Bacak dolgusu yaptıran var mı?

keşke çok geçmiş olsun, süreci bu kadar rahat yaşıyor olman beni çok mutlu etti
ben de senin gibi aynı doktora yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum
senin sürecin benim için çok önemli, hep iletişimde olalım

MEEKO27 ve KAFAYIYEMİŞDÜŞLER teşekkürler iyi dilekleriniz için. Umarım dediğin gibi kurtulurum bu bunalımdan :) Sana şimdilik sadece şunu söyleyebilirim. Yağ enjeskiyonu oldum ve çok az ağrım, sızlamam var. Yatakta hareket etmeden dinlenirsen o sızlamalar da kalmıyor. Tabi kişinin yapısına göre de değişebilir bu ağrıya dayanıklılık. Ben şimdilik bu durumdan memnunum. 3-4 gün sonra gelişmeleri yazabilirim anca. Şu an bacağıma bakmıyorum bile. Bir yandan internete girdim, bir yandan Yetenek Sizsiniz'i izliyorum :)

canım mesaj kutun doluymuş, sana özel mesaj gönderemiyorum :)

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER evet beklediğimden rahat geçiyor günüm :) Haa çok hafif ağrım var dedim, güzel, ama boğazımda da anlamsız bir acı var. Bademciklerim şişmiş gibi. Şu an tek sıkıntı veren durum bu :) O da birşeyler yiyip içtikçe geçer dedi hemşire. Mesaj kutumu da boşalttım canım biraz. Yazabilirsin.

sevındım senın ıcın .yalnızda olsan basedebılıyorsun cok ıyı .yalnız olmana moralın bozulmaz umarım bosver sen bacaklarını dusun:))

sevındım senın ıcın .yalnızda olsan basedebılıyorsun cok ıyı .yalnız olmana moralın bozulmaz umarım bosver sen bacaklarını dusun:))

Teşekkürler ZEYNEPROJEN, ameliyat olmaya ilk karar verdiğimde yalnız olmak beni çok korkuttu. Moralim çok bozuktu. Bir karar veriyorum ama içim rahat değildi. Günler yaklaştıkça ameliyattan çok, İstanbul'a nasıl gitcem, hastaneyi nasıl bulcam, hastaneden sonra nerde kalcam diye düşündüm. Uçup gitti yani ameliyat olacağım. Bugün de apartopar geldim, uyutuldum ve uyandığımda ameliyatı olmuşum :) Yani yalnızlık gözünüzü korkutmasın arkadaşlar, cesaretinizi kırmasın. Ben bunu başardığım için mutluyum şu an :) Darısı tüm isteyenlerin başına..

çok geçmiş olsun keşke , ben de senin gibi yalnız gideceğim malesef ameliyata Ameliyattan kaç gün sonra doktor kontrolünü yapacak , ben yurtdışında yaşıyorum kaç gün istanbulda kalmam gerekiyor onu merak ettim.Ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama çok yağım yok malesef yetmezmiş, ama yettiği yere kadar artık

KESKE canım iyi olduğuna çok sevindim.ben öğleden sonra olan hasta dedim demek hatlar karışmış :)) olsun iyi olman önemli.Ağrılarının olmamasına çook sevindim.inşallah sonuç iyi olsun da...hafif kanamalar oluyor merak etme...

BLOMMA bugün dönecektin eve.İnşallah sen de iyisindir...lütfen iyi olduğunda merakta bırakmadan bir şeyler yaz...

Yalnız da yolunda gidiyor herşey ARZUXX. Can sıkıntısına da tv var odada. Sıkılacak zamanım olmadı benim daha. Bilgisayar getirme imkanın varsa onu da getir. Doktorla yarın konuşurum bunları. Kaç gün sonra kontrol olur sormadım. Aklıma gelmedi bugün. Ama yarın hastaneden çıkış yaparken sorarım. Forumda önceki sayfaları bir oku istersen. Bazı arkadaşlar kaç gün sonra kontrole geldiğini yazmışlardı sanırım. Ben de yarın öğrenirim doktordan.

Çok teşekkürler TEKBENMİYİM. Dediğim gibi hastaneyi aradığını söylemen bile nasıl mutlu etti beni :) İnşallah iyi olur sonuç. Birkaç gün sonra fotoğraf ekleyip yorumunuzu almayı çok istiyorum. Hayırlısı.. :)

BLOMMA 'yı ben de merak ediyorum. Memnun mu acaba bu sefer, Yarın ondan da açıklamalar gelebilir :)

Geçmiş olsun canım...sağsalim kurtuldun ya Allaha şükür...operasyonu geçiren arkadaşlar için inan ki sonucu düşünmüyorum artık...mutlaka eskisinden iyi olacaktır..

geçenlerde sizin doktorun video sunu izledim...izlemez olaydım..ondan sonra beni bir korku aldı...şu gün..bu gün operasyonum var diyen arkadaşlardan eminimki

daha fazla heyecan yapıyorum...

Üstelik sen yalnız gitmişsin..gerçekten tebrik ederim...sorunsuz atlatmış olmana çok çok çok sevindim...inşallah hayalini kurduğun bacaklara kavuşursun canım..

tekrar geçmişler olsun.

.

KEYPAD teşekkürler canım. İnşallah benim de tek isteğim şu an eskisine göre iyi olması bacaklarımın. Evet yalnızım. Odama her gelen refakatçi yok mu diye soruyor, yok diyorum :) Bugün çıkıyorum hastaneden. Umarım rahat yürüyebilirim çıkışta. Bana şans dileyin...

gemiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur bacakların:)

Teşekkürler SAMİMİ. Ameliyattan sonra korse giydirmişler bana. Bacağımın nasıl olduğunu tam anlayamıyorum. Ayağa kalktığımda bir bakayım dedim, göbeğim acıdı eğilince. 2 güne daha rahat olurum sanırım, o zaman incelerim bacağımı :)

çok geçmiş olsun,zor olanı atlattın artık bundan sonrası keyifle alışveriş yapma,tatile gitme ve mini etekler giyme zamanı :))
her şey gönlünce olsun...

arkadaşlar bu arada,eskilerden kimse kalmadı yaa..silikon taktırıp da,en eski olan bi ben kaldım
eski arkadaşlarda en azından ayda bir kere olsun girip bi durumlarından bahsetseler,bir fikrimiz olurdu..

Merhaba kizlar dün döndüm ve suan evimdeyim ve coooook sükür cok iyiyim beni soran düsünen tüm arkadaslarima tesekkür ederim.Ameliyatim iyi gecti ameliyattan üc dört saat sonra falan kendim ufak ufak yürüyerek tuvalete gittim, yatarken nerdeyse hic agrim olmadi ama yürürken az agri oldu dogal olarak kesi yerleri gerildigi icin oralar aciyordu. Sali günü ameliyat oldum bugün altinci günüm cok rahat yürüyorum hatta evimi bile topladim yorulunca ayaklarimin altina yastik alip oturuyorum dolgu topuk terlikle cok rahat yürüyorum. Tekbenmiyim ve palmodora ile tanistim ve cok memnun oldum umarim hersey gönüllerince olur, palmodora kirkin üzerindeyim falan diyor ama görseniz sanki otuz yasinda cok genc görünüyor ve incecik (kendine haksizlik etme) ve sagolsun beni gelene kadar hergün aradi, tesekkür ederim. Tekbenmiyimde hastaneden giderken ugradi ama tam onun yanina girdigimde doktor gelmisti ve oda ameliyattan yeni ciktigi icin telefon numaralarimizi almak aklimiza gelmedi annem ve hemsireler yolu ile haberlestik. Gelelim sekle dogrusu egrilik falan kalmamis ara tamamen kapanmis ama beni baska bir endise sardi aceba kalinmi oldu endisesi biraz sis oldugunu umuyorum ve dogrusu korkuyorum, doktor en kücük silikonu taktim dedi 140 cc imis bende en kücügünün 120 cc oldugunu bildigini söyledim oda bana iki marka oldugunu ve bu markanin en kücügünün bu oldugunu diger markayi kullanmayi biraktigini söyledi bunun, kullaniminin daha rahat oldugunu söyledi.
ilerde cikarmak istesem ne olur dedim orada deride sarkma yada bolluk olurmu dedim ama bacagin kendini topladigini ve gögüs gibi olmadigini ve cikarmanin daha kolay oldugunu söyledi ve kaslara yapisma falan durumu yokmus, simdilik aklima gelenler bunlar, yine yazarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…