sagol canim dusuncelerini paylastigin icin. ameliyat asamasina gelene kadar cogu seyi arastirmisindir diye dusunurek sence hangi doktorlarla görusmem gerekir bri fikrin varmi bir yerden baslamak istiyorum cesaret edemiyorum. bide tabiki bana en uygun olanini yaptirmak istiyorum, korkuyorumda para icin sunu yap bunu yap diycek diye doktor. o yuzden isini bilen ve gerekirse hayir yaptirma diyecek kadar durust olan doktorlarla görusmek istiyorum..
sen hangi doktorlarla görustun ?? ve hangi doktora yaptirmistin ?? cok sagol canim seninde kafani sisirdim..
ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .