krenacım,
dr. superdry için ne fiyat verdi sana? madem dr.u tam seçmedin bence bir de ferruh beye bir muayene olabilirsin.daha önce yazılanları okuduğumda onun adı da çok sık geçiyordu. muayene ücreti almıyor sanırım. superdry yapıyormuş.senin için fikir olur.yaşadığın şehri bilmiyorum ama şehir dışında olma şansın var galiba. ben de uygun zaman bulduğumda ahmet beye muayene olacağım ilk olarak. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
merhaba kızlarr benim kardesimde bugun aksam ferruh beye ameliyat olacak tek seans yeterli dedi gobekten yag alıp enjekte edecekmis ferruh beye ameliyat olan var mı aceba??
Selam Evaizm ,
Ahmet Bey iyi bir dokor ; Melike nin de bacakları da cok hos ; gerci onceki hallerini bilmiyoruz.
Superdry icin 6.000,00-TL fiyat verdi.
Toplu gelirseniz indirim de yaparim dedi.
Bu fiyata her sey dahil.
Carpık bacaklarda genelde bacagın sol tarafı dısarı egimli oluyor ; o egimi torpulemek icin superdry oneriyor.
Bir de Bulent Bey e gidicem ondan sonra da ameliyat olucam
Muayene ucreti fazla ama kafanda sekillendirmen icin maalesef gitmen sart.
Benim asil korkum tek ameliyatin yeterli olmamasi 2. nin gerekmesi ya da yagların erimesi ; o korkumu da yenebilirsem hemen ameliyat olucam.
begüm bence bacakların gayet güzel kilo alırsan kesinlikle kalınlaşır. bence kiilo almaya çalış canım. bu arada baldırların kaç cm ölçebilirmisin.
33 cm serolayn.
su-ay ne yapmış arkadaşlar bilen var mı aranızda salı günü ameliyat olacaktı hiç girmedi foruma nasl geçti acaba ameliyatı merak ettim baya da ucuza yaptırıyodu.
gurmeci
hatırladdığım kadarıyla su ay bu hafta için doktordan gün alacaktı. umarım her şey yolundadır.
bu arada arkadaşlar tigerlity vardı ,dior vardı bir zamanlar:)))) merak ettim ne yaptılar.özellikle tigerlity benim gibi yağsızdı:)
melik_ee nin bacakları umarım hiç erimemiştir. aa bir de demoniac nasıl acaba
bizi duyun kızlar
ya bende salı ameliyat oldu diye biliyorum
su-ay ne yapmış arkadaşlar bilen var mı aranızda salı günü ameliyat olacaktı hiç girmedi foruma nasl geçti acaba ameliyatı merak ettim baya da ucuza yaptırıyodu.
gurmeci
hatırladdığım kadarıyla su ay bu hafta için doktordan gün alacaktı. umarım her şey yolundadır.
bu arada arkadaşlar tigerlity vardı ,dior vardı bir zamanlar:)))) merak ettim ne yaptılar.özellikle tigerlity benim gibi yağsızdı:)
melik_ee nin bacakları umarım hiç erimemiştir. aa bir de demoniac nasıl acaba
bizi duyun kızlar
su-ay
olsun üzülme . her işte bir hayır vardır elbet. belki de böylesi daha iyi olmuştur. sıkma canının. her şey istediğin gibi gelişir inşallah. cumartesi aklımda olacaksın. sana dua edeceğim. bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?