Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Senin üst bacağın çok ince değil lilacc.Ben senden zayıfın üst bacağımda ince 2 kısıma uygulanmasa şekilsiz bi görüntü oluşur bende.senin öyle olacağını düşünmüyorum.

lilacc kafandaki soru işaretleri için yaptıgı amelıyat fotolarını görmek istedıgını söyle ve gör rahatlamak adına ve dikkatlı incele fotoları bazıları gerçek hasta fotoları olmayabiliyo ona göre kesinleştir

tecrübe konusunda birşey söyleyemem canım.keşke yaptığı resimleri görseydin fikir edinirdin.doktorun üst bacağada biraz yağ enjektesi yapması lazım.olay sadece alt bacağın kapanmasında bitmiyor bence.ama onu zaten hesaplıyorlardır.mart ayına daha var kafana yatmadıysa biraz daha bekle ozaman kadar burda fikirlerini paylaşanlar,doktora gidip soranlar,belki operasyon olanlardan fikir alırsın ona göre yaptırırsın.

lilacc bana göre üst bacagında cok cok büyük problem yok alt bacak bozuyo sankı görüntüyü ve alt bacak düzeldiginde üst bacakla orantı kurabilir

leydi bana 2 hastanin fotosunu gosterdi.fotolar gercekdi.birisi inceligini kalinlasdirmisdi.digeri benimkinden de charpik bacaklarini duzeltmisdi.cok chabuk baktim.pek hatirlamiyorum nasil olduklarini,baska gostermedi.bilgisayarima sadece bunlari koydum dedi.

leydi063 sen daha önce yağ enjeksiyonu yaptırdın canım.kök hücreyle diğer alınan yağ arasında ne fark var biliyor musun?kök hücre daha kalıcı deye duymuştum.su.ay kayseride 1750 tl.ye yaptıracak ankarada ferruh bey 3000tl yani bu yağlar arasında ne fark var ki?

lilacc bana göre üst bacagında cok cok büyük problem yok alt bacak bozuyo sankı görüntüyü ve alt bacak düzeldiginde üst bacakla orantı kurabilir

ya anlayamadigim shu ki boyle bir kalin ust bacak niye arali gozukuyor.ust bacak kemigi eyri de deyil.peki niye arali bilmiyorum

Senin üst bacağın çok ince değil lilacc.Ben senden zayıfın üst bacağımda ince 2 kısıma uygulanmasa şekilsiz bi görüntü oluşur bende.senin öyle olacağını düşünmüyorum.

neyin derdini chekeceyimi shasirdim yaaa.alt bacak duzelince ustle orantisiz olacagindan korkuyorum

formaliteden canım yag enjeksiyonu şöyle;yaglar alınıyor ayrı biryerde temizleniyor sonra bacaga yada yapılcak bölgeye enjekte ediliyor kök hücrede ise alınan yagın kök hücreleride alınıp enjekte olucak yagla karıştırılıp öyle enjekte ediliyor hatta şöyle bir yazısınıda ekleyım
"Kök hücre destekli yağ enjeksiyonun diğer yöntemlere olan üstünlükleri nedir?
Geçmişte uygulanan yağ enjeksiyonları sonrası, yağ dokusu canlılığını koruyamadığından zamanla volüm kaybı olurdu. Yağ dokusu, vücudumuzda damarlanması en bol doku olmasına rağmen nakledildiği ortamda yaşayabilirliğinin az olması plastik cerrahları yılardır arayış içerisine itmiştir.
Enjekte edilen yağ dokusunun yaşayabilirliğini artıran bazı faktörler vardır; yağ hücreleri büyük hacimlerine rağmen travmaya karşı oldukça hassas hücrelerdir. Liposuction ile yağ elde etme aşamasında kullanılan ileri yöntemler yağ hücrelerinin canlılığını bir noktaya kadar artırmakla birlikte yağ enjeksiyonlarında istenen volümü sağladığı tam olarak söylenmezdi. Biz kök hücre yardımıyla, enjekte edilen yağ hücrelerinin yaşayabilirliğini ve kalıcılığını artırmayı başardık.

Nitekim, kök hücre destekli yağ enjeksiyonu, günümüze kadar yapılan çalışmalar içerisinde yağ hücrelerinin yaşayabilirliğinin artırılması yönünden devrim niteliği taşımaktadır.

lilacc cnm sıkma canını ben alt bacak düzeldiginde normal ve orantılı bir görüntü olacagını düşünüyorum ne kadar desekte kemikle alakalı bi durum canım malesef bence olumlu düşün saglıklı karar ver yoksa hiç karar veremezsin buda seni yıpratır şimdiki halinden daha iyi bir görüntü elde etmek istiyosan üstü düşünme diyorum çünkü alt bacak görüntüyü etkiliyor die düşünüyorum nacizhane fikrim

şunuda ekleyım birde yag transferi var bülent beyın yaptıgı oda ikisindende farklı olarak hiç havayla temas etmeksizin alınır alınmaz direk alınan cihazla enjekte ediliyo yani direk makınaya çekilip tekrar makınadan enjekte işlemi oluyo 2ci amelıyatımı da bu şekilde olmuştum ah ah ozamankı gibi kalsaydı bacaklarım şimdi geçmiş sayfalara baktımda ne mutlu yazılarım varmıs neyse saglık olsun kilo alırsam düzelir ümidi ile yanıyorum bakalım:)))

çok teşekkür ederim canım.demekki kök hücre yöntemi daha iyi ve daha dayanıklı.tabii onun erime riskide var ama diğer yağ almaya göre daha mantıklı geldi bana.su.ay ve burda ferruh beye yaptıranların sonuçlarını karşılaştırmak lazım.saffet örsün hangi yöntemle yaptığını bilseydik iyi olurdu.bu arada senin bacaklarının durumu ne alemde.yaptıracak doktor arıyor muydun.hangi yöntemi istiyordun?çok soru sordum sanırım)

cok tesekkur ederim canim fikirlerin icin.inshallah guzel bacaklara ben de sahip olurum,cok zor bir zaman gechiriyorum.kararsizlik cok kotu bir sey.silikonun belli olmasindan da cok korkuyorum.ya dogal olmazsa.bazi resimler var ki silikonun bittigi yer belli oluyor gibi,hepsi bence silikonun olchusuyle alakali.cokmu kafaya takiyorum ya,bashka bir sey dusunemez oldum

lilacc düşünmen karar vermen açısından zaten çok önemli.araştıra araştıra baka baka bizim için iyiyi bulmaya çalışacağız canım.silikonun bittiği yerin belli olma sebebi,hem büyük silikondur ;hemde bittiği yere yağ enjekte edilmemesi olabilir.ayrıca konulan yerinde önemi var.her ne kadar doktor bana kas altına konulmaz kasları zedeler desede diğer türlü konulduğunda silikon çok belli oluyor.yani bu işin tekniğini iyi bilen bir doktor olması lazım ki hem silikon çok belli olmasın hemde geçiş yerine yağ koyup fazla belirgin olmasın.amma bilirkişi gibi konuştum yazan prof.dr formaliteden

formaliteden sor canım istedigin kadar sorucazkı netlik kazanıcaz:)) evet bende doktor arıyorum yine, yaptırma olayım daha uzun oldugu için agırdan alıyorum biraz,ben silikon düşünmedigim için yine yag enjeksiyonu düşünüyorum, artık yine transfer şeklindemı olur kök hücremi bilemiyorum ama tekrar yaptırmayı düşündügüm bir gerçek sanırım aradakı açıklık gidene kadar da düşünücem böyle giderse:)))))) insanın kanına çok pis giriyo bu bacak psikolojısı
lilacc dogru şekilde ve iyi ellerde yapılırsa bence sorun yaşamazsın ama ileride ne olur bilemiyorum ki inşlh ilerdede sorun yaşamazsın ve istedigin gibi olur herşey inşlh ben sende doktora olan bi güvensizlik sezdim yeteri kadar güvenmıyosun bence seni kararsızlıga iten sebebin özellikle bu oldugunu düşünüyorum eger öyleyse lütfen iyice araştır baştan al araştırmanı silikonun boyutunu nereye nasıl yerleştiricegini aklına takılan herşeyi sor hatta doktorun yanına gittiginde aklındakılerı unutuyosan evde kagıta yaz gittiginde sor

formaliteden evet ya biz bunları araşdırmakdan profesor olduk :) bittiyi yere yag enjektesi için ayrıca paramı ödemeliyiz? blackdaisininki cok güzel mesela.o silikonun bittiyi yere yag enjekte etdirdimi?evet kas altına daha güzel oluyor.Ama çok tehlükeli gibi.blackdaisininki kas altınamı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…