merhaba arkadaslar
meltem ve benimle beraber ist da ay sonu gibi yaptırmayı düşünen varsa beraber hareket edebiliriz..ben ilk amelliyatımı tek başıma olduğum ( hala şaşırıyorum cesaretime) için destek çok önemli bu konuda .. hele seninle aynı kaderi paylaşıyorsa...
görüşmek üzere..
mutlu haberlerini sabırsızıkla bekliyoruz =)
hayırlısı olsun
cmt 3,30da çabuk geçer hayırlısıyla çıkmak nasip etsin
33cmbacak boyum uzun ama o yüzden ince duruyor şu dolgu olayını araştırcam ama
su.ay cım ben de sabırsızlanıyorum senin adına. inşallah sorunsuz rahat sakin bir şekilde atlatacaksın. dualarımız seninle olacak. şimdiden geçmiş olsun cnm.
YAAA FOTO KOYAYIM İSTEDiM .MAKİNAM BOZULDU İYİMİ.(((su-ay
ya şu haliyle foto ekler misin merak ettim. ameliyattan sonra, eskileriyle karşılaştırmış oluruz.
her şey istediğin gibi olsun. güzel olacağını düşünürsen, ameliyatın daha güzel geçer.
ha bu arada.ben de bülent cihantimurdan 2 nisan'a gün aldım. benim ameliyatım istanbul'da yapılacak.
kilo almaya çalışırken kocaman bir göbeğim oldu. inşallah ameliyat sonrasında göbek möbek kalmaz.
hayırlısı olsun hepimiz için:)
su-aycım
ben fotonu göremiyorum, beni arkadaşın olarak ekleyebilir misin?
su.ay ameliyatın inşallah başarılı geçer ve güzel neticeler elde edeersin.fotona baktım.inşallah her şey seninçin güzel olur.mutlu haberlerinle bizi sevindir.senden cesaret alalım kı yazında ben yaptırıyım.
teşekkürler kızalr... şimdiden 2 -3 kısa .etek ayarladım. elbise ablamın elbiselerine göz koydum.... offff çok heyecanlıyım.inşallah istediğim gibi olur.. yalnız bileklrim çok ince acaba nasıl durcak hayal kırıklığı yaşamasam bari (
ha bu arada.ben de bülent cihantimurdan 2 nisan'a gün aldım. benim ameliyatım istanbul'da yapılacak.
kilo almaya çalışırken kocaman bir göbeğim oldu. inşallah ameliyat sonrasında göbek möbek kalmaz.
hayırlısı olsun hepimiz için:)
Tesekkur ederim Yonca . 26 Marta gun aldim kizlar sanirim biraz korku basladi bile(
Yasadigim yerden Bursa ya ucak seferleri kaldirilmis bundan dolayi otobusle gidicem yaklasik 9-10 saat ve bu durumda bacaklarim sisecek( sismis bacaklarim harika oluyor:))) ideal kalinliga ulasiyor)
Oraya indigim sabah ameliyat olcam bu durumun sakincasi var mi diye sordum sorun degil dediler.
Ben bu doktorlara hic guvenmiyorum illaki siz bilincli olacaksiniz diye dusunuyorum. Iyi de yaniltici olur dolgu yapacaginiz yerleri tespit edemezsiniz diyorum hala sorun olmaz diyorlar kaldi ki daha once muayene bile olmadim ilk kez o gun gorcek doktor.
En iyisi bir gun once gitmek Ufff yaaa simdiden yoksa ozensizler mi diye dusundum sanirim cok evhamliyim.Neyse guzel dusuneyim guzel olsun bacaklarim cook guzel olcak veee ben bu yaz etek giycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?