Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Su.ay ve tekbenmiyim cok gecmis olsun arkadaslar inşallah bir an önce atlatirsiniz. Ameliyat olan arkadaşlarda cok gecmis olsun inşallah istedikleri bacaklara kavuşurlar. Gulerer tüm mesajları okuyamadim ama ameliyat sonrasi istemedigin bir durumla karsilasmissin sanada cok gecmis olsun ama doktorun pesini bırakma bence... Ben gece 11.30 da cep telefonundan aramıştım Ferruh beyi her sorunumda da görüştüm bırakmadım. Moralini bozma hersey düzelir inşallah. Bukadar eziyetle olduğumuz operasyonlardan herkes memnun kalır inşallah.

Cok gecmis olsun önce saglık gerisi boş...

arkadaşlar geçenlerde internetten silikon takılmış bacakların resimlerini araştırırken kadınlar kulübünden paylaşılmış bir resim karşıma çıktı.bu hiç hoşuma gitmedi çünkü burdan paylaşılan resimlerin bizden başkalarının da görmesi bence hoş değil.

ozel albumlerdekı fotolar cıkıyormu arastırınca .forumdakı tum fotolar ozel alb um degıl

DEMONİAC ; uzun bir aradan sonra aramıza hoşgeldin. Nasılsın? Erime varmı? Son halinden memnunmusun?

SU.AY çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat başarılı geçer ve kurtulursun hastalığından... Bizde seni merak ediyorduk hep...

ozel albumlerdekı fotolar cıkıyormu arastırınca .forumdakı tum fotolar ozel alb um degıl

sanırım özel değil arama motoruna silikon takılmış bacak resimleri diye yazınca görsellerde çıkıyor ben şu ana kadar 3 kişinin resimlerine rastladım.bilginiz olsun istedim.

Mrb arkadaslar,

Ben foruma yeni üye oldum.Nette bu konuyla ilgili arastirma yaparken bu siteyi buldum ve birkac gündür okuyamaa calisiyorum,fakat o kadar cok enrty var ki,zamanim yetmez hepsini okumaya.Acikcasi biraz rahatladim,bu dertten muzdarip olan bu kadar cok insanin oldugunu tahmin etmezdim.Hepinizi o kadar iyi anliyorum ki,neler hissettiginizi,insanin istedigi herseyi giyememesi cok kötü birsey ya.Burada bazi arkadaslarin ameliyat olup memnun olmadigini okuyunca cok üzüldüm ve biraz karamsarliga kapildimim acikcasi,ama yine de bu dertten kurtulmaya kararliyim.Bir yazi daha kisa sort giymeden geciremem,cünkü gercekten tahammülüm kalmadi.Benim sizlere bir sorum olacak,yardimci olursaniz cok mutlu olurum.Ben yurtdisinda okuyorum ve hayatimda Türkiye'ye hic gelmedim.Daha dogrusu Bulgaristan türklerindenim,ama su anda Almanya'da bulunmaktayim,egitimimi burada sürdürüyorum.Aranizda Ferruh Bey'e ameliyat olan var mi(Ankara'daki doktor,su an soyadini unuttum)? Ben silikon taktirmaktan cok cekiniyorum,cünkü ileride sorun yaratip yaratmayacagindan emin degilim.Üstelik iyilesme süreci de uzun sürüyormus,halbuki benim fazla zamanim yok,master tezimi hazirliyorum,cok vakit kaybetmemem lazim.Yag enjeksiyonu bana daha makul geldi,gerci benim icin hangisinin daha uygun oldugunu doktor karar verecek,ama ben bu secenegi tercih ediyorum.Eger aranizda Ferruh Bey'e ameliyat olan varsa benimle yasadiklarini ve sonuclarini paylasir mi.Konulan yaglarin ne kadari eriyor ve 2-ci ya da 3-cü seans gerekiyor mu.Yaninizda refakatci omasi sart mi,yani tek basima gitsem halledebilirmiyim.Türkiye'ye hic gitmedim,ama onu bir sekilde hallederim,sonucta dilini konusuyorum,ama eger cok agrim olacaksa birininin bana yardim etmesi gerekir belki de.Bana kalsa,ben kimseye birsey demeden tek basima gidip,3-4 günde herseyi halledip tekrar geri dönmek istiyorum.Lütfen,eger aranizda bu doktorla ilgili fikri ve tecrübesi olan varsa,benimle paylassin,benim icin cok önemli.Ve ayrica tahminen kaca mal olur bu ameliyat.Umarim bana cevap vererek yardimci olabilirsiniz.Hepinize iyi aksamlar simdilik.

sanırım özel değil arama motoruna silikon takılmış bacak resimleri diye yazınca görsellerde çıkıyor ben şu ana kadar 3 kişinin resimlerine rastladım.bilginiz olsun istedim.

kızlar herseyınızı paylaşmayın buralarda...ona baksan arama motoruna bı konu yazzzz hemen bu sayfada ki konu cıkıyor...uye olmaya gerek yok, bunları okumak veya görmek ıcın.hatta kımbılır aramızda kaç erkek vardır, oda ayrı bı konu... allah bılır....sonucta sıte sahıplerınıının işine gelıyor...

amaaanbe senin albümdeki fotoğraflar en son hali mi? yoksa yeni ameliyat olduğun dönemdeki hali mi?

ameliyattan bir hafta sonrasının fotoğrafları. bu arada şu fotoğraf işi hiç hoşuma gitmedi ben de kaldırıyorum birdaha koymayı da düşünmüyorum. daha önce ben de rastlamıştım nette ama tam tersini düşünmüştüm, yani birinin dalga geçmek için netteki bir fotoğrafı buraya yüklediğini düşünmüştüm.
suay geçmiş olsun bizi habersiz bırakma.

samimi doktorun kim , anlmadım ben?

Site sahiplerinin işine geliyor derken???

Aramızda erkek olduğu fark edilerek dolaşan kaç kişi var?? Ya da neden fotoğraf görmek için 25, özel mesaj atmak için 100 mesaj sınırı var?? Albüm oluştururken neden özel albüm yapma seçeneği var?? Site sahiplerinin işine gelen, üyeleri deşifre edici şeylere göz yumsaydı bu site bu kadar çok kadını bünyesinde barındırmazdı değil mi? Bu sitede rahatça paylaşım yapabiliyorsanız sitedeki bazı sınırlamalar nedeniyledir. Özel bilgilerinizi uluorta paylaşmadığınız sürece sitemizi kullanmak kimseye sıkıntı olmaz.

Albümünüzü oluştururken yapacağınız ilk iş özel albüm yapmak olsun lütfen. Böylece sadece listemnizdeki arkadaşlarınız görür. Ha listenize de gerçekten güvendiğiniz üyeleri ekleyin. Daha önce başka üyelerimizin de fotoğrafları mail yoluyla ordan oraya aktarılmıştı. Çünkü listesindekilerden biri kaydedip ona buna yollamış. Maalesef karakterlere müdahale edilemiyor. Site yönetimi bu konuda çok hassas ama bir yere kadar üyeleri koruyabilir. Gerisi üyeye kalmış...

Son düzenleme:

soru soracaktım ama diğer sayfayı okuyunca anladım

Son düzenleme:
su.ay, tekbenmıyım cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın . sonra sıra bacaklarımıza gelsın:))

çok geçmiş olsun su.ay.

çok geçmiş olsun su.ay...Allah acil şifaalar versin...

benim göze vurdu. bulanıklık, ağırlık oluyr gözümde. ve bir gözüm torbalı şiş...Alalh seninde yardımcın olsun.

suay ve tekbenmiyim ikinize de tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. yeni yıl size şans mutluluk ve sağlık getirsin.

alalh razı olsun...

su ay ve tekbenmiyim çok geçmiş olsun.umarım bir an önce iyileşirsiniz

Cok gecmis olsun önce saglık gerisi boş...

SU.AY çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat başarılı geçer ve kurtulursun hastalığından... Bizde seni merak ediyorduk hep...

teşekkür ederim Allah razı olsun...

Bu arada hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.

arkadaşalr çok teşekkürler. bana moral oldu yazdıklarınızı okumak... yarın hastaneye yatacağım . anjio olacakmışım. adenoemun yeri tam belli değilmiş. buna bakılacak anjioda. sonrası ameliyat. dualrınızı bekliyorum...

hepinize dua ediyroum istediğiniz güzel dolgun bacaklara sahip olursunuz inşallah.....

arkadaşalr çok teşekkürler. bana moral oldu yazdıklarınızı okumak... yarın hastaneye yatacağım . anjio olacakmışım. adenoemun yeri tam belli değilmiş. buna bakılacak anjioda. sonrası ameliyat. dualrınızı bekliyorum...

hepinize dua ediyroum istediğiniz güzel dolgun bacaklara sahip olursunuz inşallah.....[/QUOTE

çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…