Bacak dolgusu yaptıran var mı?

TEKBENMİYİM,sen nasılsın canım iyimisin,memnunmusun,sanırım senin annende hastaydı iyileştimi.bloome da annesi hasta nazarmı değdi size?
sen de ilk ameliyatlarında superdry kullanmışmıydın,yoksa normal yağ dolgusu mu yaptırdın,ya ben bu superdry ile yağ dolgusunu bir türlü ayıramadım.superdry olan var mı sitede.eriyenlerin ve memnun olmayanlarınki ne?

merhaba, bir resim ekledim ama yine sonradan kaldıracağım,bakabilirsiniz

ben de BLOMMA gibi çarçabuk iyileşeyim istiyorum.sanırım ikimiz de bu açıdan tez canlıyız.bu yüzden canımız sıkkın.en kısa zamanda eskisi gibi hareketlerim serbest olsun istiyorum nedense sabırsızlık beni bırakmıyor.ilk günlere göre çok daha iyi olmama rağmen sihirli değnek bekliyorum galiba.Bunun bir nedeni çocuk olması,bir nedeni annemin sağlığı,bir nedeni tatilim bitmeden eskiye dönme isteği ve diğeri de tez canlılık.öyle işte. sonuç güzel olacak bunu kendime de söylüyorum,gözüm de görüyor. ama yine de bu ameliyatı çok kolay zannedip hemen kalkışılmamasını öneriyorum.Benim gibi sabırsızsanız silikon yerine oturup iyice yağ depolayın ve eğer bununla çözülebilecekse sorununuz, yağ enjeksiyonu ilk tercihiniz olsun.

PALMADORO durumumu az önce yazdığım için diğer sorunu cevaplayayım. benim ilk ameliyatım superdry dı ve büyük ölçüde kaldı,erime olmadı ama yağım yeterli değildi o nedenle ikinciyi o şekilde yaptıramadım.5 ay oldu yağ almak bir yana belki kilo bile vermişimdir.baktım yaz gelecek ben yine aynı şeyleri yaşayacağım 15 tatili fırsat bilip yaptırdım ama hastanede de dediğim gibi iyileşme süreci silikonda daha uzun bana göre.diğer doktorların uyguladıklarının adını ne olduğunu bilmiyorum ama doktorun uygulamasını (superdry: kansız ve yağların hava almadan tekrar bacaklara verildiği bir yöntem) güvenli ve başarılı bulduğum için kalkışmıştım.çünkü ben aslında 2007 de başarısız bir yağ enjeksiyonu daha geçirmiştim daha tecrübeliydim bu konuda...

tekbenmiyim,benim karar vermem için sen hiç ölçü değilsin çünkü bizim bacaklarımız senin ameliyat olmamış haline hiç benzemiyor..sen zaten kızma ama silikonsuz da çok güzeldin ve bunu ben sana birkaç kez yazmıştım.kendin de çok güzelsin,bacakların da çok güzel,bu gençlik birdaha geri gelmiyor tadını çıkar.gördüğüm kadarıyla eşin de çok beyefendi,çok kibar ve anlayışlı biri.eminim ki güzel bir evladın da var.eh bundan sonra ver elini mutluluk.

LEYDİ063 ve NİSAN16 ; hoşgeldiniz sizi görmek güzel. LEYDİ063; TEKBENMİYİM sana forumun durumunu güzel özetlemiş.
NİSAN16; size ameliyattan sonra çok seslendim. Nasılsınız, sağlığınız yerindemi, halay başı oldunuz mu :) diye ama sizden ses seda çıkmadı.
TEKBENMİYİM, SAMİMİ, BLOMMA, KATRE, PATELLA ,ZEYNEPROJEN,MEEKO27 kendi adıma size teşekkür ederim. Bizi başından beri silikon konusunda hep bilgilendirdiğiniz için. Forumda silikon yaptıran pek yoktu ve bu dönem sizler ameliyat oldunuz bizlerde sizi takip ediyoruz. Onun için sizlerin yazacakları bizim için çok önemli.
TEKBENMİYİM ve BLOMMA daha ameliyat olalı bir hafta oldu. Bu ne acele. Biraz sabır. Herşey yoluna girecek...
PATELLA ve MEEKO27 sizler yoksunuz epeydir. Nasılsınız? Hayat nasıl gidiyor? Artık herşey normal mi?

ya hiç kimse benim yazdıklarımla ilgilenmiyor...neden..kendi kendime konuşuyorum sanki..burayı çok seviyorum..herkes fikirlerini paylaşıyor operasyonalrını paylaşıyor durumu hakkında bilgi veriyor...bende burayı bulunca çok sevindem çok yardımcı oldu bana çok bilgi edindim..hepinize teşeşkkür ediyorum ama son zmaanlarda nedense her yazdığım şey askıda kalıyor...üzülüyorum...((

uzulme canim niye uzuluyosun. bazen bana da oyle oluyo. yaziyorum yaziyorum cevap yok
herkes kendisini ilgilendiren seylerin pesinde dogal olarak..ya da bazen gozden kacabiliyo. ben de yarin gorusmeye gidicem dr ile. onumuzdeki hafta konferansa gidecekmis en yakın zamanda yag enjeksiyonunu dusunuyorum. olduktan sonra detaylı anlatacagım burada

selamlar, herşey yolunda, bacaklarımla mutluyum. silikondan korkmayın kızlar ihtiyacınız varsa mutlaka kendinize bir şans verin

.

Arkadaşlar evimde değildim, internetim yoktu. Biraz ara verdim siteye kusura bakmayın.

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER baldır dediğim diz kapağının altındaki bölüm. Alt bacağın oluyor. Bacaklarının arası çok açık ise doktor silikonu gerekli görebilir belki, sana silikonu önerebilir. Öncelikle senin doktorla bir görüşmen lazım canım. Ama benim diz kapaklarım birleşiyordu. Neden birleşiyordu, çünkü çok yağlı ve kalındı. Diz kapağı altımdan itibaren parantez bir bacak vardı ve de alt bacağım inceydi. Başlangıç olarak yağ enjeksiyonu benim kafama yattı. İlerde memnun olmazsam eğer, silikonu düşünücem.

Dışarıya belli etmeden, tam 48 saat dolduktan sonra yürümeye başladım. Yani tam 2 günü doldurmuştum, üçüncü günün içindeydim. Yürüdükçe bacağımda sızlamalar vardı. Ama bunu dışarıya yansıtmamak için elimden geleni yaptım. Başardığımı da düşünüyorum :) 2. günden itibaren dışardakiler anlamayabilir, ama sende hafif sızlamalar oluyor. Ama işe başlayıp çalışacak kadar hareket etmeyi şu an doğru bulmuyorum kendim için. Bugün tam 5. günümdeyim. Yürüdükçe bacaklarımda hala biraz sızlama, gerilme hissediyorum.
Acaba kendimde sızı hissetmeden kaçıncı gün yürücem, takip edip bunu sitede yazıcam canım. Sana da özelden ayrıyeten mesaj atarım.
5. gün işte çalışabilir misin bilmiyorum. Ben bugün 5. günümdeyim. Diz kapaklarımda şişme ve morarma var hafif. Kot pantolonlarımı giyemiyorum bu şişlik yüzünden. Ayakta çok durmamaya çalışsam da olmuyor. Genelde hep ayaktayım. Çevremdeki akrabalarım ve ailem benim yürümekten çekindiğimi anlamıyorlar Bu yüzden de bacaklarım şişmiş olabilir. Ama sakın yanlış anlama, abartılacak bir şişlik yok. Sadece ameliyattan sonraki haline göre biraz daha şiş olduğunu söylemeye çalışıyorum.

DİOR merhaba canım. Herşey dahil 6000 tl ödedim. Muayene + ameliyat + hastane masrafı... Yağlarım yeterli geldi gibisinden konuştu doktor. Ama bunu ben kendim anlayamıyorum. Bacaklarımın şişliği inince ortaya ne çıkacak bilmiyorum. Bir de yağlarım tutunmaz ve erirse, son olarak bende ne kalır kestiremiyorum. 2-3 ay geçmesi gerekiyormuş bacağın normal şeklini alabilmesi için..

MEEKO 27 canim senin profiline girmistim bacaklarina bakayim diye eski halinide koymussun ama inanki doktor ancak bu kadar güzel is cikarabilirmis yani icine sinsin canim gercekten cok güzel olmus sunu anladimki biz bacagin güzel olup olmadigina karar vermeden önce eski halinede bakmaliyiz, umarim hep mutlu olursun:)

Son düzenleme:

saol cnm ya valla sevindim ilgilendiğin için teşekkür ederim:))) burda hepimiz bi çıkış arıyoruz ne doğrudur ne yanlıştır ayırmaya çalışıyoruz birbirimizden cesaret alıyoruz yeri geliyor...bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum sana ne fiyat verecek acaba doktorun...benimçok zamanım da yok mayıs ayında düğünüm var o zmanaa kadar olmuş bitmiş olamsı gerekiyor morluklardan çekiniyorum o morlukların geçmemesi kafama takılyo mayısa kadar gecmezse die...o yüzden ne kadar çabuk o kadar iyi benim için...

AMAAANBEE, şu an tüylerim diken diken oldu desem yeridir. Ameliyatı atlatmama rağmen korktum gerçekten. Ve nasıl bir aptallık yaptığımı düşündürdün bana. Dediğin gibi sonuçta bir operasyon geçiriyoruz, sonrasında beklenmeyen sonuçlar da doğurabilir, nasıl gözümü karartıp gittim ben de bilmiyorum... Ailemden birine söylemeyi istedim ama bana engel olacaklarını düşündüğüm için vazgeçtim. Bu işin bir an önce çözülmesini istemiştim. Ve tek başıma çıktım yola... Allah'ım şükürler olsun diyorum ki, kötü birşeyler olmadı.
Sonuna kadar haklısın. İnsanın yanında, yardım isteyebileceği biri olmalı...
Arkadaşlar kimseye TEK BAŞIMA GİDİP AMELİYAT OLDUM diye örnek olmak istemem. Cesaret vermek de istemem. AMAAANBE 'ye de kulak verin. Aynı ameliyat. O da acıya dayanıklı olduğunu söylüyor, ben de. Ama sonuçlar birbiriyle tutmuyor işte. Tamamen yapı meselesi ve şans. Sağsalim atlatmışım diye şu an nasıl şükrediyorum bilemezsiniz... AMAAANBE tekrar geçmiş olsun canım. Üzüldüm yaşadıklarına...

Sevcannn eger ameliyatın başarılı gecer ve sen de sansliysan -ki insallah öyle olursun- Mayıs'a kadar morluk kalmaz 4 ay sonra hiç morluk yoktu bende ama şans demek zorundayım. Keske sende de öyle olur diyebilseydim arkadasım ama yanlış bir şey yapmak istemem.

Son düzenleme:
keşke senin ameliyat maliyetin kaça çıktı? herşey içinde ne kadar olması laızm?

SEVCANNN, az önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum. Ama az önce şunu yazmayı unutmuşum. 6000 tl muayene, ameliyat, hastane masrafı tuttu. Ayrıyeten ameliyattan sonra bana korse takmışlar. Korse için de 180-190 tl arası bir para verdim. Ameliyattan sonra hayal meyal hatırlıyorum para verdiğimi falan. Unutmuşum onu da yazmayı kusura bakmayın.

Sonuç olarak 6000 + 190 tl masraf oldu bana.

ameliyat olan herkese tekrar gecmis olsun
keske mayısa kadar morarmaların gececegini dusunuyorum. ben de hazir bu kadar kararlıyken (donmemek adına) tez zamanda olsun bitsin diyorum. havalar ısınınca da bu operasyon cok zor oluyomus

kızlar bugün ameliyat olalı 12 gün oldu ve herşey yolunda gidiyor çok şükür.yürümem eskiye nazaran daha iyi.dün ve bu gün sokağa çıkıp biraz dolaştım.merdivenleride daha rahat çıkabiliyorum artık.şişlikler hafif insede hala var ama aynanın karşısına geçince şiş hali bile eskisinden daha iyi görünüyor. bu arada bazı silikon taktıran arkadaşlar dizlerini bükememekten şikayetçiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.ama ben bu konuda sıkıntı çekmiyorum hatta hafif bağdaş kurup oturabiliyorum.aklıma gelen bütün ayrıntıları yazmaya çalışıyorum ki bir fikriniz olsun .ama tabi bu süreç herkezde farklı.şimdilik aklıma gelenler bunlar:)ben yine sizi ara ara bilgilendiririm..

super gırl SAMİMİ,bence şansını fazla zorlamaya başladın.yakında bize bacaklarımı omuzuma da alabiliyorum dersen hiç şaşırmıycaz yani.daha neler artık bari bağdaş kurma.

super gırl SAMİMİ,bence şansını fazla zorlamaya başladın.yakında bize bacaklarımı omuzuma da alabiliyorum dersen hiç şaşırmıycaz yani.daha neler artık bari bağdaş kurma.
:)doktorumun söylediği şekilde hareket ediyorum.her şeyi arayıp soruyorum doktorum izin verdiği için yürüdüm ve bazı hareketleri yaptım yani kendiliğimden sormadan hiç birşey yapmıyorum.ameliyatımın ertesi günü bana bazı bilek hareketlerini yaparsam silikon daha iyi yerleşir dedi bende arada hafif hafif dizlerimi büküyorum dedim tamam dedi ama hepsini tekrar dediğim gibi danışıyorum.bağdaş konusuna gelince tabiki normal bağdaş kuamıyorum ama bacaklarımı zorlamadan alıştırıyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…