Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam Evaizm ,

Ahmet Bey iyi bir dokor ; Melike nin de bacakları da cok hos ; gerci onceki hallerini bilmiyoruz.
Superdry icin 6.000,00-TL fiyat verdi.
Toplu gelirseniz indirim de yaparim dedi.
Bu fiyata her sey dahil.
Carpık bacaklarda genelde bacagın sol tarafı dısarı egimli oluyor ; o egimi torpulemek icin superdry oneriyor.
Bir de Bulent Bey e gidicem ondan sonra da ameliyat olucam
Muayene ucreti fazla ama kafanda sekillendirmen icin maalesef gitmen sart.
Benim asil korkum tek ameliyatin yeterli olmamasi 2. nin gerekmesi ya da yagların erimesi ; o korkumu da yenebilirsem hemen ameliyat olucam.

krena
sendeki sorun eğrilik mi? superdry yönteminde torpülemekten bahsetmişsin, biraz daha açar mısın lütfen. bende eğrilik problemi var. torpülemek nasıl oluyor?
fofo eklemen mümkün mü?teşekkür ederim.

begüm bence bacakların gayet güzel kilo alırsan kesinlikle kalınlaşır. bence kiilo almaya çalış canım. bu arada baldırların kaç cm ölçebilirmisin.

merhaba kızlarr benim kardesimde bugun aksam ferruh beye ameliyat olacak tek seans yeterli dedi gobekten yag alıp enjekte edecekmis ferruh beye ameliyat olan var mı aceba??

oozsee...inşallah kardeşinin ameliyatı iyi geçmiştir...çarçabuk iyileşir ve hiçbir sorun çıkmaz.
Gelişmeleri paylaşırsan mutlu edersin...kardeşine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen...allahım istediği bacaklara kavuşturur inşallah...çok içten diliyorum.
.

krena cım,
ya ben geçen seneki yazılanlara göre ahmet beyin superdry ı 12bin tl ye yaptığını okumuştum sanki. yanlış mı hatırlıyorum? hatta o kadar verenler vardı. yoksa cihaz kullanılarak ve kullanılmadan diye ayırınca mı böyle oldu?indirim mi yapmış abaca? eğer öyleyse süper bence. ben de ozaman kesinlikle ahmet beyi tercih ederim. ayyy toplu gidebilsek hep beraber yaptırabilsek ne güzel olurdu

dilaramutlu cum,
bacak törpüleme olarak benim okuduklarımdan çıkarttığım botoks ile bacak dışındaki kas inceltmeye törpüleme deniyor galiba. tabii ki doktor daha iyi açıklar da. benim de dışta tarafta baya kas var aslında. diziçi de etli. sanki onlara bile dokunsa olacakmış gibi bu arada ikimizinki aynı zamana denk gelirse maddi açıdan, beraber gideriz destek oluruz cnm

Son düzenleme:
evaizm
beraber gitme konusunda ahhh ne iyi olur. pek cesaretsizim ben.
birbririmize destek oluruz .inşallah her şey güzel olur hepimiz için.

su-ay ne yapmış arkadaşlar bilen var mı aranızda salı günü ameliyat olacaktı hiç girmedi foruma nasl geçti acaba ameliyatı merak ettim baya da ucuza yaptırıyodu.

valla bacakların o kiloya 33 cm ise zaten ince deyil sen rahat ol ve istediklerinni gönül rahatlığı ile giy yaptırınca kesin daha iyi olacak diye bi durum yok daha kötü olan arkadaşlarda vardı hatırlarsan senin bacakların için bu riske girmeye deyecek herhangi problem yok canım

gurmeci
hatırladdığım kadarıyla su ay bu hafta için doktordan gün alacaktı. umarım her şey yolundadır.
bu arada arkadaşlar tigerlity vardı ,dior vardı bir zamanlar:)))) merak ettim ne yaptılar.özellikle tigerlity benim gibi yağsızdı:)
melik_ee nin bacakları umarım hiç erimemiştir. aa bir de demoniac nasıl acaba
bizi duyun kızlar

su-ay ne yapmış arkadaşlar bilen var mı aranızda salı günü ameliyat olacaktı hiç girmedi foruma nasl geçti acaba ameliyatı merak ettim baya da ucuza yaptırıyodu.

ya bende salı ameliyat oldu diye biliyorum

yaa geldim kızlar. bügun olacaktım ameliytı ama diğer ameliyatlar uzun sürünce benim ameliyatı . cumartesiye erteledi. saat 3.5 ta ameliyat olacağım inş...
..offf bugünü bekliyordum neyse sabır diyelim bu kadar beklemişim .:))))

yaaa ben bugün olacaktım ama sabahtan aradılar.. ameliyatlar uzun sürecek cumartesiye alalım dedi . bende mecburen kabul ettim. offfff 2 gün daha bekleyeceğim.

su-ay
olsun üzülme . her işte bir hayır vardır elbet. belki de böylesi daha iyi olmuştur. sıkma canının. her şey istediğin gibi gelişir inşallah. cumartesi aklımda olacaksın. sana dua edeceğim. bol şanslar.

teşekkürler.dualarınızı bekliyorum sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…