Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Keske bacaklarimin simdiki halini ekledim üc resim cektim uzak ve yakindan, eski halide var ilk resim eski hali sanirim, senin ve diger kizlarin yorumlarini bekliyorum bugün resimleri albüme koyarken beni en cok rahatsiz eden yerin dizlerimdeki yag cikintilari ve diz altlarindaki bosluk olgugunu anladim sanki bilekler cok ince degil ama yinede pek emin degilim eger silikon oraya denk gelip kapatmazsa yine yag enjeksiyonu düsünebilirim buna doktorla karar verecegim:)

blomma bence son ekledigin fotolar ilk hali dedigine gore daha guzel. senin yeniden bi operasyon gecirmene gerek yok bana kalırsa. son eklediklerinle etek giyebilirsin. ilk foto benim bacaklarıma benzio

Son düzenleme:
bloome,bence sağ ayak bileğinin iç kısmına ve diz kapağının hemen altındaki iç kısımlara biraz yağ eklese sonuç iyi olacak gibi geldi bana..tabi doktorun ne diyecek bakalım?

Keske bacaklarimin simdiki halini ekledim üc resim cektim uzak ve yakindan, eski halide var ilk resim eski hali sanirim, senin ve diger kizlarin yorumlarini bekliyorum bugün resimleri albüme koyarken beni en cok rahatsiz eden yerin dizlerimdeki yag cikintilari ve diz altlarindaki bosluk olgugunu anladim sanki bilekler cok ince degil ama yinede pek emin degilim eger silikon oraya denk gelip kapatmazsa yine yag enjeksiyonu düsünebilirim buna doktorla karar verecegim:)

senin bacak yapınla benimkiler birbirlerine çok benziyor.bacak çıkıntıları aynı benim dokkorum bu çıkıntıları alırsak silikon eklediğimizde hem kalın durmaz hemde orantılı olur dedi.bende sonucu çok merak ediyorum.

birde doktorla görüşen arkadaşlar doktor hiç size üst bacağada müdehale edilmesi gerektiğini sölemedimi.benim üst bacaklarda soruun yok aslında ama doktorum birşey olcaksa tam olsun madem silikon takılcak bacak yukardan aşağıya orantılı insin dedi.o yüzden üst bacağımdan da yağ alıncak (dizimin 1 karış yukarısına kadar olan yerden)

arkadaşlar jezabel e mail atmıştım,sağolsun beni kırmayıp evap yazmış.3yıl olmuş silikon yaptıralı ve çok memnunmuş.eski yazdıklarımı okuyun yazıyor,bilgilerinize.Ama kızının kafasını karıştırma yazmış yaptırmasın kendine güvensin demiş...ama nasıl?

ZEYNEPROJEN ; bugün ameliyat olacaktın. İnşallah çok başarılı geçer ve gönlüne göre, sağlıkla olur...

blomma ,bileklerine konan yağ erimiş gibi ama rahatsız edecek kadar zayıf değil.silikon tam bacağımızın arkasındaki ortadaki yerde bitiyor,bilekten 10 cm. kadar yukarıda.eğer silikon yaptırırsan ,yağ enj.nu orta hattaki silkonun bitiş yerine yapabilirse doğal durur.diz oyuklarına yağ enj.gerek olmaz sanırım ,çünkü bir öncekinde dr.çok iyi ayarlamış oraları.diz kapağının üzerinde sağında ve solunda yağ çıkıntıları var ama sen demesen ben asla anlayamazdım.çok belli olmuyor.burada dr.un yorumu ve bakış açısı çok önemli.hangi işlemi yaptırırsan yaptır,çok güzel olacağına eminim.

zeyneprojen,çok geçmiş olsun,hayalini kurduğun günlere 1 adım kaldı.çabucak ayağa kalkmak,elbiseleri giyip gezmek....

birde doktorla görüşen arkadaşlar doktor hiç size üst bacağada müdehale edilmesi gerektiğini sölemedimi.benim üst bacaklarda soruun yok aslında ama doktorum birşey olcaksa tam olsun madem silikon takılcak bacak yukardan aşağıya orantılı insin dedi.o yüzden üst bacağımdan da yağ alıncak (dizimin 1 karış yukarısına kadar olan yerden)

Canim senin üst bacak dedigine doktorlar diz ici liposaksin diyorlar bende ameliyattan önce öyle deyince diz kapagindaki yaglari kastetti sanmistim ama dizin bir karis kadar üstünü diyorlar genelde herkese yapiliyor bu islem ( carpiklik sorunu olan). Benim resimlerime bakarsan ilk halinde var o cikintilar ama sonrakinde hafif kaybolmus..

Yorum yapan herkese tesekkür ederim, ameliyat öncesi resim eklemem cok iyi olmus nerelere dikkat edip doktorla ne konusacagimi bilmemde cok yardimci oldu baska görüs acilari nerelere dikkat etmem gerektigini gösterdi, sagolun kizlar:)

BLOMMA çoook teşekkürler eklediğin için :) Akşam eve gelir gelmez siteye girdim, ilk işim senin profiline girmek oldu. Fotoğrafları görünce uçtum resmen :) Bacakların hala harika. Ve ben şu andan itibaren kararımı vermiş bulunuyorum. Sadece superdry yaptırıcam :) Canım bacaklarını güle güle kullan, sağlıkla, mutlulukla, güvenle kullan inşallah. 5 gün sonraki operasyonunda da herşey yolunda gider umarım :) Buradan hep görüşelim, haberleşelim...

ZEYNEPROJEN geçmiş olsun canım, bugün ameliyat oldun sanırım. Umarım hayal ettiğin bacaklara kavuşmuş olursun...

Back
X