Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla sastim kaldim, dediginiz doktora ben iki ay önce superdry ile yag enjeksiyonunu 7000ytl ye yaptirdim ve silikon ile birlikte 11000 ytl istedi sadece iki ay önce ve katree ve patella isimli arkadaslarda o doktora superdry ve silikon icin bu kadar fiyat ödedi, ya bir yanlis anlama var yada indirimmi olmus gene ayni doktorla iki gün önce kontaga gectim eski hastasi oldugum icin silikona 5000ytl fiyat verdi, indirimli yani......(bence bir daha sorun)

bence de bir yanlışlık var o fiyatta.Geçen hafta gittim doktora kontrole ve bana da BLOMMAya dediği gibi eski hastası olduğum için silikon için 5000 TL fiyat verdi.

Konunun akışıyla tamamen ilgisiz birşey yazıcam ben de. Doktora muayene olasıya kadar, doktor hakkında bir araştırma yapmamışım, bunu farkettim muayeneden sonra :) Ne kadar ihmalkarca bir davranış. Sonuçta bir ameliyat olacaksın, canını, sağlığını ona teslim edeceksin bir nevi, bi araştır demi !! Şimdi kızıyorum kendime.! Siz benim gibi kaygısız olmayın arkadaşlar.. En azından birkaç ameliyatının videosu varsa izleyin, paylaşımları varsa okuyun, uyguladığı operasyonların sonuçlarını araştırın vs vs...
Herkese sağlıklı günler...

Konunun akışıyla tamamen ilgisiz birşey yazıcam ben de. Doktora muayene olasıya kadar, doktor hakkında bir araştırma yapmamışım, bunu farkettim muayeneden sonra :) Ne kadar ihmalkarca bir davranış. Sonuçta bir ameliyat olacaksın, canını, sağlığını ona teslim edeceksin bir nevi, bi araştır demi !! Şimdi kızıyorum kendime.! Siz benim gibi kaygısız olmayın arkadaşlar.. En azından birkaç ameliyatının videosu varsa izleyin, paylaşımları varsa okuyun, uyguladığı operasyonların sonuçlarını araştırın vs vs...

ben varım canım . gülerer de var.ama "yağ dolgusu" değil yağ enjeksiyonu novembergirl.
çünkü dolgu başka,yağ enjk. başka, silikon başka. artık doktorlar kadar bilgi sahibi olduk neredeyse :1:

hehe dimi ya işte hala cahilim bu konularda arkdaşlar kusura bakmayın:) sen ne zaman yaptırdın ve memnunmusun canım?

dediğin fiyatta muhtemelen bir yanlışlık var..bahsettiğin dr.zaten nerdeyse dediğin fiyata sadece süperdry yağ enj.yapıyor.kaldı ki,sen silikon+süperdry yağ enj.+hastane masrafları diyorsun.sırf hastane masraflarına 2,5 günlük nerdeyse 2 bin tl ye yakın ödedim.indirim yapsa bile bu fiyata kadar inmez..

arkadaşlar ismleri biz bol bol kullanıp en çok biz onların reklamını yapıyoduk burda bir kişi çevresinden on kişiye duyurur. kar topu gibi büyür e fiyatta o oranda büyür. bu fiyat deyildir bencede ama adamlara kariyer şişinmede geliyo, işini yapıyosun havaya ne gerek karşılığınıda kat kat fazla alıyosun. isimleri özelden paylaşmaya devam edersek gerideki birçok bacılar yararlanır olaya sahip çıkmaya devam bence. 10 milyarı belki sadece dr a verirken elinizde görmüş olanımız vardır 10 larca 10 milyarı reklamı biz yapıp adamların zevkine harcayacakları parayı oluşturmayalım. millet faturalarla boğuşuyo memlekette, hakettikleri kadar alsınlar.

ben 4 milyar verdim adam işinin en iyisini yapmaya çalıştı belkide ama o çukur oldu. 10 lira isteyen dr un yaptığı arkadaşların tekrar yaptırma istekleri sayısı daha çok. erime bünyeye bağlı deyişiyo bu işte parayı veren düdüğü çalamıyo düdüğü parayı alan çalıyo. bizde böyle:2: a azı açık kalıyoruz. reklam yok

arkadaşım bende aynı bir iki yorum okuyup bodoslama gittim. bi uyandım ameliyattan altımda en korktuğum şey vardı sonda takmışlar. sırf bunu bilsem yaptırmazdım. odada wc yok bilmem ne kal gelmişti. ıyy

dediğin fiyatta muhtemelen bir yanlışlık var..bahsettiğin dr.zaten nerdeyse dediğin fiyata sadece süperdry yağ enj.yapıyor.kaldı ki,sen silikon+süperdry yağ enj.+hastane masrafları diyorsun.sırf hastane masraflarına 2,5 günlük nerdeyse 2 bin tl ye yakın ödedim.indirim yapsa bile bu fiyata kadar inmez..

bi yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama sizin için teyit edeceğim bu bilgiyi. benim daha çok merak ettiğim operasyonun başarılı olup olmadığı? tavsiye ediyor musunuz? sonuçta bu sağlık.fiyattan önce geliyor benim için

Arkadaslar bence doktor ismi vermeyelim, bunlarin fiyatini boyle yapa yapa artirdik. Ne bu canim 7000'ler 11000'ler... Napiyo ki bunlar yeni bacak mi takiyolar. Vallahi artik cok kiziyorum.:20:

sanırım biz burda isim yazmadığımız için fiyatdüştü.arkadaş ismin üstüne basa basa söylemiş.prof....diye(artık herşeyden işkillenir olduk.)

Poly Implant Prothesis (PIP) adlı şirketin silikonları nedeniyle Fransada kanser olan kişiler varmış ve 30bin kadın bunlardan göğüslerine taktırmış.bu silikonlar ucuz olduğu için dr lar tarafından tercih ediliyormuş ve endüstride kullanılıyormuş.Taktıracağımız silikonların markasını ve vücuda uyumlu olup olmadıklarını da gittiğimiz dr lara sormamız gerekiyor.

Poly Implant Prothesis (PIP) adlı şirketin silikonları nedeniyle Fransada kanser olan kişiler varmış ve 30bin kadın bunlardan göğüslerine taktırmış.bu silikonlar ucuz olduğu için dr lar tarafından tercih ediliyormuş ve endüstride kullanılıyormuş.Taktıracağımız silikonların markasını ve vücuda uyumlu olup olmadıklarını da gittiğimiz dr lara sormamız gerekiyor.[/QUOTb

bu ne demek yahu şimdi hiç bölesi bi duruma sebep olabliceğini düşünmemiştim...kanser yapacak kadar kötüsü de olabilrmiş yani...peki iyi marka mı değil mi nerden anlayacağız ki...

Kullanılacak silikon protezlerin dünya standartlarında ve FDA onaylı olması gerekiyormuş.neyse bu tabi araştırmak lazım..birde aile dr.umuz genel cerrah ona da bu konuyu danışmam lazım.Ailemizden birini ameliyat edip kanser nedeniyle memesini almıştı ama ona silikon önermedi,halbuki çoğu memesi alınana o esnada hemen takıyorlar,buda hastanın psikolojisini bozmuyor.tabi bu 10 sene önceydi.şimdi takarmıydı bilemiyorum.Tabi ona sadece mail atıcam ve kendimi tanıtmıycam rezil olurum valla.

benimle ayni sorunu yaşayan arkadaşlarım, tabiki ben öğrendiğim ve hepimizin işine yarayacak herşeyi sizinle paylaşacağım bundan en ufak kuşkunuz olmasın,umarım en kısa zamanda biz istediğimiz elbiseyi giyeriz bacaklarımızı saklamadan, ben çok dertliyim bu konuda ,çevremdekiler de yumşak ve espirili kişiliğimden yararlanarak bacaklarımla ilgili çok dalga geçiyorlar ve bu beni çok üzüyor :(
,sizleri çok ama çok iyi anlıyorum

ameliyat olan arkadaşlar,ameliyat izleriniz için:sally hanson bacak makyaj spreyini aklınızda bulundurun.açık ten ,bronz gibi seçenekleri var.çorap giymeye gerek yok.tabi ben daha ameliyat olabilirsem,kullanıcam........

Back
X