Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeyneprojen geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur benimde yarın aynı hastanede ameliyatım var yarın bu saatlerde ameliyatta olucam umarım ii olur birde seni tam bayıltmadılarmı?
epidural belden iğne yapılıp uyuşturmak oluyor yanılmıyorsam.biraz zor bir işlem bildiğim kadarıyla.
Yani herseyi gördün öylemi canim zor olmadimi böylesi, ameliyatin kac saat sürdü, samimi ile doktorun aynimi adini özelden mesaj atarmisin? Babanda doktor ise ve sende silkon olduguna göre babanin silikona ve yag enjeksiyonuna bakis acisi nedir yaginmi yoktu yoksa erimesin garanti olsun diyemi silikon yaptirdin canim, cok soru sordum hastasin biliyorum ama ameliyatima az kaldi kafamdaki bütün sorulara cevap bulmak istiyorum...ben anestezi uzmanına bıraktım babamda doktor .tahlıllerı anestezıcıye goster o karar versı dedı.sezeryanıda epıdural olmustum
Merhaba GECKİNKİZ, hayır ben daha ameliyat olmadım. 7 gün sonra olcam inşallah. Silikon ve yağ enjeksiyonu arasında kararsızdım ama artık kararımı verdim. Yağ enjeskiyonu olucam. Hayırlısı... :)keske...canım sen ameliyat olmuşmuydun?
..
.
kızlar,
herkese selam!
dün cok yogundum 2 saatlik bi boşluk yaratıp muayene olmaya gittim.
öncelikle bacaklarıma sadece pantolon paçalarım dizime kadar sıyırdım ve öyle bakıldı. altıma yarım tayt giymiştim her ihtimale karsı cunku alt bacak ve üst bütündür neyse bu konuda yorum yapmicam ama doktordan utanılmaz ve ben bütün bacagıma bakmasını tercih eder,o sekilde daha ilgili oldugunu düşünebilirdim.
bacaklarıma bakması bittikten sonra oturdum ve burda binlerce kez okudugumuz diz arkasından 3-4cm lik kesi sonrası kas arasına yerleştirilen implant,yapım tekniği,dier doktorların kemik arkasına koydugunu ve sadece kendisinin kas arasına yerleştirdiğini anlattı.
ardından slaytları gördüm,bi kaçını mailime atmalarını rica ettim,attılar ve gercekten cok başarılı ki şüpheye düşüyor insan bu bacaklar gercekten aynı bacagın önce ve sonrası mı diye.
doktorun ofisinde calısan muhasebeci de yaptırmıs bu operasyonu,giderken aşağıda bakıcaktım ugrayıp ama işe gercekten gec kalmıştım hemen çıktım.
fiyat olarak 8bin lira dedi. uygun gördüğü takdirde yag alıp enjekte edip gerekli yerleri düzeltiyormus aynı paranın içinde bu da. yani 8 bini alır ne gerekirse yapar kusursuz bacakla seni burdan taburcu ederim dedi bi nevi.
3-4 gün yatıp sonra işine dönebilirsin,rapor yazabiliyoruz dedi.
yag enjeksiyonu yapmıyor,eridiği için degmediğini söyledi.
sıkı bi pazarlıkla 6bine kadar ineceğini düşündüm.
ancak;
sonrasında bi kaç sitede hakkında şikayet oldugunu gördüm. ve bu doktoru listemden direk eledim.
elinin alışmışlıgı ve bu ameliyat hakkındaki uzmanlıgına gercekten lafım yok cunku bu bacak implantını ben ilk ondan duymustum. yaklasık 7 sene önceç eminim ki yüzlerce kişiye yapmıstır kendisi de söyledi zaten 30dk sürüyor ortalama dedi.hatta kendisinin deniz akkaya ya cagrısı olmustu gel düzelteyim bacaklarını diye.
neyse benim şahsi fikrimdir,o doktora yaptırmicam.
arastırmalarım devam edicek. hepinizi öptüm kızlar
ZEYNEPROJEN,çok çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur...
SAMİMİ,şimdiden çok geçmiş olsun,stres yapma,her şey güzel olcak))
ZEYNEPROJEN,çok çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur...
SAMİMİ,şimdiden çok geçmiş olsun,stres yapma,her şey güzel olcak))