kızlar selam,
tekbenmiyim vefakar arkadaş bizi hep haberdar ettin durumundan çok geçmiş olsun insan nasıl seviniyor dimi kendi için birşey yaptığına daha iyi olursun inşallah. bloma ne zamandıır araştırıyodun ben yaptırdığımdada ismini yorumlarını görüyodum nihayet. adına sevinip kutluyorum inşallah tam istediğin gibi olmuştur. zeyno bacım sen yenilerdendin kararlı ve hızlı hareket edip tak yaptırdın, mutlu ve sağlıklı günlerin olsun.
kızlar drlarınız aynımı dry yapana mı yaptırdınız bende onamı düzelttiyeyim memnun kalırsanız ileriki günlerde bana özeldem bi yeşil ışık yakın. palmadora vefalı dost üşenmedin kızları görmeye gittin ne kadar iyisin.
benim bilek üstleri biraz inceldi diz içleri duruyo diz üst içler çukur drun gereksiz aldığı yerler kötü tabi etek çok güzel bulmadığım için giymiyorum. üzüntüm derin tabi. sizlerin haberleriyle sevinip avutuyorum kendimi. resim koymayı unutmayın kızlar bi görelim silersiniz. az bi süre kalsın koyarsanız. bende öyle yapmışım. en son hallerinide bi ara koyarım biraz moralim düzelsin.
samimi sanada çook geçmiş olsun arkadaşım istediğin gibi olmuştur inşallah.
gulerer benım bacaklar tam ıstedıgım gıbı olmadı ama sorun doktordamı benım bacaktamı bılemedım. bacaklarım cok ınceydı benım . 120 cc lık sılıkon taktı yagı hem bılege hem ustlere enjekte ettı sonuc yıne cırpı bacak:)) daha buyuk sılıkon takmasını ıstemıstım bacak zarının arasına koyucagı ıcın cok agrı yapar dayanamazsın dedı . benım durumum boyle ıste
ben de bi adim atarak onumuzdeki hafta cuma gunune randevu aldim. sadece yag enjeksiyonu dusunuyorum. silikondan hala korkuyorum. ankarada olan yok mu? hazır kararlıyken subatın ilk haftası olabilirsem super olacak
tekbenmiyim senin cocuk kac yasında?
33 aylık. valla iki gündür beni biraz yoruyor açıkçası.çünkü yine eskisi gibi oynamamı dansetmemizi,onu kucağa almamı filan istiyor.elimden geleni yapıyorum.hemen hayır yapamam dersem ağlama krizlerini durdurmak daha zor çünkü.evde bir sürü kişi de olsa o "annem yapsın" diyor.daha küçük yavrum naapsın,anlayamıyor
anammm benimki daha 27 aylık. gozum korktu valla. basedebilir miyim acaba
canım biraz daha küçük benimkinden evet ama çocuktan çocuğa da değişiyor tabi.benimki hep huzursuz hep hareketli ve inatçıdır.Ağlama bağırma krizleri vardır istediği anında olmadığında.Bazı çocuklara bakıyorum aynı yaşta kuzu gibi.ama bizim ki cin gibi maşallah sanırım fazla akıldan bizi de kendini de yiyo :))) Allah can sağlığı versin de insan bir şekilde dayanıyo Bukett...
bazen eskilerden arkadaşlar görüyorum online oluyorlar.Neden kendinizle ilgili birazcık bilgi vermeden gidiyorsunuz? ben de büyük bir ihtimal bu sefer bu sorundan kurtulmuş olacağım belki ama burdayım.bence o kadar zor olmamalı iyiyim ya da pişmanım demek....
resime baktım bacakların güzel görünüyor ayrıca taytına bayıldım:) bende biran önce şu korse çorabını çıkarıp tayt etek giymeye sabırsızlanıyorum.birde bacağının bitanesi daha mı şiş resimden mi öle görünüyor.benimde sağ bacağımdan daha çok yağ alınması gerektiği için sağ bacağım biraz daha şiş diğerinden.
sanırım resimde öyle görünüyor çünkü bugün daha dikkatli baktım şişim yok gibi çok şükür.benim de ilk ameliyatımda yağ alındığı ve koyulduğu için şişlerim morluklarım vardı.ama şu an sadece diz kapağımın içine doğru 3 cmlik bir kesi olduğu için gerilme oluyor.Ağrım yok denecek kadar az bugün.tabi kendimi çok da zorlamıyorum yatıyorum,kısa yürüyüşler yapıp buz uyguluyorum.ama içerde neler oluyor henüz göremedim.çünkü bu ayağımdaki dantelli korse :)) siyah,hiçbir şey dışardan belli değil.
bugün doktora banyo yapmakla ilgili soru sordum 2 gün içinde yaranız iyileşir ve su değebilir,banyonuzu yapın kontrolde ben bantları çıkarırım demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?