samimicim çok teşekkürler...seninle ilgili gelişmeleri çok merak ediyorum,umarım istediğin gibi olur herşey.sen burda eskisin ya, eskilerde ameliyat olanlarla hala görüşüyormusun ?onların şimdiki durumlarını çok merak ediyorum.mesela leydi ,angel,nurhan,papatya tarlası....özelden sana mesaj atamadım.maalesef mesaj sayım yeterli değilmiş.
ben çok araştırdım bana silikon daha iyi gibi geliyor çünkü bir kerede olup bitcek yağ eridimi ericekmi diye sürekli bacaklarımı incelemek istemiyorum.bir kerede bitsin istiyoorum çünkü zaten yıllardır giydiğim kıyafetlerden acaba bacaklarım belli oluyormu diye çok çektim.inş. hepimiz bu dertlerden kurtuluruz.dr ismi burdan vermek sanırım doğru değil istersen özelden dr ismini verebilirim bu arada ii dileklerin için çok tşkr ederim
Sen yanlış hatırlamıyorsam silikon konusunda cesaretsizdin. Nasıl aştın bu durumu? İlkine ne kadar ödedin bilmiyorum ama 5000 lira iyi bir fiyat. Çok daha pahalı idi çünkü...
Evet ilkinde o cesareti gösteremedim.Ama böyle beklersem tekrar yağım olmayacak çünkü hiç kolay bağlamıyorum ve yaz gelecek ben yine havuz basında uzaktan kızıma el sallayip pantolonla oturacağım.bacagimi resimden görüp beğenen arkadaslar var burda ama ben bunu hissetmedikce ve gormedikce rahat olmayacağım ki.bende deli cesareti vardır,ara sıra tutar böyle, e bi de usandım gercekten.
İlkinde 6000 tl ödedim.yine aynı doktor olduğu için silikon+yağ bu ücret zaten.
İlk ameliyattan hiç pişman değilim bu arada.eger biraz daha yağım olsaydı yeterdi bacaklarimin sekli icin ve artan yağım olsaydı silikona gerek duymaz yine yağ enjeksiyonu yaptirirdim...
nası ya düzelmedi mi ameliyattan sonra?
bende aynı dertteyim o kadar yağlı da yiyorum kahve kola bagımlısıyım ne kilo alabiliyorum ne yağ yapıyorum boyum 170 kilom 48benim içinde tek çare silikon ne yazık ki. hayırlısı olsun tekbenmiyim. umarım bu sefer kesin çözüm olur ve yazın plajdaki en güzel bacaklı kadın sen olursun canım benim.
günaydın arkadaşlar...birlikte gitmeyi düşünen arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirm:)) benm mayıs ayında düğünüm olacak o zamana kadar bu dertten kurtulmak istiyorum...bir de ameliyat olana arkadaşlara sormak istiyorum...ocak yaında ameliyat olsam mayısa kadar herhangi bir sıkıntım kalır mı? hareketlerim ne derece lur?morluklarım fazla olur mu?bende habersiz olacağim kimsenin haberi olsun istemiyorum..birde muayeneye gidince ameliyat tarhini ne zamana veriyorlar..
Düzelmedi maalesef ve nasıl olacak bilemiyorum...
17 Ocak ta ameliyatım var arkadaşlar.
17 Ocak ta ameliyatım var arkadaşlar.
bende randevumu ocağın 19 undan 10 una aldırdım.bir aksilik olmazsa en kısa zamanda da ameliyatı düşünüyorum.çok heycanlıyım umarım herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?