katrecim iyi olmana çok sevindim darısı bizim başımıza
Katree cok sevindim senin adina.. ben kilo alma cabasindayim ama pek bi ilerleme yok ... ben bu gidisle ömur boyu ameliyat olamam gibi geliyor...
Resim eklemeyi dusunuyormusun.. ben olursam ancak silikon kurtarir beni.. oyuzden senin bacaklarini cok merak ediyorum. Lutfen mumkunse resim eklersen bana cok yardim etmis olursun canim.. biraz daha istahlanirim belki ve ameliyat olabilirim ... :)
Gulerer sen ne durumdasin.. doktorunla görustunmu, yeni bir gelisme varmi.. daha öncede dedigim gibi ben bir dr görusmustum ve 1 sene surmus bileklerine yag koydugu hastalarinin duzelmesi icin, ve tavsiye etmiyorum dedi ve bileklerine yag koymak isteyenleride bilgilendiriyorum bu konuda dedi ve artik kendisinin bunu yapmadigini söyledi. Yani insallah gececek diyorum, artik herseyi zamana birakacaksin.. fakat dr unun daha ilgili olmasi gerektigini dusunuyyorum.. Herseyde vardir bir hayir.. bazen gözune serr gibi gelen birseyde bile sonunda hayir vardir..
Katree cok sevindim senin adina.. ben kilo alma cabasindayim ama pek bi ilerleme yok ... ben bu gidisle ömur boyu ameliyat olamam gibi geliyor...
Resim eklemeyi dusunuyormusun.. ben olursam ancak silikon kurtarir beni.. oyuzden senin bacaklarini cok merak ediyorum. Lutfen mumkunse resim eklersen bana cok yardim etmis olursun canim.. biraz daha istahlanirim belki ve ameliyat olabilirim ... :)
Gulerer sen ne durumdasin.. doktorunla görustunmu, yeni bir gelisme varmi.. daha öncede dedigim gibi ben bir dr görusmustum ve 1 sene surmus bileklerine yag koydugu hastalarinin duzelmesi icin, ve tavsiye etmiyorum dedi ve bileklerine yag koymak isteyenleride bilgilendiriyorum bu konuda dedi ve artik kendisinin bunu yapmadigini söyledi. Yani insallah gececek diyorum, artik herseyi zamana birakacaksin.. fakat dr unun daha ilgili olmasi gerektigini dusunuyyorum.. Herseyde vardir bir hayir.. bazen gözune serr gibi gelen birseyde bile sonunda hayir vardir..
teşekkürler canım.sen yağ enj.mu düşünüyosun da kilo almak istiyosun? şu an için resim koymayı düşünmüyorum,belki ilerde.ama şunu söyleyim benim bacaklarım bildiğin parantezdi.zaten ilk seferde yağ enj.yetmeyeceği için,2.seferde gerekir diye dr.bana bu şekilde önerdi,iyi ki öyle olmuş diyorum.daha çok yeni ama silikondan daha memnunum,bileklerime de yağ koyuldu,hergün acaba erir mi diye düşünüyorum,en azından silikon yerim de böyle bi sorunum yok.ayrıca bileklere yağ enj.koyulunca 1 sene sürmüş düzelmesi yazmışsın ama benim de koyuldu ve dün daha 16.gün olmasına rağmen 7-8 saat dışardaydım ama bileklerimde şişme,morarma vb.herhangi bi sorun olmadı çok yeni olmasına rağmen.inşallah da olmaz.ama belki doktordan doktora değişiklik gösteriyordur ya da bünyeden bünyeye..
bu arada ben de muayene için tarih aldım. silikona cesaret edebilirsem , ve de doktor uygun görürse, silikon yaptırabilirim. o yüzden KATREE ekleyeceğin fotoğraflar benim için önemli olacak,,
Keske muayene tarihi almissin hayirlisi olsun..doktorlari burdan konusmicaktik ama hangi doktorla gorusuceksin ozelden yazabilirsen sevinirim..
Evet gunlerdir kimse yazmiyoArkadaşlar...doktor konuşmıyacaz diye mi kimse yazmaz oldu?
.
valla arkadaşlar ben sık sık bakıyorum,millet yazmayınca ben de yazcak bişey bulamıyorum.kendi son durumumdan bahsedeyim.artık gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.morluklarımın hepsi geçti,artık yürüyüşüm de ilk haftaya göre çok çok iyi.bacak şeklim inş.böyle kalırsa çok memnunum şimdilik.2 gün önce elibise,etek provası yaptım evde,gayet hoşuma gitti.insanın özgüveni yerine geliyor.zor bir ameliyattı hatta ilk gün keşke olmasaydım bile dedim,ama şu an diyorum ki keşke daha önce yaptırsaymışım.evet çok pahalı falan oldu ama gerçekten,bu konuda üstümden sanki büyük bi yük kalktı ve özgüvenim yerine geldi.verdiğim paranın tek kuruşuna şu an acımıyorum.Allah pişman etmesin.ve dilerim bunu isteyen herkes yaşasın hayırlısıyla,sağlıkla...
Amin canım allah pisman etmesin ve darisi bizlerin basina..su anda kacinci gunundesin ve yara izleri ne durumda ? sanirim fotograf koymayi dusunmedigini soylemistin cok merak ediyodum ben ama senin tercihin saygu duyuyorum ama gormesem de bu anlattiklarindan cok guzel oldugunu tahmin edebiliyorum..gule gule giy elbiselerinivalla arkadaşlar ben sık sık bakıyorum,millet yazmayınca ben de yazcak bişey bulamıyorum.kendi son durumumdan bahsedeyim.artık gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.morluklarımın hepsi geçti,artık yürüyüşüm de ilk haftaya göre çok çok iyi.bacak şeklim inş.böyle kalırsa çok memnunum şimdilik.2 gün önce elibise,etek provası yaptım evde,gayet hoşuma gitti.insanın özgüveni yerine geliyor.zor bir ameliyattı hatta ilk gün keşke olmasaydım bile dedim,ama şu an diyorum ki keşke daha önce yaptırsaymışım.evet çok pahalı falan oldu ama gerçekten,bu konuda üstümden sanki büyük bi yük kalktı ve özgüvenim yerine geldi.verdiğim paranın tek kuruşuna şu an acımıyorum.Allah pişman etmesin.ve dilerim bunu isteyen herkes yaşasın hayırlısıyla,sağlıkla...
katree..mutlu olman ne güzeeeloperasyon geçiren çoğu kaderdaş..ilk zamanlar şekil şekil.. çeşit çeşit rahatsızlık ve sonucunda memnuniyetsizlik yaşıyor...sen maaşallah kolay atlattın ve memnunsun..üstelik eriyecek korkun da yok...çok sevindim...Allahım inşallah hep memnun hep mutlu etsin...ama mutluluktan sakın burayı unutayım deme!
.
Amin canım allah pisman etmesin ve darisi bizlerin basina..su anda kacinci gunundesin ve yara izleri ne durumda ? sanirim fotograf koymayi dusunmedigini soylemistin cok merak ediyodum ben ama senin tercihin saygu duyuyorum ama gormesem de bu anlattiklarindan cok guzel oldugunu tahmin edebiliyorum..gule gule giy elbiselerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?