Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar fotoları göremiyorum, katree arkadaş olduğumuz halde göremedim, sanırım senin sorununla benimki aynı, doktor da aynı olacak, çok heyecanlıyım, ama çok daha ucuz gördüm biraz önce 5.500 gibi, kafam karıştı..

ben resimlerimi kaldırdım.o yüzden göremiyorsun.ayrıca benim sadece silikon değildi o yüzden bahsettiğin fiyat sana uygun gelmiştir.benim silikon+süperdry yağ enk. oldu.benimkinde pahalı tutan zaten silikon değil,süperdry tekniği kullandığı için,yağ enk. oldu.

arkadaşlar
peki yağ enjekte ettirme fiyatı ne kadar benimde sorunum var çünkü. yağ enjekte ettirmek de iyi olmazma ben ameliyata cesaret edemem ya.

mrb
size bir sorum olacak sadece yağ enjeksiyonu ne kadar siz biliyorsunuzdur. araştırmış olmalısınız.

Arkadaşlar inş.bu yıl bütün dilekleriniz gerçek olur,maddi açıdan ameliyat yaptıramayan arkadaşların inş.paraları olur:)her şeyden önce hepinize sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum şimdiden.bol etekli yıllar:)))))

AMAAANBE ; ikinciye karar vermene çok şaşırdım. Sen erime olmadı diyordun hep. Memnundun bildiğim kadarı ile. İkinciyide mi yağ enjeksiyonu olacaksın? Yoksa silikon mu?

dior erime hala yok şimdi ölçtüm mesajını okuyunca 23-36:) ben de şaşırmana şaşırdım:)))) hep diyorumya, eski halinden çok çok iyiler ama bana yeterli gelmedi ufak bir ekleme iyi olacak sanki.

herkese mutlu bir yıl diliyorum.bugün benim doğum günüm ve dilek dileyeceğim.sağlık,mutluluktan başka birde bacak.....

Sılası doğum gününü kutlar nice mutlu ,huzurlu,sağlıklı ve güzel bacaklara kavuşmanı dilerim

arkadaşlar 2 doktorla görüştüm , gurup indirimlerinden de yararlanılabileceğini ve indirimler yapacaklarını söylediler, artık burdan fiyat ve doktor ismi de vermeyi doğru bulmuyorum,ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum yağımın yetmeyeceğini söyledikleri halde ve 2.ci ameliyat da gerekli olacakmış benim için , ben birinde karar kıldım o bana daha iyi sonuç verecekmiş izlaenimini verdi,şubatın ilk iki haftası içinde ameliyatı düşünüyorum, gelin gurup olup fahiş miktardaki doktor fiyatlarını indirelim :)

SILASI ; doğum günün kutlu olsun. Mutlu yaşlar dilerim. Ve herkesin yeni yılını kutlarım. Herşey gönlünüzce olsun.

iyi dilekleriniz için herkese teşekkürler...2012 de isteklerimizin çabucak olması dileğiyle...çünkü çok bekledik....

Arzuuuxxx.. ben de varım. sana tam destekk. ben de istiyorum. fiyatta anaşabilirsekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…