SADDY;biraz önce annem aradı görüşmüş tel.no sunu verdi bende hemen aradım dr.görüştüm.bana dolgumu yada silikonmu daha uygun olacağını muayeneden sonra söyleyebileceğini silikon ücretinin 3000 tl olduğunu söyledi.çok memnun kalan hastalarım var dedi.ankaraya gitmeyi düşünüyorum bu ameliyatı olursamda dr.murat tan başkasına olmam sonuçta aile dostumuz yan etkisi olan bir ameliyat olsa kesinlikle olma derdi.Eğer yaptırmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
slm cnm.aile dostunuz olması güvenilir bir durum gerçekten çok iyi olmuş senin açından.bu konuda yalnız olduğumdan bu operasyonu birlikte olma fikri süper tşk ederim ayrıca bunun için.ama (her ne kdr bir an önce o bacaklara kavuşmak istesemde) bnm şuan işim itibariyle bu aralar olmam imkansız.ayrıca maddi yöndende hazır değilim şuansen ne zmn görüşeceksin dr.la?ve ne zmn olur ameliyatın sence?seninle irtibatta kalmayı isterim her zmn cnm.şimdiden hayırlısı olsun herşeyin senin için inşaallah.
SADDY;Selam henüz eşime söylemedim.söyledikten sonra ne zaman gidebilirim bilemiyorum çocuklar var işim yaz gelmeden yaptırmak istiyorum bakalım seni haberdar ederim.
arkadaşlar merhaba, bu hafta boyunca etek giydim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. tek kelimeyle "özgürlük" . istediğim her boyda eteği rahatlıkla giydim 6 gün boyunca. sadece ilk iki gün biraz garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. en güzel yanı ise insanların vücudumun ve bacaklarımın çok güzel dolduğunu söylemesi oldu. vücudumu ben de beğenirdim ama bacaklar hakkında daha önce de söylediğim gibi kusur arıyordum. sürekli aynalardan ve kapı camlarındaki yansımalardan bacaklarımı yanımdakilerin bacaklarıyla karşılaştırdım. sanırım gerçekten güzel olmuş. a. lima gibi değil :) ama güzel. sanırım diğer insanların bacaklarının da kusursuz olmadığını görmek bacaklarımı daha çok beğenmeme neden oldu. sonuç; mutluyum, eğer bileklerdeki yağlar erimeyecekse ben bu bacakları sevdim. aynısını sizlerin de yaşaması dileğiyle..
arkadaşlar merhaba, bu hafta boyunca etek giydim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. tek kelimeyle "özgürlük" . istediğim her boyda eteği rahatlıkla giydim 6 gün boyunca. sadece ilk iki gün biraz garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. en güzel yanı ise insanların vücudumun ve bacaklarımın çok güzel dolduğunu söylemesi oldu. vücudumu ben de beğenirdim ama bacaklar hakkında daha önce de söylediğim gibi kusur arıyordum. sürekli aynalardan ve kapı camlarındaki yansımalardan bacaklarımı yanımdakilerin bacaklarıyla karşılaştırdım. sanırım gerçekten güzel olmuş. a. lima gibi değil :) ama güzel. sanırım diğer insanların bacaklarının da kusursuz olmadığını görmek bacaklarımı daha çok beğenmeme neden oldu. sonuç; mutluyum, eğer bileklerdeki yağlar erimeyecekse ben bu bacakları sevdim. aynısını sizlerin de yaşaması dileğiyle..
Patella gercekten cok sevindim bu yazdiklarina simdi daha da sabirsizlaniyorum yaptirmak icin..Fotograf koymusmuydun ben goremedim cok merak ediyorum..arkadaslar benim msj sayim 100 olmadi o yuzden mi albumleri goremiyorum anlamadim yardimci olursaniz sevinirim..arkadaşlar merhaba, bu hafta boyunca etek giydim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. tek kelimeyle "özgürlük" . istediğim her boyda eteği rahatlıkla giydim 6 gün boyunca. sadece ilk iki gün biraz garip hissettiğimi itiraf etmeliyim. en güzel yanı ise insanların vücudumun ve bacaklarımın çok güzel dolduğunu söylemesi oldu. vücudumu ben de beğenirdim ama bacaklar hakkında daha önce de söylediğim gibi kusur arıyordum. sürekli aynalardan ve kapı camlarındaki yansımalardan bacaklarımı yanımdakilerin bacaklarıyla karşılaştırdım. sanırım gerçekten güzel olmuş. a. lima gibi değil :) ama güzel. sanırım diğer insanların bacaklarının da kusursuz olmadığını görmek bacaklarımı daha çok beğenmeme neden oldu. sonuç; mutluyum, eğer bileklerdeki yağlar erimeyecekse ben bu bacakları sevdim. aynısını sizlerin de yaşaması dileğiyle..
arkadaşlar bgn 16.günüm..ilk kez dışarı çıkıp dolaştım.biraz endişeliydim burda okuduğum yorumlardan dolayı,acaba benim de bileklerim şişer mi diye ama 7-8 saat dışardaydım,yürüdüm,oturdudum.eve gelir gelmez hemen baktım,çok şükür şişme veya herhangi bi aksilik yoktu.yürüyüşüm bgn biraz daha düzelmiş gibiydi diğer günlere göre.yağ alınan yerlerdeki morluklarım afifledi,artık bacaklarımı falan rahatça bükebiliyorum,eğilip kalkabiliyorum.ama hala merdivenden inerken zorlanıyorum,çıkarken sorun yok.bakalım umarım zamanla her şey daha da iyi olur.ve darısı olmak isteyen tüm dostların başına..
arkadaşlar bgn 16.günüm..ilk kez dışarı çıkıp dolaştım.biraz endişeliydim burda okuduğum yorumlardan dolayı,acaba benim de bileklerim şişer mi diye ama 7-8 saat dışardaydım,yürüdüm,oturdudum.eve gelir gelmez hemen baktım,çok şükür şişme veya herhangi bi aksilik yoktu.yürüyüşüm bgn biraz daha düzelmiş gibiydi diğer günlere göre.yağ alınan yerlerdeki morluklarım afifledi,artık bacaklarımı falan rahatça bükebiliyorum,eğilip kalkabiliyorum.ama hala merdivenden inerken zorlanıyorum,çıkarken sorun yok.bakalım umarım zamanla her şey daha da iyi olur.ve darısı olmak isteyen tüm dostların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?