Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dirocum ben sporu bıraktım işten gelip spor yapmak beni çok yoruyordu ancak bir ay dayanabildim, ama evde yapabileceğim parmak ucunda yükselme hareketlerini yapacam,spor bir yere kadar yararlı oldu , parmak ucunda kaklma işini sürdürürsem aksatkmadan iyi sonuç alacağımı düşünüyorum bu aralar biraz tembelim

Katree cok sevindim senin adina.. ben kilo alma cabasindayim ama pek bi ilerleme yok ... ben bu gidisle ömur boyu ameliyat olamam gibi geliyor...

Resim eklemeyi dusunuyormusun.. ben olursam ancak silikon kurtarir beni.. oyuzden senin bacaklarini cok merak ediyorum. Lutfen mumkunse resim eklersen bana cok yardim etmis olursun canim.. biraz daha istahlanirim belki ve ameliyat olabilirim ... :)

Gulerer sen ne durumdasin.. doktorunla görustunmu, yeni bir gelisme varmi.. daha öncede dedigim gibi ben bir dr görusmustum ve 1 sene surmus bileklerine yag koydugu hastalarinin duzelmesi icin, ve tavsiye etmiyorum dedi ve bileklerine yag koymak isteyenleride bilgilendiriyorum bu konuda dedi ve artik kendisinin bunu yapmadigini söyledi. Yani insallah gececek diyorum, artik herseyi zamana birakacaksin.. fakat dr unun daha ilgili olmasi gerektigini dusunuyyorum.. Herseyde vardir bir hayir.. bazen gözune serr gibi gelen birseyde bile sonunda hayir vardir..

arkadaslar bende bu sorundan kurtulmak istiyorum artik...blomma seni bekliyorum canim,umarim fistik gibi bacaklarin olur ve bende yaptiririm...

teşekkürler canım.sen yağ enj.mu düşünüyosun da kilo almak istiyosun? şu an için resim koymayı düşünmüyorum,belki ilerde.ama şunu söyleyim benim bacaklarım bildiğin parantezdi.zaten ilk seferde yağ enj.yetmeyeceği için,2.seferde gerekir diye dr.bana bu şekilde önerdi,iyi ki öyle olmuş diyorum.daha çok yeni ama silikondan daha memnunum,bileklerime de yağ koyuldu,hergün acaba erir mi diye düşünüyorum,en azından silikon yerim de böyle bi sorunum yok.ayrıca bileklere yağ enj.koyulunca 1 sene sürmüş düzelmesi yazmışsın ama benim de koyuldu ve dün daha 16.gün olmasına rağmen 7-8 saat dışardaydım ama bileklerimde şişme,morarma vb.herhangi bi sorun olmadı çok yeni olmasına rağmen.inşallah da olmaz.ama belki doktordan doktora değişiklik gösteriyordur ya da bünyeden bünyeye..

bacım şu sıralar yazdan daha iyiyim, şişmeler azaldı anormal yürümezsem olmuyo. inceden ağrılar var hala çok oyana buyana atamıyorum korkuyorum. şekil olarak aslında fena değil, şişip kalınlaşınca anormal görünüyo. çukurluk dediim yer eksik olan kısım hala aynı yazın sorun oluyo. etek arada giyebilirim aslında fakat gündüz topukluyla şişlik olmasın diye varis corabı giymem lazım oda sabah sabah zor geliyo. bu ameliyattan sonra sporu bıraktım erir merir diye kilo aldım, işte devam etmem lazım. selamlar sevgiler kızlar sizde son hallerinizi arada yazarsanız sevinirim.

arkadaslar bende amelıyat olucam . cok rıca edıyorum lutfen doktor ısımlerını ozelden mesaj atın . cok mutlu olurum. hepınıze gecmıs olsun ve hayırlı olsun yenı bacaklarınız:))

KATREE resim eklemeyi daha düşünmüyorum demişsin ama biz bu süreci merak ediyoruz. ameliyattan sonra ilk ne halde görmek istiyoruz. sen ne kadar anlatsan da havada kalır canım, görmek bizi rahatlatacaktır. resimlerini koyarsan benimle birlikte birçok kişiyi de mutlu edeceksin :)

bu arada ben de muayene için tarih aldım. silikona cesaret edebilirsem , ve de doktor uygun görürse, silikon yaptırabilirim. o yüzden KATREE ekleyeceğin fotoğraflar benim için önemli olacak,,

bu arada ben de muayene için tarih aldım. silikona cesaret edebilirsem , ve de doktor uygun görürse, silikon yaptırabilirim. o yüzden KATREE ekleyeceğin fotoğraflar benim için önemli olacak,,

Keske muayene tarihi almissin hayirlisi olsun..doktorlari burdan konusmicaktik ama hangi doktorla gorusuceksin ozelden yazabilirsen sevinirim..

Arkadaşlar kayboldunuz ortalıktan. BLOMMA ; seni çok merak ediyoruz. PATELLA ; nasılsın? Geçmiş sayfalarda sana birkaç soru sormuştum. Cevaplarsan çok sevinirim...

kızlaaar merhaba
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun !
nasılsınız
doktor konuşmamak en doğrusu emin olun fiyat grafiğini dondurduk. herşeyin bi oluru vardır bunlar biz gazlandıkça fiyata gazladı. nooldu kendileri kaybetti. fiyatları 10 milyarlara fırlatacaklarına 4 5 bilemedin hadi altı olsun, ya ne fırsatçı insanlar olduk her konuda bunda bile. ki çoğuda estetikten diil düzgün dursun diye yaptırıyo. hepsi dengeli kazanırdı. kimi işinin ardında durmaz kes biç arkasını takip etme,kimi meşur diye paraları balyalar uçuk kaçık hipokratla alakasız adamlar. ne yetenekli doktorlarda mutlaka vardırki ellei öpülesi kendilerini ortaya atmazlar etik değil diye.
en doğrusu burda kimseyi şişirmemek için adını özelden konuşmak, herkesin doğrusu kendine sana iyi belki bana kötü diimi.

tekbenmiyim sen bile buralara epeydir uğramıyosun. heralde kışdan pantolon bizi biraz bu konulara ara verdirtti.

valla arkadaşlar ben sık sık bakıyorum,millet yazmayınca ben de yazcak bişey bulamıyorum.kendi son durumumdan bahsedeyim.artık gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.morluklarımın hepsi geçti,artık yürüyüşüm de ilk haftaya göre çok çok iyi.bacak şeklim inş.böyle kalırsa çok memnunum şimdilik.2 gün önce elibise,etek provası yaptım evde,gayet hoşuma gitti.insanın özgüveni yerine geliyor.zor bir ameliyattı hatta ilk gün keşke olmasaydım bile dedim,ama şu an diyorum ki keşke daha önce yaptırsaymışım.evet çok pahalı falan oldu ama gerçekten,bu konuda üstümden sanki büyük bi yük kalktı ve özgüvenim yerine geldi.verdiğim paranın tek kuruşuna şu an acımıyorum.Allah pişman etmesin.ve dilerim bunu isteyen herkes yaşasın hayırlısıyla,sağlıkla...

katree..mutlu olman ne güzeeel operasyon geçiren çoğu kaderdaş..ilk zamanlar şekil şekil.. çeşit çeşit rahatsızlık ve sonucunda memnuniyetsizlik yaşıyor...sen maaşallah kolay atlattın ve memnunsun..üstelik eriyecek korkun da yok...çok sevindim...Allahım inşallah hep memnun hep mutlu etsin...ama mutluluktan sakın burayı unutayım deme!
.

Amin canım allah pisman etmesin ve darisi bizlerin basina..su anda kacinci gunundesin ve yara izleri ne durumda ? sanirim fotograf koymayi dusunmedigini soylemistin cok merak ediyodum ben ama senin tercihin saygu duyuyorum ama gormesem de bu anlattiklarindan cok guzel oldugunu tahmin edebiliyorum..gule gule giy elbiselerini

canım,çok teşekkürler güzel dileklerin için.isteyen herkese Allah zorluk yaşatmasın.evet silikon koyulan yerden eminim ama diz altına ve bileklere yağ.enj yapıldı,onlardan korkuyorum erirse diye:) ama inş.erimezler.şimdi memnunum.burayı unutmam,mutlaka yardımcı olurum olmak isteyenlere,çünkü ben de burdan araştırıp,karar verdim,dr.vb.şeylere..

amin canım...şu an 24.günüm,yara izlerim sadece diz arkasındaki 3-4 cm boyunda kesi yerlerim kaldı.başka bacağımda herhangi bir bariz iz yok.kesi yerlerimde kabuklanmış,iyileşti yani.zaten tam diz arkası değil,diz içlerine doğru kesmiş,iz gibi de durmayacak sanırım,dizin arkasındaki çizgilerin devamı görüncek sanırım.dedikleri gibi siyah leke veya ton farkı olmadı bende.sadece kesi yeri hafif kırmızılık var haliyle,o da normal,yeni çünkü..foroğrf dediğim gibi belki ilerleyen zamanda,şu an için düşünmüyorum.benm parantezdi,eğriydi.şu an o parantezlik yok,bilidiğin düz :)yani cidden mucize gibi bişey.blomm un resimdeki bacaklarından biraz daha ayrıktı beni,dizimde birleşmiyordu üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…