formaliteden evet ya biz bunları araşdırmakdan profesor olduk :) bittiyi yere yag enjektesi için ayrıca paramı ödemeliyiz? blackdaisininki cok güzel mesela.o silikonun bittiyi yere yag enjekte etdirdimi?evet kas altına daha güzel oluyor.Ama çok tehlükeli gibi.blackdaisininki kas altınamı acaba?
Kizlar Ferruh Bey kok hucre yontemiyle mi yapiyordu bilgisi olan var mi?
formaliteden sor canım istedigin kadar sorucazkı netlik kazanıcaz:)) evet bende doktor arıyorum yine, yaptırma olayım daha uzun oldugu için agırdan alıyorum biraz,ben silikon düşünmedigim için yine yag enjeksiyonu düşünüyorum, artık yine transfer şeklindemı olur kök hücremi bilemiyorum ama tekrar yaptırmayı düşündügüm bir gerçek sanırım aradakı açıklık gidene kadar da düşünücem böyle giderse:)))))) insanın kanına çok pis giriyo bu bacak psikolojısı
lilacc dogru şekilde ve iyi ellerde yapılırsa bence sorun yaşamazsın ama ileride ne olur bilemiyorum ki inşlh ilerdede sorun yaşamazsın ve istedigin gibi olur herşey inşlh ben sende doktora olan bi güvensizlik sezdim yeteri kadar güvenmıyosun bence seni kararsızlıga iten sebebin özellikle bu oldugunu düşünüyorum eger öyleyse lütfen iyice araştır baştan al araştırmanı silikonun boyutunu nereye nasıl yerleştiricegini aklına takılan herşeyi sor hatta doktorun yanına gittiginde aklındakılerı unutuyosan evde kagıta yaz gittiginde sor
hergün okadar çok kişiyi okuyorum ki karışıyor hepsi birbirineblacksaidyi hatırlayamadım canım bir ara yine okurum bakarım.yağ enjeksiyonunada extra para verilmemeli diye düşünüyorum bunlar bir bütün çünkü.gatada ki doktor yağ +silikona 5000 tl demişti.ben tek başına silikon istemem şahsen.
formaliteden sor canım istedigin kadar sorucazkı netlik kazanıcaz:)) evet bende doktor arıyorum yine, yaptırma olayım daha uzun oldugu için agırdan alıyorum biraz,ben silikon düşünmedigim için yine yag enjeksiyonu düşünüyorum, artık yine transfer şeklindemı olur kök hücremi bilemiyorum ama tekrar yaptırmayı düşündügüm bir gerçek sanırım aradakı açıklık gidene kadar da düşünücem böyle giderse:)))))) insanın kanına çok pis giriyo bu bacak psikolojısı
lilacc dogru şekilde ve iyi ellerde yapılırsa bence sorun yaşamazsın ama ileride ne olur bilemiyorum ki inşlh ilerdede sorun yaşamazsın ve istedigin gibi olur herşey inşlh ben sende doktora olan bi güvensizlik sezdim yeteri kadar güvenmıyosun bence seni kararsızlıga iten sebebin özellikle bu oldugunu düşünüyorum eger öyleyse lütfen iyice araştır baştan al araştırmanı silikonun boyutunu nereye nasıl yerleştiricegini aklına takılan herşeyi sor hatta doktorun yanına gittiginde aklındakılerı unutuyosan evde kagıta yaz gittiginde sor
651ci sayfaya bakarsan resimleri var.Hasan Fındıka yaptırmış.Bunu bana söylediyin iyi oldu.Silikonun bittiyi yere yag enjektesi yaptırmak lazım mutlaka
helyum evet canım ilki yag enjeksıyonuydu 2cisi yag transferi idi benim ilk amelıyatımda konulan yag az oldu eriyincede pek işe yaramadı yaglarım dondurulmustu 2ci seans oldum donan yag enjekte edildi o hiç işe yaramadı ve beni 2ci doktor aramaya sevk etti şuan hala kalan yagım var tamamen erimiş diil halada bacaklarım ilk hallerine göre iyi ama tam istedıgım gibi diil
evet şimdi baktım canım gerçekten çok iyi olmuş.ama daha öncesindede en azından benim kadar problemli değilmiş bacakları.üstlerde kapanma var demekki yağ enjektesi.zaten biraz daha toparlanayım yağ enjektesi yaptıracağım bileklerime demiş.
lilacc güldürdün beni canım sorunumuz aynı oldugu için anlamam daha kolay oluyo diyebilirim aynı derdi paylaşan insanlar birbirini daha iyi anlar:))) canım şimdi şöylede düşünebiliriz aslında doktorun açıklamıs sana kemik boyundan falan bahsederek demekkı var bi bildigi estetik doktorları heykeltraş gibidir düşünsene begenmedıgımız bir yeri bozup tekrar yapabiliyolar onların mesleklerinden dolayı göz simetrileri dahada gelişmiştir direk bakınca anlayabilirler yanı zaten usta olan bir doktorda bunu yapar düşünsene gitmişsin bir estetik doktoruna elinde ölçüm aletı ölçüyor hesap yapıyor yok şu kadar cm mi olsa yada bu kadar cm olsa falan die ozaman hiç güvenemezdin birde bu yönünden düşünelim:))) şaka bi yana seni rahatlatmaya çalışıyorum gerçekten işinin ehli olan bir doktor ölçmeye gerek duymaz canım içini ferah tut birde böyle düşün birde diğer dedigin doktoru bekle ona görün bakalım hangisi içine sinicek ona göre yine burda karar veririz:)
lilacc
fotolarını gördüm, çok sağol
benim bacaklarıma benziyor. bakmak istersen sayfa 542'de
umarım her şey istediğin gibi olur. buradaki arkadaşların hepsinin de tabii
lilacc benimki seninkindende açık valla.bakalım nasıl olacak ameliyatımın sonucu mucize gibi bişey olur herhalde bu açıklık kapanırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?