Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BLOMMA çoook teşekkürler eklediğin için :) Akşam eve gelir gelmez siteye girdim, ilk işim senin profiline girmek oldu. Fotoğrafları görünce uçtum resmen :) Bacakların hala harika. Ve ben şu andan itibaren kararımı vermiş bulunuyorum. Sadece superdry yaptırıcam :) Canım bacaklarını güle güle kullan, sağlıkla, mutlulukla, güvenle kullan inşallah. 5 gün sonraki operasyonunda da herşey yolunda gider umarım :) Buradan hep görüşelim, haberleşelim...

keske...canım sen ameliyat olmuşmuydun?
..

.

tesekkurler amelıyat kolaydı .ınsallah senınde ıstedıgin gıbı olur hersey

zeyneprojen hadi çok geçmiş olsun inşlh geçmişte kalır ve bu günleri sana unutturur aaa benim bacaklarım hep böleydi dersin artık :)))...herşey gönlüne göre olsun..burdaki bütünarkadaşlarında gönüllerine göre versin Rabbim benimde tabi:))...sen sadece yağ mı silikonda koyuldu mu? sorulacak çok soru var ama ilk günden yormak olmasın seni...tekrar çok geçmiş olsun inşlh istediğniin alası olmuştur...

arkadaşlar arzuxx in bahsettiği doktordan bu cumartesi için randevu alacaktım ama kendisi y.dışında kongrede olacakmış ve tüm ay boyunca y.dışına gidip gelecekmiş.
Çalıştığım için cumartesi günü olsun istedim ancak 4 Şubata alabildim görüşme randevusu
kafama koydum , cesaretimi topladım, olup kurtulucam

kafayiyemişdüşler sen hangi doktordan almıştın randevuyu özelden bana yazar mısın? 4 şubata kadar veremiyor mu randevu yani...yadaverebileckleri arasında mı sana en uygun olan doktordu..bende arayacaktım ama aynı doktor diye düşnüyorum yine de emin olmak için özelden yazar mısın?

BLOMMA ; süper görünüyorsun. Nesini beğenmedin anlamadım?
Canim begenmene sevindim tesekkür ederim ama ben ameliyattan öncede sonrada zaten diz alti etek giyiyordum ve kötü durmadigini biliyorum ama pantolon giyince cok ayrik duruyor ve cizme giyince sanki yanlara dogru bir egim oluyor hele topuklu ayakkabi ile tam bir facia yani, ya bilmiyorumki bu begenme iside göreceli iste tek diyebilecegim Allah yardimcimiz olsun Allah utandirmasin ve herkesin gönlüne göre versin, yorum yapan herkese tesekkürler:)

Zeyneprojen tekrar gecmis olsun, lütfen biraz iyi hissedince tüm ayrintilari yaz:)

kızlar amelıyat olalı 30 saat gectı kendım yavasca yuruyorum yamuk yumuk. epıdural oldum .uyku ılı uyanıklık arası bıseydı .anestezının etkısı gıdınce agrı vardı bayaga. s ımdı ıyı .bence sılıkon dusunuyorsanız tek olmaz yanı nızda bırı olmalı

Canim begenmene sevindim tesekkür ederim ama ben ameliyattan öncede sonrada zaten diz alti etek giyiyordum ve kötü durmadigini biliyorum ama pantolon giyince cok ayrik duruyor ve cizme giyince sanki yanlara dogru bir egim oluyor hele topuklu ayakkabi ile tam bir facia yani, ya bilmiyorumki bu begenme iside göreceli iste tek diyebilecegim Allah yardimcimiz olsun Allah utandirmasin ve herkesin gönlüne göre versin, yorum yapan herkese tesekkürler:)

bence bacakların guzel ama onemli olan sen nın begenmen taabı

bence bacakların guzel ama onemli olan sen nın begenmen taabı

zeyneprojen,nasıl görünüyor bacaklarına baktınmı hiç?neler yapıldı sana?lütfen birara kendini toparlayınca eski ve yeni halini ikisi bir arada koy resimlerini bakalım ne kadar farkediyor silikon.LÜTFEN ESKİ HALİDE OLSUN..

kızlar amelıyat olalı 30 saat gectı kendım yavasca yuruyorum yamuk yumuk. epıdural oldum .uyku ılı uyanıklık arası bıseydı .anestezının etkısı gıdınce agrı vardı bayaga. s ımdı ıyı .bence sılıkon dusunuyorsanız tek olmaz yanı nızda bırı olmalı

çoook geçmiş olsun zeyneprojen.eskiyi unutturacak bir sonuç olur inşallah.ama birbirimizi unutmayalım.Ben de blomma ile salı günü ameliyat olacağım.İlk acılarımı atlatınca ilkinde olduğu gibi hastanede yatağımda buraya yaşadıklarımı yazacağım inşallah yine.Güzel ve sorunsuz bir iyileşme dönemi geçirmeni dilerim.

Bir de "reklam" için yazan arkadaş bahsettiğin doktoru burada bir çok kişi zaten tanıyor.Benim gibi bir kaç arkadaş da onun hastalarından oluyoruz.Fakat burada aldığımız karar gereği isim vermiyoruz.Nedeni de bir çok kez yazıldı.Yani bilen biliyor bence. bu kadar açık isim vererek reklam yapılmasına gerek yok,anlıyoruz ama hoşlanmıyoruz.Bence doktor beyin bundan haberi bile olmayabilir,çok mu iyi niyetliyim?

zeyneprojen,nasıl görünüyor bacaklarına baktınmı hiç?neler yapıldı sana?lütfen birara kendini toparlayınca eski ve yeni halini ikisi bir arada koy resimlerini bakalım ne kadar farkediyor silikon.LÜTFEN ESKİ HALİDE OLSUN..

acıkcası bacaklarımda kalı nlasma fazla olmadı.be nım bAcaklar cok ınceydı.buyuk sılıkon koyarsam bacakları nda cok agrı yapar dedı.seklı zaten duzdundu hafıf kalınlastı a.ma daha kalın ol ması nı ısterdım

çoook geçmiş olsun zeyneprojen.eskiyi unutturacak bir sonuç olur inşallah.ama birbirimizi unutmayalım.Ben de blomma ile salı günü ameliyat olacağım.İlk acılarımı atlatınca ilkinde olduğu gibi hastanede yatağımda buraya yaşadıklarımı yazacağım inşallah yine.Güzel ve sorunsuz bir iyileşme dönemi geçirmeni dilerim.

Bir de "reklam" için yazan arkadaş bahsettiğin doktoru burada bir çok kişi zaten tanıyor.Benim gibi bir kaç arkadaş da onun hastalarından oluyoruz.Fakat burada aldığımız karar gereği isim vermiyoruz.Nedeni de bir çok kez yazıldı.Yani bilen biliyor bence. bu kadar açık isim vererek reklam yapılmasına gerek yok,anlıyoruz ama hoşlanmıyoruz.Bence doktor beyin bundan haberi bile olmayabilir,çok mu iyi niyetliyim?

tesekkur ederım se nınde amelıyatı na az kalmıs yalnızca yag enjeksıyo umu olucak

tesekkur ederım se nınde amelıyatı na az kalmıs yalnızca yag enjeksıyo umu olucak

yok silikon olacak azcık da bileklere tekrar yağ koncak (belki çünkü göbeğimde yağ varsa diye bakıcaz).tam konuşamadık henüz doktorla.ameliyatdan bir gün önce konuşabilirsem herşeyi sormayı kararlaştırmayı umuyorum.

Back
X