Tamam canım..fiyat makulmüş...hayırlısıyla muayeneni ol bakalım ne diyecek..ilave yağ dolgusu gerekir mi acaba...
.
Arkadaşlar fotoları göremiyorum, katree arkadaş olduğumuz halde göremedim, sanırım senin sorununla benimki aynı, doktor da aynı olacak, çok heyecanlıyım, ama çok daha ucuz gördüm biraz önce 5.500 gibi, kafam karıştı..
arkadaşlar daha önceden siz ebahsetmiştim, istanbulda 3 doktorla görüşecektim birisi yine yurtdışında diye görüşemedim, 2 doktorla görüştüm ve fiyat aldım ikisinden de hem yağ enjeksiyonu hem de silikon için,eğer ayrıntıları bilme isteyen arkadaşlar olursa ve ameliyatı düşünürseniz mesaj atın lütfen , bu arada birkaç kişiyle anlaşarak gurup indirimi yapabileceğini söyledi. malesef benim konuştuğum 2 doktor da silikon ve yağ enjeksiyonunu birlikte önerdi bana , benim yağım yetmezmiş, oysa aylardır göbek yapmaya çalışıyordum ben. benimle birlikte ameliyat olmak isteyen ve indirimden yarlanmak isteyen arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum
arkadaşlar
peki yağ enjekte ettirme fiyatı ne kadar benimde sorunum var çünkü. yağ enjekte ettirmek de iyi olmazma ben ameliyata cesaret edemem ya.
ZEYNEPROJEN ; sizin silikon mu yağmı olacağına doktor muayenede karar verecekti öyle değil mi?
AMAAANBE ; ikinciye karar vermene çok şaşırdım. Sen erime olmadı diyordun hep. Memnundun bildiğim kadarı ile. İkinciyide mi yağ enjeksiyonu olacaksın? Yoksa silikon mu?
arkadaşlar inş.bu yıl bütün dilekleriniz gerçek olur,maddi açıdan ameliyat yaptıramayan arkadaşların inş.paraları olur:)her şeyden önce hepinize sağlıklı mutlu huzurlu yıllar diliyorum şimdiden.bol etekli yıllar:)))))
herkese mutlu bir yıl diliyorum.bugün benim doğum günüm ve dilek dileyeceğim.sağlık,mutluluktan başka birde bacak.....
herkese mutlu bir yıl diliyorum.bugün benim doğum günüm ve dilek dileyeceğim.sağlık,mutluluktan başka birde bacak.....
arkadaşlar 2 doktorla görüştüm , gurup indirimlerinden de yararlanılabileceğini ve indirimler yapacaklarını söylediler, artık burdan fiyat ve doktor ismi de vermeyi doğru bulmuyorum,ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum yağımın yetmeyeceğini söyledikleri halde ve 2.ci ameliyat da gerekli olacakmış benim için , ben birinde karar kıldım o bana daha iyi sonuç verecekmiş izlaenimini verdi,şubatın ilk iki haftası içinde ameliyatı düşünüyorum, gelin gurup olup fahiş miktardaki doktor fiyatlarını indirelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?