısa olanlara uygulanıyo diğer bacakla eşitlemek için umarım yardımcı olabilmişimdir çok çok riskli allah korusun ben fotolara baktıgımda bile ürpermiştim

eğer bacakların düzse bence kafaya takma inceliğini.benimde ince olsaydıda düz olsaydı

canım düz yani kemikte falan bi eğrilik yok normalde ama incelikten kapanmıyo tabi üstlerde aynı kapanmadığı içinde içe doğru eğik bi şekil oluşturuyo giydiğin hiç bişeyin oturmaması ve insanların hastalıklıymışsın gibi yaklşmasıda cabası bende keşke kalın olsaydıda eğri olsaydı diyorum zaten inceliktende eğri duruyo bişey değiştiği yok ((

anladım canım bugün doktora gittiğimde senin durumunuda sorarım bakalım ne diyecek.herkesin sorunu ayrı ayrı iştegörüşmek üzere..

evet bacak eğriliği olan herkes önce o yöntemi buluyorbende çok araştırmıştım ama riskleri gerçekten fazlaymış.bende cesaret edemem

merage ayrıca megan fox un bacaklarıda çok ince ve özellikle altta filan kapanma olmuyor.ama çok hoş duruyor.angelina jollynin dizleri aşırı sorunlu ve çok ince)

oturduğum yeden kalktım ve 100 defa yaptım kızlar gerçektne işe yarayabilir kaslarım çalıştı sanki ve ağrı var bende spordan yanayım slikon düşünmüyorum

anladım canım bugün doktora gittiğimde senin durumunuda sorarım bakalım ne diyecek.herkesin sorunu ayrı ayrı iştegörüşmek üzere..

merage ayrıca megan fox un bacaklarıda çok ince ve özellikle altta filan kapanma olmuyor.ama çok hoş duruyor.angelina jollynin dizleri aşırı sorunlu ve çok ince)

ay canım çok teşekkür ederim sorarsan çok mutlu olurum aslnda ferruh beyin muayenehanesi benim evime yakın sayılır aynı semtteyiz ama paramı ayarlayıp görüşmeye gittiğimde ameliyat günü alıp çıkmak için şu an psikolojik olarak gidemiyorum bu arada haklısın megan fox ve angelina jolly nin resimlerine çok baktım ama işte onlar dünya çapında isim yapmış kadınlar kimse bacaklarına bakmıyo bile onların isimleri yeter bu yüzden onlarda kompleks oluşmuyo... anca bizim gibi bu dertten muzdarip kadınlar bu kadar detaylı inceliyoruz bide bu sorun yüzümüze en olmadık şekilde vurulmuşsa sorma gitsin haberlerini bekliyorum canım

oturduğum yeden kalktım ve 100 defa yaptım kızlar gerçektne işe yarayabilir kaslarım çalıştı sanki ve ağrı var bende spordan yanayım slikon düşünmüyorum

begüm canım o hareketi yaparken her 20 de bir 5-10 sn ye ara vermeni tavsiye ederim ben bunuda zamanında denediğim için bacak kaslarımı kitlemiştim 3 cm klınlaştırmayı başarmıştım bacaklarımı ama hiç bir şekilde 1 hafta yürüyemediğimi bilirim resmen felç olmuştum kas gevşeticiyle düzelmişti 1 sene sonunda bırakıncada eski haline döndü zaten bacaklarını iyice ısıtıp harekete o şekilde başlarsan kitlenme riskini kaldırmış olursun ilk günler de çıkmıyo ortaya 3.günde olmuştu bende

kızlar bende yapıyorum o hareketi yaptıktan sonra ölçdüğmde yarım cm kalınlaşma oluyo ama çok kısa sonra tekrar aynı halina dönüyor.ama bunu düzenli bi şekilde yparsak faydası olur gibi geliyor banada işallah tabiki istikrarlı olup umutlarımızı yitirmeyelim.

arkadaşlar ferruh beyle bugün randevum vardı gittim.bacaklarıma baktı kalınlığından dolayı silikon değil kök hücre yöntemiyle dolgu önerdi.bu işlemde bile bacaklarımın arasında baya boşluk olabileceğini söyledi.zaten bacağımdaki sorunlardan biride diz altımdaki boşluğun fazla olması bunu doldurabileceğimi ama çok beklenti içinde olmamamı zira çok hayal kırıklığına uğrayabileceğimi ifade etti.fiyatınada zam yapmış 3000 tl.olmuş.moralim bozuldu hem bacağımdaki vahimlikten hemde fiyatına zam yapmasından dolayı.ayrıca üst bacak dolgusu içinde bu işlemi yaptırdıktan 6 ay sonrada orayı yapabileceğini çünkü alınan yağın kısıtlı olduğunu söyledi.iyice aklım karıştı.

merage senin içinde sordum genelde yağ dolgusu yapıyoruz ama inceliğine göre silikonu uygun görüyoruz dedi.bence gidip baktırman iyi olur sanada yakınmış fikir edinmiş olursun canım.bir arkadaşım içinde basendeki liposuctionu sordum 2000,2500 tl imiş.3000 tl.den sonra zam yapmışınız dedim istanbul daha pahalı bakarsanız ve ankaradada bunu yapan tek kişi benim dedi.

canım o yarım cm lik kalınlaşma kaslar çalışırken zorlandığı için kısa süreli şişme yapıyo dnlediğin zamanda eski haline dönüyo kalıcılığını artırmak için çalışman bter bitmez 1 bardak süt içmeye çalış sütün içerisindeki kalsiyum ve protein şişen kasların içine doluyo

canım çok teşekkür ederim sorduğun için zam olayı kötü olmuş ya offf yağ dolgusu 3000 tl ise silikon kesin 6000 falandır nası bulcaz o kadar parayı bilmiyorum bugün rüyamda gene gördüm bacaklarımı yaptırdığımı nasıl mutluydum kalın kalın olmuşlardı hemen de iyileşmiştim kendimde şaşırıyodum bu gidişle hep rüyada kalmaz inşallah peki sen kararını verdinmi görüşmeden tatmin oldunmu yaptırıcakmısın??

o gördüğün rüyayı bende sık sık görüyorumbacakla yatıp bacakla kalkınca) senin için silikon fiyatını sormayı unuttum afedersin caım.ama burdan okumuştum ferruh bey yağ+ silikon 6500 tl idi.şimdi zamlandığına göre 7000 tl.dir diye tahmin ediyorum.neden bilmiyorum ama çok tatmin olmadım yağ alma kısıtlı dedi 300 cc 500 cc arasında alıyoruz dedi.beklentilerim belki fazla üst bacağa bişey yapmıyor onu tuhafsadım 6 ay sonrada orayı yapabiliriz dedi.bu operasyon kolay mı yahu gir çık gir çık.tek seferde olsa düşünülebilir ama şimdi karar veremiyorum aklım karmakarışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…