Bacak dolgusu yaptıran var mı?

serpil cim bu arada benim bulduğum dr gerçekten iyi geçen kış bir tanıdığım göğüs küçültme ameliyatı oldu çok memnun.ben çok uzun süredir araştırıyorum.umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

slm bende ızmırde amelıyat olucam 12 0cak da ınsallah 9 ocakda randevum var haberlesebılırız...

Son düzenleme:
Bir aksilik olmazsa Ocak ayinda 2. operasyonu gecirecegim arkadaslar.Silikon+yag olacak.cunku bileklerime de yine biraz konmasi gerekecek.Tarihi 1-2 gune kadar yazacağım çünkü maddi kısmını halledemezsem ameliyat olamayacağım.herkes için en hayırlısını dilerim.Yeni katilan arkadaslar var sanırım.... hosgeldiniz.Allah hiç birimizi utandirmasin!

Bir aksilik olmazsa Ocak ayinda 2. operasyonu gecirecegim arkadaslar.Silikon+yag olacak.cunku bileklerime de yine biraz konmasi gerekecek.Tarihi 1-2 gune kadar yazacağım çünkü maddi kısmını halledemezsem ameliyat olamayacağım.herkes için en hayırlısını dilerim.Yeni katilan arkadaslar var sanırım.... hosgeldiniz.Allah hiç birimizi utandirmasin!

hoş bulduk canım saol.umarım hepimiz için hayırlı olur

tekbenmiyim sen kime ameliyat olmuştun , bi de kaça olmuştun?
ben senin bacaklarını beğendim.
görüşmeye gittiğinde ücret ödemiş miydin?
bana özelden yazar mısın?

TEKBENMİYİM ; silikona karar verdiğini duyunca çok şaşırdım. Birde ikinciye bu kadar kısa sürede karar vermene. Seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah gönlüne göre sağlıcakla olur. Silikon+yağ için ikincisinde ne kadar para ödeyeceksin?

ocağın 19 una muayene için randevu aldım.muayeneden sonra ameliyat günü belli olcak sanırım ocak sonu şubatın başı gibi olcak.çok heycanlıyım.darısı tüm isteyenlerin başına inş.

TEKBENMİYİM ; silikona karar verdiğini duyunca çok şaşırdım. Birde ikinciye bu kadar kısa sürede karar vermene. Seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah gönlüne göre sağlıcakla olur. Silikon+yağ için ikincisinde ne kadar para ödeyeceksin?

dior cum evet ilk ameliyattan 5 ay sonra 2.si olmuş olacak.ama düşündüm eğer yaza doğru olursam hem çorap sıkıntısı çekicem hem yara izlerinin iyileşmesi süre alacak ve ben yine pantalon giyecem hem de 15 tatilden başka dinlenmek için zaman bulamıycam.ikincisine 5000 tl civarı vericem,çünkü ilk ameliyatımı da aynı doktor yapmıştı.yoksa biliyorsun çok daha fazlası oluyor ne yazık...

Son düzenleme:
dior cum evet ilk ameliyattan 5 ay sonra 2.si olmuş olacak.ama düşündüm eğer yaza doğru olursam hem çorap sıkıntısı çekicem hem yara izlerinin iyileşmesi süre alacak ve ben yine pantalon giyecem hem de 15 tatilden başka dinlenmek için zaman bulamıycam.ikincisine 5000 tl civarı vericem,çünkü ilk ameliyatımı da aynı doktor yapmıştı.yoksa biliyorsun çok daha fazlası oluyor ne yazık...

Sen yanlış hatırlamıyorsam silikon konusunda cesaretsizdin. Nasıl aştın bu durumu? İlkine ne kadar ödedin bilmiyorum ama 5000 lira iyi bir fiyat. Çok daha pahalı idi çünkü...

samimi sen bu forumda çok eskisin sence en mantıklı yöntem hangisi ?fikrini çok merak ediyorum.ameliyat olacakmışsın galiba,hangi dr gitmeyi düşünüyorsun?umarım istediğin sonuca ulaşırsın...

samimi sen bu forumda çok eskisin sence en mantıklı yöntem hangisi ?fikrini çok merak ediyorum.ameliyat olacakmışsın galiba,hangi dr gitmeyi düşünüyorsun?umarım istediğin sonuca ulaşırsın...

ben çok araştırdım bana silikon daha iyi gibi geliyor çünkü bir kerede olup bitcek yağ eridimi ericekmi diye sürekli bacaklarımı incelemek istemiyorum.bir kerede bitsin istiyoorum çünkü zaten yıllardır giydiğim kıyafetlerden acaba bacaklarım belli oluyormu diye çok çektim.inş. hepimiz bu dertlerden kurtuluruz.dr ismi burdan vermek sanırım doğru değil istersen özelden dr ismini verebilirim bu arada ii dileklerin için çok tşkr ederim

evet çok sevinirim bana özelden mesaj atarsan ,hangi şehirde olacaksın onu da merak ettim.bi de sen hareket filanda yapmışsın sanırım nasıl etkili oldu mu ??

Back
X