Bacak dolgusu yaptıran var mı?

zeyneprojen geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur benimde yarın aynı hastanede ameliyatım var yarın bu saatlerde ameliyatta olucam umarım ii olur birde seni tam bayıltmadılarmı?

ben anestezi uzmanına bıraktım babamda doktor .tahlıllerı anestezıcıye goster o karar versı dedı.sezeryanıda epıdural olmustum
Yani herseyi gördün öylemi canim zor olmadimi böylesi, ameliyatin kac saat sürdü, samimi ile doktorun aynimi adini özelden mesaj atarmisin? Babanda doktor ise ve sende silkon olduguna göre babanin silikona ve yag enjeksiyonuna bakis acisi nedir yaginmi yoktu yoksa erimesin garanti olsun diyemi silikon yaptirdin canim, cok soru sordum hastasin biliyorum ama ameliyatima az kaldi kafamdaki bütün sorulara cevap bulmak istiyorum...
SAMIMI umarim hersey umdugun gibi olur, simdiden gecmis olsun inan dua ediyorum senin ve bizler icin:)

Bacılarım canlarım ameliyat olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dilerim memnun kalırsınız tekrar olacaklarada şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Tekbenmiyim bilgilendirmelere deam ediyosun bizi sağol canım. Kolay geçer inşallah.bende tekrar istiyorum ama cesaretim ve 12 ay taksidim var daha bidaa kredi çekmek için kazancım iyi olduğu halde önceki dr a kızgın olduğum için parayıda hazmedemiyorum. Nasıl olmasını istediğimi çok ii tarif etmiştim çünki.düzeltmeye ne ister sizin dr acaba bide ilk görüşme ücretsizmi. Benim için sorarmısın benim için ekbenmiyim.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim inanın bende sizler için dua ediyorum.size söz veriyorum kendimi iyi hissettiğim zaman ayrıntılarya paylaşıcam yaşadıklarımı.benim doktorum zeyneprojenden farklı sadece aynı hastanede ameliyat olcam.

Zeyneprojen ve diger ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun..umarim herkesin diledigi gibi olur..Gercekten forumda cok harekektlilik var cok kisi ameliyat oldu ya da olmaya karar verdi bunu gordukce cok seviniyorum..insallah sira bana ve diger arkadaslarima da gelir..

kızlar,
herkese selam!
dün cok yogundum 2 saatlik bi boşluk yaratıp muayene olmaya gittim.
öncelikle bacaklarıma sadece pantolon paçalarım dizime kadar sıyırdım ve öyle bakıldı. altıma yarım tayt giymiştim her ihtimale karsı cunku alt bacak ve üst bütündür neyse bu konuda yorum yapmicam ama doktordan utanılmaz ve ben bütün bacagıma bakmasını tercih eder,o sekilde daha ilgili oldugunu düşünebilirdim.

bacaklarıma bakması bittikten sonra oturdum ve burda binlerce kez okudugumuz diz arkasından 3-4cm lik kesi sonrası kas arasına yerleştirilen implant,yapım tekniği,dier doktorların kemik arkasına koydugunu ve sadece kendisinin kas arasına yerleştirdiğini anlattı.

ardından slaytları gördüm,bi kaçını mailime atmalarını rica ettim,attılar ve gercekten cok başarılı ki şüpheye düşüyor insan bu bacaklar gercekten aynı bacagın önce ve sonrası mı diye.

doktorun ofisinde calısan muhasebeci de yaptırmıs bu operasyonu,giderken aşağıda bakıcaktım ugrayıp ama işe gercekten gec kalmıştım hemen çıktım.

fiyat olarak 8bin lira dedi. uygun gördüğü takdirde yag alıp enjekte edip gerekli yerleri düzeltiyormus aynı paranın içinde bu da. yani 8 bini alır ne gerekirse yapar kusursuz bacakla seni burdan taburcu ederim dedi bi nevi.

3-4 gün yatıp sonra işine dönebilirsin,rapor yazabiliyoruz dedi.

yag enjeksiyonu yapmıyor,eridiği için degmediğini söyledi.

sıkı bi pazarlıkla 6bine kadar ineceğini düşündüm.

ancak;

sonrasında bi kaç sitede hakkında şikayet oldugunu gördüm. ve bu doktoru listemden direk eledim.

elinin alışmışlıgı ve bu ameliyat hakkındaki uzmanlıgına gercekten lafım yok cunku bu bacak implantını ben ilk ondan duymustum. yaklasık 7 sene önceç eminim ki yüzlerce kişiye yapmıstır kendisi de söyledi zaten 30dk sürüyor ortalama dedi.hatta kendisinin deniz akkaya ya cagrısı olmustu gel düzelteyim bacaklarını diye.

neyse benim şahsi fikrimdir,o doktora yaptırmicam.

arastırmalarım devam edicek. hepinizi öptüm kızlar

arkadaşlar iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.inş.herşey yolunda gider ve inş.sizlerde bende en kısa zamanda güzel saağlıklı bacaklara kavuşuruz.
serpil bencede iyi yapmışsın fiyat olarakda gerçekten çok umarım senin içinde hayırlısı olur

ZEYNEPROJEN,çok çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur...
SAMİMİ,şimdiden çok geçmiş olsun,stres yapma,her şey güzel olcak ;)))

kızlar,
herkese selam!
dün cok yogundum 2 saatlik bi boşluk yaratıp muayene olmaya gittim.
öncelikle bacaklarıma sadece pantolon paçalarım dizime kadar sıyırdım ve öyle bakıldı. altıma yarım tayt giymiştim her ihtimale karsı cunku alt bacak ve üst bütündür neyse bu konuda yorum yapmicam ama doktordan utanılmaz ve ben bütün bacagıma bakmasını tercih eder,o sekilde daha ilgili oldugunu düşünebilirdim.

bacaklarıma bakması bittikten sonra oturdum ve burda binlerce kez okudugumuz diz arkasından 3-4cm lik kesi sonrası kas arasına yerleştirilen implant,yapım tekniği,dier doktorların kemik arkasına koydugunu ve sadece kendisinin kas arasına yerleştirdiğini anlattı.

ardından slaytları gördüm,bi kaçını mailime atmalarını rica ettim,attılar ve gercekten cok başarılı ki şüpheye düşüyor insan bu bacaklar gercekten aynı bacagın önce ve sonrası mı diye.

doktorun ofisinde calısan muhasebeci de yaptırmıs bu operasyonu,giderken aşağıda bakıcaktım ugrayıp ama işe gercekten gec kalmıştım hemen çıktım.

fiyat olarak 8bin lira dedi. uygun gördüğü takdirde yag alıp enjekte edip gerekli yerleri düzeltiyormus aynı paranın içinde bu da. yani 8 bini alır ne gerekirse yapar kusursuz bacakla seni burdan taburcu ederim dedi bi nevi.

3-4 gün yatıp sonra işine dönebilirsin,rapor yazabiliyoruz dedi.

yag enjeksiyonu yapmıyor,eridiği için degmediğini söyledi.

sıkı bi pazarlıkla 6bine kadar ineceğini düşündüm.

ancak;

sonrasında bi kaç sitede hakkında şikayet oldugunu gördüm. ve bu doktoru listemden direk eledim.

elinin alışmışlıgı ve bu ameliyat hakkındaki uzmanlıgına gercekten lafım yok cunku bu bacak implantını ben ilk ondan duymustum. yaklasık 7 sene önceç eminim ki yüzlerce kişiye yapmıstır kendisi de söyledi zaten 30dk sürüyor ortalama dedi.hatta kendisinin deniz akkaya ya cagrısı olmustu gel düzelteyim bacaklarını diye.

neyse benim şahsi fikrimdir,o doktora yaptırmicam.

arastırmalarım devam edicek. hepinizi öptüm kızlar

canım,vazgeçmekte çok isabetli bir karar vermişsin,dediğin dr.u tahmin ettim anlattıklarından.öncelikle detaylı bir muayene etmemesi olumsuz bir durum.örneğin benim detaylı muayene etti,resm çekti,resim üstünde ameliyat sonrası nasıl olacağını gösterdi.nerelerde değişiklik yapılacağını uzun uzun anlattı.bu hasta için önemli bir şey bence,yüzeysel muayene olur mu,kasap gibi... kaldı ki ,hiç onaylamadığım şey,diğer hastaların resimlerini,slaytlarını herkese göstermesi.şayet ben kendi resimlerimin her giden hastaya gösterilmesini ya da sana atıldığı gibi mail atılmasını istemem.dr.un bu davranışı etik değil...ben bunu özellikle dr.uma sormuştum,başka hastaların görebiliyormuyuz diye,kendisi de aynı şekilde etik olmadığını söyledi.fiyatı da çok çok makul değil,en pahalı yapan dr.sanırım bizim dr.du,o da bu fiyatlarda yapıyor şimdileri...sonuç olarak vazgeçmen bence iyi olmuş.inşallah daha ilgili,kafana yatan bir dr.bulursun.zaten o dr.a ameliyat olan herkes sonrasında dr.ilgisizliğinden şikayetçiydi..

ayrıcaaaa.. yarım saat nasıl sürer kafama hiç yatmadı,aynı ameliyatı ben 4 - 4,5 saatte oldum.

serpilcim,taksit taksit oldu ama bunu da ekleyim,bilgilendireyim dedim,hani demiş ya diğer dr.lar kemik arasına ,ben kas arasına koyuyorum silikonu diye,benimki de kas arasına koyuldu,kemik arasına falan değil ;)) yani bir tek kendisi değil kas arasına silikon koyan :)

ZEYNEPROJEN,çok çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrası senin için çok güzel olur...
SAMİMİ,şimdiden çok geçmiş olsun,stres yapma,her şey güzel olcak ;)))

teşekkür ederim ama bazen ister istemez stres oluyor.2 gündür psikolojik olalarak bacaklarım ağrıyor :)))))))

Back
X