Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serpil cim bu arada benim bulduğum dr gerçekten iyi geçen kış bir tanıdığım göğüs küçültme ameliyatı oldu çok memnun.ben çok uzun süredir araştırıyorum.umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
arkadaşlar benimde bacaklarımda eğrilik var ve ne yapıcam bilmiyorum bana da yardımcı olurmusunuz?
slm bende ızmırde amelıyat olucam 12 0cak da ınsallah 9 ocakda randevum var haberlesebılırız...
Bir aksilik olmazsa Ocak ayinda 2. operasyonu gecirecegim arkadaslar.Silikon+yag olacak.cunku bileklerime de yine biraz konmasi gerekecek.Tarihi 1-2 gune kadar yazacağım çünkü maddi kısmını halledemezsem ameliyat olamayacağım.herkes için en hayırlısını dilerim.Yeni katilan arkadaslar var sanırım.... hosgeldiniz.Allah hiç birimizi utandirmasin!
Bir aksilik olmazsa Ocak ayinda 2. operasyonu gecirecegim arkadaslar.Silikon+yag olacak.cunku bileklerime de yine biraz konmasi gerekecek.Tarihi 1-2 gune kadar yazacağım çünkü maddi kısmını halledemezsem ameliyat olamayacağım.herkes için en hayırlısını dilerim.Yeni katilan arkadaslar var sanırım.... hosgeldiniz.Allah hiç birimizi utandirmasin!
PATELLA ; SU.AY ; LİLACC nerelerdesiniz? Uğrayın arada bir. Haber verin.
Bende varım maasef,hala asimetri görüntüyü duzelttecek Dr arastiriyorum
TEKBENMİYİM ; silikona karar verdiğini duyunca çok şaşırdım. Birde ikinciye bu kadar kısa sürede karar vermene. Seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah gönlüne göre sağlıcakla olur. Silikon+yağ için ikincisinde ne kadar para ödeyeceksin?
dior cum evet ilk ameliyattan 5 ay sonra 2.si olmuş olacak.ama düşündüm eğer yaza doğru olursam hem çorap sıkıntısı çekicem hem yara izlerinin iyileşmesi süre alacak ve ben yine pantalon giyecem hem de 15 tatilden başka dinlenmek için zaman bulamıycam.ikincisine 5000 tl civarı vericem,çünkü ilk ameliyatımı da aynı doktor yapmıştı.yoksa biliyorsun çok daha fazlası oluyor ne yazık...
samimi sen bu forumda çok eskisin sence en mantıklı yöntem hangisi ?fikrini çok merak ediyorum.ameliyat olacakmışsın galiba,hangi dr gitmeyi düşünüyorsun?umarım istediğin sonuca ulaşırsın...