günaydın bugün yıne ağrılarım var sanki hepsi eridi annem bilmiyordu ayağımı burktum demiştim bacaklarıma bakmadı hiç bi fark yok dedibu kadar çabuk zamanda eridi gitti anlıycanız
arkadaşlar bugün ben işe geldim ama bileklerim çok şiş ve yağ koyulan yerler kızarık.dün akşam biraz rahatlamak amacıylay crabı çıkarayım dedim bi baktım yağ koyulan yerler kıpkırmızı korktum bende acaba enjeksiyon falan mı kaptı diye sorum ameliyat olanlara böyle bi kızarıklık sizdede oldumu.bide bu yağların eridiğini nasl anlayacaz hissediliyo mu.ne olur kızlar dua edin allahım bu zamana kadar yaşadımız acıları kefaretimiz saysın çektiğimz acılarımızı da emeklerimizi boş çıkartmasın işallah.artık dalğa geçilmakten hep pantolan giymekten bıktım ya taaa orta okul yıllarından beri bıktım valla.ama psikojim kötü eriyecek diye korkularla yatıp korkularla uyanıyorum allahım nasip ettiği şu güzelliği ne olur dua edinde tekrar elimden almasın .artık ağlamak deyil bende gülmek istiyorum.
arkadaşlar bugün ben işe geldim ama bileklerim çok şiş ve yağ koyulan yerler kızarık.dün akşam biraz rahatlamak amacıylay crabı çıkarayım dedim bi baktım yağ koyulan yerler kıpkırmızı korktum bende acaba enjeksiyon falan mı kaptı diye sorum ameliyat olanlara böyle bi kızarıklık sizdede oldumu.bide bu yağların eridiğini nasl anlayacaz hissediliyo mu.ne olur kızlar dua edin allahım bu zamana kadar yaşadımız acıları kefaretimiz saysın çektiğimz acılarımızı da emeklerimizi boş çıkartmasın işallah.artık dalğa geçilmakten hep pantolan giymekten bıktım ya taaa orta okul yıllarından beri bıktım valla.ama psikojim kötü eriyecek diye korkularla yatıp korkularla uyanıyorum allahım nasip ettiği şu güzelliği ne olur dua edinde tekrar elimden almasın .artık ağlamak deyil bende gülmek istiyorum.
Ben aileme söyledim bacaklarıma dolgu yaptırcam diye evdekilerin bilgisi var elimde az buçuk birikmiş paramda var doktor olarakta ankarada yaşadıgım için ferruh bingölü düşünüyorum ama sizleri örnek alıyorum kendime sizlerin gidişatına göre işlem yaptırcam sizler bizim için örnek ve öncüsünüz kızlar şöyle tam teşekkürlü mutlu oldugunuzu bi görsek memnun kaldıgınızı bi görsek bizde mutlu olcaz ve adım atıcaz inş yaglarınız erimez hepimiz aynı durumdayız sevinçlerimizide hüzünlerimizide beraber yaşıyoruz ......
Tanışmasakta yüzyüze sizlere alıştık seviyoruz herşey gönlümüzce olsun eskiden ameliyat olanlarda hiç ugramıyorki ne durumdalar bi örenelim sonuçta ameliyat olalı 1 sene olmuş arkadaşlarımız var yanımızda acaba ne durumdalar yaglar eridimi erimedimi veya daha farklı yan etkiler oldumu olmadımı ah bi gelipte söyleseler içimize su serpseler
zafiyet...nasılsın...bileklerinin şişi geçti mi...durum nasıl canım...
.
selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
arkadaslar oncesı ve sonrasını attım albume hala goremıyormusunuz yorum beklıyorum
ya kızlar bu varis çorabını ne zaman bırakıcaz ben çok sıkıldım bacaklarım zaten ince şişerse şişsin bi akıl verin bana
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı
merhaba vidokido bende bacaklarıma yağ enjekte etmek istiyorum dr nazım beyn fotoğraflarını gönderebilirmisin bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?