Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugün hatta birazdan yola cikiyorum ve biliyorsunuz yarinda ameliyat lütfen dua edin cok korkuyorum, Allahtan birsey olmazsa cumartesi dönecegim orda telefonumun interneti cekmez sizi haberdar edemem ama tekbenmiyim ve palmodora ile görüsürsek onlar durumumdan belki sizi haberdar eder.Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...
KESKE, bana aldığım yerde her seferinde kilom ve boyuma göre verdiler çorabı.baldır filan ölçmediler.kiloya göre çorabın üstündeki kağıtta ölçü yazıyor ordan bakıp veriyorlar.çorabın esneme yapıp yapmayacağını bilmiyorum ama çok sıktığı kesin.Eğer yakın bir yerden aldıysan değiştir kilona göre bakıp.geçen sefer 50 tl ye aldım bakalım bugün kaçtan alacağım.Bir de topuklu terlik arayacağım KATREE bir numara büyük al demişti,inşallah bulurum...
Kizlar bugün hatta birazdan yola cikiyorum ve biliyorsunuz yarinda ameliyat lütfen dua edin cok korkuyorum, Allahtan birsey olmazsa cumartesi dönecegim orda telefonumun interneti cekmez sizi haberdar edemem ama tekbenmiyim ve palmodora ile görüsürsek onlar durumumdan belki sizi haberdar eder.Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...
SAMİMİ, varis çorabını ameliyattan önce aldım ben. Baldırımı ölçtüler ve bana uygun olanını verdiler. Dediğin gibi biraz sert dokulu bir çorap. Şimdi ben erkenden aldım ya, ameliyattan sonra baldırıma yağ enjekte edildiğinde, baldırım kalınlaştığında, çorabın olmama ihtimali var mı, bacağımı daha da sıkma ihtimali? Yoksa esneme yapar ve bir sıkıntı oluşturmaz mı? Tamam dizlerim biraz daha incelecek ama baldır kısmım kalınlaşacak. Onlar baldırımı ince haliyle ölçtüler ama. Bir sıkıntı oluşturur mu? Ben bu aldığım çorabı kullanmayıp hastaneden mi çorap istesem ameliyat günü? Sen ne yaptın, kendin mi alıp gittin çorabı hastaneye?
TEKBENMİYİM sen de yorum yapar mısın, baldırımın şimdiki haline göre aldım ben çorabı. Ameliyattan sonra kalınlaşınca, olmama ihtimali var mı çorabın? Yoksa esner ve bir sorun oluşturmaz mı? Sen ne yapmıştın?
samimi geçmiş olsun çok sevindim şimdiki durumuna.doktoruna hiç soru sormuşmuydun silikonla ilgili sana neler anlattı?TEKBENMİYİM canım sizin yüzünüzden gece uyku uyumuyorum samimi foruma dönene kadar dün meraktan çatladım,şimdi sıra sizde Allaha emanet olun.geçen gece rüyama girdiniz sen ve ailen hepiniz bulut mavisi giiymiştiniz o kadar aydınlıktı ki herşey.3 bayandınız hepinizle taniştım hayır olsun inşallah...sen doktoruna sorarmısın lütfen diyelimki 5 sene sonra silikonları çıkarmak icap etti kaslarımız silikondan esnerse bacaklarımız bizi taşırmı bunu çok merak ettim.birde sana mail adresimi attım haberin olsun cevap bekliyorum..
canım benim doktor ilk muayenede ölçtü ben ameliyat günü yanıma iki üç tane çorap getircem hangisi olursa onu giydircem dedi.ben almadım çorabı yani.dr un yedek getirmesinin sebebi bacağının şişlik durumuna göre uygun çorabı giydircem dedi.
keşke msj kutun dolumu sana özel msj atmıştım aldınmı?cevaplarmısın lütfen..
SAMİMİ, teşekkürler canım cevap yazdığın için. Ben o zaman aldığım çorabı yanımda götürürüm. Olmaz derlerse hastanenin vereceği çorabı giyerim. Aldığım çorabı değiştirme şansım yok çünkü bu hafta.
SAMİMİ bir de önceki sayfalarda şunu sormuştum ama arada kaynadı, kimse cevaplandırmadı. Ameliyat anı kayıt altına alınıyor mu? Daha sonra hastaya da bir yedeği veriliyor mu çekimlerin?
canım ameliyatda resim çekiyorlar.resimleride istediğin zaman veriyorlar.benim dr dedi istersen resimleri sana verebilirim dedi.ama diğer dr.lar kayıt yapıyorlamı bilmiyorum.
tekbenmiyim heralde çok yoğunsun bugün sabah harici foruma hiç uğramadın.senden cevap bekliyorum yazmayı unutma sakın...hava seni endişelendirmesin İstanbul kar şokunu ikinci günü atar hep merak etme..