Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sagol canim dusuncelerini paylastigin icin. ameliyat asamasina gelene kadar cogu seyi arastirmisindir diye dusunurek sence hangi doktorlarla görusmem gerekir bri fikrin varmi bir yerden baslamak istiyorum cesaret edemiyorum. bide tabiki bana en uygun olanini yaptirmak istiyorum, korkuyorumda para icin sunu yap bunu yap diycek diye doktor. o yuzden isini bilen ve gerekirse hayir yaptirma diyecek kadar durust olan doktorlarla görusmek istiyorum..

sen hangi doktorlarla görustun ?? ve hangi doktora yaptirmistin ?? cok sagol canim seninde kafani sisirdim..

ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .

arkadaşım bu yağları eritiyo olmasın.
Kandolaşımı falan etkili bişey. Harbi dolaşımını hissettiriyomu, kullandınya.

zannetmiyorum çünkü varis çorabı da kan dolaşımıyla ilgili bildiğim kadarıyla, ameliyattan sonra kan dolaşımı rahat olsun varis olmasın diye. yanlış mı biliyorum aceba??
bankayı özelden yazıyorum.
ben iki gündür varis çorabını çıkarıp bunu giydim ama evde oturduğum için giydim, ayakta dolanmıyorum. bir de korse var üstünde o yüzden anlayabildiğim bir değişiklik yok. varis çorabı kadar işe yaramıyordur o kesin. cumartesi mecburen giyicem varis çorabını tekrar.
resim ekliycem ama ben şu an kendi evimde değilim, yaşadığım şehirde bile değilim annemdeyim. eve dönünce mümkün.

Son düzenleme:
gülerer,zafiyet,amaaanbe....insalah sonuc gönlünüzce olur.....yalniz ben sizin fotograflariniz göremedim,görmek istiyorum,kaldirmayin lütfen...arkadas listemdesiniz ama göremiyorum

arkadaşım, bu alışveriş sitesi konusundada bana yardımcı olurmusun. siparişi tam olarak istenenleri yazıyorum kart nosunu güvenlik nosunu ok liyorum. banka onaylamadı gibi bişey diyo. bi şifre falan gerekiyomu bankadan alınan çünki kartla başka yerlerde sorun hiç yaşamıyorum.

bide resimlerini son hallerini görebileckmiyiz.

bu sıteyı banada özelden atabilirmisininz.

zannetmiyorum çünkü varis çorabı da kan dolaşımıyla ilgili bildiğim kadarıyla, ameliyattan sonra kan dolaşımı rahat olsun varis olmasın diye. yanlış mı biliyorum aceba??
ben iki gündür varis çorabını çıkarıp bunu giydim ama evde oturduğum için giydim, ayakta dolanmıyorum. bir de korse var üstünde o yüzden anlayabildiğim bir değişiklik yok. varis çorabı kadar işe yaramıyordur o kesin. cumartesi mecburen giyicem varis çorabını tekrar.
resim ekliycem ama ben şu an kendi evimde değilim, yaşadığım şehirde bile değilim annemdeyim. eve dönünce mümkün.

Kralsın arkadaşım ya. bu sefer beceririm heralde. ama resimlerini merakla bekliyorum yabancı yerdede olsan arka fon duvar boş resimlerini çekebilirsin. doktorlarımızda aynımıydı acaba ben karıştırıyorum. bu ara abondoneyim. teşekkür ediyorum heerşey için.

Şu çorap işini eritmesin dedimya niye çünki genelde bölgesel incelme programlarında ne yaparlarsa yapsınlar sonuç kan dolaşımını hızlandırıcı yöntemlerle kullanılıyo bize fazla kan dolaşımı dokanır bacaamıza bacım. bööle kitap gibi durcak bizimkisi

Şu çorap işini eritmesin dedimya niye çünki genelde bölgesel incelme programlarında ne yaparlarsa yapsınlar sonuç kan dolaşımını hızlandırıcı yöntemlerle kullanılıyo bize fazla kan dolaşımı dokanır bacaamıza bacım. bööle kitap gibi durcak bizimkisi

onun için şu varis çoraplarının süüpeer incelerini keşfetmemiz lazım. yurt dışı sitelerinede bakmalı. varis çorabı olduğunu çaktırmıyacak

Hadi hayirlisi, insallah istedigin gibi olur hersey.. her ameliyat olana kendim olmus gibi seviniyorum... en iyi birbirimizi biz anlariz.. esim hala neden yaptirmak istedigimi anlamiyor, cok guzelmis bacaklarim, eeee bide gel bana sor, sagolsun demekki beni okadar seviyorki her halim guzel geliyor :D baska aciklamasi olamaz... allah razi olsun istiyorsan gene yaptir eger mutsuz hissediyorsan kendini dedi..

14 mayis benim dogum gunum insallah senin icinde hayirli, mutlu bir gun olur canim..

inşl canım:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
dua et bize

seda001
ben de istanbul dışındayım ve bu yaz ameliyat olamayacağım için istanbula doktor turu yapmayı düşünüyorum. en azından görüşmeleri bu yaz bitirmeliyim ve karar vermeliyim.
bende de yağ yok ve kilo almakta ben de zorlanıyorum. 1.61 ve 49 kilodayım. sanırım bana yağ operasyonu zor olacak,ama slikondan da korkuyorum. beklemediyim belki bir yöntem çıkar diye düşünüyorum

Demekki ayni durumdayiz canim... Bende silikondan korkuyorum, ve acikcasi hos bir görunum olmamasindan , cok kasli durur dusuncesindeyim.. ama yaglarimda yok, 5-6 kilo alsam bile yeterli olmuyacagindan nerdeyse eminim. offff yazda yaklasiyor, bende karar vermek zorundayim yoksa uzatikca uzuyor... benide haberdar et canim görusmelerinden sonra.. senindemi bacaklarin cok ince ??? yoksa sadece egrilikmi ??

KIIIZLAAR ben bida ameliyat oldum hemde iyilestim bile çok şükür ay elhamdülillah atlattım.
Fındık burnum, beyonce gibi dolgun üst bacaklarım , benlerden lekelerden arınmış ay gibi yüzüm oldu:nazar:

KIIIZLAAR ben bida ameliyat oldum hemde iyilestim bile çok şükür ay elhamdülillah atlattım.
Fındık burnum, beyonce gibi dolgun üst bacaklarım , benlerden lekelerden arınmış ay gibi yüzüm oldu:nazar:

gecmis olsun canim, cok sevindim senin adina..

Kime ameliyat oldun, ve nasil dolgun oldu bacaklarin, ve fiyati nekadardi ?? iyilesme suresi nekadardi ??

resimlerin varmi ??

gecmis olsun canim, cok sevindim senin adina..

Kime ameliyat oldun, ve nasil dolgun oldu bacaklarin, ve fiyati nekadardi ?? iyilesme suresi nekadardi ??

resimlerin varmi ??

Sağol tatlım, ferruh bingüle oldum burnum hala şiş bugün alçı çıktı bandaj var ama çok sevdim söz verdiği gibi tatlı bişey yapmış.
Bacak hala mor, kök h. yağ dolgusu yaptı dizden üste,,,

( dizden alt tarafı daha önce bursada yaptırmıştım(cihantimurda) çok memnun değilim ama idare eder ,çok ağrı sızı çekmiştim düzinelerce antibiyotik içirmişlerdi ama yinede enfeksiyon oldu )

kronikmiş öyle dedi ferruh bey oyüzden alta dokunamadı.. sadece üstü yaptı

Yaa elimi hafif ferruhun yoksa tecrübesi mi fazla ben anlamadım, o kadar rahat geçtiki bir hafta oldu ağrı felan çekmedim doğru dürüst ilaç içmedim.. korktuğum kadar olmadı yani fiyat 6bin gibi

Resim yok canım şuan morluklar geçsin koyarım belki..

BİDE söylemeden edemiyeceğim herkese anlatıcam bunu, göz çevremde benler ve lekeler olmuştu birkaç senedir, o kadar üzülüyodumki leke kremleri felan almıştım bir sürü daha da kötü olmuştu şimdi bebek gibi oldu yüzüm . türkiyede birtek ferruh bingülde varmış o lazer makinası niye reklam yapmıyosun diye sitem ettim haberim olsaydı daha önce gelirdim dedim gülümsedi sadece çok ta kibar biri...

Şimdi ben herkese söylüyorum valla aynaya bakınca sizi rahatsız eden benekleriniz varsa hiç
durmayın derim 5 saniye bile sürmüyor birtanesini yakmak , sonra kabuk olup düşüyor :))

tektash 6 bin lirayı üst bacakların içinmi ödedin canım.benimde sorunum üst bacaklarım.basen bölgemin daha dolgun olmasını istiyorum..birdyüzüne lazeri kaça yaptırdın .

famille tatlım, lazere ayrıca para almadı sağolsun çok iyi biri ferruh bey ,bacak ve burun 6 bine oldum
burnumu görmeden yazmak istememiştim buraya , baktım burnumu çok güzel yapmış bacakta güzel hepsini yazmak istedim..

önceki ameliyatı biliyor burdaki kızlar bursada yaptırmıştım boşuna taa oralara gitmişim birde deformite olmuştu diz içinde bi çıkıntı varya orayı alırken hemen üstünü çukur yapmışlardı sağ tarafta orayı doldurttum ferruh beye iki tarafada koydu ama sağa daha fazla yani bitti artık allaha şükür çok mutluyum o kadar stres yaşamıştımki ,,,, inşallah sizlerde kurtulursunuz

toplamda 13 bin civarında param gitmiştir ama çok mutluyum artık bittiğine, olduğu kadar yani daha gücüm de yok mükemmel olmasına gerekte yok ...

Son düzenleme:
Back
X