Arkadasim haklisin vermeyelim 7 ler 10 lar ama bizde bu paralari bayila bayila vermedik bizde kredi cektik ve hala ödüyoruz ama bizleri o kadar para vermeye ve o doktora yönelmeye sizlerin cektigi eziyetler mecbur etti unuttunmu sismelerini ve cukurlarini birde adam elinden geleni yapmis ama cukur olmus diyosun elinden geleni yapmasi yetmez en iyisini yapmali yapamiyorsa yapmamali ya zafiyet aikadasimizin ayaklarinin sismeleri morarmalari yuzunden hastamisin diye sormuslar ya enfeksiyon kapan diger arkadaslar... Bende dedimki umdugum gibi olmasada sagligim bozulmasin dedim. Ha inaniyormuyum superdry falan hayir o isin sisirtmesi hepsi yag enjeksiyonu ve umdugum gibi olmadi silikonla mukemmel bacaklar silikonsuz guzel bacaklar vaad edildi ama nerde... birseye sükür ediyorum sagligim bozulmadi dikis izim yok vucudumda bir bozulma yok ama para gitti umutlarimda uctu gitti nacizane tavsiyem siz o kadar para vermeyin pazarlik edin katiliyorum yeni bacakmi yapiyorlar bize....
blomma,sana katılıyorum.o kadar çok şey okuduk ki,ben de tek 10 veriyim iyisi,komplikasyonsuz olsun diyorum ve senin dr.a gitmeyi bekliyorum.yoksa bulunduğum şehirde 2-3 tane
estetik cerrah var ama niye bende pratik yapsınlar.eli uz olana giderim 3-5 fazla veririm,sorun yaşasam bile aza indirgemiş olurum,diyorum.sanırım benim gibi düşünenler o dr.a gidincede fiyat yükseliyor.kayseride 1000 tlye yaptıranda,istanbulda 4000-5000 tl ye yaptıranda aynı belki ama liposakşınla alınan yerlerde kiminde dalgalanma oldu,kiminde enfeksiyon,kiminde ödem,kiminde asimetri....fahiş fiyat olan dr.da ise sorun azdı yada yoktu.tabi ben sadece gitmek istediğim dr.için bunu düşünüyorum.umarım fiyatlar daha yükselmez....