selam kızlar. ben yaklaşık 10 ay önce yağ enyeksiyonu yaptırmıştım... bileklerime ve diz arasına . benimkiler çarpıktı bacaklar. arasından bir çocuk geçerdi yani.şuan bileklerim inceldi. diz arası iyi fazla erimedi...
neyse3 -4 ay önce doktorla görüşmüştüm. 2.yi dolgu maddesi varmış. ondan yapacaktı. yağ enjeksiyonundan daha kolay olur diye. fiyatı falan konuşmuştuk. ama ben 3 ay önce rahatsızlandım. hipertiroid rahatsızlığı derken sonunda hipofiz adenomu buna bağlı kuşing hastalığı çıktı.rahatsızlık ayak ve el bileğimi inceltti. şimdi onunla uğraşıyorum ameliyat olacağım bu hafta .yani bacakları unuttum....neyse ilerde düşünürüm artık...
arkadaşlar geçenlerde internetten silikon takılmış bacakların resimlerini araştırırken kadınlar kulübünden paylaşılmış bir resim karşıma çıktı.bu hiç hoşuma gitmedi çünkü burdan paylaşılan resimlerin bizden başkalarının da görmesi bence hoş değil.
Su.ay ve tekbenmiyim cok gecmis olsun arkadaslar inşallah bir an önce atlatirsiniz. Ameliyat olan arkadaşlarda cok gecmis olsun inşallah istedikleri bacaklara kavuşurlar. Gulerer tüm mesajları okuyamadim ama ameliyat sonrasi istemedigin bir durumla karsilasmissin sanada cok gecmis olsun ama doktorun pesini bırakma bence... Ben gece 11.30 da cep telefonundan aramıştım Ferruh beyi her sorunumda da görüştüm bırakmadım. Moralini bozma hersey düzelir inşallah. Bukadar eziyetle olduğumuz operasyonlardan herkes memnun kalır inşallah.
ozel albumlerdekı fotolar cıkıyormu arastırınca .forumdakı tum fotolar ozel alb um degıl
sanırım özel değil arama motoruna silikon takılmış bacak resimleri diye yazınca görsellerde çıkıyor ben şu ana kadar 3 kişinin resimlerine rastladım.bilginiz olsun istedim.
amaaanbe senin albümdeki fotoğraflar en son hali mi? yoksa yeni ameliyat olduğun dönemdeki hali mi?
güzelderya burdaki geyik muhabbete gir ve mesaj sayını doldur canım birkaç saatte halledersin , bacak sorunlarımız beklemeye gelmez biliyorsun
samimi doktorun kim , anlmadım ben?kızlar bu arada doktorumu soranlar için paylaşmak istedim.ben yüzümdeki beni aldırmak için dr araştırıyordum.bir arkadaşım turizm şirketinde çalışıyordu bana her türlü estetik için yurt dışından o doktora geldiklerini söyledi.benim bu doktoru bulmam bu şekilde oldu akrabamı da götürdüm o da memnun kaldı inş.ben bu operasyondan da memnun kalırım.
kızlar herseyınızı paylaşmayın buralarda...ona baksan arama motoruna bı konu yazzzz hemen bu sayfada ki konu cıkıyor...uye olmaya gerek yok, bunları okumak veya görmek ıcın.hatta kımbılır aramızda kaç erkek vardır, oda ayrı bı konu... allah bılır....sonucta sıte sahıplerınıının işine gelıyor...
ameliyattan bir hafta sonrasının fotoğrafları. bu arada şu fotoğraf işi hiç hoşuma gitmedi ben de kaldırıyorum birdaha koymayı da düşünmüyorum. daha önce ben de rastlamıştım nette ama tam tersini düşünmüştüm, yani birinin dalga geçmek için netteki bir fotoğrafı buraya yüklediğini düşünmüştüm.
suay geçmiş olsun bizi habersiz bırakma.
arzuxxxxx.. istanbul dayım ben. sen de istanbulda mısın? gidersek beraber gidelim?
su.ay, tekbenmıyım cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın . sonra sıra bacaklarımıza gelsın:))
çok geçmiş olsun su.ay.
çok geçmiş olsun su.ay...Allah acil şifaalar versin...
Canım...geçmiş olsun...seni merak ediyordum inanki..ama evlendi heralde diye düşünmüştüm...canım ya...birdenbire mi çıktı bu hastalık ortaya..ameliyat falan demişsin...teşhis kesinmiki...farklı doktorlarla görüşüldü mü...
yok yaa bende bir anda bu hastalıkla karşılaştım. adını bile duymamıştım. kuşing deyince bakakaldım doktora. bu ne diye. 1.5 aydır teşhis iççin hastaneyi bekleidm. ve bu hafta netleşti . hayırlısı ameliyat bu hafta olacak inş...fakültede sonuçlar kurulda görüşülüyor. beyin cerrahı. endokrin doktorları falan..o yüzden sonuca güveniyorum..
.
Hayır benimki için ameliyat gerekmiyormuş şimdilik.buyume yaparsa görmemi engelleyecegi için alınacak.su an mikro adenom boyutunda.beyin cerrahim tanınmış ve işinde cok iyi bir doktor,o ne derse en dogrusu kabul ediyorum.ben bu ameliyatı kolaylıkla ve saglikla atlatacagina eminim.senin için dua edicem SU.AY.Allah yardımcın olsun her daim....
Bu arada ZEYNEPROJEN cok teşekkür ederim...
suay ve tekbenmiyim ikinize de tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. yeni yıl size şans mutluluk ve sağlık getirsin.
su ay ve tekbenmiyim çok geçmiş olsun.umarım bir an önce iyileşirsiniz
Su.ay ve tekbenmiyim cok gecmis olsun arkadaslar inşallah bir an önce atlatirsiniz. Ameliyat olan arkadaşlarda cok gecmis olsun inşallah istedikleri bacaklara kavuşurlar. Gulerer tüm mesajları okuyamadim ama ameliyat sonrasi istemedigin bir durumla karsilasmissin sanada cok gecmis olsun ama doktorun pesini bırakma bence... Ben gece 11.30 da cep telefonundan aramıştım Ferruh beyi her sorunumda da görüştüm bırakmadım. Moralini bozma hersey düzelir inşallah. Bukadar eziyetle olduğumuz operasyonlardan herkes memnun kalır inşallah.
Cok gecmis olsun önce saglık gerisi boş...
SU.AY çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat başarılı geçer ve kurtulursun hastalığından... Bizde seni merak ediyorduk hep...
Bu arada hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?