dualarım seninle....hayırlısı ve en iyisi olur inşallah....
keşke umarım ameliyatın çok güzel geçer ve bu dertten kurtulursun umarım arkadaşım
ben de aynı doktora sadece yağ enj. olmayı düşünüyorum o yüzden senin memnuniyetin benim için de çok önemli
şimdiden çok geçmiş olsun :)
MEEKO27 ve KAFAYIYEMİŞDÜŞLER teşekkürler iyi dilekleriniz için. Umarım dediğin gibi kurtulurum bu bunalımdan :) Sana şimdilik sadece şunu söyleyebilirim. Yağ enjeskiyonu oldum ve çok az ağrım, sızlamam var. Yatakta hareket etmeden dinlenirsen o sızlamalar da kalmıyor. Tabi kişinin yapısına göre de değişebilir bu ağrıya dayanıklılık. Ben şimdilik bu durumdan memnunum. 3-4 gün sonra gelişmeleri yazabilirim anca. Şu an bacağıma bakmıyorum bile. Bir yandan internete girdim, bir yandan Yetenek Sizsiniz'i izliyorum :)
keske cok gecmiş olsun canım güzel haberlerle dön inşallah.
keşke çok geçmiş olsun, süreci bu kadar rahat yaşıyor olman beni çok mutlu etti
ben de senin gibi aynı doktora yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum
senin sürecin benim için çok önemli, hep iletişimde olalım
TEKBENMİYİM hastaneyi aramışsın. Bu bile sevindirdi beni. Yalnızım ama ben düşünenler olduğu için mutluyum artık :) Canım ben öğleden sonra ameliyat oldum. O sana dedikleri kişi belki sabah ameliyat olmuş çıkmıştır. Ben şu an hastanedeyim yani :) Bu anestezi denen olay o kadar tuhaf birşeymiş ki, ameliyattan sonra yanıma doktor geldi, hemşireler geldi, bişeyler söylediler. Hayal meyal hatırlıyorum şimdi düşününce. Hastaneden çıkacak kadar iyi değilim :) Bilgisayarımı yanıma alıp almama konusunda kararsızdım. Ama sabah yola çıkarken almaya karar verdim. 2 gün İstanbul'dayım ve canım sıkılırdı getirmeseydim.
Ameliyattan çıktığımda bacaklarımda o kadar az ağrı vardı ki, ağrının şiddeti hep bu şekilde mi kalacak diye sordum ilk. Evet dediler. Bu kadar az ağrıyı beklemiyordum açıkcası, rahatım. Az önce tuvalet için hemşireyi çağırdım yanıma. İlk defa ayağa kalkacaktım. Çok bir acı yok dediğim gibi , yürüyebildim, ama bacağım kanamaya başladı yürürken. Endişelendim, ama hemşire hiç birşey olmamış gibi davrandı, doğal baktı olaya. Demek ki kanayabiliyormuş dedim kendi kendime. :) Kanayan bacağımda hafif bir sızlama başladı o kadar.
Genel olarak iyiyim arkadaşlar. Yataktan kalkmadığım sürece iyi geçer günüm diye düşünüyorum. Yatarken sızlamalar yok. Yürürken biraz oldu. İstanbul'dan bir gideyim de evime, olayı en başından anlatmaya evde başlarım arkadaşlar.
sevındım senın ıcın .yalnızda olsan basedebılıyorsun cok ıyı .yalnız olmana moralın bozulmaz umarım bosver sen bacaklarını dusun:))
Yalnız da yolunda gidiyor herşey ARZUXX. Can sıkıntısına da tv var odada. Sıkılacak zamanım olmadı benim daha. Bilgisayar getirme imkanın varsa onu da getir. Doktorla yarın konuşurum bunları. Kaç gün sonra kontrol olur sormadım. Aklıma gelmedi bugün. Ama yarın hastaneden çıkış yaparken sorarım. Forumda önceki sayfaları bir oku istersen. Bazı arkadaşlar kaç gün sonra kontrole geldiğini yazmışlardı sanırım. Ben de yarın öğrenirim doktordan.çok geçmiş olsun keşke , ben de senin gibi yalnız gideceğim malesef ameliyataAmeliyattan kaç gün sonra doktor kontrolünü yapacak , ben yurtdışında yaşıyorum kaç gün istanbulda kalmam gerekiyor onu merak ettim.Ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama çok yağım yok malesef yetmezmiş, ama yettiği yere kadar artık
KESKE canım iyi olduğuna çok sevindim.ben öğleden sonra olan hasta dedim demek hatlar karışmış :)) olsun iyi olman önemli.Ağrılarının olmamasına çook sevindim.inşallah sonuç iyi olsun da...hafif kanamalar oluyor merak etme...
BLOMMA bugün dönecektin eve.İnşallah sen de iyisindir...lütfen iyi olduğunda merakta bırakmadan bir şeyler yaz...
Geçmiş olsun canım...sağsalim kurtuldun ya Allaha şükür...operasyonu geçiren arkadaşlar için inan ki sonucu düşünmüyorum artık...mutlaka eskisinden iyi olacaktır..
geçenlerde sizin doktorun video sunu izledim...izlemez olaydım..ondan sonra beni bir korku aldı...şu gün..bu gün operasyonum var diyen arkadaşlardan eminimki
daha fazla heyecan yapıyorum...
Üstelik sen yalnız gitmişsin..gerçekten tebrik ederim...sorunsuz atlatmış olmana çok çok çok sevindim...inşallah hayalini kurduğun bacaklara kavuşursun canım..
tekrar geçmişler olsun.
.
gemiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur bacakların:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?