Bacak dolgusu yaptıran var mı?

lilacc mesela bu fotoda belli sol bacakta dikkatli bakıldıgında hatta dikkatsiz bakılsa bile belli belki bacagın inceliginden dolayıda belli oluyo olabilir

hergün okadar çok kişiyi okuyorum ki karışıyor hepsi birbirineblacksaidyi hatırlayamadım canım bir ara yine okurum bakarım.yağ enjeksiyonunada extra para verilmemeli diye düşünüyorum bunlar bir bütün çünkü.gatada ki doktor yağ +silikona 5000 tl demişti.ben tek başına silikon istemem şahsen.

leydi senden cok iyi bir psikolok olur yaa ))) yüreyimi okuyorsun.benim aklımda kalan sorularla dün 2ci kez yanına gitdim.aslında onu o kadar çok sevdim ki.öyle sıcak canayakın sorularıma güzelce cevap veren biri ki.hatta kağıta yazmışdım sorularımi.silikonun boyutunu senin kalıbına uygun yazdım dedi.boyun kemigin daha iri olsaydı daha büyük yazardım dedi.ama işte yine de ölçmesini beklerdim.aklıma şuan takılan da acaba ölçüsünü doğrumu belledi.demekki onun tarzı öyle.ama yine de insanın içine bir kurt düşüyor.bu ameliyatı mart ayında olmayı çok istiyordum.ama bu takıntılarla yazı bekleyicem gibime geliyor.bu ameliyatı yapan İranlı bir doktor gelicek buraya.Onun da yanına gidicem.Keş İstanbulda olsaydım da bir -bir tüm doktorlarla görüşürdüm o zaman.Burda seçim az.problem de o (((

651ci sayfaya bakarsan resimleri var.Hasan Fındıka yaptırmış.Bunu bana söylediyin iyi oldu.Silikonun bittiyi yere yag enjektesi yaptırmak lazım mutlaka

lilacc güldürdün beni canım sorunumuz aynı oldugu için anlamam daha kolay oluyo diyebilirim aynı derdi paylaşan insanlar birbirini daha iyi anlar:))) canım şimdi şöylede düşünebiliriz aslında doktorun açıklamıs sana kemik boyundan falan bahsederek demekkı var bi bildigi estetik doktorları heykeltraş gibidir düşünsene begenmedıgımız bir yeri bozup tekrar yapabiliyolar onların mesleklerinden dolayı göz simetrileri dahada gelişmiştir direk bakınca anlayabilirler yanı zaten usta olan bir doktorda bunu yapar düşünsene gitmişsin bir estetik doktoruna elinde ölçüm aletı ölçüyor hesap yapıyor yok şu kadar cm mi olsa yada bu kadar cm olsa falan die ozaman hiç güvenemezdin birde bu yönünden düşünelim:))) şaka bi yana seni rahatlatmaya çalışıyorum gerçekten işinin ehli olan bir doktor ölçmeye gerek duymaz canım içini ferah tut birde böyle düşün birde diğer dedigin doktoru bekle ona görün bakalım hangisi içine sinicek ona göre yine burda karar veririz:)

LEYDİ senin 2. kez doktor arayışına girmenin sebebi neydi,daha önce yağ enjeksiyonu muu yaptırmıştın?

helyum evet canım ilki yag enjeksıyonuydu 2cisi yag transferi idi benim ilk amelıyatımda konulan yag az oldu eriyincede pek işe yaramadı yaglarım dondurulmustu 2ci seans oldum donan yag enjekte edildi o hiç işe yaramadı ve beni 2ci doktor aramaya sevk etti şuan hala kalan yagım var tamamen erimiş diil halada bacaklarım ilk hallerine göre iyi ama tam istedıgım gibi diil

651ci sayfaya bakarsan resimleri var.Hasan Fındıka yaptırmış.Bunu bana söylediyin iyi oldu.Silikonun bittiyi yere yag enjektesi yaptırmak lazım mutlaka

evet şimdi baktım canım gerçekten çok iyi olmuş.ama daha öncesindede en azından benim kadar problemli değilmiş bacakları.üstlerde kapanma var demekki yağ enjektesi.zaten biraz daha toparlanayım yağ enjektesi yaptıracağım bileklerime demiş.

lilacc
fotolarını gördüm, çok sağol
benim bacaklarıma benziyor. bakmak istersen sayfa 542'de
umarım her şey istediğin gibi olur. buradaki arkadaşların hepsinin de tabii

leydi yağ enjeksiyonu istiyorsun hemende yaptırmayı düşünmüyorsun. su.ay yaptırdığında belki sende saffet beyi düşünebilirsin canım.bana fiyat olarakta çok iyi geldi.

canım blackdaisy silikon yaptırmış.üstlerdeki kapanma kendiliyinden bence.ama çok güzel olmuş gerçekden de.girmiyorki soralım nasıl şimdi diye

canım gerçekden morelimi biraz da olsun yerine getirdiğin için sonsuz teşekkürler.

lilacc
fotolarını gördüm, çok sağol
benim bacaklarıma benziyor. bakmak istersen sayfa 542'de
umarım her şey istediğin gibi olur. buradaki arkadaşların hepsinin de tabii

ben de şimdi seninkilere baktım.üst bacakların benimkinden daha iyi gibi. İnşallah hepimiz için hayırlısı canım ))

lilacc benimki seninkindende açık valla.bakalım nasıl olacak ameliyatımın sonucu mucize gibi bişey olur herhalde bu açıklık kapanırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…