Bacak dolgusu yaptıran var mı?

SAMİMİ ; çok ama çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ve bu kadar az acı hissetmene. Forumda silikon sonrası en acı hisseden JEZABEL ve sen oldun sanırım. İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Senden yağ alındı ama alınan yağlar bacaklarına enjekte edildi mi? Yoksa sadece silikon mu oldun? Hastanede bir gecemi kaldın? Bizim sorular bitmez :) Mutlaka devamı gelecektir :) Çok geçmiş olsun...

SAMİMİ ; çok ama çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ve bu kadar az acı hissetmene. Forumda silikon sonrası en acı hisseden JEZABEL ve sen oldun sanırım. İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Senden yağ alındı ama alınan yağlar bacaklarına enjekte edildi mi? Yoksa sadece silikon mu oldun? Hastanede bir gecemi kaldın? Bizim sorular bitmez :) Mutlaka devamı gelecektir :) Çok geçmiş olsun...

teşekkürler :)bileklerime biraz enjekte edildi.hastanede 1 gece kaldım 2.5 saat sürdü ameliyatm.inş.sizlerde istediğiniz bacaklara kavuşursunuz eşim resim eklememe izin vermiyor ama ben yine de tekrar sorcam

fikrini değiştirebilirsem resim eklerim.istediğiniz kadarda soru sorabilirsiniz bende burdan yaptığım araştırmalar sayesinde karar verdim:)

Canım forumdasın gene,nasılsın iyimisin söyleyecek bişeylerin varmı.bacaklarının resmini koyarmısın.burada kararsız arkadaşlar var.bizim için yani..

Canim iyiyim cok sukur bacagimda agri sizi yok. Onceden de dedigim gibi cok guzel falan olmadi tatmin edici bir ameliyatta degil ama ben ne kadar duzelse kar demistim onun icin pisman falan degilim. o cok ince bileklerim bir parcacik olsun doldu en azindan bileklerdeki cukurluk deecesindeki incelik %20-30 gibi doldu.Etek falan giymem mumkun degil bu halimle. Fotograf koymami gerektirecek kadar bir duzelme olmadigi icin foto koymuyorum.Hoscakalin

En az acı hisseden diyecektim. En acı yazmışım. Pardon arkadaşlar :)

SAMİMİ, çok geçmiş olsun,bak ben sana demiştim stres yapma her şey güzel olcak diye :)) emin ol bundan sonrası daha da güzel olcak.zaten ağrı sızı olmuyor bende de olmamıştı,ama bikaç gün içinde yağ alınan yerlerinde morluklar oluşabilr ve de şişebilir ama onlarda 10-15 gün içinde kendiliğinden geçiyor,engellemek için eczaneden buz torbası alıp koyabilirsin,oluşacak morarmaları engelliyor.15 gün bacaklarını çok fazla yorma,bacaklarının altını yastıkla destekle.ama 15 günden sonra da çok hareketsiz kalma.çünkü 15 günden sonra hareketsiz kalmak da iyileşmeyi geciktiren etkenlerden.eğer ilerleyen zamanda silikon vücuda iyice yerleşirken bacak arkasında kasılma,yürürken zorlanma vb.yaşarsan dr.una danışıp kas gevşetici iç,o da iyi geliyor.güzel ve sağlıklı günler seninle olsun... ;))

samimi geçmiş olsun canım,güle güle kullan güzel bacaklarını , darısı bizim başımıza

SAMİMİ, çok geçmiş olsun,bak ben sana demiştim stres yapma her şey güzel olcak diye :)) emin ol bundan sonrası daha da güzel olcak.zaten ağrı sızı olmuyor bende de olmamıştı,ama bikaç gün içinde yağ alınan yerlerinde morluklar oluşabilr ve de şişebilir ama onlarda 10-15 gün içinde kendiliğinden geçiyor,engellemek için eczaneden buz torbası alıp koyabilirsin,oluşacak morarmaları engelliyor.15 gün bacaklarını çok fazla yorma,bacaklarının altını yastıkla destekle.ama 15 günden sonra da çok hareketsiz kalma.çünkü 15 günden sonra hareketsiz kalmak da iyileşmeyi geciktiren etkenlerden.eğer ilerleyen zamanda silikon vücuda iyice yerleşirken bacak arkasında kasılma,yürürken zorlanma vb.yaşarsan dr.una danışıp kas gevşetici iç,o da iyi geliyor.güzel ve sağlıklı günler seninle olsun... ;))

tavsiyelerin için teşekkür ederim.dr bana günde 4 defa yürü dedi tabi bu ilk zamanlar için geçerli bu kıısıtlama.çünkü yürüdükçe silikon daha iyi yerleşcekmiş.gerçekten dediğin gibi oldu yani kolay geçti.ama itiraf edeyim ameliyathaneye giderken hasta bakıcısın benim içimden kaçmak geliyo dedim o da sakın kolay bi ameliyat olduğunu falan söledi:)birde doktora ayak hareketleri yapabilirmiyim dedim yattığım yerden daha iyi silikon yerleşsin diye (internetten okumuştum çünkü ayakları öne ve arkaya hafif hafif itiyosun)oda tabi dedi ama çok yavaş yap ve fazla yapma dedi.dr hem antibiyotik hemde kas gevşetici verdi.

şuan kendimi iyi hissediyorum çorabı da 1 ay giyecekmişim:(bu çorapları hiç sevmedim çünkü çok sıkı ama katlanmak zorundayım

SAMİMİ, varis çorabını ameliyattan önce aldım ben. Baldırımı ölçtüler ve bana uygun olanını verdiler. Dediğin gibi biraz sert dokulu bir çorap. Şimdi ben erkenden aldım ya, ameliyattan sonra baldırıma yağ enjekte edildiğinde, baldırım kalınlaştığında, çorabın olmama ihtimali var mı, bacağımı daha da sıkma ihtimali? Yoksa esneme yapar ve bir sıkıntı oluşturmaz mı? Tamam dizlerim biraz daha incelecek ama baldır kısmım kalınlaşacak. Onlar baldırımı ince haliyle ölçtüler ama. Bir sıkıntı oluşturur mu? Ben bu aldığım çorabı kullanmayıp hastaneden mi çorap istesem ameliyat günü? Sen ne yaptın, kendin mi alıp gittin çorabı hastaneye?

TEKBENMİYİM sen de yorum yapar mısın, baldırımın şimdiki haline göre aldım ben çorabı. Ameliyattan sonra kalınlaşınca, olmama ihtimali var mı çorabın? Yoksa esner ve bir sorun oluşturmaz mı? Sen ne yapmıştın?

SAMİMİ, varis çorabını ameliyattan önce aldım ben. Baldırımı ölçtüler ve bana uygun olanını verdiler. Dediğin gibi biraz sert dokulu bir çorap. Şimdi ben erkenden aldım ya, ameliyattan sonra baldırıma yağ enjekte edildiğinde, baldırım kalınlaştığında, çorabın olmama ihtimali var mı, bacağımı daha da sıkma ihtimali? Yoksa esneme yapar ve bir sıkıntı oluşturmaz mı? Tamam dizlerim biraz daha incelecek ama baldır kısmım kalınlaşacak. Onlar baldırımı ince haliyle ölçtüler ama. Bir sıkıntı oluşturur mu? Ben bu aldığım çorabı kullanmayıp hastaneden mi çorap istesem ameliyat günü? Sen ne yaptın, kendin mi alıp gittin çorabı hastaneye?

TEKBENMİYİM sen de yorum yapar mısın, baldırımın şimdiki haline göre aldım ben çorabı. Ameliyattan sonra kalınlaşınca, olmama ihtimali var mı çorabın? Yoksa esner ve bir sorun oluşturmaz mı? Sen ne yapmıştın?

KESKE, bana aldığım yerde her seferinde kilom ve boyuma göre verdiler çorabı.baldır filan ölçmediler.kiloya göre çorabın üstündeki kağıtta ölçü yazıyor ordan bakıp veriyorlar.çorabın esneme yapıp yapmayacağını bilmiyorum ama çok sıktığı kesin.Eğer yakın bir yerden aldıysan değiştir kilona göre bakıp.geçen sefer 50 tl ye aldım bakalım bugün kaçtan alacağım.Bir de topuklu terlik arayacağım KATREE bir numara büyük al demişti,inşallah bulurum...

samimi geçmiş olsun çok sevindim şimdiki durumuna.doktoruna hiç soru sormuşmuydun silikonla ilgili sana neler anlattı?TEKBENMİYİM canım sizin yüzünüzden gece uyku uyumuyorum samimi foruma dönene kadar dün meraktan çatladım,şimdi sıra sizde Allaha emanet olun.geçen gece rüyama girdiniz sen ve ailen hepiniz bulut mavisi giiymiştiniz o kadar aydınlıktı ki herşey.3 bayandınız hepinizle taniştım hayır olsun inşallah...sen doktoruna sorarmısın lütfen diyelimki 5 sene sonra silikonları çıkarmak icap etti kaslarımız silikondan esnerse bacaklarımız bizi taşırmı bunu çok merak ettim.birde sana mail adresimi attım haberin olsun cevap bekliyorum..

Kizlar bugün hatta birazdan yola cikiyorum ve biliyorsunuz yarinda ameliyat lütfen dua edin cok korkuyorum, Allahtan birsey olmazsa cumartesi dönecegim orda telefonumun interneti cekmez sizi haberdar edemem ama tekbenmiyim ve palmodora ile görüsürsek onlar durumumdan belki sizi haberdar eder.Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...

Back
X