yok yok ben artık karar verdim
en iyisi kırdırmak. eridi, eriyecek derdi çok zor yaaa.
sakat kalmayacağımı bilsem hiç düşünmem bir kaç ay yatakta olmaya razıyım
bugünlerde etekli bayanlar çok görmeye başladım. moralim daha da bozluyor.
arkadaşımın düğünü için uzun elbise aldım. ama ne güzel kısa elbiseler vardı. offf ya ben evlenince hep uzun mu giyeceğim, nereye kadar eşimden saklayacağım kiii
dilaramutlu tamam canım resim çekip koyarım buraya.dior çok gezince akşamlar biraz şiştiğini hissetdiğim oldu.ama öyle rahatsız edici gözlegörünür bir şey diğil.sadece elimle dokunduğumda biraz katılaşdığını hiss etdim.o da belki zamanla geçiyordur.
kızlar geçenlerde benim doktor televizyondaydı.bacakta yabancı ve yağ dolgusundan bahs ediyordu.yabancı dolguların 1-5 yıl arası kalıcılk sağladığını, yağın da kalıcılığının hemen hemen aynı olduğunu söyledi.aklım çok karıştı ya.acaba gerçekden bir kaç yıl sonra eriyormue o zaman niye doktorlar ömürlük kalır diyorlar tutunan kısımları için
amaanbe geçginkız beraber yaptıran kankalar ne alemdesiniz. arada bi uğrayın resimde koymadınız kızlar. e meraktayız nasıl, harbi herkes memnunmu kızlar.
ben çok pişmanım kızlar yağlar eridi gitti hepsi bileklerimin altında toplandı ayağa kalkınca müthiş bi karıncalanma yanma var hala bilekleirm şişiyor sanki yağların hepsi orda toplandı yukarıda kaydı aşağı doğru enfeksiyon kapmışız dedi dr gurmeci bi hafta raporlu üstüne basmıycak bense mecburum işe gelmeye paranamı yanasın canınamı yoksa o kadar acıya rağmen hiçbişey kalmadınamı
Ferruh Beye ameliyat olan sevgili arkadaslarim son durumunuz nedir? Agrilar gecti mi, bacak kalinliginizdan memnun musunuz?! Sevgiler...:97:
ben çok pişmanım kızlar yağlar eridi gitti hepsi bileklerimin altında toplandı ayağa kalkınca müthiş bi karıncalanma yanma var hala bilekleirm şişiyor sanki yağların hepsi orda toplandı yukarıda kaydı aşağı doğru enfeksiyon kapmışız dedi dr gurmeci bi hafta raporlu üstüne basmıycak bense mecburum işe gelmeye paranamı yanasın canınamı yoksa o kadar acıya rağmen hiçbişey kalmadınamı
çok geçmiş olsun,arkadaşım.ben daha önceki yazdıklarımda anlatmıştım.eşimin bir dr.arkadaşı yaptırırsanız silikon olsun.yağlar daha sonra bileklerde yığılmalar yapıyor demişti.bense silikon düşünüyorum ama dr.a karar veremedim.orhan murat özdemir'in asistanıyla görüştüm.sadece silikon yapıyorlarmış.diz oyuklarına da dolgu maddesi dedi.dolgu maddesi 18-24 ay kalıyormuş.silikona 5500 tl dedi.lilaccın ve senin anlattıklarına çok üzüldüm.volkan tayfurun asistanıyla da görüştüm.yağ enj. 5000tl dedi.60-100cc den fazla konulmuyor.2.ye gerek olursa 4000tl dedi.silikon çok zor fakat daha iyi gibi geliyor.en azından eridi erimedi derdi yok.yağ enj.ile arasında az fiyat farkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?